Iwka78 Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 Witam zgodnie z tym co mi wychodziło w zeszłym roku na finanse, rok rozpoczął się pod tym względem dla nas baaardzo ciężko. Dużo nieprzewidzianych wydatków mieliśmy w I kwartale. Chciałabym wiedzieć, czy to się coś polepszy do końca tego roku, więc zrobiłam rozkład nie na moje, ale na nasze (czyli moje i mojego męża) finanse do końca tego roku. Pytanie brzmiało: jak będę kształtowały się nasze finanse do końca 2013 roku? 1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 4 buławy – powiedziałabym, że mimo braku kasy jesteśmy bardzo szczęśliwi :icon_smile2: to fakt:hahahaha: 2. okoliczności towarzyszące – paź buław –nie wiem za bardzo jak tutaj pazia ruszyć…. 3. zwieńczenie – As denarów – czyli pojawi się chyba jakaś szansa na horyzoncie 4. podstawa sprawy – Król Denarów – mieliśmy dużo wydatków w zeszłym roku i stąd dołek…. 5. to co było – 8 buław – na początku roku pojawiły się dodatkowo nieprzewidziane wydatki, na które zupełnie nie byliśmy przygotowani…. 6. to co nadchodzi – I Mag – powiedziałabym, że pojawią się nowe możliwości na poprawę finansów…. 7. jak on widzi tą sytuację – VI kochankowie dobrana: XIV umiarkowanie – powiedziałabym, że oboje dokonujemy wyborów zgodnych z naszym wnętrzem jeżeli chodzi o pracę i możliwość zarobkowania 8. miejsce działania – 9 mieczy dobrany: król pucharów – nie rozumiem tutaj tych mieczy zupełnie, więc chciałam sobie ułatwić i dobrałam kartę… i tak sobie ułatwiłam, że totalnie nie kumam… czy to oznacza, że będziemy musieli pokombinować, aby zarobić??? 9. moje nadzieje/obawy – As mieczy – boję się, że nic nie wypali, że będziemy mieli ciężki rok…. 10. wynik: II kapłanka: dobrane – III cesarzowa, król buław, 9 buław – śmiać mi się chce, bo teraz to ja już nie rozumiem, co kapłanka robi w wyniku w pytaniu na finanse… i teraz to już nic nie kapuję… czy ta sytuacja się polepszy, czy się nie polepszy? będę bardzo wdzięczna za luknięcie w te karty.... Iwka Cytuj
Davisa Napisano 17 Marca 2013 Napisano 17 Marca 2013 10. wynik: II kapłanka: dobrane – III cesarzowa, król buław, 9 buław --- suma XIV Umiarkowanie Kapłanka to Twoja wewnętrzna pewność, że dacie radę:-) Dalej widać, że Ty chyba zarządzasz finansami i wespół z mężem będziecie walczyć o to, żeby wyjść z dołka finansowego. W 9 buław widać upór i wytrwałość w dążeniu do celu. Umiarkowanie mówi o stabilizacji. Ładnie to wygląda, no i widać, że razem pracujecie nad problemem :-) Mag mówi też, że nadchodzą sprzyjające dla Was okoliczności. Życzę powodzenia i głowa do góry. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 4 buławy Jest zadowolenie, ale upatrujecie nowych mozliwosci pozyskania pieniedzy. 2. okoliczności towarzyszące – Paz Bulaw Przed Wami nowe mozliwosci zarobku, ktore jednoczesnie moga stanowic dla Was wyzwanie. 3. zwieńczenie – As denarów – Tu moze pojawic sie konkretna szansa, ktore bedzie czekala tylko na to, aby zostac wykorzystana. 4. podstawa sprawy – Król Denarów – Czas zakasac rekawy i wziac sie konkretnie do pracy. 5. to co było – 8 buław – Niespodziewane sprawy. Mozliwe, ze chodzi tu o te wydatki, o ktorych piszesz, niespodziewane wlasnie. 6. to co nadchodzi – I Mag – Mozliwosci dzialania i szansa na sukces. 7. jak on widzi tą sytuację – VI kochankowie dobrana: XIV umiarkowanie ---> suma XX Sad; suma HB XX Sad i II Kaplanka Wspiera Ciebie, ufa, ze sie uda. Jest calym sercem przy Tobie w dzialaniach, ktore oboje w tym kierunku podejmujecie. Ufa, ze bedzie dobrze. 8. miejsce działania – 9 mieczy dobrany: król pucharów –--> suma XX Sad; suma HB XX Sad i II Kaplanka W domu. Praca wykonywana samodzielnie, jest sie samemu sobie szefem. 9. moje nadzieje/obawy – As mieczy – Masz nadzieje na to, ze Twoje dzialania przyniosa konkretne rezultaty a Wasza sytuacja finansowa sie po prostu wyklaruje. 10. wynik: II kapłanka: dobrane – III cesarzowa, król buław, 9 buław –--> suma XV Diabel i VI Kochankowie W Kaplance widac zaufanie we wlasne mozliwosci, podarzanie za wlasnym instynktem i taka pewnosc w dzialaniach. Ogolnie to bardzo wazne tutaj, zebyscie w pelni (Ty i maz) zaufali w to, co robicie. Podarzac za intucicja, laczyc swoja wiedze z doswiadczeniem i wlasnie glosem intuicji. Pozbywac sie, odkladac na bok wszelkie leki, ktore moglyby Was niepotrzebnie hamowac i kierowac sie glosem serca. Powodzenia. 1 Cytuj
iridos Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 biedy nie widac wygranej w totka tez nie umiarkowanie to takie przetrwanie na poziomie godnego zycia wy jakies kredyty/długi musicie spłacac? Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 biedy nie widacwygranej w totka tez nie umiarkowanie to takie przetrwanie na poziomie godnego zycia wy jakies kredyty/długi musicie spłacac? tak, mamy dwa kredyty.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2013 Maestro Napisano 19 Marca 2013 1. to co jest teraz/otoczenie pytającego – 4 buławy – nie jest źle, cieszycie się zyciem, radujecie, jesteście szczęśliwi... 2. okoliczności towarzyszące – paź buław –może jakieś możliwości,pojawiające się szanse, pomysły na rozruch w ww.temacie? 3. zwieńczenie – As denarów –szansa moze być i to nawet b.realna 4. podstawa sprawy – Król Denarów – a moze nie tyle te wydatki, co mężczyna, który jest przy Tobie, innymi słowy mąż, na którego wiesz, że zawsze możesz liczyć, czy będzie źle czy dobrze 5. to co było – 8 buław – było duże rozproszenie energetyczne, coś poszło w ruch 6. to co nadchodzi – I Mag – powiedziałabym, że pojawią się nowe możliwości na poprawę finansów….- też tak sądzę 7. jak on widzi tą sytuację – VI kochankowie dobrana: XIV umiarkowanie – wg mnie jest spokojny, wie, ze się ułozy, zresztą Ty chyba też jesteś spokojna stąd ta karta harmonii emocjonalnej 8. miejsce działania – 9 mieczy dobrany: król pucharów – długie nocne rozmowy, snucie planów 9. moje nadzieje/obawy – As mieczy – boisz się,że czegoś trzeba się pozbyć, nie wiem sprzedać? 10. wynik: II kapłanka: dobrane – III cesarzowa, król buław, 9 buław – ja ten wynik czytam tak: karty radzą uzbroić się w cierpliwość i wsłuchiwać w swój wewnętrzny głos, widać, że to TY decydujesz w tym związku, Twój mąż się stara dla Ciebie (he he ja też dla mojego jestem cesarzową, a on mi jako król monet wypada:)), w tej 9 buław sytuacja może jeszcze pozostać bez zmian... 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Kapłanka w finansach to rozczarowanie - w sensie niedosyt materialny...ale widać że wspólnie z Mężem będziecie planować, działać, tworzyć, no nie wiem ~ jeśli macie swoją firmę np. to będziecie ją bardziej reklamować etc...ogólnie będzie trochę "szarpania" w tej kwestii - i to może Was trochę zmęczyc w pewnym momencie...sporo przeszkód ~ ale wszystko do pokonania..dacie radę ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi