Iwka78 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Witam Mój mąż pracuje w korporacji i od jakiegoś czasu kombinuje przejście na zupełnie inne stanowisko. Dużo ciekawsze dla niego. Najbliższe promocje są w czerwcu tego roku, więc wtedy będę weryfikować. Tutaj są osoby, które interpretowały moje rozkłady na jego pracę, więc to jest cały czas ta sama firma, jeszcze go nie zwolnili:-) Rozkład zrobiłam do końca 2013 roku, bo to różnie bywa. Pytanie: jaki będzie efekt starań mojego męża o przeniesienie na stanowisko X w firmie, w której obecnie pracuje - RW, proste. 1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 5 mieczy – w tej chwili są jakiś przepychanki i sytuacje, w których ludzie manipulują jak mogą, aby wynieść korzyści dla siebie 2. okoliczności towarzyszące – XX Sąd – pojawiła się szansa na całkowitą zmianę stanowiska – to by było jak zupełnie nowa praca 3. zwieńczenie – 8 pucharów dobrane: Rycerz pucharów – obstawiałabym, że przejdzie na to stanowisko, ale może to moja nadinterpretacja…. 4. podstawa sprawy – XIV umiarkowanie – na tym stanowisku nie jest zbyt stabilnie, właśnie zwolnili kilku techników w innym kraju… 5. to co było – 2 denary – nie miał spokoju, ciągle coś się działo, spotkało go wiele „dziwnych” i nieprzyjemnych sytuacji…. 6. to co nadchodzi – 10 pucharów – powiedziałabym, że będzie bardzo zadowolony…. 7. jak on widzi tą sytuację – XIX Słońce – jest pełen optymizmu i ma nadzieję, że się uda…. 8. miejsce działania – 0 Głupiec – nazwa firmy byłaby ta sama, ale zakres i warunki finansowe zupełnie inne, więc wszystko byłoby nowe…. 9. moje nadzieje/obawy – AS mieczy – no potencjał ma, ale chyba obawia się, czy to wystarczy, czy zostanie dostrzeżony i doceniony…. 10. wynik: Rycerz mieczy- dobrane: 9 denarów, 10 buław, 2 puchary – powiedziałabym, że uda mu się przenieść, ale będzie musiał trochę powalczyć pozdrawiam i dziękuję:-) 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2013 Maestro Napisano 19 Marca 2013 1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 5 mieczy – sytuacja mocno nieciekawa, jakieś manipulacje, intrygi, przekręty i Bóg wie co jeszcze... 2. okoliczności towarzyszące – XX Sąd – widać, ze to minie, szansa na coś powaznego, na odrodzenie jest b.duża 3. zwieńczenie – 8 pucharów dobrane: Rycerz pucharów -on chce to porzucić,z takim trochę bólem serca, ale nadal jest w tym wszystkim zagubiony.. 4. podstawa sprawy – XIV umiarkowanie – chyba osiągnał już tutaj szczyt, tego co miał osiągnąć 5. to co było – 2 denary – spora niepewnośc, gierki, wahania etc. 6. to co nadchodzi – 10 pucharów – spełnienie 7. jak on widzi tą sytuację – XIX Słońce – jest pełen optymizmu i ma nadzieję, że się uda….- zgadzam się 8. miejsce działania – 0 Głupiec – coś nowego 9. moje nadzieje/obawy – As mieczy – to samo co w celcie na finanse..boisz się, że nie wyjdzie 10. wynik: Rycerz mieczy- dobrane: 9 denarów, 10 buław, 2 puchary –on zaryzykuje, otrzyma nowe stanowisko, ale wraz z nim nowe zadania, przy których będzie musiał wykazać się sporą odpowiedzialnością, sytuacja może go mocno obciążyć, przytłoczyć, co mi się jeszcze w oczy rzuciło, jakoś taka myśl mi przeszła przez głowę, żeby uważał na nadciśnienie, szczególnie nerkowe .. Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) 9. moje nadzieje/obawy – As mieczy – to samo co w celcie na finanse..boisz się, że nie wyjdzie karty i Wasze różne interpretacje pokazują ile jeszcze rzeczy muszę w sobie przerobić:-) dzięki! ps. tak, trochę się obawiam jak sobie poradzę ze wszystkim... mąż będzie miał pracę wyjazdową, będzie wtedy wracał tylko na weekendy, a ja praca na cały etat + 2 dzieci w wieku szkolnym/przedszkolnym.... więc kombinuję, żeby robić coś swojego w domu i mieć czas dla rodziny i dla siebie:-) Inez, dziękuję za całą interpretację:-) Edytowane 19 Marca 2013 przez Iwka78 dopisek Cytuj
iridos Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 w tych kartach przeniesienia nie widać czy to miałoby byc awansem? obstawiam ze w czasie o jaki pyt to sie nie stanie kiedys jakis powrot do tematu byc powinien Cytuj
Iwka78 Napisano 20 Czerwca 2013 Autor Napisano 20 Czerwca 2013 w tych kartach przeniesienia nie widaćczy to miałoby byc awansem? obstawiam ze w czasie o jaki pyt to sie nie stanie kiedys jakis powrot do tematu byc powinien Nie, to nie jest awans. Przeniesienie miało być do końca czerwca... a na razie cisza... tutaj zrobiłam rozkład z pytaniem, dlaczego się nie odzywają... http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/70202-dlaczego-sie-nie-odzywaja.html Cytuj
iridos Napisano 20 Czerwca 2013 Napisano 20 Czerwca 2013 no widziałam właśnie tamten rozkład w świetle obu podtrzymuję do konca czerwca na pewno sie to nie stanie Cytuj
Iwka78 Napisano 27 Czerwca 2013 Autor Napisano 27 Czerwca 2013 *****WERYFIKACJA***** Nadal czekamy na jakąś informację. Na razie jest cisza w firmie. Mój mąż dostał dodatkowe obowiązki i ma lecieć za granicę na szkolenie w sierpniu... Cytuj
iridos Napisano 28 Czerwca 2013 Napisano 28 Czerwca 2013 nio koniec czerwca o ten czas pytalas moze postaw celta na najblizsze polrocze w takim razie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi