Gość madzia_k6 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Ogólnie to ktoś mi ukradł portfel i klucze. Więc zadałam kartą pytanie następujące: W jaki sposób mogę odnaleźć swój portfel i klucze. Paź Buław + Kapłan + 6 Kielichów Zaangażowanie się w poszukiwania, zbieranie informacji(albo ktoś da mi jakieś informację) na temat całego zajścia. Jakiś mężczyzna pomoże.. kurcze nie wiem Proszę pomóżcie Oczywiście weryfikacja będzie.... Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 paź buław to taki słomiany zapał... można próbować, ale niewiele z tego wyniknie... myślę, że niestety nie do odnalezienia, o czym by świadczyły te kielichy- zguba pozostanie wspomnieniem.... Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Normalnie chyba sie zaraz popłaczę.... Jestem wdzięczna Dorotko za odpowiedz Cytuj
Gość Daffne Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 a czy przez przypadek i własne potrzepanie czy pośpiech (paź buław) nie zostawiłaś u kogoś z rodziny? (kapłan) ( 6 kielichów). Nie wiem co tu mozliwe bo nie wiem gdzie i w jakich warunkach zgubiłaś (teoretycznie lub fatycznie) Cytuj
mlodzia Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Czy to na pewno kradzież , nie zgubiłaś ich? Ktoś może Ci to oddać. Pozdrawiam Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Na imprezie wczoraj byłam... i miałam wszystko w torebce. Możliwe że wypadły i klucze i portfel...( nigdy wcześniej w tym lokalu nie było takiej sytuacji aby ktoś mi ukradł coś) Pójdę tam wieczorem i zapytam się czy nikt ich nie znalazł... Jedyny komplet kluczy.... i ten portfel... Mam błogą nadzieję że ktoś znalazł i odda. Dałyście mi dziewczyny nadzieję naprawdę Bóg Zapłać! Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Idź do tego lokalu idź - bo bardzo możliwe że właściciel lub jakiś Pan np. z ochrony ma to czego szukasz i Ci odda...chociaż wiadomo - portfel może być wyskubany z pieniędzy - na to też bądź gotowa... P.S. Co do tego że nie było jak dotąd takiej sytuacji w tym lokalu...to jak widać - kiedyś moze być ten pierwszy raz... Mnie też jakiś czas temu zginęły pieniądze (spooora suma) w lokalu który baaardzo dobrze znam, znam ochroniarzy, właścicieli etc...a zginęły mi pieniądze, portfel się znalazł (ale wyskubany co do joty, nawet karty sim do telefonu) i klucz do mieszkania moich rodziców (bo był w kieszonce z drobnymi - co bym nie zgubiła)...a pieniądze jak się okazało - powinęła mi moja przyjaciółka (na dzień dzisiejszy - była przyjaciółka)... Dlatego - trzeba być ostrożnym Zawsze... Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Pójdę pójdę na pewno ale to dopiero wieczorem... Bardziej rozchodzi się o rzeczy sentymentalne które są w portfelu... i ten jedyny komplet kluczy... Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 I to są sytuacje w życiu, które mnie utwierdzają że naprawdę wszystko do nas wraca co dajemy. Mam portfel... z całą zawartością... Kluczy w prawdzie nie mam, ale bardzo możliwe że też tam gdzieś są więc jutro będę szukała... Jestem Wam wszystkim wdzięczna:) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 A gdzie był ? Lub Kto Go miał - czy też oddał Tobie ? Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Był w tym lokalu gdzie byłam wczoraj. Znalazła go dziewczyna, ale dostałam go od mężczyzny. Zastanawiam się jeszcze nad zapytaniem kart o klucze, tylko mam problem ze skonstruowaniem pytania Teraz jak patrzę na karty to stwierdzam: Na karcie Kapłana jest prawie identyczne okno jak w tym lokalu i baaaaaardzo podobna kolorystyka panuje w tym miejscu. Na karcie 6 Kielichów jest dziewczyna i chłopak. Ona tak jak by czegoś szukała, a chłopak trzyma w rękach żabę(symbol zadowolenie) i odnoszę wrażenie jakby kierował ją do kogoś. Tego Pazia jeszcze nie rozgryzłam, ale myślę sobie że może pokazuje tego u kogo przenocował portfel. Edytowane 17 Marca 2013 przez madzia_k6 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Odnosząc się do pytania jakie zadałaś ~ ja to widziałam tak: Paź Buław ~ Ty poszukująca..."wędrująca" - musiałaś ruszyć z miejsca... Kapłan ~ Pan który Ci przekaże zgube - teraz już przekazał... 6 Kielichów ~ powrót - powrót portfela w Twoje ręce... Zastanawiała mnie suma Kapłanka...nie wiedziałam czy to się przeciągnie w czasie, czy jakaś k\Kobieta będzie tu miała swój udział - i jednak to drugie, to Ona portfel znalazła... Tak to widziałam...ładnie Ci karty pokazały ... ale Najważniejsze jest - że portfel odzyskałaś.)) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Jejuniu...nie wiem jak ja wcześniej liczyłam, bo "przestrzeliłam" się w liczeniu - suma Cesarzowa...ale gafa )) sooorki. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 No właśnie tak czytam mi też Cesarzowa wyszła i liczę jeszcze raz i się zastanawiam, co ze mnie za gapa, że mi 3 zamiast 2 wychodzi :D Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Hehe dobre Dorotko uśmiałam się )) To nie Ty gapa - lecz jaaa.)) Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Lubie czytać takie interpretacje:) Dzięki Czasami mam tak że widzę karty i wiem,a czasami jest tak że nic nie wiem hehe Bardzo się cieszę że się odnalazła zguba i jeszcze klucze... Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 heheh ja jakoś tak rzadko sumuje i nie zwracam uwagi, ale chyba zacznę Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 ...Czasami mam tak że widzę karty i wiem,a czasami jest tak że nic nie wiem hehe ... Też tak miewam )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi