Skocz do zawartości

Celt na pracę mojego męża + weryfikacja

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mój mąż pracuje w korporacji i od jakiegoś czasu kombinuje przejście na zupełnie inne stanowisko. Dużo ciekawsze dla niego. Najbliższe promocje są w czerwcu tego roku, więc wtedy będę weryfikować. Tutaj są osoby, które interpretowały moje rozkłady na jego pracę, więc to jest cały czas ta sama firma, jeszcze go nie zwolnili:-) Rozkład zrobiłam do końca 2013 roku, bo to różnie bywa. Pytanie: jaki będzie efekt starań mojego męża o przeniesienie na stanowisko X w firmie, w której obecnie pracuje - RW, proste.

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 5 mieczy – w tej chwili są jakiś przepychanki i sytuacje, w których ludzie manipulują jak mogą, aby wynieść korzyści dla siebie

2. okoliczności towarzyszące – XX Sąd – pojawiła się szansa na całkowitą zmianę stanowiska – to by było jak zupełnie nowa praca

3. zwieńczenie – 8 pucharów dobrane: Rycerz pucharów – obstawiałabym, że przejdzie na to stanowisko, ale może to moja nadinterpretacja….

4. podstawa sprawy – XIV umiarkowanie – na tym stanowisku nie jest zbyt stabilnie, właśnie zwolnili kilku techników w innym kraju…

5. to co było – 2 denary – nie miał spokoju, ciągle coś się działo, spotkało go wiele „dziwnych” i nieprzyjemnych sytuacji….

6. to co nadchodzi – 10 pucharów – powiedziałabym, że będzie bardzo zadowolony….

7. jak on widzi tą sytuację – XIX Słońce – jest pełen optymizmu i ma nadzieję, że się uda….

8. miejsce działania – 0 Głupiec – nazwa firmy byłaby ta sama, ale zakres i warunki finansowe zupełnie inne, więc wszystko byłoby nowe….

9. moje nadzieje/obawy – AS mieczy – no potencjał ma, ale chyba obawia się, czy to wystarczy, czy zostanie dostrzeżony i doceniony….

10. wynik: Rycerz mieczy- dobrane: 9 denarów, 10 buław, 2 puchary – powiedziałabym, że uda mu się przenieść, ale będzie musiał trochę powalczyć

pozdrawiam i dziękuję:-)

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 5 mieczy – sytuacja mocno nieciekawa, jakieś manipulacje, intrygi, przekręty i Bóg wie co jeszcze...

2. okoliczności towarzyszące – XX Sąd – widać, ze to minie, szansa na coś powaznego, na odrodzenie jest b.duża

3. zwieńczenie – 8 pucharów dobrane: Rycerz pucharów -on chce to porzucić,z takim trochę bólem serca, ale nadal jest w tym wszystkim zagubiony..

4. podstawa sprawy – XIV umiarkowanie – chyba osiągnał już tutaj szczyt, tego co miał osiągnąć

5. to co było – 2 denary – spora niepewnośc, gierki, wahania etc.

6. to co nadchodzi – 10 pucharów – spełnienie

7. jak on widzi tą sytuację – XIX Słońce – jest pełen optymizmu i ma nadzieję, że się uda….- zgadzam się

8. miejsce działania – 0 Głupiec – coś nowego

9. moje nadzieje/obawy – As mieczy – to samo co w celcie na finanse..boisz się, że nie wyjdzie

10. wynik: Rycerz mieczy- dobrane: 9 denarów, 10 buław, 2 puchary –on zaryzykuje, otrzyma nowe stanowisko, ale wraz z nim nowe zadania, przy których będzie musiał wykazać się sporą odpowiedzialnością, sytuacja może go mocno obciążyć, przytłoczyć, co mi się jeszcze w oczy rzuciło, jakoś taka myśl mi przeszła przez głowę, żeby uważał na nadciśnienie, szczególnie nerkowe ..

Napisano (edytowane)

9. moje nadzieje/obawy – As mieczy – to samo co w celcie na finanse..boisz się, że nie wyjdzie

karty i Wasze różne interpretacje pokazują ile jeszcze rzeczy muszę w sobie przerobić:-) dzięki!

ps. tak, trochę się obawiam jak sobie poradzę ze wszystkim... mąż będzie miał pracę wyjazdową, będzie wtedy wracał tylko na weekendy, a ja praca na cały etat + 2 dzieci w wieku szkolnym/przedszkolnym.... więc kombinuję, żeby robić coś swojego w domu i mieć czas dla rodziny i dla siebie:-)

Inez, dziękuję za całą interpretację:-)

Edytowane przez Iwka78
dopisek
  • 3 miesiące temu...
Napisano

w tych kartach przeniesienia nie widać

czy to miałoby byc awansem?

obstawiam ze w czasie o jaki pyt to sie nie stanie kiedys jakis powrot do tematu byc powinien

Napisano

no widziałam właśnie tamten rozkład w świetle obu podtrzymuję do konca czerwca na pewno sie to nie stanie

Napisano

*****WERYFIKACJA*****

Nadal czekamy na jakąś informację. Na razie jest cisza w firmie. Mój mąż dostał dodatkowe obowiązki i ma lecieć za granicę na szkolenie w sierpniu...

Napisano

nio koniec czerwca o ten czas pytalas moze postaw celta na najblizsze polrocze w takim razie