Skocz do zawartości

Podejrzenia

Gość ANEZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już wiele lat pracuję z kartami tarota. W tym okresie czasu zaszło wiele zmian w moim życiu i dobrych i złych.

Dzisiaj naszła mnie refleksja,:Jaki wpływ na moje życie i mojej rodziny ma tarot?

Paz denarów, 3 buław,4 buław, 3 mieczy, 9 denarów - czyt.chron. - na pewno rozwój, wiara we własne możliwości, taka pewność i stabilność, satysfakcja z tego co robię ale ta 3 mieczy?-tego nie wiem.

Napisano

Tu batdziej ze dzieki tarotowi zapobiegalas zlym wydarzenia i oczekiwalas dobrych, madrze uzywalas kart tu widac

Napisano (edytowane)
Już wiele lat pracuję z kartami tarota. W tym okresie czasu zaszło wiele zmian w moim życiu i dobrych i złych.

Dzisiaj naszła mnie refleksja,:Jaki wpływ na moje życie i mojej rodziny ma tarot?

Paz denarów, 3 buław,4 buław, 3 mieczy, 9 denarów -

Przede wszystkim potrafisz i korzystasz z przekazu Tarota, który daje Ci możliwość wybrania właściwej drogi w swoich dążeniach. Tam gdzie trzeba, używasz rozumu, ale przede wszystkim kierujesz się w życiu tym, co serce podpowiada. Wiele zyskałaś dzięki Tarotowi - i duchowo i materialnie.

Mam nadzieję, że jakoś to zweryfikujesz ;-)

Edytowane przez Davisa
Napisano

Paz denarów, 3 buław,4 buław, 3 mieczy, 9 denarów - czyt.chron. - na pewno rozwój, wiara we własne możliwości, taka pewność i stabilność, satysfakcja z tego co robię ale ta 3 mieczy?-tego nie wiem.

zagłębiając się w tajniki tarota i siebie chroniłaś swoich bliskich...

3 miecze to też rozwój intelektualny, który w połączeniu z 9 denarami daje obraz osoby, która potrafi w odpowiedni sposób wykorzystać głowę i ducha:-)

• Maestro
Napisano

Paz denarów, 3 buław,4 buław, 3 mieczy, 9 denarów

na pewno Tarot Ciebie rozwija, widać, że to jest to, co lubisz, co Cię cieszy, jest to jedna z Twoich pasji, mam wrażenie, że ta 3 mieczy może mówić o tym, że wiele zrozumiałaś, nie jesteś osobą, która buja w obłokach, sama doszłaś do tego, że cierpienie jest potrzebne do tego, aby móc wejść na wyższy poziom świadomości..

Napisano

DZIĘKUJE za interpretacje, każdy z Was po trochu rację.:_okok:

Napisano

Trójka mieczy moze u Ciebie oznaczac prawde jaka wdzisz w kartach a taka szczera prawda moze w Twojej rodzinie i otoczeniu nieśc taka lekka myśl złości "ona wszytko wie, przed nia nie można nic zataic" ;]