duo70 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Witam Postawiłam karty na przyszły tydzień Praca: wisielec koło 5 buław = papież Teraz w pracy zrobił się zastój ale w przyszłym tygodniu wszystko się odmieni i będzie gorąco, wszystko w pośpiechu. W między czasie doszkalanie się zdobywanie nowych informacji. Finanse: 10 denarów Nie spodziewam się żadnej wypłaty, więc kojarzy mi się ta karta z pomocą osoby od której jestem uzależniona finansowo. Niekoniecznie musi to być pomoc w postaci gotówki. Raczej widzę tutaj wspólne działania. Uczucia:: 9 buław sąd 2 buławy 3 puchary= głupiec na razie jestem skłócona z panem, z którym się zaczęłam spotykać. Może będzie jednak spotkanie wyjazdowe, w większym gronie, które da radość. otoczenie: królowa denarów świat cesarz król denarów= księzyc Będę utrzymywał kontakty przez internet z dwoma panami i to w tajemnicy. dom: 2 puchary król mieczy mag 8 denarów 10 pucharów 4 buławy= sąd będzie spotkanie z panem, z którym jestem skłócona, będzie oschły i wycofany ale w magu widać nasze wspólne działania zawodowe i na końcu uwieńczenie dzieła.(współpracujemy razem) niespodzianka: walet buław diabeł 6 mieczy as buław= cesarz mogę otrzymać jakąś kuszącą propozycję związaną z wyjazdem Nie wiem na ile to mi się sprawdzi w przyszłym tygodniu ale zaryzykowałam. Najbardziej zależy mi na interpretacji : uczucia,dom, niespodzianka Jeśli ktoś chciałby pomóc, będę bardzo wdzięczna Edytowane 17 Marca 2013 przez duo70 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi