SacralNirvana Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Zapodziala mi sie bardzo wazna karteczka z bardzo waznym adresem. Polozylam na chwile w pewnym miejscu i jak ponownie po nia siegnelam... nie ma. Gdzie sie podziala ta karteczka? (ciagnelam 3 karty, trzecia wyciagnela sie w formie dwoch, stad 4 sa). As Kielichow, Rycerz Monet, 2 Kielichow + 4 Monet ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB VII Rydwan Cytuj
Erza Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 As Kielichow, Rycerz Monet, 2 Kielichow + 4 Monet ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB VII Rydwan a ona samoprzylepna była? może się gdzieś przykleiła pod coś (wazon, szklanka) na pewno jest w domu, w pomieszczeniu, w którym ją zostawiłaś (4 monet) 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Marca 2013 Maestro Napisano 19 Marca 2013 Wpadła do szuflady...Moja pierwsza myśl... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) Sorry... teraz patrze, ze nie wpisalam interpretacji wlasnej. Najmocniej przepraszam. 4 Monety takze pierwsza mysl, ze w domu. Reszte nie za bardzo patrze... ale mozliwe, ze po prostu w miejscu, gdzie polozylam, tylko dokladniej popatrzyc. Nic, zaraz popatrze... i zweryfikuje... jak sie znajdzie. Edit: Nie, nie, nie byla samoprzylepna, ale zlozona na czworo, bo byla dosc duza. Po zlozeniu juz mniejsza. Rzeczywiscie, szuflada tez tam jest, wiec tez popatrze. Dzieki dziewczyny... Edytowane 19 Marca 2013 przez SacralNirvana dopisek Cytuj
Gość ANEZ Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Zapodziala mi sie bardzo wazna karteczka z bardzo waznym adresem. Polozylam na chwile w pewnym miejscu i jak ponownie po nia siegnelam... nie ma. Gdzie sie podziala ta karteczka? (ciagnelam 3 karty, trzecia wyciagnela sie w formie dwoch, stad 4 sa). As Kielichow, Rycerz Monet, 2 Kielichow + 4 Monet ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB VII Rydwan Jest w domu ,wśród pamiątek rodzinnych, może album ze zdjęciami. Cytuj
Iwka78 Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 chyba zmieniła miejsce pobytu ta kartka, na pewno jest w domu, ale może została włożona do jakiejś książki lub gazety lub czegoś innego co było na tym stole... 1 Cytuj
Vivere Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 nie wiem dlaczego, ale jak spojrzałam na Koło i Rydwan - to pomyslała o kalendarzy - terminarzu (taka wiesz ksiązeczka np. z kalendarzem, w której notujesz wydarzenia planowane lub i adresy itd. Albo z przeciągiem, przefrunęło - leżało na wierzchu i zwiało - nie trzeba otwierac okna by w domu był przeciąg, wystarczy mieć dzieci żywotne lub jest w rzeczach, z ktorymi się nie rozstajesz, mogą to być notatki, kopie, materiały drukowane, które czytasz, przeglądasz z umiłowaniem - raczej nie związane ze sprawami urzędowymi lub rachunkami te co się lubi przyswajać a nie musi. 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 Hmmm ~ albo gdzieś przy jakimś soku, kawie, wodzie...albo ~ w Twoim miejscu nauki/pracy, przy książkach - tam gdzie się coś gromadzi...no w Twoim pokoju własnym lub w kuchni szukaj... Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Weryfikuje... Znalazlo sie... Byla w torebce, czyli jak to ujela Vivere w rzeczach, z ktorymi się nie rozstajesz Torebka to jedna z rzeczy, ktore zawsze mam przy sobie... no niemalze zawsze... bo zawsze cos tam mam, ze potrzebuje... itd. Rzeczywiscie kladlam karteczke na regale... ale idac gdzies wlozylam ja do torebki, zeby miec pod bokiem, jak bede potrzebowala. Aze zrobilam to bez namyslu, wiec skleroza nie boli, szukalam nadal na regale. Dzieki dziewczyny za pomoc. Cytuj
Vivere Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Rzeczywiscie kladlam karteczke na regale... ale idac gdzies wlozylam ja do torebki, zeby miec pod bokiem, jak bede potrzebowala.Aze zrobilam to bez namyslu, wiec skleroza nie boli, szukalam nadal na regale. Sama podziałałaś jak przeciąg Mnie tez się to zdarza, coraz częsciej. Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Duzo na glowie i czlowiek do tego chaotyczny... i mamy taki efekt (w moim przypadku)... Cytuj
Vivere Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Duzo na glowie i czlowiek do tego chaotyczny... i mamy taki efekt (w moim przypadku)... no właśnie, teraz tak patrzę znów, nie było tam kart mieczy - myślnia. Nie było tam tez buław - więc chaotycznie też raczej nie postąpiłaś? Były denary - działania mechaniczne - bez myslne (?) Choc zrobiłaś to porządnie ( Rycerz denarów) i schowałas w bezpieczne miejsce 4 monet, to bezmyślnie... czy jakoś tak? nie wiem natomiast jak/co te puchary. Impuls? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Weryfikuje... Znalazlo sie... Byla w torebce, czyli jak to ujela Vivere Torebka to jedna z rzeczy, ktore zawsze mam przy sobie... no niemalze zawsze... bo zawsze cos tam mam, ze potrzebuje... itd. Rzeczywiscie kladlam karteczke na regale... ale idac gdzies wlozylam ja do torebki, zeby miec pod bokiem, jak bede potrzebowala. Aze zrobilam to bez namyslu, wiec skleroza nie boli, szukalam nadal na regale. Dzieki dziewczyny za pomoc. Sacralciu ~ a gdzie ta torebka leżała ? Albo np. przy czym ? Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Mysti... na ten moment, jak pytalam, lezala w sypialni... Zazwyczaj mam ja przy sobie, tam, gdzie mam komputer itp. ksiazki tez tam sa itd. Ale na ten moment, gdy pytalam byla wlasnie w sypialni. Co do Kielichowych kart Vivere... to moze pokazalo, ze chodze z glowa w oblokach... ostatnio i takie myslenie tez. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi