Skocz do zawartości

Dziwny facet... prośba o pomoc w interpretacji

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zaczęłam spotykać się z pewnym mężczyzną, lecz według mnie jego zachowanie jest dziwne... Jeszcze nie znam go zbyt dobrze, więc ciężko mi zrozumieć jego działania. Zrobiłam na naszą znajomość krzyż celtycki:

1. Rys osoby o którą pytamy- 10 monet- Jest związany ze swoją rodziną

2. Mój stosunek do niego- Arcykapłanka- Jestem niepewna, trochę tajemnicza

3. świadoma postawa tej osoby wobec mnie- 2 monet- Hmmm być może jego zachowanie jest spowodowane tym, ze kogoś ma.... konieczność wyboru...

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec mnie- Cesarz- osoba dojrzała, stabilna, stateczna

5. Przeszłość znajomości- koło fortuny- być może chodzi o to, że poznaliśmy się jak w moim życiu prywatnym zaszły wielkie zmiany???

6. Najbliższa przyszłość- 2 buław- hmm i znów jakaś konieczność wyboru, lub może liczy na taki "przelotny" związek??

7.Intencje tej osoby wobec partnera- 3 mieczy- zdrada, kłótnie, konflikty...

8.Wpływ innych osób- As mieczy- wpływ osób inteligentnych..

9. Lęki lub obawy tej osoby co do relacji- As buław- boi się podjęcia jakiegoś ryzyka???

10. Dalsza przyszłość- Kochankowie- i znów widzę jakiś wybór

Podsumowując wcześniej nie przypuszczałam, że kogoś ma, natomiast te karty ewidentnie mi pokazują, że może ktoś jeszcze być.... Bardzo proszę o pomoc czy moja interpretacja jest prawidłowa.

Pozdrawiam

Jasmina

Napisano

Ten układ rzeczywiście może wskazywać na to, że mężczyzna jesy zajęty, bądź jest w jego życiu ktoś jeszcze, kogo bierze pod uwagę. Przede wszystkim karta cesarza może na to wskazywać.

W najblższym czasie możecie się sobie wzajemnie przyglądać w tej 2 buław, bez jakiś wielkich ruchów, czekać w gotowości. On jakby miał taką wahającą postawę względem Ciebie i znów można to tłumaczyć obecnością kogoś innego, a jeśli nie to musi się jakby przekonać do Ciebie. Całość daje przesłanie, że Pan nie jest jakiś bardzo zrywny, choć karta kochanków mówi, że wasza znajomość może mieć kontynuację o charakterze romansowym. Dla mnie karta kochanków, to czesto po prostu sygnał, że jest ktoś jeszcze, ale równieź że osoby ciągną do siebie.

Napisano

Bardzo dziękuję za interpretacje. Ktoś jeszcze ma jakiś pomysł na ten rozkład?

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

1. Rys osoby o którą pytamy- 10 monet- opanowany, skupiony na sobie, na swoim rozwoju, związany z jakąś grupą ludzi dla niego bardzo ważną, może ot być rodzina

A może znacie się z pracy, albo uczelni ?

2. Mój stosunek do niego- Arcykapłanka- niezdecydowana co do samego Pana, brak działania bo i nie wiesz na czym stoisz

3. świadoma postawa tej osoby wobec mnie- 2 monet- pokazuje niby chce ale się nie angażuje w waszą znajomość,

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec mnie- Cesarz- nieświadomie to dobrze wie czego chce i jak ma wyglądać wasza relacja - na jego zasadach, tu nie ma uczuć, namiętności, jest określona postawa, oparta na jego przekonaniach, trochę taki beton emocjonalny

5. Przeszłość znajomości- koło fortuny- Przeszłość ? No wasza to niesprecyzowana, bo przecież wcześniej się nie znaliście

6. Najbliższa przyszłość- 2 buław- tak jak teraz, przyglądanie się sobie

7.Intencje tej osoby wobec partnera- 3 mieczy- on żyje swoimi sprawami, bolesnymi emocjami i nie chce wchodzić w nową relacje, silnie zaznaczył sie jego emocje

8.Wpływ innych osób- As mieczy- jakieś rozmowy, czy macie wspólnych znajomych?

9. Lęki lub obawy tej osoby co do relacji- As buław- że wymknie mu się spod kontroli a przy wcześniejszej 3 mieczy, kiedy skupiony jest na swoim bólu emocjonalnym nie ma ochoty na mocne wrażenia i to pokazuje też Cesarz - lubi mieć wszytko pod kontrolą, żeby nie było kolejnego, bolesnego elementu zaskoczenia, że się np.zaangażuje nic z tego nie wyjdzie widać takie obawy siedzą już w jego głowie

10. Dalsza przyszłość- Kochankowie- trzeba się poznać i przyjdzie czas na decyzję czy pasujecie do siebie

Edytowane przez SooYoung
Napisano

1. Rys osoby o którą pytamy- 10 monet- Rodzinna, bardzo wazni sa dla niego czlonkowie rodziny i sa najwyzsza wartoscia. Nasuwa mi sie tez mysl, ze moze tez chodzic o jego zbyt duze przywiazanie do matki, jakby nie chcual sie uwolnic.

2. Mój stosunek do niego- Arcykapłanka- sama nie wiesz tego

3. świadoma postawa tej osoby wobec mnie- 2 monet- Swiadomie dazy do spotkan i poglebianiu znajomosci, i swiadomie wybiera pomiedyz Toba a kims innym.

4. Nieświadoma postawa tej osoby wobec mnie- Cesarz - Moze nieswiadomie snuje plany z Toba?

5. Przeszłość znajomości- koło fortuny- Okazja od losu, moze to jakis karmiczny?

6. Najbliższa przyszłość- 2 buław- Podjecie decyzji w ktora strone isc. WYdaje mi sie, ze on podejmie ta decyzje

7.Intencje tej osoby wobec partnera- 3 mieczy - Tu mi sie wydaje, ze Pan niedawno sie z kims rozstal i jeszcze cierpi, a spotkaniami chce jakos sie uleczyc w srodku.

8.Wpływ innych osób- As mieczy- Moze doprowadzic do zakonczenia relacji. Odradzanie go przez innych itp Ewentualnie, chec pomocy i dzialanie z chlodnym umyslem

9. Lęki lub obawy tej osoby co do relacji- As buław - Ze wszystko za szybko sie potoczy, byle jak i byle gdzie.. Ze z relacji bedzie niewypal.

10. Dalsza przyszłość- Kochankowie - I znowu koneicznosc wyboru sie pokazuje.