Jasminex Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) Witam Zrobiłam rozkład na 6 najbliższych miesięcy "Podkowę". Bardzo proszę o pomoc w interpretacji rozkładu. 1. Zdrowie- Rycerz Monet- tutaj nie mam pojęcia jak zintepretować to w kwetstii zdrowia... 2. Sprawy uczuciowe- Gieremek Kielichów- spotkania, randki, wiadomości? 3. Finanse- 8 Kielichów- poczucie braku pieniędzy? 4. Praca- 5 Kielichów- będę rozdarta wewnętrznie, będę niezadowolona z pracy? Hmmm w sumie moja praca to praca z ludźmi, ale pracuje sama... 5. Rodzina- As Kielichów- ??? 6. Ostrzeżenie- 6 Kielichów- Mam nie myśleć o przeszłość? odciąć się? Ktoś z przeszłości może mi zagrażać?? 7. Niespodzianka- As monet- zyski, awans, przypływ gotówki robiłam rozkład ogólny, wychodzi dużo kielichów, więc przyjęłam, że w ciągu najbliższych miesięcy moje życie będzie oscylowała wokół uczuć- nie wiem czy dobrze zrobiłam... Wg mnie z w/w rozkładu można wywnioskować, że jest jakiś mężczyzna lub się pojawi w najbliższym czasier, lecz przez pewien czas dalej będę czuła się samotna i nawet może zawiedziona tą znajomością. Z upłwywem czasu nadejdzie moment, gdzie będę czuła przypłw uczuć- może to być ktoś z przeszłości... Końcowa karta może mówić o jakimś sukcesie i spełnieniu. Edytowane 18 Marca 2013 przez Daffne Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 proszę włożyć więcej wysiłku w własną interpretacje... Cytuj
iridos Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 a rozkład z opisanymi poz możesz zamieścić? nie każdy go zna Cytuj
KatiJo Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 Ale co to znaczy ogólny? Czy poszczególne pozycje mają przypisane jakieś znaczenie? Cytuj
Jasminex Napisano 18 Marca 2013 Autor Napisano 18 Marca 2013 moje pyatanie brzmiało: Co mnie czeka w najbliższych 6 miesiącach... kary bez konretnych znaczeń... nie wiem czy to dobrze... Cytuj
iridos Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 daj ten rozklad skad go skopiowałas no te karty do czegos trzeba przypiac Cytuj
Jasminex Napisano 18 Marca 2013 Autor Napisano 18 Marca 2013 Rozkład wzięłam z tej strony Tarot * Wrka Stanisawska - Co Ci czeka? - rozkad, przykadowa wrba. Cytuj
Jasminex Napisano 18 Marca 2013 Autor Napisano 18 Marca 2013 1. Zdrowie 2. Sprawy uczuciowe 3. Finanse 4. Praca 5. Rodzina 6. Ostrzeżenie 7. Niespodzianka Cytuj
iridos Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 to teraz rozpisz go rzetelnie jak tam bo ciezko interpretowac jak nie ma przypisanych pozycji Cytuj
KatiJo Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 No i od tego trzeba było zacząć. Teraz zobacz ile braków ma Twoja interpretacja 1. Zdrowie - Rycerz Monet- Młody mężczyzna, pracowity, wierny i praktyczny, ale działający powoli Co ma piernik do wiatraka? 2. Sprawy uczuciowe - Giermek Kielichów- początek znajomości, randki Tu od biedy da radę 3. Finanse - osamotnienie, poczucie braku miłości Tutaj znowu piernik 4. Praca - samotność Pracujesz w samotności? 5. Rodzina Pozycji 5 nie zamieściłaś wcale 6. Ostrzeżenie - 6 Kielichów - kontakt z kimś z przeszłości I co z tym kontaktem, jak się ma do ostrzeżenia? 7. Niespodzianka - As monet- sukces materialny Też od biedy da radę Teraz pięknie skopiuj to tak, jak napisałam, ale zrób porządną interpretację, pozycja po pozycji. Wtedy będzie można się odnieść. I popraw tę piątkę. Cytuj
Jasminex Napisano 18 Marca 2013 Autor Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) 1. Zdrowie- Rycerz Monet- tutaj nie mam pojęcia jak zintepretować to w kwetstii zdrowia... 2. Sprawy uczuciowe- Gieremek Kielichów- spotkania, randki, wiadomości? 3. Finanse- 8 Kielichów- poczucie braku pieniędzy? 4. Praca- 5 Kielichów- będę rozdarta wewnętrznie, będę niezadowolona z pracy? Hmmm w sumie moja praca to praca z ludźmi, ale pracuje sama... 5. Rodzina- As Kielichów- ??? 6. Ostrzeżenie- 6 Kielichów- Mam nie myśleć o przeszłość? odciąć się? Ktoś z przeszłości może mi zagrażać?? 7. Niespodzianka- As monet- zyski, awans, przypływ gotówki Edytowane 18 Marca 2013 przez Jasminex Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 Jasminex pierwszy post powinien zostać edytowany i w nim powinny zostać zamieszczone wszystkie informacje w taki sposób by nikt nie musiał o nic pytać. Proszę o rzetelne i zgodne z regulaminem przedstawienie swojego rozkładu w jednym poście albo wątek będę musiała zamknąć, ponieważ jest niejasny,a skakanie po postach przez interpretujących by można było pomóc jest troszkę nieposzanowaniem czasu innych i samego regulaminu. Proszę o ustosunkowanie się jako, że nie zamieszczasz rozkładu po raz pierwszy albo usunięcie tematu. Cytuj
Jasminex Napisano 18 Marca 2013 Autor Napisano 18 Marca 2013 Ok, dzięki, edytowałam... Po prostu źle zrozumiałam ten rozkład, chciałam go trochę zmodyfikować do swoich potrzeb i myślałam że karty same mi wskazały te kielichy jako temat przewodni na najbliższe miesiące, dlatego już nie podporządkowywałam do tych pytań... Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Marca 2013 Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) Nadal wątek nie jest kompletny. Jasmin proszę zapoznać sie z regulaminem... w wątku jest podane wszystko na tacy - przeciez nie jest trudno to skopiować w jedną całość.... nie dałaś interpretacji jaką dałaś później oraz pytania do rozkładu... jeśli rozkład będzie nierzetelny to mało kto lub nikt nie podejmie się zinterpretować. Edytowane 18 Marca 2013 przez Daffne lit. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi