GdzieTaIrlandia Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Jestem na etapie w swoim życiu,ze nadszedł czas przyglądania się wszystkiemu. Trochę radości,rozczarowań i nie wiem w którą stronę iść na przód. Choć znam siebie mam wrażenie,że nic juz o sobie nie wiem. Ludzie wywołują u mnie różne skrajne zachowania. Brak mi asertywności,zbyt naiwna jestem. Rozkład dotyczy całokształtu w moim życiu,ale głownie w strefie uczuć,odczuć,głosów które każdemu z nas towarzyszą przez życie.. To jest mój głos wewnetrzny głos-5 mieczy,Paż Denarów-Tak. Czuję w środku,że przegrałam pewną wazną dla mnie sprawę. To jest mój nieświadomy krzyk-Królowa Denarów, 4 kielichów- Krzyk w środku we mnie mówi o tym,że mam działać w kierunku swoich obranych mysli,realizować siebie,ale zeby również spojrzała na to co mam w okół. To jest mój podświadomy strach-As Kielichów,ŚWIAT-Mój poświadomy strach mówi o tym,że jak jest tak juz pozostanie i nic nowego nie przyjdzie. To jest mój ukryty lęk-SPRAWIEDLIWOSC,MOC- że bedą oceniane moje działania i ja jako osoba,albo bede musiała walczyc ze swoimi słabościami. Tak wygląda moje życie-Królowa Kielichów,SAD- Pewne rzeczy do mnie wróciły bo nalezało się z nimi rozprawić bo nic nie ginie w przestrzeni. To tez zwiazek do którego wróciłam. W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie-Król Buław, Rycerz Mieczy-W podejmowanych stanowczo decyzjach i chyba w relacji z męzem,czasem jest chaotycznie,bronie tego co dla mnie wazne. To co się wypala/odchodzi z mojego życia-8 buław, 10 denarów, KOŁO FORTUNY-nadmierne działania i starania się w pracy i w domu..koło moze sugerować zmiane mojego nastawienie,ze np zechce zajac sie soba? To co nachodzi:- 8 denarów, 3 denarów, RYDWAN-Znowu widać pracę i działania..no i 3 moze sugerować pojawienie się kolejnej opcji..która sie pojawiła w zarysie? Uczucia-4 buław-widac dom i równowage.. zdrowie-MAG- nie wiem jak to interpretowac. czy mag moze sugerować okulistę? praca-KSIEZYC, 9 mieczy, mieczy-Coś tutaj wyjdzie na swiatło dzienne..albo moze moje udręczenie (9mieczy) odejdzie i oddali sie(4 mieczy),jakis etap zostawie za sobą. Etap który nadejdzie i bedzie rozpierducha moja jakas wenwetrzna? to co zadowoli a sie nie spodziewam-10 mieczy, 4 denarów, KAPŁANKA-zakończy się chyba etap w moim zyciu gdzie kurczowo trzymam się danych sytuacja i boje się ich utracic?(10 mieczy, 4 denarów)..moze zadowolic tez fakt,ze np bede skupiała sie na pracy w domu albo ktoś okaże się egoistą i zdam sobie z tego sprawe. czego nalezy się wystrzegać-3 kielichów(odwr),Paż buław, Cesarzowa- nie stosuje kart odwr,ale 3 kielichów taka mi się wyjeła wiec napisałam- myślę,że niezadowolenie w życiu albo złości na córcie..badz nie powinnam do nikogo nic mówić na osoby trzecie? Cytuj
maddie88 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 To jest mój głos wewnetrzny głos-5 mieczy,Paż Denarów - Czujesz, że poniosłaś porażkę w pewnej dziedzinie, czujesz się przegrana, może i oszukana...jest Ci z tym źle, uważasz, że ktoś zachował się niewłaściwie wobec Ciebie, ale z drugiej strony wyniosłaś z tego lekcję...nie poszło to na marne, nauczyłaś się czegoś cennego. To jest mój nieświadomy krzyk-Królowa Denarów, 4 kielichów- Nie jesteś zadowolona z miejsca, w którym jesteś w życiu, nic Cię nie cieszy... Chciałabyś znów być kobietą, którą dba o siebie, stąpa twardo po ziemi, realizuje swoje plany, jest niezależna... A tym czasem, otaczają Cię tylko niesatysfakcjonujące i powtarzające się schematy. Przy 4 Kielichów jest jednak ważna uwaga. To my się zamykamy na świat, nie chcemy dostrzec tego, co jest wokół... Dąsamy się, cierpimy - owszem, jest ku temu powód, ale przy 4 Kielichów jest też taki sygnał, że przez to cierpienie nie dopuszczamy do siebie innych możliwości, stajemy się ślepi na inne opcje...żyjemy w błędnym przekonaniu, że jest tak i trzeba się z tym pogodzić...czujemy się bezradni, ale się z tym godzimy...bo wierzymy w tę beznadziejność. Tymczasem istnieją możliwości, pokazałaś się jako Królowa Denarów, kobitka z klasą, wiedząca czego chce od życia - zamknęłaś się na ten aspekt siebie, jest Ci wygodniej tak, jak jest teraz. W środku krzyczysz, ale obawiasz się stawić czoła zmianom. A one by nadeszły, gdybyś tylko podjęła ten krok. To jest mój podświadomy strach-As Kielichów,ŚWIAT-Mój poświadomy strach mówi o tym,że jak jest tak juz pozostanie i nic nowego nie przyjdzie. - właśnie o tym napisałam wyżej...nie widzisz, bo nie chcesz, nowych możliwości, zamykasz się na nie... Boisz się rozczarowania, więc od razu przyjmujesz postawę: aaa, i tak lepiej nie będzie...muszę się z tym pogodzić i żyć dalej... Boisz się obudzić w sobie nawet promyk nadziei, żeby znów nie cierpieć...więc nie widzisz nowych możliwości, znaków, nawet jeśli one się pojawiają... To jest mój ukryty lęk-SPRAWIEDLIWOSC,MOC- że będziesz musiała realnie ocenić sytuację - wtedy wiedziałabyś, że istnieje wyjście, ale wymaga to od Ciebie walki, stawiania czoła samej sobie...powiedzenia sobie, że chcesz zmian i otwarcia się na nie. Tak wygląda moje życie-Królowa Kielichów,SAD- Pewne rzeczy do mnie wróciły bo nalezało się z nimi rozprawić bo nic nie ginie w przestrzeni. To tez zwiazek do którego wróciłam. i dużo zamieszanie w sferze emocjonalnej, zagubienie...skupienie na tym, co było...życie przeszłością. W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie-Król Buław, Rycerz Mieczy- zaznaczył się pan, więc też myślę, że chodzi o Twojego męża... Walczysz o swoje zdanie w tym związku. To co się wypala/odchodzi z mojego życia-8 buław, 10 denarów, KOŁO FORTUNY- Odchodzi to, co miało mieć miejsce, przez co miałaś przejść - moim zdaniem zmiany, ciąg wydarzeń, który doprowadził Cię do miejsca, w którym jesteś...wydarzenia te dotyczyły Twojej rodziny, widać, że był to bardzo niestabilny okres...ale teraz koło fortuny odwraca się powoli na Twoją korzyść To co nachodzi:- 8 denarów, 3 denarów, RYDWAN- Zmiany Mnie się to kojarzyło z pracą, tak jakbyś miała wpaść w jej wir, ale zostać docenioną, realizować się... Pomoże Ci to oderwać się od tego, co jest teraz i ruszyć do przodu Uczucia-4 buław-widac dom i równowage.. - zgodzę się, ładna karta. zdrowie-MAG- Mag to może ogólnie lekarz...może wkrótce czeka Cię jakaś konsultacja...albo karty sugerują, żebyś udała się do lekarza, jeśli coś Cię niepokoi... praca-KSIEZYC, 9 mieczy, 4 mieczy - Nie masz jasnego obrazu sytuacji na pewno, może coś szefostwo planuje, ale jeszcze o tym nie wiesz... Ja tu widzę trochę stresu...może nowe obowiązki? Zgadzałoby mi się to z kartami, które są powyżej... Będziesz chciała to przemyśleć...może nawet weźmiesz jakiś urlop... to co zadowoli a sie nie spodziewam-10 mieczy, 4 denarów, KAPŁANKA- suma Cesarz; A może tutaj mąż Cię jakoś zaskoczy? Może pozbędziesz się dręczących Cię myśli i przeczuć dotyczących Waszego związku... czego nalezy się wystrzegać-3 kielichów(odwr),Paż buław, Cesarzowa- suma Sąd; też tak myślę, że chodzi o rodzinę... Może jej powinnaś poświęcać więcej czasu, zadbać o relacje w niej panujące... Nie wiem, jak interpretować odwróconą 3 Kielichów... Przypuszczam, że brakuje u Was radości...po prostu... Może zorganizować jakieś wspólne wyjście gdzieś...żeby się razem pośmiać, tak po prostu 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Marca 2013 Autor Napisano 17 Marca 2013 np mam tez takie pytanie czy karty poniżej- praca-KSIEZYC, 9 mieczy, 4 mieczy - mogą sugerować np i moich wewnetrznych ,ukrytych tajemnicach (KSieżyc) oraz obawach i zadręczaniu sie(9 mieczy),że bede musiała zrezygnować albo o przemęczeniu tym stanen udręki? Cięzko puscic mi bardzo tą stałą pracę,ale czuje,że to juz za długo trwa,ze muszę isc dalej i sie rozwijać acz kolwiek jest we mnie wewnetrzny strach co jesli nie uda sie tak jakbym tego chciała i bede załować tej decyzji. Cytuj
maddie88 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 np mam tez takie pytanie czy karty poniżej-praca-KSIEZYC, 9 mieczy, 4 mieczy - mogą sugerować np i moich wewnetrznych ,ukrytych tajemnicach (KSieżyc) oraz obawach i zadręczaniu sie(9 mieczy),że bede musiała zrezygnować albo o przemęczeniu tym stanen udręki? Cięzko puscic mi bardzo tą stałą pracę,ale czuje,że to juz za długo trwa,ze muszę isc dalej i sie rozwijać acz kolwiek jest we mnie wewnetrzny strach co jesli nie uda sie tak jakbym tego chciała i bede załować tej decyzji. Myślę, że tak... Księżyc to nic innego, jak Twoje lęki...a co za tym idzie zadręczanie...jesteś zmęczona już tą sytuacją (4 Mieczy). Ale w Księżycu te lęki są wywołane przez nas samych, nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości... A czy nie możesz kontynuować pracy i szukać jednocześnie innych możliwości rozwoju? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Marca 2013 Autor Napisano 17 Marca 2013 maddie pracuje w stałej pracy, pracuje w salonie u kolezanki(oddaje jej procent tego co za robie w czasie w którym wykonuje usługi w jej salonie) oraz w domu.. no i teraz pojawiła sie opcja pracy w innym salonie który mogłby mi dawać pole do popisu. U mnie duzo sie dzieje,mam inne jeszcze,wyjazd ktory w sierpniu planuje albo tylko swoja działalnosc(ale boje sie,że to nie bedzie stabilne tak aby sie z tego tylko i wylacznie utrzymac). Cytuj
maddie88 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 To może ten drugi salon to dla Ciebie szansa? Jeśli pojawiła się propozycja innej pracy, która byłaby dla Ciebie bardziej rozwijająca, to dlaczego z niej nie skorzystać? Masz teraz trudny okres w życiu, może za mało wierzysz w siebie... Pamiętam, że kiedyś pytałaś o opinie klientki i jej męża i zdaniem kart byli bardzo zadowoleni Jeśli czujesz, że chcesz się dalej rozwijać, to może życie daje Ci właśnie okazję? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 17 Marca 2013 Autor Napisano 17 Marca 2013 Maddie,ale wiem równiez jacy są ludzie i jak potrafią wykorzystywać dla własnych korzyści. Po prostu mam uprzedzenia- i to mnie hamuje. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 Podbijam. Czy ktoś zerknie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Marca 2013 Maestro Napisano 20 Marca 2013 To jest mój głos wewnetrzny głos-5 mieczy,Paż Denarów-pragniesz wyrwać się ze swojego świata, który sprawia Ci ból, pragniesz kogoś koło siebie, kto da Ci bliskość i będzie trwał zawsze.. To jest mój nieświadomy krzyk-Królowa Denarów, 4 kielichów- masz dość, w Twoim życiu pewnie przewija się ciągle ten sam schemat, a Ty potrzebujesz świeżości, nowości,czegoś co Cię porwie,tylko wtedy poczujesz spełnienie To jest mój podświadomy strach-As Kielichów,ŚWIAT- boisz się miłości, wzdychania do kogoś na odległośc To jest mój ukryty lęk-SPRAWIEDLIWOSC,MOC- że ktoś Cię oceni,przyczepi łatkę, którą ciężko będzie z siebie zerwać Tak wygląda moje życie-Królowa Kielichów,SAD- jesteś rozdarta, wrażliwa, uczuciowa, powróciły do Ciebie uczucia, z których chcesz się wyrwać, pragniesz ich się wyzbyć W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie-Król Buław, Rycerz Mieczy- pragniesz usłyszeć, ze jesteś najważniejsza dla konkretnego, zdecydowanego mężczyzny To co się wypala/odchodzi z mojego życia-8 buław, 10 denarów, KOŁO FORTUNY - źle ulokowana energia, nieciekawe znajomosci,ciągle powtarzające się schematy - tak sobie w głowie liczę podsumy, masz często przewijające się Koło Fortuny (tak jak ja ostatnio niemal w każdym rozkładzie..............) To co nachodzi:- 8 denarów, 3 denarów, RYDWAN-wstawię cytat z "Lokomotywy" Tuwima, bo to moje pierwsze skojarzenie: "Najpierw powoli jak żółw ociężale Ruszyła maszyna po szynach ospale. Szarpnęła wagony i ciągnie z mozołem, I kręci się, kręci się koło za kołem, I biegu przyspiesza, i gna coraz prędzej, I dudni, i stuka, łomoce i pędzi." I tak widzę też te karty, zaczniesz pracę nad sobą, a potem sama zobaczysz jak Twoje życie zacznie się zmieniac na lepsze;) Uczucia-4 buław-ładna karta, spokój, Twoje miejsce na ziemi.. zdrowie-MAG- wg mnie o praca-KSIEZYC, 9 mieczy, mieczy-ile mieczy????? niepewność, uważaj na plotki i oszczerstwa to co zadowoli a sie nie spodziewam-10 mieczy, 4 denarów, KAPŁANKA-zakończysz etap niepewności, puścisz coś w przestrzeń i będziesz cierpliwie oczekiwała efektów, to może się np.tyczyć ważnej dla Ciebie relacji.. czego nalezy się wystrzegać-3 kielichów(odwr),Paż buław, Cesarzowa- moze zadrosci, może niekorzystnych dla Ciebie trójkątów uczuciowych, stawiania spraw na ostrzu noża.. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Zajrze dzis najpozniej na wieczor. Teraz mam troche jeszcze spraw itd. Ale na wieczor beda juz luzy to i interpretacja sie zajme. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 inezku tam bylo 4 mieczy. A w pract jakies chore sytuacje zaczynaja sie dziac bo moja kolezanka dziwnie sie zachowuje. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Co do pracy to moze być jeszcze moje podejście. Moje plany (księżyc) smutek i udreka-9 mieczy i chęć oddalenia się,znalezienia gdzie indziej,uzdrowienia i pozamykania acz kolwiek wiele obaw i skrycia w sobie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2013 Maestro Napisano 21 Marca 2013 Co do pracy to moze być jeszcze moje podejście. Moje plany (księżyc) smutek i udreka-9 mieczy i chęć oddalenia się,znalezienia gdzie indziej,uzdrowienia i pozamykania acz kolwiek wiele obaw i skrycia w sobie. A moze w tej 4 mieczy to na jakis odpoczynek się udasz? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2013 Maestro Napisano 21 Marca 2013 A moze to być zwolnienie? W pierwszej chwili mi się to ze zwolnieniem lekarskim skojarzyło... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 Nie wiem..jedyne co sie dzieje to prawe oko mi wysiada slabo widze.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2013 Maestro Napisano 21 Marca 2013 Nie wiem..jedyne co sie dzieje to prawe oko mi wysiada slabo widze.. A co się konkretnie dzieje? Wada wzroku, czy coś innego? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 Wszystko sie rozmywa I mgla.. I wczoraj guzka na piersi znalazlam po tej samwj prawej stronie... Nie wiem czy to gruczol czy cos. Nie pisze czarnych scenariuszy.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2013 Maestro Napisano 21 Marca 2013 Wszystko sie rozmywa I mgla.. I wczoraj guzka na piersi znalazlam po tej samwj prawej stronie... Nie wiem czy to gruczol czy cos. Nie pisze czarnych scenariuszy.. Idź do okulisty, niech Ci dno oka zobaczy i zmierzy ciśnienie śródgałkowe. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Marca 2013 Autor Napisano 22 Marca 2013 Podbijam:). Zerknie ktos jeszcze? Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Oj... a bylam pewna, ze juz zinterprecilam. Juz biore sie za interprecenie. Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 To jest mój głos wewnetrzny głos-5 mieczy,Paż Denarów ---> suma XXI Swiat; suma HB V Papiez No coz. Masz wewnetrzne poczucie porazki. Temu nie mozna zaprzeczyc. Natomiast budzi sie tez w Tobie potrzeba wyjscia poza to. Paz Monet jest symbolem rozwoju, plodnosci i nowego zycia, takze tu widac jakby chec pokonania tego, co bylo, na korzysc tego, co ma szanse tu pozytywnego zakielkowac. Podsumy z kolei mowia o Twoim powolnym, ale jednak, otwieraniu sie na nowe. Najpierw wazne, abys krok po kroku rozszezala swoje bramy, tak aby wpuscic nieco powietrza. Bywalo zle, dlatego masz maniere trzymania sie tego, co juz masz, bo to przynajmniej pewne. Wypada teraz to puscic, aby moc pojsc dalej, glebiej. To jest mój nieświadomy krzyk-Królowa Denarów, 4 kielichów ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB IV Cesarz No coz. Krolowa Monet to kobieta pewna swojej wartosci, bardzo ciepla, zmyslowa, pragnaca i poczucia bezpieczenstwa i przytulenia i wszystkiego, co daje materia. Ale 4 Kielichow mowia, ze pomimo, iz masz mozliwosci, aby to komus dac i samej otrzymac, na ten moment nie jestes w stanie tego uczynic. Podsumy radza, abys odstapila co nieco od swoich emocji, ktore u Ciebie wrecz buchaja (w 4 Kielichach emocje (woda) przelewaja sie), spojrzala na swoje zycie realnie i zaczela cos z nim robic. Z jednej strony przyjmowac, co daje los, z drugiej nie przegapiac tego, co zsyla Ci dobrego. Wykorzystywac nadarzajace sie szanse. To jest mój podświadomy strach-As Kielichów,ŚWIAT---> suma X Kolo Fortuny; suma HB XXII Glupiec i IV Cesarz No widzisz, ze przed Toba szansa na szczescie, radosc, ze trzebaby wyjsc poza dotychczasowe struktury, ale boisz sie, boisz sie, ze sie nie uda, ze nie dasz sobie rady. Boisz sie puscic boki zjezdzalni, na ktorej siedzisz i po prostu zjechac na dol. Tak wlasnie w zyciu jest, czasem trzeba dac sie poniesc, nie wiedzac do konca, co tam bedzie za rogiem. U Ciebie czas chaosu moze byc, moze nie wszystko bedzie teraz przewidywalne, ale tylko w ten sposob bedzie miala szanse wyklarowac sie z tego calkiem nowa, stabilna, pewna struktura. Musisz jednak umiec i chciec zaryzykowac. To jest mój ukryty lęk-SPRAWIEDLIWOSC,MOC---> suma XIX Slonce; suma HB XIX Slonce; X Kolo Fortuny i I Mag Probujesz na wszystko patrzec obiektywnie. Duzo zaznalas bolu i myslisz sobie, ze teraz przyszedl czas, aby myslec glowa bardziej niz sercem czy zadzami. Jednak... rada kart jest taka, aby i do tego podchodzic na luzie. Nie spinac sie za bardzo, nie byc zbyt zimnym, nie dystansowac sie zbytnio do emocji, uczuc a jednak przy okazji pozostawac uwaznym i sprytnym. Po prostu zadbaj w tym wzgledzie o rownowage, nie tracac przy okazji radosci zycia. Tak wygląda moje życie-Królowa Kielichów,SAD---> suma X Kolo Fortuny; suma HB XX Sad i II Kaplanka Chyba zajeta rodzina, co? Matka... zajeta dziecmi, ich dobrem. Duzo tez chyba w Tobie zmartwien, tak tez troche na zapas. Tu rada jest, abys ufala, ze bedzie dobrze, bo tak bedzie. Masz intuicje, ktora pozwala Ci podejmowac trafne decyzje. Podstawa jednak, zebys nie wahala sie z niej skorzystac. W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie-Król Buław, Rycerz Mieczy---> suma VIII Sprawiedliwosc Chcesz wyjasnien od jakiego waznego dla Ciebie mezczyzny. Chcesz rozmowy, ktora przynioslaby wreszcie jasnosc w Waszej relacja. Czujesz sie bardzo niepewnie, miotasz sie, brak Ci tu po prostu jasnosci sytuacji. To co się wypala/odchodzi z mojego życia-8 buław, 10 denarów, KOŁO FORTUNY---> suma XVI Wieza; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Widac, ze cos runelo. Czas, gdy moglas bazowac na tym, co do tej pory wypracowalas, co bylo Twoim dorobkiem, minal. Musialas przejsc przez czas niepewnosci, wykazac sie duzo doza sprytu, uwaznosci, zaczac dzialac zupelnie "po nowemu". To co nachodzi:- 8 denarów, 3 denarów, RYDWAN---> suma XVI Wieza; suma HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Praca przede wszystkim, duzo pracy, ale i pokonywania trudnosci. Byc moze takze rozwoj tu sie zaznacza. Ogolnie jest to czas wychodzenia poza dotychczasowe osiagniecia, umiejetnosci, mozliwosci... czas, gdzie bedziesz niejako wedrowala po ciemku, ale bedziesz tez macala po trochu, gdzie i jak daleko mozesz siegnac, aby wyciagnac z siebie jak najwiecej. Uczucia-4 buław- Harmonia i zadowolenie. zdrowie-MAG- Tu badz uwazna i czujna. Dbaj o siebie. praca-KSIEZYC, 9 mieczy, 4 mieczy---> suma IX Eremita, suma HB IV Cesarz Tu moglaby byc praca samodzielna, bo 9 Mieczy to wlasnie praca, gdzie sie jest sobie samemu szefem, ale te 4 Mieczy wskazuje na jakby przestoj w tym wszystkim. Potrzeba zastanowienia sie, co dalej... Podsumy tez o tym mowia tutaj. to co zadowoli a sie nie spodziewam-10 mieczy, 4 denarów, KAPŁANKA---> suma IV Cesarz; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Tu widac koniec jakiegos takie niepewnego dla Ciebie okresu i czas przed Toba stabilnosci, poczucia bezpieczenstwa, ale i takiego mocnego stapania po ziemi. czego nalezy się wystrzegać-3 kielichów(odwr),Paż buław, Cesarzowa---> suma XX Sad, suma HB VI Kochankowie 3 Kielichy odwrocone to przede wszytkim taka sklonnosc do dogadzania sobie, na kazdym poziomie, rowniez tym zmyslowym, przyjemnosci same itd. W polaczeniu z Paziem Bulaw i Cesarzowa to zebys np. w odczuciu, ze "mi sie tez cos od zycia nalezy" nie zagalopowala sie np. w jakis romans, ktory moglby Ci potem zaszkodzic. To taka mysl. Ogolnie podsumy mowia jeszcze o kierowaniu sie sercem, czyli to wyklucza skupianie sie na swoich tylko potrzebach, bo serce kocha i serce widzi... a takze o tym, aby wykazac sie wiekszym zaufaniem w to, co sie dzieje, co zsyla Ci los. Bo wlasnie takie pedy do zaspokojania wlasnych zachcianek moga wynikac takze z niepewnosci i poczucia braku czegos. Tu ogolnie wiecej zaufania, wiecej serca i nie wyrywac sie na slepo tam, gdzie ostatecznie moznaby sobie szkody narobic lub komus... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 czego nalezy się wystrzegać-3 kielichów(odwr),Paż buław, Cesarzowa---> suma XX Sad, suma HB VI Kochankowie Romansów ~ relacji opartych na fizyczności eeewidentnie... Cytuj
Gość gość5 Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Domyślnie To co nadchodzi do mojego życia..moj głos,mój krzyk,moje zycie.. Jestem na etapie w swoim życiu,ze nadszedł czas przyglądania się wszystkiemu. Trochę radości,rozczarowań i nie wiem w którą stronę iść na przód. Choć znam siebie mam wrażenie,że nic juz o sobie nie wiem. Ludzie wywołują u mnie różne skrajne zachowania. Brak mi asertywności,zbyt naiwna jestem. Rozkład dotyczy całokształtu w moim życiu,ale głownie w strefie uczuć,odczuć,głosów które każdemu z nas towarzyszą przez życie.. To jest mój głos wewnetrzny głos-5 mieczy,Paż Denarów-Wiesz, ze to co było-czujesz się przegrana, moze to byc tylko Twoje subiektywne odczucie... - teraz czas na stworzenie nowej rzeczywistości To jest mój nieświadomy krzyk-Królowa Denarów, 4 kielichów- musisz sama zadbać o siebie - nawet gdy masz dosc i nie chce Ci się nic robic, musisz.... bo kto jak nie Ty.... To jest mój podświadomy strach-As Kielichów,ŚWIAT-strach o to, ze co nowego sie pojawi- to odchodzi........... To jest mój ukryty lęk-SPRAWIEDLIWOSC,MOC- lek przed nowymi ścieżkami, które trzeba obrać, lęk przed tym czy dasz radę... ale siła tkwi w Tobie- w Twoim umysle GTI.... Tak wygląda moje życie-Królowa Kielichów,SAD- chyba jestes na etapie rozliczania sie z własnych uczuc- wobec kogoś... W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie-Król Buław, Rycerz Mieczy-plan i zdecydowane działania To co się wypala/odchodzi z mojego życia-8 buław, 10 denarów, KOŁO FORTUNY-niespodziewane zwroty sytuacji w domu, jakies wiadomości, które potrafiły wywrócic życie do góry "nogami" To co nachodzi:- 8 denarów, 3 denarów, RYDWAN-stabilizacja, nowe sytuacje, popchnięcie sytuacji do przodu Uczucia-4 buław-zadowolenie i radość zdrowie-MAG- nie wiem jak to interpretowac. czy mag moze sugerować okulistę?- czy okuliste to nie wiem- ale Mag to słowa m. in. - buzia, gardło, itd... praca-KSIEZYC, 9 mieczy,4 mieczy- jakies niejasne sytuacje, od których bedzieszz chciała sie odgrodzic... to co zadowoli a sie nie spodziewam-10 mieczy, 4 denarów, KAPŁANKA-cos sie definitywnie zakończy, nie wiem czy to nie ma związku z pracą- jesli ktosnie był pewny Twoich umiejętności- teraz bedzie -bedziesz postrzegana jako ktos kto wie co robic czego nalezy się wystrzegać-3 kielichów(odwr),Paż buław, Cesarzowa- powiedziałabym, że szukania osob trzecich do zwiazku, nie wdawac sie we flirty, romanse... Cytuj
Arshi Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 To jest mój głos wewnetrzny głos-5 mieczy,Paż Denarów-czujesz ze mimo krzywd czegos sie nauczylas, wyciagnelas wnioski To jest mój nieświadomy krzyk-Królowa Denarów, 4 kielichów- czujesz sie swiadoma swojej wartosci ale ci jest zle same ze soba... To jest mój podświadomy strach-As Kielichów,ŚWIAT- ze chyba wkoncu znajdziesz milosc, ktora spowoduuje ze bedziesz musiala wiele zmian w zyciu dokonac To jest mój ukryty lęk-SPRAWIEDLIWOSC,MOC- ze ktos silniejszy i majacy wiekszy wplyw na ciebei oceni ciebie oraz wyda wlasny osad Tak wygląda moje życie-Królowa Kielichów,SAD- bardzo wrazliwa jestes wiele razy sie zawiodlas ale zbierasz sie w calosc W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie-Król Buław, Rycerz Mieczy- wtedy kieby bedziesz miala oparcie w bardzo wplywowym i obrotnym mezczyznie To co się wypala/odchodzi z mojego życia-8 buław, 10 denarów, KOŁO FORTUNY- tu jakby poswiecanie sie bezgraniczne dla kariery liczac ze los sie usmiechnie To co nachodzi:- 8 denarów, 3 denarów, RYDWAN- chyba rozkwit twojej dzialalnosci Uczucia-4 buław- twoj dom i znajomi ale i tez ktos obcy zdrowie-MAG- chyba zaczniesz dbac o siebie bardziej praca-KSIEZYC, 9 mieczy, mieczy-jakby ktos nie mowil ci wszystkiego co prowadzi do twoich obaw to co zadowoli a sie nie spodziewam-10 mieczy, 4 denarów, KAPŁANKA-mozliwe ze obawy w pracy sie skoncza czego nalezy się wystrzegać-3 kielichów(odwr),Paż buław, Cesarzowa - jakbys miala unikac romansu na boku, bo moga byc konsekwencje w postaci ciazy ;p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi