Loraaw Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Jaki bedzie rezltat rozmowy kwalifikacyjnej? Czy przejde do tej firmy? gwiazda, 8 mieczy, sprawiedliwość/ 3 denary Sadze, ze jednak zdecyduja sie na mnie po dluzszym namysle, glownie z uwagi na kwalifikacje. Cytuj
Gość Mana Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Myślę, że może być ciężko z tą rozmową kwalifikacyjną. Jakieś szanse są, nadzieja Twoja też... oby tylko na tej nadziei się nie skończyło. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli. Pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 gwiazda, 8 mieczy, sprawiedliwość/ 3 denary będą bardzo mieszane uczucia bo tu kwalifikacje ok ale coś im się w rozmowie moze nie spodobać (8 miczy), coś nie tak zostanie powiedziane i bd się zastanawiali ale 3 denarów jako początek czegoś dobrego więc sądze, ze duże prawdopodobieństwo, ze bd ok Cytuj
iridos Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 a istnieje możliwość ze ktoś już to miejsce nieformalnie dostał?a przynajmniej coś komuś obiecano? Cytuj
Loraaw Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 będą bardzo mieszane uczuciabo tu kwalifikacje ok ale coś im się w rozmowie moze nie spodobać (8 miczy), coś nie tak zostanie powiedziane i bd się zastanawiali ale 3 denarów jako początek czegoś dobrego więc sądze, ze duże prawdopodobieństwo, ze bd ok O ile potencjalny pracodawca byl szczery to twierdzil, ze mu sie bardzo spodobalam, no i ze jesli chodzi o wyksztalcenie kierunkowe to podobnego kandydata nie mial...ale sie nie odzywa. Cytuj
iridos Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 wiec mam dwie opcje albo ta rozmowa to pro forma bo maja kogos swojego juz albo 8m to stres ktory cie bedzie zzeral i jesli to stres to mozesz dostac te posade Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Ja mysle, ze prace dostaniesz Powodzenia:_okok: Cytuj
Loraaw Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Zweryfikuje w ciagu tygodnia. Dziekuje Wam wszystkim za interpretacje:-) Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 gwiazda, 8 mieczy, sprawiedliwość/ 3 denary ---> suma II Kaplanka; suma HB IX Eremita Tak wydaje mi sie, ze pokladasz nadzieje w tej pracy, ze ja dostaniesz. I w sumie bedzie dobrze Ci szlo do pewnego punktu. Tu okaze sie, ze masz byc moze jakies braki albo musialabys wlozyc w to wiecej wysilku niz na poczatku zakladalas. Mozliwe nawet, ze zaczniesz sie zastanawiac czy to aby dobre dla Ciebie, czy tego aby nadal chcesz. Cytuj
Loraaw Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Rozwazania i te dylematy postrzegasz w Pustelniku? Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Tak. To podsum. A podsum to wskazowka. Takze bardzo mozliwe, ze wlasnie troche sie pozastanawiasz nad tym. To takze zacheta, aby postepowac w zgodzie ze soba i nie wbrew sobie. Cytuj
Vivere Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Jaki bedzie rezltat rozmowy kwalifikacyjnej? Czy przejde do tej firmy? gwiazda, 8 mieczy, sprawiedliwość/ 3 denary Sadze, ze jednak zdecyduja sie na mnie po dluzszym namysle, glownie z uwagi na kwalifikacje. naprawdę nie wiem, ta 8 mieczy mnie tu niepokoi. 8 mieczy + sprawiedliwość kojarzy mi się z E-Sądem czy Twoje kwalifikacje mają coś wspólnego z komputerem? 8 mieczy to czasami ktoś "swój", ktoś z bliskiego grona - może z polecenia? i ten ktoś może Ci zamknąc drogę do tego etatu. Biorąc pod uwagę wszystko co napisałaś: Gwiazda, masz nadzieję, że Twoje kwalifikacje - wykształcenie jest Twoim asem w rękawie - masz jedyna (8 mieczy)takie pośród tych co aplikowali na to stanowisko, i że potencjalny pracodawca przeanalizuje to rozsądnie i okaże się, że jesteś jedyną słuszna okazją - jedyna drogą wyjścia. Przekombinowałam trochę.... tak na czuja bez większego analizowania kart, chyba to etat nie dla Ciebie. Cytuj
Loraaw Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Kwalifikacje: ukonczone prawo podatkowe i tlumaczenia jezykowe, a w tej pracy to jak mnie facet poinformowal ogromny atut. Poza tym chodzi wlasnie o prace zw. z tlumaczeniami...Ja juz chyba tez zwatpilam, ze ja dostane.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Oo... 8 Mieczy to takze stos informacji... z roznych leksykonow, poradnikow, ksiazek, no masa wiedzy, z ktora trzeba byc odpowiednio zaznajomionym, aby dac sobie rade to wszystko posortowac. Takze tu mozliwe, ze bedziesz musiala siegnac do tych swoich zasobow wiedzy i odpowiednio z nich skorzystac. W Sprawce masz takie podejscie praktyczne do sprawy: bez emocji, siegasz po to, co juz masz i robisz z tego uzytek. Takie skojarzenie, jak teraz sobie czytam. 3 Monety wskazuja na pokonywanie trudnosci, ale takze na wchodzenie na wyzszy level. W kontekscie tych tu kart powiedzialabym... ufaj sobie, swojej wiedzy, kieruj sie intuicja i badz sobie po prostu wierna. Dzialaj w zgodzie ze soba sama. Korzystaj z wiedzy, ktora juz posiadasz. Wycisz sie i idz tam z pelnym zaufaniem. Powodzenia. Cytuj
Vivere Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Kwalifikacje: ukonczone prawo podatkowe i tlumaczenia jezykowe, a w tej pracy to jak mnie facet poinformowal ogromny atut. Poza tym chodzi wlasnie o prace zw. z tlumaczeniami...Ja juz chyba tez zwatpilam, ze ja dostane.. a może to się dobrze składa, że tłumaczenia? Znów kombinuję, bo przy tych kartach jestem raz na tak a raz na nie gdyby przyjąć, że 8 mieczy to bariera - w tym przypadku językowa ( miecze) a Sprawiedliwość - kobieta trzyma w ręku miecz ( żywioł powietrza związany z komunikacją) i wagę, która może symbolizować przełożenie z języka na język... Nie trać nadziei, w końcu 3 denary to docenienie, dobra praca i niezłe zarobki. Cytuj
Loraaw Napisano 22 Marca 2013 Autor Napisano 22 Marca 2013 Weryfikacja: nie odezwali sie, wiec wnioskuje, ze nie biora mojej kandydatury pod uwage:/ Troche mnie to dziwi, poniewaz rekrutujacy ustalal ze mna wstepne warunki i dzien probny. No nic, dziekuje bardzo za pomoc w interepretacji:-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi