Maestro Inez2503 Napisano 18 Marca 2013 Maestro Napisano 18 Marca 2013 Kiedyś go robiłam,patrząc na karty zrozumiałam, że pokazał całą prawdę...http://www.ezoforum.pl/archiwum-forum/49382-ja-tez-kim-jestem.html 1.Kim jestem 10 mieczy - jestem na etapie, na którym czuję się, że gorzej już być nie może 2.Powinnam być Sąd Ostateczny - a tak naprawdę to powinnam zacząć sikę odradzać, cieszyć się sobą, tym co mam, co umiem 3.To powinnam rozwijać 10 monet - wiedzę 4.Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - ucieczek,ale i tez kontaktów netowych 5.To przede mną 9 kielichów - radość zycia, poczucie, że jest fajnie 6.Rada Koło - powinnam zaufać losowi, on wie co robi i jeszcze pewnie nie raz mnie zaskoczy... Cytuj
Kędry Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 Kiedyś go robiłam,patrząc na karty zrozumiałam, że pokazał całą prawdę...http://www.ezoforum.pl/archiwum-forum/49382-ja-tez-kim-jestem.html 1.Kim jestem 10 mieczy - jestem na etapie, na którym czuję się, że gorzej już być nie może 2.Powinnam być Sąd Ostateczny - a tak naprawdę to powinnam zacząć sikę odradzać, cieszyć się sobą, tym co mam, co umiem 3.To powinnam rozwijać 10 monet - wiedzę 4.Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - ucieczek,ale i tez kontaktów netowych 5.To przede mną 9 kielichów - radość zycia, poczucie, że jest fajnie 6.Rada Koło - powinnam zaufać losowi, on wie co robi i jeszcze pewnie nie raz mnie zaskoczy... 1. Jesteś na etapie przewartościowywania, przemeblowywania swojego życia (10 mieczy =Wieża), ale wszystko co ulega zniszczeniu ma szansę odnowić się w nowym wymiarze. Głównie w sferze emocjonalnej robisz rewolucję. 2.Powinnaś być osobą odrodzona duchowo, przebudzoną, widzącą rzeczy takimi jakimi są, powinnaś rozpocząć nową jakość życia. Poprzednia karta wprowadza Cię już w nieodwracalne zmiany. 3. Powinnaś rozwijać się na każdej płaszczyźnie - materialnej, duchowej i uczuciowej. Wtedy znajdziesz spełnienie. 4. Powinnaś unikać sytuacji (również i ludzi), które przynoszą rozczarowanie, które blokują rozwijanie nowych możliwości, które podcinają Ci skrzydła 5. Przed Tobą - czas cieszenia się swoimi sukcesami, zbierania plonów - ta karta kojarzy mi się z Cesarzową. 6. Rada - los wpływa na nasze działania, my zaś możemy wychwytywać sprzyjające sytuacje i realizować plany. Co jest pisane, zawsze się ziści, czasem dobrze jest zdać się na tą siłę i nie walczyć z wiatrakami. Gdy nie gonimy za sukcesami, miłością - wtedy one same nas znajdą. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 18 Marca 2013 Co jest pisane, zawsze się ziści, czasem dobrze jest zdać się na tą siłę i nie walczyć z wiatrakami. Gdy nie gonimy za sukcesami, miłością - wtedy one same nas znajdą. Święte słowa i prawdziwe:) Dziękuję Cytuj
Gość ANEZ Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 Kiedyś go robiłam,patrząc na karty zrozumiałam, że pokazał całą prawdę...http://www.ezoforum.pl/archiwum-forum/49382-ja-tez-kim-jestem.html 1.Kim jestem 10 mieczy - jestem na etapie, na którym czuję się, że gorzej już być nie może 2.Powinnam być Sąd Ostateczny - a tak naprawdę to powinnam zacząć sikę odradzać, cieszyć się sobą, tym co mam, co umiem 3.To powinnam rozwijać 10 monet - wiedzę 4.Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - ucieczek,ale i tez kontaktów netowych 5.To przede mną 9 kielichów - radość zycia, poczucie, że jest fajnie 6.Rada Koło - powinnam zaufać losowi, on wie co robi i jeszcze pewnie nie raz mnie zaskoczy... 1.Jesteś kobietą, która chciałaby już zamknąć pewien etap w swoim życiu, myślę że momentami czujesz zmęczenie i masz dość. 2.Powinnaś być szczęśliwa na wielu płaszczyznach swojego życia, kobietą , która odrodziła się na nowo.Jednak tylko zamknięcie pewnego etapu w Twoim życiu /pkt.1./ może do tego doprowadzić. 3.Powinnaś rozwijać swoje wewnętrzne jak i zewnętrzne bogactwo a zwłaszcza to wewnętrzne, uświadomić sobie kim jesteś, co potrafisz, jak możesz realizować siebie a nade wszystko wiara w siebie, myślę że jej Ci nie brakuje i to jest właśnie to. 4.Powinnaś unikać nieprzemyślanych decyzji, które mogą przynieść rozczarowania. 5.Przed Tobą dobry okres cieszenia się życie. 6.Rada to otwórz się na zmiany a los Ci w tym dopomoże /szkoda,że nie dociągnęłaś karty/. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 19 Marca 2013 1.Jesteś kobietą, która chciałaby już zamknąć pewien etap w swoim życiu, myślę że momentami czujesz zmęczenie i masz dość. 2.Powinnaś być szczęśliwa na wielu płaszczyznach swojego życia, kobietą , która odrodziła się na nowo.Jednak tylko zamknięcie pewnego etapu w Twoim życiu /pkt.1./ może do tego doprowadzić. 3.Powinnaś rozwijać swoje wewnętrzne jak i zewnętrzne bogactwo a zwłaszcza to wewnętrzne, uświadomić sobie kim jesteś, co potrafisz, jak możesz realizować siebie a nade wszystko wiara w siebie, myślę że jej Ci nie brakuje i to jest właśnie to. 4.Powinnaś unikać nieprzemyślanych decyzji, które mogą przynieść rozczarowania. 5.Przed Tobą dobry okres cieszenia się życie. 6.Rada to otwórz się na zmiany a los Ci w tym dopomoże /szkoda,że nie dociągnęłaś karty/. Wiesz, ja celowo do tego Koła nie dociągałam....Nie chciałam.... Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 1.Kim jestem 10 mieczy - dla mnie to etap kończenia jednego i rozpoczynania drugiego... 2.Powinnam być Sąd Ostateczny - bardzo ładnie się wiąże z pierwszą kartą - etap odrodzenia, ale to też jest karta rodziny... więc może tu będę jakieś zmiany.... 3.To powinnam rozwijać 10 monet - i znów karta domu i rodziny... przewartościowanie tego co do tej pory myślałaś.... 4.Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - nie powinnaś uciekać 5.To przede mną 9 kielichów - przyjdzie satysfakcja, samozadowolenie, radość 6.Rada Koło - poddać się losowi, nie walczyć... Ogólnie bardzo duża transformacja w kwestiach rodzinnych - ja tak to odbieram:-) POwodzenia! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 19 Marca 2013 1.Kim jestem 10 mieczy - dla mnie to etap kończenia jednego i rozpoczynania drugiego...2.Powinnam być Sąd Ostateczny - bardzo ładnie się wiąże z pierwszą kartą - etap odrodzenia, ale to też jest karta rodziny... więc może tu będę jakieś zmiany.... 3.To powinnam rozwijać 10 monet - i znów karta domu i rodziny... przewartościowanie tego co do tej pory myślałaś.... 4.Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - nie powinnaś uciekać 5.To przede mną 9 kielichów - przyjdzie satysfakcja, samozadowolenie, radość 6.Rada Koło - poddać się losowi, nie walczyć... Ogólnie bardzo duża transformacja w kwestiach rodzinnych - ja tak to odbieram:-) POwodzenia! Zobaczymy....Na razie czuję energię 10 mieczy na sobie i nikt mi nie wmówi, ze w tej karcie się nic nie czuje... Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Zobaczymy....Na razie czuję energię 10 mieczy na sobie i nikt mi nie wmówi, ze w tej karcie się nic nie czuje... Ojjjj taaak... z tą kartą byłam kiedyś mocno zbratana:-)))) Najważniejsze jest to, że ona mija... więc jeszcze troszkę wytrzymaj i zaraz.... przyjdzie słońce:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 19 Marca 2013 Ojjjj taaak... z tą kartą byłam kiedyś mocno zbratana:-)))) Najważniejsze jest to, że ona mija... więc jeszcze troszkę wytrzymaj i zaraz.... przyjdzie słońce:-) Dziękuję Dam radę, bo muszę.... Cytuj
Erza Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 1.Kim jestem? 10 mieczy osobą, która w ostatnim czasie doświadczyła wiele przykrości ze strony innych osób, kilka spraw definitywnie zakończyło się w Twoim życiu, nie ze wszystkimi jeszcze się pogodziłaś; pewnie marzenia, sprawy niestety nie urzeczywistniły się tak, jak tego oczekiwałaś 2.Powinnam być? Sąd Ostateczny powinnaś już zacząć wychodzić z energii 10 mieczy, już dość "bycia martwym trupem", pora podnieść się, uwierzyć znowu w siebie 3.To powinnam rozwijać? 10 monet może powinnaś iść ciut dalej w karierze? albo zmienić pracę? osiągnęłaś już wszystko, co można osiągnąć w jakiejś dziedzinie, pora poszukać zegoś nowego 4.Tego powinnam unikać? 6 mieczy Świat zbytniego uciekania w świat marzeń, iluzji, definitywnego odcinania się od spraw/osób; być może też zbyt często uciekasz w głąb siebie, w swój własny świat, może pora porozmawiać z kimś o swoich oczekiwaniach, planach, nie skrywaj tego, co naprawdę myślisz i czujesz 5.To przede mną 9 kielichów samospełnienie i samorealizacja, radość z życia, odkrywanie nowych pasji 6.Rada Koło zdać się na los, on Cię poprowadzi i pamiętać, że wszystko, co dzieje się w naszym życiu jest po coś i zdarza się we właściwym dla nas momencie, chociaż dopiero z perspektywy mijającego czasu nabieramy tego świadomości 2 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 19 Marca 2013 1.Kim jestem?10 mieczy osobą, która w ostatnim czasie doświadczyła wiele przykrości ze strony innych osób, kilka spraw definitywnie zakończyło się w Twoim życiu, nie ze wszystkimi jeszcze się pogodziłaś; pewnie marzenia, sprawy niestety nie urzeczywistniły się tak, jak tego oczekiwałaś masz 100% racji 2.Powinnam być?Sąd Ostateczny powinnaś już zacząć wychodzić z energii 10 mieczy, już dość "bycia martwym trupem", pora podnieść się, uwierzyć znowu w siebie i tak czynię,powzięłam pewne silne postanowienia 3.To powinnam rozwijać?10 monet może powinnaś iść ciut dalej w karierze? albo zmienić pracę? osiągnęłaś już wszystko, co można osiągnąć w jakiejś dziedzinie, pora poszukać czegoś nowego tak, chcę iść dalej, bo w obecnym miejscu nie mam szans na rozwój,dlatego kształcę się i dodatkowo w miarę możliwosci czasowych rozwijam moje pasje:) 4.Tego powinnam unikać?6 mieczy Świat zbytniego uciekania w świat marzeń, iluzji, definitywnego odcinania się od spraw/osób; być może też zbyt często uciekasz w głąb siebie, w swój własny świat, może pora porozmawiać z kimś o swoich oczekiwaniach, planach, nie skrywaj tego, co naprawdę myślisz i czujesz uciekam za bardzo...ale i staram się rozmawiać, niestety nie każdy mnie rozumie... 5.To przede mną 9 kielichów samospełnienie i samorealizacja, radość z życia, odkrywanie nowych pasji mam taką nadzieję 6.Rada Kołozdać się na los, on Cię poprowadzi i pamiętać, że wszystko, co dzieje się w naszym życiu jest po coś i zdarza się we właściwym dla nas momencie, chociaż dopiero z perspektywy mijającego czasu nabieramy tego świadomości tak,wiem o tym:) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Wiesz, ja celowo do tego Koła nie dociągałam....Nie chciałam.... Rozumiem Cię ale mnie to zaskoczyło. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 19 Marca 2013 Rozumiem Cię ale mnie to zaskoczyło. Obecnie jestem na takim etapie, że chyba do końca nie chce wiedzieć, co się wydarzy....Jestem w tej 10 mieczy.. Cytuj
Vivere Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Kiedyś go robiłam,patrząc na karty zrozumiałam, że pokazał całą prawdę...http://www.ezoforum.pl/archiwum-forum/49382-ja-tez-kim-jestem.html 1.Kim jestem 10 mieczy - jesteś przygnębiona, przytłoczona, obolała 2.Powinnam być Sąd Ostateczny - powinnaś wziąć się w garść 3.To powinnam rozwijać 10 monet - powinnas pielęgnowac to, co już zdobyłaś. Może to być Twój dom i rodzina a może jakieś inne plany, które podjęłaś się realizować? Powinnaś zadbać o spokój i bezpieczeństwo. MOże pomedytować powinnaś, na łonie natury? ( wiem,że zimno ale może spacer daleko od miasta dobrze Ci zrobi?) 4.Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - nie uciekać przed trudnościami, nie szukac rozwiązania gdzies daleko, bo może być tuz tuż pod Twoimi stopami. Nie odpływaj 5.To przede mną 9 kielichów - wróci poczucie wartości i zadowolenia. Będziesz zadowolona. Przed Tobą lepszy czas. 6.Rada Koło - powinnam zaufać losowi. "Rozpoznaj swój los i naucz się nim kierować".. no i jeszcze cytat: "RADA Z JEDNEJ KARTY; Przyjrzyj się swojemu życiu i zastanów się,co pragnąłbyś zmienić.Daj sobie czas i możliwość popatrzenia na siebie i swoje życie z dystansu.Wyjedź na dzień,dwa lub jeśli możesz na dłużej.Odpocznij.Zbierz siły i podejmij najważniejsze decyzje. źródło;Vademecum Tarota-Barbara Antonowicz-Wlazińska" Będzie dobrze Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 20 Marca 2013 wiem,że zimno ale może spacer daleko od miasta dobrze Ci zrobi? Spacery od zawsze dobrze mi robią Codziennie staram się iśc choćby na 30 - minutowy spacer, a w weekendy min. 2 godziny:) Pogoda mi nie straszna:)) Cytuj
Selenit666 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 1.Kim jestem 10 mieczy - koniec pewnego cyklu w zyciu, oczyszczania się pozwól teraz sobie na to nawet jak to boli. potem to zaakceptuj tego uczy ta karta 2.Powinnam być Sąd Ostateczny - spokojnie odrodzisz się Sad to karta kryzysu kontrolowanego. 3.To powinnam rozwijać 10 monet - cieszyć się tym co masz. karta znajomych, rodziny (ale nie odniesienie do małżenstwa to nie karta małzenstwa tylko karta rodziny pokoleniowej). 4.Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - pewnych kontaków ze swojego otoczenia 5.To przede mną 9 kielichów - dobra zabawa i zadowolenie, satysfakcja 6.Rada Koło - pamietaj, że nic nie trwa wiecznie (bardzo fajna karta na takiej pozycji) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 21 Marca 2013 1.Kim jestem 10 mieczy - koniec pewnego cyklu w zyciu, oczyszczania się pozwól teraz sobie na to nawet jak to boli. potem to zaakceptuj tego uczy ta karta 2.Powinnam być Sąd Ostateczny - spokojnie odrodzisz się Sad to karta kryzysu kontrolowanego. 3.To powinnam rozwijać 10 monet - cieszyć się tym co masz. karta znajomych, rodziny (ale nie odniesienie do małżenstwa to nie karta małzenstwa tylko karta rodziny pokoleniowej). 4.Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - pewnych kontaków ze swojego otoczenia 5.To przede mną 9 kielichów - dobra zabawa i zadowolenie, satysfakcja 6.Rada Koło - pamietaj, że nic nie trwa wiecznie (bardzo fajna karta na takiej pozycji) Wiesz,że Koło mam b.często w kartach ostatnio? Też mnie ta karta ucieszyła tutaj:) Cytuj
Gość Mana Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 1.Kim jestem 10 mieczy - jesteś w punkcie, w którym życie po prostu boli, a rany bywają zadawane z najmniej oczekiwanej strony. Karty mogą też pokazywać,że rozwijasz się intelektualnie, zdobywasz wiedzę. Używasz swych zasobów związanych właśnie z myśleniem, inteligencją... 2.Powinnam być Sąd Ostateczny - Powinnaś od pewnych spraw się odciąć. Umieć osądzić sytuację i podążyć tylko tam gdzie naprawdę wzywają. "ruszyć gdy zabrzmi złoty róg". Powinnaś działać rozsądnie i w najwłaściwszym momencie zadziałać 3.To powinnam rozwijać 10 monet - swe zasoby naturalne. Może też powinnaś przyjrzeć się Tym zasobom materialnym, czy coś nie umyka Twej uwadze... 4.Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - zamykania się w sobie i ucieczek od problemów w jakiś "inny świat". Może to też mówić o tym by zachować umiar...ani nie uciekać gdzieś w inny świat, ani nie zamykać się za bardzo w sobie ani nie zacząć roztrząsać dookoła jakiś spraw, których tematu normalnie byś nie podjęła 5.To przede mną 9 kielichów - osiągnięcie pewnej radości, spokoju... może nie 100%, ale to takie poczucie cieszenia się własnym towarzystwem, tego jakim się jest i co się osiągnęło do tej pory 6.Rada Koło Wszystko się zmienia... raz jesteśmy u góry raz na dole... raz wybieramy ścieżkę w lewo a raz w prawo. Bądź przygotowana na to, że coś się zmienia... nie przywiązuj się zbytnio do obecnego stanu, ale i czerp z niej nauki...czasami dopiero doświadczając czegoś jesteśmy w stanie to lepiej zrozumieć, obrać wówczas inną drogą.. czy znaleźć wyjście, o którym wcześniej nie myśleliśmy... a później jest szansa na zobaczenie, dostrzeżenie czegoś pięknego.. <popłynęłam trochę^^> Pozdrawiam Cytuj
Selenit666 Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - ty wiesz o czym ja pomyślalam, nie wiem czego jakas taka wewnętrzna siła we mnie sie odzywa - unikaj spacerów nad morzem...hehehehe nie wiem skad mi sie to wzieło Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 22 Marca 2013 Tego powinnam unikać 6 mieczy Świat - ty wiesz o czym ja pomyślalam, nie wiem czego jakas taka wewnętrzna siła we mnie sie odzywa - unikaj spacerów nad morzem...hehehehe nie wiem skad mi sie to wzieło Kurcze, ale masz wizję...Dawno nad morzem nie byłam...Teraz bedę się bała:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi