Gość ANEZ Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 Już wiele lat pracuję z kartami tarota. W tym okresie czasu zaszło wiele zmian w moim życiu i dobrych i złych. Dzisiaj naszła mnie refleksja,:Jaki wpływ na moje życie i mojej rodziny ma tarot? Paz denarów, 3 buław,4 buław, 3 mieczy, 9 denarów - czyt.chron. - na pewno rozwój, wiara we własne możliwości, taka pewność i stabilność, satysfakcja z tego co robię ale ta 3 mieczy?-tego nie wiem. Cytuj
Arshi Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 Tu batdziej ze dzieki tarotowi zapobiegalas zlym wydarzenia i oczekiwalas dobrych, madrze uzywalas kart tu widac Cytuj
Davisa Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) Już wiele lat pracuję z kartami tarota. W tym okresie czasu zaszło wiele zmian w moim życiu i dobrych i złych.Dzisiaj naszła mnie refleksja,:Jaki wpływ na moje życie i mojej rodziny ma tarot? Paz denarów, 3 buław,4 buław, 3 mieczy, 9 denarów - Przede wszystkim potrafisz i korzystasz z przekazu Tarota, który daje Ci możliwość wybrania właściwej drogi w swoich dążeniach. Tam gdzie trzeba, używasz rozumu, ale przede wszystkim kierujesz się w życiu tym, co serce podpowiada. Wiele zyskałaś dzięki Tarotowi - i duchowo i materialnie. Mam nadzieję, że jakoś to zweryfikujesz ;-) Edytowane 18 Marca 2013 przez Davisa Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Już wiele lat pracuję z kartami tarota. W tym okresie czasu zaszło wiele zmian w moim życiu i dobrych i złych.Dzisiaj naszła mnie refleksja,:Jaki wpływ na moje życie i mojej rodziny ma tarot? Paz denarów, 3 buław,4 buław, 3 mieczy, 9 denarów - czyt.chron. - na pewno rozwój, wiara we własne możliwości, taka pewność i stabilność, satysfakcja z tego co robię ale ta 3 mieczy?-tego nie wiem. zagłębiając się w tajniki tarota i siebie chroniłaś swoich bliskich... 3 miecze to też rozwój intelektualny, który w połączeniu z 9 denarami daje obraz osoby, która potrafi w odpowiedni sposób wykorzystać głowę i ducha:-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2013 Maestro Napisano 19 Marca 2013 Paz denarów, 3 buław,4 buław, 3 mieczy, 9 denarów na pewno Tarot Ciebie rozwija, widać, że to jest to, co lubisz, co Cię cieszy, jest to jedna z Twoich pasji, mam wrażenie, że ta 3 mieczy może mówić o tym, że wiele zrozumiałaś, nie jesteś osobą, która buja w obłokach, sama doszłaś do tego, że cierpienie jest potrzebne do tego, aby móc wejść na wyższy poziom świadomości.. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 DZIĘKUJE za interpretacje, każdy z Was po trochu rację. Cytuj
CessPablos Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Trójka mieczy moze u Ciebie oznaczac prawde jaka wdzisz w kartach a taka szczera prawda moze w Twojej rodzinie i otoczeniu nieśc taka lekka myśl złości "ona wszytko wie, przed nia nie można nic zataic" ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi