women32 Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 Wróżyłam dzisiaj mojej dobrej koleżance na temat jej "związku "z pewnym mężczyzną oficjalnie nie są razem,ale znają się przeszło 2 lata,dzisiaj spotkała się z tym Panem po pół rocznej przerwie ( były między nimi nieporozumienia i nawet doszło do zdrady ze strony koleżanki ) i on o tym wiedział,ale kontakt trwał nadal smsy,net, tel.On twierdzi,że kocha ją nad życie ona jest pogubiona sama nie wie czego chce. Zadała takie oto pytania ( zgodziła się na publikację ) Jak dalej potoczy się ich relacja ? 9 mieczy odwr,Diabeł odwr,6 pucharów Nadchodzący okres nie będzie dla nich korzystny,on ma wątpliwości co do niej,ona ma wyrzuty sumienia,oby dwoje są od siebie silnie uzależnieni to będzie taki destrukcyjny związek,relacja...będą tęsknić za tym co było i minęło,być może za chwilami spędzonymi razem. Czy jej partner wyjedzie za granicę ? Król denarów odwr,Słońce odwr,Świat odwr. Pan czeka na odpowiedź w tej sprawie i raczej będzie ona negatywna lub będzie ta praca,ale z dużym opóźnieniem,ale dużo przeszkod i blokad w tej sprawie będzie. Co On czuje do niej ? po tych 6 miesiącach Umiarkowanie,Głupiec,Pustelnik,3 mieczy,Wieża. On jest skłonny jej przebaczyć,chce pojednania,ma dużo wiary i dobrej energii w sobie,ale daje jej sobą manipulować.On ma bardzo refleksyjną duszę,przez to wszystko co zaszło czuje się samotny i smutno jemu,3 mieczy mówi,że napewno czuje się bardzo przez nią zraniony,oszukany. Wieża hmm tu mam dylemat chce zakończyć relację ? na to by wyglądało. Lub też chce zakończyć ten zły rozdział w ich "zwiazku " zburzyć coś i zacząć od nowa ? Proszę kochani o spojrzenie swoim oczkiem będę bardzo zobowiązana. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Jak potoczy sie. W podsumie ksiezyc i to 6 pucharow . Wydaje mi sie, ze ich relacja przejdzie do przeszlosci. Mysle ze pan pojedzie za granice. Uczucia... Mysle ze ochlonal przez te 6 mies i chce zaczac wszystko od nowa, niestety nie uda odbudowa tego i pan zostanie sam ze zlamanym sercem i mozliwe ze zapomni o Pani juz definitywnie. 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Jak dalej potoczy się ich relacja ? 9 mieczy odwr,Diabeł odwr,6 pucharów dużo bólu, szarpania i cierpienia, ciągłe powroty do przeszłości i do tego co było..... Czy jej partner wyjedzie za granicę ? Król denarów odwr,Słońce odwr,Świat odwr. Obstawiam, że nie wyjedzie.... Co On czuje do niej ? po tych 6 miesiącach Umiarkowanie,Głupiec,Pustelnik,3 mieczy,Wieża. jest zobojętniały, czuje się wykorzystany przez nią, był samotny w związku i jest bardzo zraniony Ogólnie patrząc po kartach to nie wydaje mi się, aby do siebie wrócili..... 1 Cytuj
women32 Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 Dziękuję dziewczyny też mi się tak wydaje,że nic z tego nie wyniknie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi