Szefff Napisano 19 Marca 2013 Napisano 19 Marca 2013 (edytowane) Pytanie to : CZY ZNAJOMOŚĆ Z TYM MĘŻCZYZNĄ BĘDZIE MIAŁA CIĄG DALSZY? karty jakie wyciągnełam to POWŚCIĄGLIWOŚĆ XIV, ARCYKAPŁANKA II, MAG I zerkając na znaczenie pooszczególnych kart w sferze uczuć na tym forum jednak nie potrafie w jedną całość to ubrac jako odpowiedx na moje pytanie-pomozecie??: POWŚCIĄGLIWOŚĆ XIV-harmonia i zgodność, zdrowy związek, harmonia dusz, związek, który rozwija się i wspaniale dojrzewa ARCYKAPŁANKA II-głębokie zrozumienie i empatia, poświęcenie, gotowość do czekania, żeby zadziałać we właściwym momencie, opiekuńczość MAG I- fascynacja, związek zbudowany pozytywnie, bycie aktywnym, zbliżenie się do drugiej osoby, przezwyciężenie problemów pozdrawiam Małgorzata Edytowane 21 Marca 2013 przez Szefff Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 a co to za karta--->powsciagliwosc Cytuj
Vivere Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 mam takie pytanie jak zinterpretować te 3 karty a jakie bylo pytanie do kart? Ps. posciągliwość => umiarkowanie chyba? Cytuj
Caliel Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Powściągliwość : Umiarkowanie, Sztuka, Arkan nr XIV (moja wina, pomylilem Pasje z Sztuka:P) Edytowane 20 Marca 2013 przez Caliel Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Pasja to Moc... czyli XI... ew. VIII w niektorych taliach. Przynajmniej u mnie... Tez od razu pomyslalam o Umiarkowaniu... U Crowleya jeszcze Umiarkowanie to Sztuka. Roznie sa te nazwy... Dlatego ja jak wrzucam rozklad, podstawiam nazwy zazwyczaj pod ogolnie uzywane... (no moze poza Pasja... bo mi lepiej pasi niz Moc tutaj)... Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Pytanie bylo: Czy znajomość z tym mezczyzna bedzie miala ciag dalszy? Tak po prawdzie moja droga, to brak tu Twojej interpretacji. Mozemy Ci pomoc, ale powinnas przynajmniej sprobowac. To dzial interpretacji... takze jak wrzucisz swoja to i ja cos napisze. Cytuj
Vivere Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Pytanie bylo: Czy znajomość z tym mezczyzna bedzie miala ciag dalszy? Tak po prawdzie moja droga, to brak tu Twojej interpretacji. Mozemy Ci pomoc, ale powinnas przynajmniej sprobowac. To dzial interpretacji... takze jak wrzucisz swoja to i ja cos napisze. hihi, a ja przyjęłam, że to nieśmiała interpretacja:) Szefff, oświeć nas Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Szefffie proszę o edytowanie postu, własną interpretację bo to dział ćwiczeń oraz zapoznanie się z regulaminem na wszelki wypadek, poza tym estetycznie warto wyróżnić pytanie i osobno karty by nie trzeba było się ich doszukiwać w treści. Edytowane 20 Marca 2013 przez Daffne lit. Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 a jak znajomość wygląda na dzień dzisiejszy? Jest wzajemny kontakt? Cytuj
Szefff Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) właśnie na chwile obecna kontakt jest zawieszony można tak powiedzieć ... pokłóciliśmy sie.... Edytowane 21 Marca 2013 przez Szefff Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 XIV Umiarkowanie, II Kaplanka, I Mag ---> suma XVII Gwiazda; suma HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Umiarkowanie to rowniez pogodzenie sie, wyjscie sobie na przeciw, szukanie wspolnego srodka, kompromisu. Kaplanka moze wskazywac na poglebienie wiezi a Mag na wzajemna fascynacje i przyciaganie. Ogolnie jezeli jestescie pokluceni, te karty moga wskazywac na realna szanse pogodzenia sie. W podsumie masz Gwiazde (obojetnie, z tego czy tego wyliczania, jest Gwiazda) z Gwiazdy zas Sprawiedliwosc. Ogolnie sytuacja wymaga innego spojrzenia niz dotychczas. Jest tak, ze nie macie pelnego wgladu w to, co sie dzieje, trzeba wiec nieco szerzej na to spojrzec i przede wszystkim wazne, aby byc wobec siebie szczerym, wiec na pewno bedzie potrzebna jakas rozmowa, moze wyjasnienie sobie pewnych spraw. Ale ogolnie karty ladne sa. Mysle, ze moze byc dobrze na przyszlosc. Tylko wlasnie, wymagane jest wzajemne wyjscie sobie na przeciw i nie trzymanie sie swojego widzimisie. Cytuj
Vivere Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 XIV Umiarkowanie, II Kaplanka, I Mag Niezbędna jest komunikacja między Wami, rozmowa, wymiana poglądów. Umiarkowanie kojarzy mi się z pogodzeniem, znalezieniem kompromisu i wypośrodkowaniem oczekiwań. Jesteście pokłóceni, hm..myslę, że to czas "docierania się". Kapłanka jest cierpliwa i wyrozumiała. Umie wysłuchać i przebaczać. Mag, jest inicjatywny. Bierze sprawy w swoje ręce, umie radzić sobie z problemami. Jestem na tak, tu jest nadzieja na pogodzenie. Trzeba się tylko otworzyć i wyciagnąc rękę. Powodzenia Cytuj
Davisa Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 XIV Umiarkowanie, II Kapłanka I Mag---suma XVII Gwiazda .................XVI Wieża...III Cesarzowa...XVIII Księżyc.. ........................XIX Słońce.......XXI Świat ..............................XVIII Księżyc A jaki był status Waszej relacji? Czy pan przypadkiem nie jest zajęty? Napisz coś więcej o Was. Cytuj
Marianna35 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Pytanie to : CZY ZNAJOMOŚĆ Z TYM MĘŻCZYZNĄ BĘDZIE MIAŁA CIĄG DALSZY? karty jakie wyciągnełam to POWŚCIĄGLIWOŚĆ XIV, ARCYKAPŁANKA II, MAG I zerkając na znaczenie pooszczególnych kart w sferze uczuć na tym forum jednak nie potrafie w jedną całość to ubrac jako odpowiedx na moje pytanie-pomozecie??: POWŚCIĄGLIWOŚĆ XIV-harmonia i zgodność, zdrowy związek, harmonia dusz, związek, który rozwija się i wspaniale dojrzewa ARCYKAPŁANKA II-głębokie zrozumienie i empatia, poświęcenie, gotowość do czekania, żeby zadziałać we właściwym momencie, opiekuńczość MAG I- fascynacja, związek zbudowany pozytywnie, bycie aktywnym, zbliżenie się do drugiej osoby, przezwyciężenie problemów pozdrawiam Małgorzata Tak zanjomosc ma szanse na kontynuacje, ale potzreba jest wzajemnego otwarcia sie na siebie. A Ty niepotrzebnie stawiasz sie tutaj w pozycji tej której bardziej zalezy. Faceci to wyczuwaja, Ty jestes "super kobieta" , walcz z kompleksami... Cytuj
Szefff Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) status relacji blizej nieokreslony ale dość bliski, pan rzeczywiscie ma zalegalizowany zwiazek jednak odszedł od tej kobiety, która Go zdradziła - podobno. Do Marianna35 czyli powinnam czekac az to on sie odezwie zrobi krok w moja strone, rzeczywiscie było tak ze mozna było zauwazyc ze to mi zalezy mocno... to bedzie w razie czego dobra rada na przyszłość dziękuje Edytowane 21 Marca 2013 przez Szefff Cytuj
Davisa Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 status relacji blizej nieokreslony ale dość bliski, pan rzeczywiscie ma zalegalizowany zwiazek jednak odszedł od tej kobiety, która Go zdradziła - podobno. I widać to w podsumie. Wg mnie jest szansa na kontynuację relacji, ale w takiej formie, jaka jest obecnie. Pan nie może pogodzić się z tym, co się stało, jeszcze uwiązany sercem przy żonie jest. Cytuj
LasMeninas Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Tak, bedzie ciąg dalszy ale moim zdanem czegoś nie wiesz.... to może być związane z inną kobietą w życiu tej osoby Cytuj
Szefff Napisano 22 Marca 2013 Autor Napisano 22 Marca 2013 Dziękuje wam za pomoc w interpretacji pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi