CessPablos Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Śniło mi się ze bylem na dworze miedzy budynkami panował juz wtedy mrok, padał deszcz wiec poszedłem się schronić do jednego z budynków ,wysokość hmm poddasze, za mną poleciały nietoperze i też były w tym pomieszczeniu około 20 sztuk łagodne czekały jakby na moje rozkazy co mają robić.Pamiętam ze jeszcze czekałem aż wejdę i wejdzie ze mną czarny kot z biała łata o ile pamięć mnie nie zawodzi, chyba ktoś jeszcze był tam na górze ze mną jakaś postać;] ma ktoś jakaś ciekawa analizę ?? ;] pozdrawiam Edytowane 21 Marca 2013 przez CessPablos Cytuj
OazaSpokoju Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 na początek oznacza, że musisz prze-edytować temat żeby był zgodny z regulaminem Cytuj
OazaSpokoju Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 nikt nic, bo póki tytuł nie był zgodny to się nikt nie zabierał teraz jest lepiej więc rano zerknę na ten sen i zobaczę co mogę z niego wyciągnąć. Cytuj
OazaSpokoju Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 a nie, dalej widzę "witajcie, co może oznaczać taki sen" - spróbujesz zmienić? Cytuj
CessPablos Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 zmienilem juz kilka razy ale zostaje bez zmian ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi