SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Takze moim zdaniem nawet mozliwy do zweryfikowania. Przynajmniej ostatnie punkty rozkladu. To jest mój głos wewnetrzny głos - Paz Monet Potrzeba bliskosci. To jest mój nieświadomy krzyk - 4 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB IV Cesarz Tu nie za bardzo rozumiem. Wyrywanie sie do przodu. Szukanie szczescia. Wyrywanie sie do swiata, do tego, co na jakis czas odlozylam calkiem na bok. Takie skojarzenie. To jest mój podświadomy strach - IV Cesarz + XX Sad ---> suma II Kaplanka; suma HB VI Kochankowie Tu chyba zwiazane jeszcze z moim malzenstwem jest. Nie wiem, nie czuje tych kart zbytnio. To jest mój ukryty lęk - Paz Bulaw + 5 Bulaw ---> suma IX Eremita; suma HB V Papiez Niby chcialabym, ale boje sie. Ograniczenia, zeby ruszyc do przodu tkwia we mnie. Tak wygląda moje życie - Rycerz Mieczy + Krolowa Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwosc W tej chwili duzo rozmow, w roznych sprawach, duzo wyjasniania. Sprzatanie niejako mojej przestrzeni. Duzo sie dzieje. Duzo musze wykazac sie swoja aktywnoscia i sila przebicia. W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie - 7 Monet + As Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc, suma HB VIII Sprawiedliwosc Ze moja upartosc i wytrwalosc w darzeniach ma swoj sens, ze ta praca, ten wysilek, ktory teraz wkladam w swoje zycie i wiele spraw ogolnie teraz... przyniesie adekwatne do tego plony, ze nie pojdzie to na marne. To co się wypala/odchodzi z mojego życia - 5 Mieczy + 3 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB VIII Sprawiedliwosc Czas porazki, poczucia beznadziejnosci. Odcinam sie od tego i sprzatam wszystko, co mi szkodzi. To co nachodzi - Krol Bulaw + 2 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB II Kaplanka Czas konkretnych dzialan, niezaleznosci, ale i powolne otwieranie sie na swiat zewnetrzny, w tym moze takze na milosc. Uczucia - 3 Bulaw + Krol Monet ---> suma XXI Swiat, suma HB III Cesarzowa Monetowy z zagranicy. zdrowie - Rycerz Monet Ogolnie chyba dobrze, bede zajeta zyciem codziennym, moze zapomniec przy tym o sobie. praca - 4 Kielichow Bez zmian. to co zadowoli a sie nie spodziewam - As Kielichow, XXI Swiat, 8 Monet ---> suma VI Kochankowie; suma HB III Cesarzowa Tu chyba cos sie ruszy. Widac zadowolenie. Moze cos w uczuciach. czego nalezy się wystrzegać - 6 Kielichow, 2 Mieczy, As Mieczy ---> suma XIX Slonce; suma HB IX Eremita Zeby z uwagi na przeszlosc nie blokowac sobie przyszlosci. Co bylo to bylo, co jest to jest a co bedzie to bedzie. Patrzec z nadzieja i sloncem w sercu na to, co nadchodzi. Czyli aby do przodu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Marca 2013 Maestro Napisano 20 Marca 2013 To jest mój głos wewnetrzny głos - Paz Monet potrzebujesz czegoś namacalnego, konkretnego, mówiąc o potrzebie bliskości, podejrzewam, że ma to być bliskość nie tylko emocjonalna, netowa, z oddali, ale też fizyczna (ja nie mam na myśli seksu), w sensie przytulenia To jest mój nieświadomy krzyk - 4 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB IV Cesarz w głebi duszy potrzebujesz kogoś koło siebie, kto będzie o Ciebie zabiegał, da Ci odczuć, że jesteś atrakcyjna nie tylko intelektualnie, ale fizycznie, wizualnie, po prostu mówiąc krótko masz pragnienie męzczyzny, który byłby kolo Ciebie To jest mój podświadomy strach - IV Cesarz + XX Sad ---> suma II Kaplanka; suma HB VI Kochankowie boisz się, ze kolejny męzczyzna będzie taki jak Twój maż, że kolejny związek okaze się kalką przeszłości, że przyciagniesz do siebie mężczyznę o podobnych cechach charakteru, tak samo władczego, brutalnego, nie znoszącego sprzeciwu To jest mój ukryty lęk - Paz Bulaw + 5 Bulaw ---> suma IX Eremita; suma HB V Papiez że nie będzie konkretu, że owszem będą koło Ciebie męzczyźni, ale na chwilę, na przygodę, na pogawędkę, ale nie w głowie im będzie planowanie przyszłości z Tobą...obawiasz się ponadto nieporozumień, faktu bycia niezrozumianą, jakichś kłótni, nerwów i szaroaniny Tak wygląda moje życie - Rycerz Mieczy + Krolowa Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwosc w Twoim zyciu panuje chaos, a TY starasz się zebrać to wszystko do kupy W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie - 7 Monet + As Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc, suma HB VIII Sprawiedliwosc Ze cierpliwość popłaca, że zbierzesz to, co zasiałaś, że otrzymasz nagrodę za wytrwałość To co się wypala/odchodzi z mojego życia - 5 Mieczy + 3 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB VIII Sprawiedliwosc ból emocjonalny, stan, gdy chcemy wyzbyć się uczuć, bo zostały porządnie zranione, jakieś porażki, zagrywki, poczucie zdrady,to odchodzi... To co nachodzi - Krol Bulaw + 2 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB II Kaplanka zdecydowany mężczyzna i wzajemna miłość - czego chcieć więcej? Uczucia - 3 Bulaw + Krol Monet ---> suma XXI Swiat, suma HB III Cesarzowa perspektywy na bycie z męzczyzną, który jest wierny i stały,który wie czego chce.. zdrowie - Rycerz Monet Ogolnie chyba dobrze, bede zajęta zyciem codziennym, może zapomnieć przy tym o sobie. praca - 4 Kielichow poszukiwanie nowych możliwości pracy,rozglądanie się za tym, co sprawi Ci radość i wyrwie z obecnej rutyny to co zadowoli a sie nie spodziewam - As Kielichow, XXI Swiat, 8 Monet ---> suma VI Kochankowie; suma HB III Cesarzowa zaangażowanie w nowy związek uczuciowy czego nalezy się wystrzegać - 6 Kielichow, 2 Mieczy, As Mieczy ---> suma XIX Slonce; suma HB IX Eremita powielania starych błedów dot.postępowania, żachowania w relacjach, blokowania się na nieznane, czasem warto zaryzykować 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Dziekuje Inez. Interpretacja Bardzo trafiona... z tym, co jest teraz czy co bylo. Zobaczymy, jak tam dalej. Bardzo, bardzo dziekuje... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Marca 2013 Maestro Napisano 20 Marca 2013 Dziekuje Inez. Interpretacja Bardzo trafiona... z tym, co jest teraz czy co bylo. Zobaczymy, jak tam dalej. Bardzo, bardzo dziekuje... Wiesz co,Twoje karty poczułam wyjątkowo silnie, mimo tego, że siedzę w pracy i wykonuję swoje obowiązki:)) Cieszę się, że trafiłam:) Cytuj
Erza Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 To jest mój głos wewnętrzny głos - Paź Monet Twój wewnętrzny głos prowadzi Cię ku spełnieniu marzeń, ale tych realnych, namacalnych, które nie są mrzonkami i nie są zbyt wygórowane; poza tym masz bardzo silnie rozwinięty instynkt poznania, wiele rzeczy Cię ciekawi, interesuje, pasjonuje, porządkujesz póki co pewne rzeczy, aby za jakiś czas poznać/dołożyć do nich nowe To jest mój nieświadomy krzyk - 4 Buław + Rycerz Buław ---> suma VII Rydwan, suma HB IV Cesarz możliwie, że nie uświadamiasz sobie, iż czegoś Ci brakuje w Twoim szczęśliwym i radosnym życiu, jest 4 buław, czyli szczęśliwe życie, towarzyskość, 4 w numerologii to rutyna, ład, do którego jesteśmy przywiązani i w jakiś sposób z niego zadowoleni. Tutaj obok pojawia się Rycerz buław, który przechodzi w energię Rydwanu, można stwierdzić, że wyruszasz z tych swoich 4 ścian na poszukiwanie nowego, rwie Cię do przodu, albo chciałabyś, aby ktoś, może mężczyzna wyrwał Cię z tej codzienności, która świadomie nie jest dla Ciebie ani ciężarem, bo ją przyjmujesz i akceptujesz ją, jest Ci w niej dobrze To jest mój podświadomy strach - IV Cesarz + XX Sad ---> suma II Kapłanka; suma HB VI Kochankowie możliwe, że podświadomie obawiasz się powrotu do starej struktury (z mężem?), intuicja (Kapłanka) podpowiada Ci, że chyba tak łatwo nie będzie z zakończeniem małżeństwa (Kochankowie) To jest mój ukryty lęk - Paź Buław + 5 Buław ---> suma IX Eremita; suma HB V Papież masz wiele spraw przemyślanych i ułożonych w głowie i zdania nie zmienisz (Eremita + Papież), ale boisz się zadziałać i wprowadzić myśli w czyn (Paź i 5) Tak wygląda moje życie - Rycerz Mieczy + Królowa Buław ---> suma VIII Sprawiedliwość sporo się dzieje, na pewne sprawy masz wpływ (Królowa) i ruszasz z nimi ostro do przodu, na pewne nie masz (Rycek), ale jest w tym wszystkim jakaś logika i ład (Sprawiedliwość); jesteś odpowiedzialna nie tylko za siebie, masz pewne obowiązki, poza tym chyba w życiu jesteś bardzo samodzielna i elastyczna W tych słowach/sytuacjach chcę słyszeć swojego serca bicie - 7 Monet + As Buław ---> suma XVIII Księżyc, suma HB VIII Sprawiedliwość chyba chciałabyś mieć większą kontrolę nad swoimi finansami lub sprawami zawodowymi, chcesz odbierać świat zarówno poprzez rozum (Sprawiedliwość), jak i serce (intuicję) - Księżyc To co się wypala/odchodzi z mojego życia - 5 Mieczy + 3 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwość; suma HB VIII Sprawiedliwość odchodzą smutki, żale, wszystko to, co doskwierało i bolało wewnętrznie, uzdrawiasz się, dochodzisz do równowagi, odchodzą też ludzie ze złymi intencjami, którzy ranili, cenili swoje zyski, a nie dawali nic oprócz bólu i rozczarowań To co nachodzi - Król Bulaw + 2 Kielichów ---> suma XIII Śmierć; suma HB II Kapłanka Ty poprzednio jako Królowa buław, tu Król , dalej 2 kieli i Śmierć, myślę, że na Twojej drodze pojawi się bratnia dusza, mężczyzna, z którym wiele Cię połączy, najpierw umiera stare (Śmierć), następuje uzdrowienie (Kapłanka), a następnie przychodzi uczucie. A może pan związany też z ezo? Uczucia - 3 Buław + Król Monet ---> suma XXI Świat, suma HB III Cesarzowa oooo i wszystko jasne, Pan ze Świata, z zagranicy, chyba z ciepłego kraju zdrowie - Rycerz Monet bez zmian, dobre zdrowie praca - 4 Kielichów zawsze mam problem z wyczajeniem o co chodzi w tej karcie, czy tu w pracy, czy w uczuciach, zwykle chyba pokazuje rozczarowanie albo po prostu to co jest, co się długo nie zmienia to co zadowoli a się nie spodziewam - As Kielichów, XXI Świat, 8 Monet ---> suma VI Kochankowie; suma HB III Cesarzowa i znowu Świat, czyli chyba podkreślenie tych zagranicznych energii , coś powoli zacznie dojrzewać, myślę, że w obojgu (Kochankowie), ale w dalszej perspektywie w Tobie (Cesarzowa) czego należy się wystrzegać - 6 Kielichów, 2 Mieczy, As Mieczy ---> suma XIX Słońce; suma HB IX Eremita rozgrzebywania przeszłości, roztrząsania co by było gdybym wtedy a wtedy...; ciągłego naświetlania (Słońce) dawnych emocji/uczuć 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Dziekuje Baamisjanko... Piekna i bardzo trafna interpretacja... Bardzo Ci za nia dziekuje... Cytuj
Erza Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Dziekuje Baamisjanko... Piekna i bardzo trafna interpretacja... Bardzo Ci za nia dziekuje... cieszę się bardzo, że mogłam pomóc, trochę posiedziałam nad tym rozkładem lubię takie analityczne i samopoznawcze Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 A ja dziekuje za poswiecony czas i zaangazowanie. Jednak spojrzenie innej osoby moze rzucic nieco inne swiatlo na pewne sprawy... Takze takie interpretacje, jak Twoje czy Inez... duzo mi tu wniosly, sa bardzo cenne. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) To jest mój głos wewnetrzny głos - Paz Monet ~ Stale się uczysz, poszerzasz swoją wiedzę - bo po prostu to lubisz i nieustannie czujesz taką potrzebę... To jest mój nieświadomy krzyk - 4 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB IV Cesarz ~ "Wyrywanie sie do przodu. Szukanie szczescia. Wyrywanie sie do swiata, do tego, co na jakis czas odlozylam calkiem na bok." - ponad to aż Cię rwie aby okazać swoje uczucia, bo obecnie w Tobie są - posiadasz je i przeżywasz, ale - z jakichś względów nie uzewnętrzniasz... To jest mój podświadomy strach - IV Cesarz + XX Sad ---> suma II Kaplanka; suma HB VI Kochankowie ~ tkwisz w tym co masz...kryjesz swoje prawdziwe uczucia - ponieważ czekasz na finał sprawy w sądzie, gdy będziesz miała to za sobą, poczujesz się pewniej, i tak póki co targają Tobą dylematy...ale też nasuwa mi się tutaj kolejna myśl - że pragniesz stałej relacji - ale czekasz, bo obawiasz się że możesz dokonać złego wyboru, chcesz mieć pewność że wybierzesz dobrze - więc czekasz na odpowiedni moment... To jest mój ukryty lęk - Paz Bulaw + 5 Bulaw ---> suma IX Eremita; suma HB V Papiez ~ Czasem masz obawy by działać - by iść do przodu, ponieważ boisz się że się nie uda, albo że ogrom starań włożony przez Ciebie nie będzie współmierny do tego co uzyskasz...dlatego wiele planów/zamiarów pozostaje w fazie przemyśleń... Druga "strona medalu" - masz wiele opcji/możliwości (wielu Panów się do Ciebie dobija), ale obawiasz się że żaden nie spełni Twoich oczekiwań, w sensie - obawiasz się związku z osobą niedojrzałą emocjonalnie, przelotne romansiki Cię nie interesują, dlatego póki co wolisz być sama... Tak wygląda moje życie - Rycerz Mieczy + Krolowa Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwosc ~ potrafisz wszystko poruszyć gdy dokądś zmierzasz, działasz odważnie i zdecydowanie, ale czasem jeszcze niestety lekkomyślnie...pojawiły się w Twoim życiu jakieś nagłe wydarzenia które zmieniły Twoje życie - lub miały wpływ na to że Ty sama obecnie je zmieniasz...spełniasz swoje plany...a może też planujesz jakąś podróż (?)... Drugi aspekt - masz dużą siłę przyciągania, jak magnes działasz na facetów, chyba ciagle jesteś Nimi "otoczona"... W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie - 7 Monet + As Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc, suma HB VIII Sprawiedliwosc ~ Serio nie czytałam Twojej interpretacji, dopiero teraz doszłam do tego punktu i widzę...że napisałaś prawie dokładnie to samo tutaj co ja przy "ukrtytm lęku"... W sytuacji gdy uda Ci się zrealizować Twoje plany, cele, pragnienia...wtedy przekonasz się że "nie taki wilk straszny jak go malują"... To co się wypala/odchodzi z mojego życia - 5 Mieczy + 3 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB VIII Sprawiedliwosc ~ destrukcyjne myśli...kłótnie, no i czyjeś działania w Twoim kierunku podłością "podszyte"...podjęłaś decyzje które nie były dla Ciebie łatwe - ale były konieczne, dlatego że wiesz - iż trzeba coś "zniszczyć" by móc budować potem...po prostu zrozumiałaś że w takiej "sytuacji" nie możesz się realizować.. To co nachodzi - Krol Bulaw + 2 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB II Kaplanka ~ spotkanie z Mężczyzną, spotkanie o które Mężczyzna ten zabiega...a w związku z tym nadchodzi też zmiana w tej relacji... Uczucia - 3 Bulaw + Krol Monet ---> suma XXI Swiat, suma HB III Cesarzowa ~ kontakt z Monetowym...kontakt na odległość...ale, może i podróż (?) ... zdrowie - Rycerz Monet ~ uważaj na gardło, bo tutaj mogą się pojawić jakieś problemy... praca - 4 Kielichow ~ niedostrzeganie nowych możliwości... to co zadowoli a sie nie spodziewam - As Kielichow, XXI Swiat, 8 Monet ---> suma VI Kochankowie; suma HB III Cesarzowa ~ spełnienie w uczuciach... bo należy pamiętać że Świat to też - spełnienie...a przy As'ie Kielichów & 8 Monet - fajny, trwały związek Ci się szykuje... czego nalezy się wystrzegać - 6 Kielichow, 2 Mieczy, As Mieczy ---> suma XIX Slonce; suma HB IX Eremita ~ kurczowego trzymania się przeszłości - co było a nie jest nie pisze się w rejestr i tego się trzymaj...poprzez złe wydarzenia z przesłości nie blokuj się i nie odcinaj od przyjemności i szczęścia które niesie Ci Los...nie izoluj się... Edytowane 22 Marca 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN eeestetyka :))) Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Marca 2013 Autor Napisano 22 Marca 2013 Mysti... dziekuje Ci ogromnie. Interpretacja bardzo trafna. Co ciekawe... Ze zdrowiem... od jakiegos czasu mam problemy z gardlem, chrypie, pokasluje, ale chodze i nic z tym nie robie... bo zawsze co innego wazniejszego. Takze tu tez trafiony... Cytuj
Arshi Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 To jest mój głos wewnetrzny głos - Paz Monet ze chcesz dawac wielez siebie w kazdej sytuacji, ale takimi szczerymi gestami To jest mój nieświadomy krzyk - 4 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB IV Cesarz Nieswiadomie szukasz szczescia w kazdej sytuacji nawet jeli nie jest za dobrze chcesz czerpac z tego radosc To jest mój podświadomy strach - IV Cesarz + XX Sad ---> suma II Kaplanka; suma HB VI Kochankowie ze ktos ciebie zdominuje i osadzi To jest mój ukryty lęk - Paz Bulaw + 5 Bulaw ---> suma IX Eremita; suma HB V Papiez nie spojnosc, masz problem w przekazaniu komus czego oczekujesz Tak wygląda moje życie - Rycerz Mieczy + Krolowa Bulaw ---> suma VIII Sprawiedliwosc Musisz stykac sie z jakimis dziwnymi typami W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie - 7 Monet + As Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc, suma HB VIII Sprawiedliwosc chcesz zeby w przyszlosci bylo cos, nie maz dokladnej wizji tego zostawiasz na pozniej To co się wypala/odchodzi z mojego życia - 5 Mieczy + 3 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB VIII Sprawiedliwosc szkodzenie samemu sobie To co nachodzi - Krol Bulaw + 2 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB II Kaplanka jaki pan ktory ktory zaprosi na kawe Uczucia - 3 Bulaw + Krol Monet ---> suma XXI Swiat, suma HB III Cesarzowa ktos sie pojawi nowy zdrowie - Rycerz Monet zdrowie widac ze dosc dobre praca - 4 Kielichow Bez zmian. to co zadowoli a sie nie spodziewam - As Kielichow, XXI Swiat, 8 Monet ---> suma VI Kochankowie; suma HB III Cesarzowa nowe uczucie w oracy za granica czego nalezy się wystrzegać - 6 Kielichow, 2 Mieczy, As Mieczy ---> suma XIX Slonce; suma HB IX Eremita wspominania o tym co bylo...i jakby bylo gdyby 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Mysti... dziekuje Ci ogromnie. Interpretacja bardzo trafna. Co ciekawe... Ze zdrowiem... od jakiegos czasu mam problemy z gardlem, chrypie, pokasluje, ale chodze i nic z tym nie robie... bo zawsze co innego wazniejszego. Takze tu tez trafiony... No Sacralciu - bo Rycerz Monet to właśnie krtań, generalnie gardło - gdzie mogą pojawiać się problemy z głosem... Dbaj o siebie Kochana, zadbaj i o gardło - bo wszysto nieleczone wraca "echem" za jakiś czas...:* Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 To jest mój głos wewnetrzny głos - Paz MonetPotrzeba bliskosci. Wiesz może i potrzebujesz faktycznie bliskości i pracia drugiej osoby,ale według mnie Paż równiez symbolizuje twoją chęć rozwijania siebie,robienie czegoś również dla siebie . Jest to również oznacza tego,że sama jesteś Pania swojego losu i sama kształtujesz swój świat który jest ustabilizowany i spokojny. To jest mój nieświadomy krzyk - 4 Bulaw + Rycerz Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB IV CesarzTu nie za bardzo rozumiem. Wyrywanie sie do przodu. Szukanie szczescia. Wyrywanie sie do swiata, do tego, co na jakis czas odlozylam calkiem na bok. Takie skojarzenie. Jakbyś traciła cierpliwość..brakuje Ci mężćzyzny..działań.. Jest dom(4 buław) ale bez tych bodzców napędzających konkretnie(Rycerz buław)---> brak działań,obrane kierunku..Pana(CESARZ) dopełnienia do twojego cesartwa.. Nie pełna konstrukcja. To jest mój podświadomy strach - IV Cesarz + XX Sad ---> suma II Kaplanka; suma HB VI KochankowieTu chyba zwiazane jeszcze z moim malzenstwem jest. Nie wiem, nie czuje tych kart zbytnio. Czy ty aby na pewno jesteś pewna,że nie kochasz swojego mężą? Może wewnetrznie sama przed sobą ukrywasz pozostałości uczuć odpedzając je jego świadomą i bolesną postawą wobec Ciebie? To jest mój ukryty lęk - Paz Bulaw + 5 Bulaw ---> suma IX Eremita; suma HB V Papiez Niby chcialabym, ale boje sie. Ograniczenia, zeby ruszyc do przodu tkwia we mnie. Jakbyś bała się walki o swoje dziecko? ,że zostaniesz z tym sama i sama bedziesz musiała walczyć i pogodzić pewne rzeczy z sobą. To chodzi za tobą i sprawia,że nieświadomie pozbawia Cie to energi.. Tak wygląda moje życie - Rycerz Mieczy + Krolowa Bulaw ---> suma VIII SprawiedliwoscW tej chwili duzo rozmow, w roznych sprawach, duzo wyjasniania. Sprzatanie niejako mojej przestrzeni. Duzo sie dzieje. Duzo musze wykazac sie swoja aktywnoscia i sila przebicia. W chaosie walczysz o swoje zdanie,swoje sprawy,starasz się nie poddawać. Osądzać sprawiedliwie a gdy w osądzaniu Ciebie przez innych ta sprawiedliwość schodzi na bok wierzysz,że prawo powrotu tego co zasiano w okół nas powróci. W tych słowach/sytuacja chcę słyszeć swojego serca bicie - 7 Monet + As Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc, suma HB VIII SprawiedliwoscZe moja upartosc i wytrwalosc w darzeniach ma swoj sens, ze ta praca, ten wysilek, ktory teraz wkladam w swoje zycie i wiele spraw ogolnie teraz... przyniesie adekwatne do tego plony, ze nie pojdzie to na marne. Jestes cierpliwa i wierzysz,że twoja miłość nadejdzie w koncu.. Ciepłe czasy w których bedziesz szczęsliwa--> a twoje skryte obawy i leki również odejdą bo dostaniesz to co Ci sie nalezy.. To co się wypala/odchodzi z mojego życia - 5 Mieczy + 3 Mieczy ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB VIII SprawiedliwoscCzas porazki, poczucia beznadziejnosci. Odcinam sie od tego i sprzatam wszystko, co mi szkodzi. Odchodzi poczucie,że po mimo wygranej walki tak na prawdę bo zebraliśmy się w sobie ,czujemy się przegrani i zranieni.--> dokonałas teraz realnej oceny swoich osiągnieć i wiesz,ze jestes własnie w tym czasie w którym znależć się miałas. To co nachodzi - Krol Bulaw + 2 Kielichow ---> suma XIII Smierc; suma HB II Kaplanka Czas konkretnych dzialan, niezaleznosci, ale i powolne otwieranie sie na swiat zewnetrzny, w tym moze takze na milosc. a nadchodzi znajomość z przystojnym,ponętnym panem., badz czas w którym zadecydujesz wziasc sprawy w swoje ręce i otworzysz się na jakas relacje czy ludzi:) . Odchodzi czas w tej smierci kiedy byłas skrytą kapłanka. Uczucia - 3 Bulaw + Krol Monet ---> suma XXI Swiat, suma HB III CesarzowaMonetowy z zagranicy. no tak:) zdrowie - Rycerz Monet Ogolnie chyba dobrze, bede zajeta zyciem codziennym, moze zapomniec przy tym o sobie. praca - 4 KielichowBez zmian. a według pojawią się jakies inne inspiracje i mysli ku temu..No i możesz bardziej poświecać się ezo:) to co zadowoli a sie nie spodziewam - As Kielichow, XXI Swiat, 8 Monet ---> suma VI Kochankowie; suma HB III CesarzowaTu chyba cos sie ruszy. Widac zadowolenie. Moze cos w uczuciach. chyba ktoś Ci właśnie oświadczy,że przyjechał z zagranicy..? suprise:] czego nalezy się wystrzegać - 6 Kielichow, 2 Mieczy, As Mieczy ---> suma XIX Slonce; suma HB IX EremitaZeby z uwagi na przeszlosc nie blokowac sobie przyszlosci. Co bylo to bylo, co jest to jest a co bedzie to bedzie. Patrzec z nadzieja i sloncem w sercu na to, co nadchodzi. Czyli aby do przodu. tkwienia w przeszłości,powracania,rozgryzania,analizowania( 6 kielichów) czasem mozesz sama siebie oszukiwać i udawać,że nie widzisz bolących Cie sytuacji(2 mieczy) dlatego miej oczy szeroko otwarte.. nie wzbraniaj sie(2 mieczy) przed podejmowaniem decyzji(As mieczy) co trzymać obok siebie a co oddalić. te decyzje są potrzebne. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Dzieki Arshi... swietna i bardzo trafna interpretacja. Ciekawe, co piszesz odnosnie tych "dziwnych" typow. No jest ich sporo w moim zyciu... ostatnio szczegolnie. Dzieki GTI... i Twoja inetpretacja wniosla duzo cennego do rozkladu. Tak, to prawda, martwie sie o core i co z nia dalej bedzie, ale tu juz jestem raczej pogodzona, ze dzwigam to sama... no tu nie ma innej opcji. Maz ewentualnie od czasu do czasu pewno pojawi sie ze mna w szkole, ale na tym konczy sie jego udzial. Mentalnie mnie tu ani aktywnie nie wspiera. Bardzo dziekuje Wam obojgu za Wasze interpetacje, za czas i energie poswiecone tutaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi