Skocz do zawartości

Celcik:)

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan obecnie przebywa zagranicą niestety.. niedługo wraca!! :D

1. Karta która jego przedstawia 2 MONET no pracuś z niego:)

2. Mój stosunek do niego 10 BUŁAW zmęczona jestem tą sytuacją ..

3. Świadoma postawa jego do mnie AS KIELICHÓW chce mnie obdarzyc uczuciem:>

4. Nieświadoma postawa jego do mnie 8 mieczyy hmm ?

5. Przeszłość relacji KOCHANKOWIE - kojarza mi sie z tym, ze ja spotykalam sie z pewnym chlopakiem z jego rodziny, a on z inna dziewczyna i tak czesto w gronie znajomych razem siedzielismy - potem tamte relacje sie rozjechaly i my sie zainteresowalismy soba.

6. Najbliższa przyszłość SŁOŃCE będziemy się czuc dobrze ze sobą?

7. Intencje jego do mnie 8 KIELICHÓW :/?

8. Wpływ innych osób SIŁA nie wiem

9. Lęki lub obawy AS MONET przesyt, brak zadowolenia, zaborczosc?

10. Dalsza przyszłość KRÓLOWA MONET stabilizacja? a moze inna kobieta?

pomozecie? :)

Napisano

1. Karta, która jego przedstawia 2 MONET

Pan może i pracuś, ale trochę pogubiony. Czy on nie rozważa możliwości przesunięcia swojego powrotu o parę dni lub tygodni? Istnieje też możliwość, że na dniach otrzyma jakąś propozycję, która go jeszcze przetrzyma zagranicą; z drugiej strony 2 monet może przedstawiać sytuację między Wami, kiedy to on jest tam, a Ty jesteś tu, ale jest zachowany równoległy kontakt, nie ma zachwiania w komunikacji. Poza tym jednak jest coś niepokojącego w tej 2 monet. Tarot widzi go jako dwójkomonetego, w negatywnym aspekcie tej karty mamy tu do czynienia z człowiekiem niezdecydowanym, zmiennym, dalej wybór między kobietami, ale nie podejmowaniu decyzji, która jest ważniejsza, tylko bajerowanie obu.

2. Mój stosunek do niego 10 BUŁAW

brakuje Ci go, męczy Cię odległość Was dzieląca, przytłacza Cię codzienność bez niego obok

3. Świadoma postawa jego do mnie AS KIELICHÓW

czeka na spotkanie z Tobą, chciałby sprawdzić czy uczucie jakie zaczęło się w nim tlić, może zostać zrealizowane przy bliższym kontakcie

4. Nieświadoma postawa jego do mnie 8 MIECZY

jest jakaś w nim blokada, na poziomie umysłu; możliwe też, że chodzi tu bardziej o tymczasowo niemożność okazania uczuć, które są wyrażone w Asie kielichów

5. Przeszłość relacji KOCHANKOWIE

doszło do zapoznania, oboje zainteresowaliście się sobą, utrzymujecie kontakt

6. Najbliższa przyszłość SŁOŃCE

jego powrót i możliwe spotkanie

7. Intencje jego do mnie 8 KIELICHÓW

on się nie nastawia jeszcze na nic, tu triada AS KIELI, 8 MIECZY i 8 KIELI mówi sympatii, kiełkującym uczuciu, ale nie ma tu ukierunkowania się na nic, Pan może myśleć:"podoba mi się ona, ale jak przyjadę, to się spotkamy i zobaczymy co dalej", dlatego tych intencji póki co nie ma, on niczego nie zakłada z góry

8. Wpływ innych osób SIŁA

możliwe, że jeszcze ktoś na jego powrót czeka

9. Lęki lub obawy AS MONET

może obawiać się tego, iż jego przyjazd jest dla Ciebie szansą na coś, natomiast on nie musi wcale do tego podchodzić w ten sposób

10. Dalsza przyszłość KRÓLOWA MONET

trochę za mało ta jedna karta na przyszłość, Królowa monet w zasadzie może mówić tu o wszystkim, nie wiem czemu, ale Królową podciągnęłabym pod Moc i Asa denarów, czy on aby nie przyjeżdża tu się oświadczać innej?

Podsumowując: nie wiem, jak jest między Wami dokładnie, ale przy tym rozkładzie na Twoim miejscu wybadałabym po dwie sprawy, czy on faktycznie wróci we wspomnianym terminie i czy nie przyjeżdża tu do kogoś innego?

• Lubię to! 1
Napisano

kurcze nie wiem czy do kogoś innego nie przyjeżdża:/

ale jak napisalas o tych zareczynach to mi sie przypomnialo, ze dzisiaj pisal czy zostane jego zona i czy wroce z nim heh :D

on twierdzi, ze jest tam samotny - a moze rzeczywiscie jakas inna baba jest w jego zyciu? Jakis czas temu stawialam na inna sprawe karty (zwiazana z nim) i tez jakas baba wyszla, ale wiadomo interpretacja moze byc rozna..

Napisano

myślę, że jak się spotkacie, to wiele się może wyjaśnić :)

karty kartami, a życie życiem :)