Skocz do zawartości

Rozkład poznawczy do końca tego roku

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo serdecznie zapraszam do pomocy w interpretacji. :slonko:

To jest mój głos wewnętrzny głos: 10 monet

wszystko co mam i mogę mieć jest już we mnie

To jest mój nieświadomy krzyk: 2 monet

ciągłe rozterki i wahania, niemożność dokonania wyboru lub ciągłe myślenie o tym, czy wybieram właściwie czy idę dobrą drogą

To jest mój podświadomy strach: 9 buław

chyba obawiam się, że wiele rzeczy może mnie w życiu ominąć, że nie będzie mi dane ich doświadczyć/poznać a także zrozumieć, boję się, że pewne rzeczy jedynie dane mi będzie poznać, widząc je u innych

To jest mój ukryty lęk: 10 buław

być może boję się, że gdzieś się kończą moje siły, że mają one swoją deadline i dalej już mogę nie dać rady

Tak wygląda moje życie: As kielichów, 7 monet, Kapłan ---> suma Moc/Kapłanka

jest ogólne zadowolenie (As), ale i rozczarowanie w pewnych kwestiach (7 monet), Kapłan chyba pokazuje życie osadzone w tradycji albo i też w jakimś zastałym schemacie, który może należy zmienić, aby przyszły zmiany; w życiu kieruje się intuicją (Kapłanką), jak i też potrafię walczyć o swoje i nie boję się pokazywać swojej prawdziwej twarzy (Moc)

W tych słowach/sytuacjach chcę słyszeć swojego serca bicie: 5 mieczy, 7 mieczy, Gwiazda ---> suma Księżyc/Pustelnik

nie za bardzo rozumiem miecze, czyżbym chciała cierpieć, aby wtedy móc czuć więcej? ( jakiś masochizm :lol:)

To co się wypala/odchodzi z mojego życia: 5 kielichów

rozczarowanie na gruncie uczuć, żale, tęsknoty

To co nachodzi: Królowa monet

zadowolenie z życia, poprawa finansów, kierowanie się rozsądkiem, dokonywanie trafnych wyborów, realizacja planów

Uczucia: 4 monet

raczej bez zmian, albo stabilizacja uczuć ciężko mi powiedzieć...

zdrowie: Kapłanka

no tu chyba na pierwszy plan wychodzą sprawy kobiece, na które trzeba będzie zwrócić uwagę; Kapłanka to też kierowanie się intuicją, medytacja i praca z energiami

praca: Diabeł

zmiany pracy nie widać, raczej to co jest, czyli karmiczne uwiązanie :/

to co zadowoli a się nie spodziewam:4 buław, Cesarzowa, 7 kielichów ---> suma Wisielec/Cesarzowa

spełnienie marzeń, zadowolenie z życia, może po okresie zawiechy coś ruszy w sprawach uczuć

czego należy się wystrzegać: Król buław, As buław, Księżyc ---> suma Sąd/Kapłanka

nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić, pierwsza myśl, to podejmowania działań za pana, przejmowanie inicjatywy w momencie, kiedy on powinien wykonać pierwszy ruch, drugie skojarzenie to takie, że nie kierować się wyłącznie intuicja i impulsami, nie działać zbyt pochopnie

• Maestro
Napisano

jesteś mądra,masz dużą wiedzę, coś w zyciu tez osiągnełaś,masz też pewnie dużo znajomych,chcialabys podzielić się z innymi tym co masz, co w Tobie

jeszcze nie wiesz, w jakim kierunku masz iść, jeszcze rozważasz i to być może Ciebie męczy,ten brak konkretu

boisz się,żeby ktoś Ciebie nie zranił, nie skrzywdził,podświadomie się dystansujesz od czegoś

boisz się,że sobie nie poradzisz..

jeśli jestes w stałej relacji, to być może to karty pokazały, ew. widać, że jest miło, są uczucia,ale i chyba czegoś wyczekujesz, bo na razie jest zastój, co zresztą pokazało się w karcie 2 monet - nie wiesz co dalej,rozważasz

W tych słowach/sytuacjach chcę słyszeć swojego serca bicie: 5 mieczy, 7 mieczy, Gwiazda ---> suma Księżyc/Pustelnik

a może najzwyczajniej w świecie pragniesz wyzbyć się złudzeń, nierealnych marzeń, nie chcesz być oszukiwana,potrzebujesz szczerości i jasnych sytuacji

rozczarowania,smutki,tęsknota za czymś co było, ból emocjonalny

będziesz zadowolona, bo poczujesz się Kobietą spełnioną:)

będzie tak jak było,ale moze być też tak,że staniesz się bardziej powściagliwa w ich okazywaniu

ja bym powiedizała,żeby uważać na problemy emocjonalne

jakies nerwy widać i jak piszesz uwiązanie

to co zadowoli a się nie spodziewam:4 buław, Cesarzowa, 7 kielichów ---> suma Wisielec/Cesarzowa

tez uważam, że spełnienie marzeń w kwestii uczuć, poczujesz sie kobietą adorowaną i spełnioną

czego należy się wystrzegać: Król buław, As buław, Księżyc ---> suma Sąd/Kapłanka

a może nie powinnas za bardzo ulegać mężczyźnie? Ew. jakichs nachalnych działań ze strony męzczyzny,które mogłyby przynieśc Ci złudzenia?

• Lubię to! 1
Napisano

Inez

a może najzwyczajniej w świecie pragniesz wyzbyć się złudzeń, nierealnych marzeń, nie chcesz być oszukiwana,potrzebujesz szczerości i jasnych sytuacji

bardzo trafnie! o to właśnie mi chodzi, w moim życiu jest wiele osób, które wprowadzają nie tyle co nieszczerość, co w zasadzie nie wiedzą czego ode mnie chcą i czuję się zagubiona (stąd też pewnie 2 monet)

jeśli jesteś w stałej relacji, to być może to karty pokazały, ew. widać, że jest miło, są uczucia,ale i chyba czegoś wyczekujesz, bo na razie jest zastój, co zresztą pokazało się w karcie 2 monet - nie wiesz co dalej,rozważasz

nie jestem w stałej relacji, aczkolwiek spotykam się z mężczyzną, który bardzo długo podejmuje jakiekolwiek decyzje, on musi mieć wszystko czarno na białym, zanim się na cokolwiek zdecyduje, tutaj Kapłan mógł pokazać właśnie jego, który się upewnia w uczuciu, niby jest zadowolenie (As i 7 monet), ale to jeszcze nie to, na co czekam z jego strony

bardzo dziękuję za interpretację :bukiet:

Napisano (edytowane)

Myślę, że jestes juz w takim etapie, ze nic nie jest w stanie Cie zaskoczyc.

Może nawet jestes znudzona i dusisz sie w sosie szarej rzeczywistosci,

niby wszystko masz, a czegoś brakuje, taka rysa na szkle, ziarnko piasku, które uwiera.

Tutaj jest taka chwiejność, mimo pozornej równowagi. jesteś jak tragarz na oblodzonej drodze,

chociaż wiesz na czym stoisz, to wiesz że nieostrożny ruch może sprawić, że cała praca może pójść na marne.

To też takie wahanie typu : "...i chciałabym, i boję się..."

Konieczność godzenia skrajności, lawirowanie pomiędzy jednym, a drugim.

Niepewnie krótki czas spokoju.

tutaj głównie własne lęki i obawy, może nawet podświadome.

Lęk przed własną słabością, niewiedzą, błędem.

może nawet jakieś fobie, z których nie zdajemy sobie świadomie sprawy.

Nieufność po zranieniu, gojenie ran, a co za tym idzie postawa obronna i zdystansowana.

W połączeniu z poprzednią kartą, możesz czuć, że jedziesz na rezerwie.

Boisz się, że Twoje ciało czy charakter, zawiodą w najmniej odpowiednim momencie.

Podejrzewam, że masz jakis bardzo mocno stresujący czynnik w życiu,

praca, dom... coś, co wypompowuje z Ciebie resztki sił.

Tutaj niby pięknie, ale coś zgrzyta. Masz charakter, zasady, swoje oczekiwania i marzenia, plany,

na które jesteś w stanie ciężko pracować i czekać tyle ile trzeba, by rezultaty działań przyniosły owoce.

Może za bardzo jednak polegasz na autorytetach innych (matka? siostra? rodzic?) i boisz się tak naprawdę podążyć za tym, czego chcesz?

Prawdopodobnie Twój upór w kwestiach moralnych, dogmatycznych, moralnych,

może powodować, że jesteś postrzegana jako osoba dość hmm... radykalna.

Możesz też zamykać się albo obawiać elastyczności w kontaktach z ludźmi.

Myślę, że jesteś baqrdzo skryta. Być może lubisz sytuacje, które dają zastrzyk adrenaliny,

ale przy okazji pozostawać w cieniu i pociągać za sznurki jako szara eminencja;)

Gwiazda mówi, że jednak jesteś życzliwa ludziom, i czuła na ich krzywdę, jednak boisz się angażować w sprawy które Ciebie nie dotyczą.

Masz też duże wyczucie w sprawach ezoterycznych, może masz jakieś inklinacje w tym kierunku..

To co znika, to Twój smutek, żal, rozczarowanie...

ale też gnuśność. Poczujesz przypływ energii i nabierzesz chęci działania, zmieniania...

Może nawet wyruszysz w jakąś podróż, choćby intelektualną, ale taką która Ciebie zmieni,

może odkryjesz w sobie pokłady marzeń z dziecinstwa, których jeszcze nie udało Ci się zrealizować,

i się do tego zabierzesz z praktycznością i profesjonalizmem Królowej Monet ;)

Myślę, że zaczniesz teraz wykorzystywać praktycznie to, czego się nauczyłas.

Możliwe, że za tym przyjdą jakieś korzyści materialne, albo intelektualne,

może jakieś kursy, szkolenia, coś związanego ze sztuką albo upiększaniem/kosmetyką,

praktycznym wykorzystaniem powyższych.

Tutaj raczej nie ma zmian... Będzie to co było. To mocno stabilizująca karta.

Nie dość że cięzki żywioł, to jeszcze energia czwórki.

Jeżeli jestes w zwiazku - mozliwe ustabilizowanie relacji,

jeśli jesteś singlem - raczej trudności ze znalezieniem partnera.

Zachowanie statusu quo.

Kapłanka nieraz pokazuje to, co ukryte. Czyli może to być choroba, której nie da się dostrzec bez gruntownych badań, albo nie mająca żadnych objawów.

Jednak nie demonizujmy. Może karty po prostu nie chciały powiedzieć nic na ten temat, albo nie chciały by ktoś sprawdzał stan Twojego zdrowia interpretując.

Myślę, że nie zaszkodzi zadbać o siebie, sen i relaks.

Może też to być pójście w kierunku własnej pasji, tego co chce się robić i co sprawia Ci dużą satysfakcję, np hobby.

Korzystnie finansowo, pod warunkiem, że wszystko jest legalnie i w świetle prawa.

Jeżeli są z tym jakieś trudności, lub coś jest nie do końca ok - Diabeł mówi, że to może wyskoczyć.

Konieczność bycia uczciwym nie tylko wobec innych, ale i siebie samego.

Możliwe, że zostaniesz matką/żoną albo nawet i 2 w 1, dzięki czemu dostaniesz pewnego rodzaju czas na przemyślenie i prace nad swoim wnetrzem, marzeniami... Mam wrażenie, że będzie urlop macierzyński ;) ewentualnie Honey moon

Uważać na buławowego. Pachnie mocno uwiedzeniem albo romansem, który może być dość nieszczególny w skutkach (powtarza się motyw kapłanki ze zdrowia).

Nieraz Kapłanka pokazywała mi u kogoś możliwość złapania wenerycznej choroby, albo takiej która jest wstydliwa, lub jej diagnostyka czy leczenie jest uciążliwe, albo nawet upokarzające. Tyle jeśli chodzi o najbardziej czarny scenariusz;)

Staraj się też, by nie wykazywać zbytniej inicjatywy, uważaj na intencje osoby lub swoje własne, mogą być nie do końca szczere i bezinteresowne.

lepiej stawiać sprawy jasno (vide Diabeł w rozkladzie, Kaplanka). Jeżeli już musisz coś działać, rób to dyskretnie, ale tak, by nie można się było do czego przyczepić.

Alem się rozpisał :D

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez Caliel
  • Lubię to! 1
Napisano

Solar, bardzo dziękuję za cenną i trafną interpretację :usmiech:

Myślę, że jestes juz w takim etapie, ze nic nie jest w stanie Cie zaskoczyc.

Może nawet jestes znudzona i dusisz sie w sosie szarej rzeczywistosci,

niby wszystko masz, a czegoś brakuje, taka rysa na szkle, ziarnko piasku, które uwiera.

i tu się zgodzę, nie jestem stara, ale wiele w życiu przeżyłam ;) i mniej więcej wiem na jakiś zasadach pewne sprawy się opierają, niby wszystko mam, ale no właśnie... jest przesyt i jednocześnie niedomiar czegoś

Tutaj jest taka chwiejność, mimo pozornej równowagi. jesteś jak tragarz na oblodzonej drodze,

chociaż wiesz na czym stoisz, to wiesz że nieostrożny ruch może sprawić, że cała praca może pójść na marne.

To też takie wahanie typu : "...i chciałabym, i boję się..."

Konieczność godzenia skrajności, lawirowanie pomiędzy jednym, a drugim.

Niepewnie krótki czas spokoju.

i dokładnie tak jak w podkreśleniu, jeden krok za daleko, potem wycofanie się i czekanie na to, co będzie, w międzyczasie zastanawianie się, czy aby ten ruch był właściwy

10 buław jako wypompowanie - zgadza się, jestem zmęczona pracą, nie mam kiedy odpocząć i faktycznie jest już ten moment, kiedy obawiam się, że dalej nie dam rady, dalej Diabeł, czyli to uwiązanie w pracy, bo lepszej nie ma

Możliwe, że zostaniesz matką/żoną albo nawet i 2 w 1, dzięki czemu dostaniesz pewnego rodzaju czas na przemyślenie i prace nad swoim wnetrzem, marzeniami... Mam wrażenie, że będzie urlop macierzyński ;) ewentualnie Honey moon

:lol: musiałabym już być w ciąży, albo zaraz wychodzić za mąż, aby do końca roku to mogło się spełnić, raczej sądzę, że prędzej jakiś nieformalny związek z perspektywą na formalny, niż takie zawiłości, ale dzięki :zeby:

co do Kapłanki i zdrowia, już jakiś czas leczę się na sprawy kobiece, raz jest dobrze, wydaje się, że problem zniknął, został zaleczony, po czym za jakiś czas o sobie przypomina i jest łażenie

Napisano

Bogata wewnetrznie. Masz mozliwosc obdzielac teraz innych tym, co masz w sobie. Masz wszelkie podstawy ku temu, aby z nadzieja patrzec w przyszlosc i budowac, na tym, co juz masz, stabilna i pewna przyszlosc.

Nadchodza zmiany i czujesz to. Wazne, abys teraz w tym wszystkim nie bala sie, nie wahala. Ufaj przede wszystkim glosowi swojej intuicji.

Boisz sie, co z tego wyniknie. Jeszcze duzo w Tobie leku, niepewnosci. Stoisz wiec z boku i przygladasz sie. Jestes na razie bardzo ostrozna i nieufana. Wazne, zebys ten czas, ktory masz jeszcze na razie dla siebie, przed dzialaniem, wykorzystala na gruntowne rozpoznanie swoich celow, ale i potrzeb. A potem... badz po prostu sobie wierna. Dzialaj, zgodnie z tym, co podpowiada Ci intuicja.

Ze nie dasz rady, ze cos bedzie ponad Twoje sily. Jednak... Postaraj sie poddac temu, co niesie Twoje przeznaczenie, na ten czas wysilajac sie tylko na tyle i tylko wtedy, jezeli widzisz, ze Twoje dzialania sa konieczne i przyniosa porzadane dla Ciebie skutki.

Tak wygląda moje życie: As kielichów, 7 monet, Kapłan ---> suma Moc/Kapłanka, HB YIII Smierc i IV Cesarz

Jak juz pisalam wyzej przy 2 Monetach. Widac, ze znajdujesz sie w fazie istotnych zmian w zyciu.

Na razie, to co dzieje sie u Ciebie to jak wygladanie czegos pieknego na drugim brzegu rzeki. Widok piekny, ale trzeba przejsc cala rzeke, kamien po kamieniu. A droga wcale nie latwa. Potrzeba z Twojej strony duzo wysilku, determinacji i wytrwalosci i trzymania sie pewnych waznych dla Ciebie zasad. Wazne, co radza podsumy. Przede wszystkim ufaj swojej sile, podchodz do wszystkiego, na czym Ci zalezy "z pazurem" i ufaj sobie i swojej intuicji. Wazne... terazniejsza struktura Twojego zycia musi umrzec, aby mogla powstac nowa struktra.

W tych słowach/sytuacjach chcę słyszeć swojego serca bicie: 5 mieczy, 7 mieczy, Gwiazda ---> suma Księżyc/Pustelnik; HB XI Pasja i II Kaplanka

Chesz pokonac swoje leki, obawy, ze Twoje nadzieje spelzna na niczym, i patrzec do przodu, z nadzieja, szybszym biciem serca, ze oto teraz zmierzasz w tym wlasciwym kierunku. Podsumy mowia o tym, ze czas, ktory masz przed soba nie bedzie prosty. Duzo tu bladzenia po omacku, ale i potrzeba zajrzenia w swoje wnetrze i sluchania sie swojego wewnetrznego glosu. To tez czas, gdy trzeba bedzie jasno i wyraznie pokazac, na czym Ci zalezy, gdy zalezy i no wlasnie... podstawa... zajrzyj wglab siebie, dowiedz sie, czego tak naprawde chcesz i ufaj temu swojemu wewnetrznemu, badz sobie wierna, nie dawaj nikomu na siebie wplywac.

No bol, rozczarowanie. Takie opadniecie klapak z oczu. Zobaczylas pewne sprawy takimi, jakimi sa i to zabolalo. Nie bylo to zgodne z Twoimi wyobrazeniami, marzeniami. A to jest przykre i bolesne. Widac jednak, ze powoli wychodzisz poza to... zaczynasz widziec dalej, wiecej i nie dajesz sie przygniesc.

Poczujesz ziemie pod nogami, poczujesz sie pania swojego zycia, sytuacji, kobieta spelniona pod kazdym wzgledem. Stabilnosc, bezpieczenstwo... radosc.

To karta zamkniecia. Wskazuje ona, ze sami budujemy mor wokol siebie, ktory nie pozwala na wdarcie sie nowego uczucia. Jezeli jestes w stalym zwiazku, dobrze.... Jezeli zas liczysz na ruch w tej sprawie, karta ta zmusza do wiekszej elastycznosci z Twojej strony. Musisz pozwolic scianom swojego "domu", aby staly sie bardziej elastyczne, wpuscily nieco wiecej powietrza. Ta karta ma za zadanie polaczyc wszystkie 4 elementy... zadbac o harmonie, zadowolenie... wiec jest mozliwosc wyjsc poza te 4 sciany. Wazne, aby miec to na uwadze i nie byc kims, kto uwiezil siebie sam na wlasne zyczenie.

Miej na uwadze sprawy kobiece, ginekologiczne.

Tu raczej powiedzialabym, ze jakies nie do konca zalezne od Ciebie ograniczenia. Wiec z Twoje strony dzialania konkretnie musialyby byc, ktore by pomogly Ci sie z tego uwolnic. W kazdym razie latwo i przyjemnie nie bedzie. Moze byc zaleznosc od kogos badz od czegos.

to co zadowoli a się nie spodziewam:4 buław, Cesarzowa, 7 kielichów ---> suma Wisielec/Cesarzowa; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

No jakas relacja fajna. Widac Twoje zadowolenie w Cesarzowej, ale i stan zakochania. Jednak z podsumow wynika, ze nie do konca bedzie to moglo istniec w tej formie na dluzsza mete. Trzeba bedzie z czasem cos zmienic w sposobie dzialania, byc moze byc gotowym do kompromisow jakis... zeby byc rzeczywiscie dluzej zadowolonym.

czego należy się wystrzegać: Król buław, As buław, Księżyc ---> suma Sąd/Kapłanka; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Ja bym powiedziala tutaj, ze tak jak wyzej, w tym, co zadowoli, chodzi o mezczyzne i relacje z nim. Jednak sama relacja bedzie przechodzila momenty niosace za soba niepewnosc. Wazne, aby nie poddawac sie tym lekom, aby nie schizowac. Podsumy radza jasno. Ufac, ze wszystko bedzie dobrze i podarzac za glosem intuicja i a takze cieszyc sie dniem dzisiejszym, i dzialac stosownie do tego, co niesie dzien powszedni, wykorzystywac szanse, jakie daje nam los, to, co sprzyja - korzystac z tego.

Napisano

SacralNirvano, wspomniałaś o zmianach, już jakiś czas (nazwijmy to w moich prywatnych rozkładach ;)) takie rzeczy wychodziły. Poza tym 10 w Tarocie mówią, że już dalej się nie da, już więcej nie można osiągnąć/znieść. Tu mamy dwie, 10 monet, która mówi pewnie o zadowoleniu ogólnożyciowym, ale też właśnie o przewietrzeniu (jak przy 4 monet); 10 buław natomiast to jest noszenie ciężaru, który zaraz się z siebie zrzucić (oby nie po to, by przyjąć nowy :oczko:)

czego należy się wystrzegać: Król buław, As buław, Księżyc ---> suma Sąd/Kapłanka; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Ja bym powiedziala tutaj, ze tak jak wyzej, w tym, co zadowoli, chodzi o mezczyzne i relacje z nim. Jednak sama relacja bedzie przechodzila momenty niosace za soba niepewnosc. Wazne, aby nie poddawac sie tym lekom, aby nie schizowac. Podsumy radza jasno. Ufac, ze wszystko bedzie dobrze i podarzac za glosem intuicja i a takze cieszyc sie dniem dzisiejszym, i dzialac stosownie do tego, co niesie dzien powszedni, wykorzystywac szanse, jakie daje nam los, to, co sprzyja - korzystac z tego.

i tu tak właśnie jest, jest relacja i ciągłe niejasności w tym temacie (Księżyc)

dziękuję serdecznie :slonko:

Gość Daffne
Napisano

pragniesz stabilizacji życiowej już...chciałabyś mieć kogoś obokna stałe, stałą pewną osobę, oraz pracę na czas nieokreślony...by można było spokojnie żyć i móc cieszyć się z uroków życia wiodąc stabilne szcześliwe życie :)

czujesz pewien rodzaj zastoju w dążeniach, planach jakie pragniesz zrealizować...wyżej widać jak na dłoni jakie to cele. Widzisz przed sobą mozliwości, rozglądasz się, szukasz. Nie chcesz bowiem zmarnować okazji na realizacje siebie i bardzo dobrze. Zastój więc nie wynika z Twego lenistwa czy nieumiejętności podejmowania decyzji...lecz z z innych czynników zewnętrznych, na ktore nie zawsze ma się wpływ bo nie wszystko od nas zależne. Czasem coś się przeciąga w czasie skłaniając nas do przemyśleń nad sobą...i myślę, że jeszcze po prostu nie Twój czas...coś jeszcze jest w Tobie do przepracowania, doświaczenia lub zrozumienia, dlatego też...realizacja celu opóźnia się do czasu, aż do czego brakuje zostanie wypełnione.

świadomie walczysz z losem...nie poddajesz się łatwo, choć czynniki zewnętrzne, osoby wpływają na opóźnienia...by skłonić Ciebie do wewnątrz...by zastanowić się...na sobą...jest to cenna nauka...wytrwałości, niepoddawania się i siły charakteru.

obawiasz się trudności na Ciebie nałożonych...że może być zbyt cieżko Tobie psychicznie, emocjonalnie by sprostać róznym sytuacjom życiowym. Oczywiście nie masz zamiaru się poddawać bo jesteś z tych osób, ktore choćby po grudzie miały iść lubią dopiąć swego, jednakże jest lęk i zastanawianie się co jeszcze tzreba znieść albo jak długo znosić by się udało.

bardzo ładne rokowania na pzryszłość w relacji, a pzrynajmniej takowe czujesz wewnęrznie...:) Jest szansa na spelnienie, jednakże wiesz, że tzreba się uzbroić w cierpliwość i mieć wiarę, ze będzie dobrze.

choćby nie wiem jak ciężko było, cenisz...pozytywne myslenie...zawsze starasz się dostrzegać szklankę w połowie pełną, nie pustą... potrafisz dostrzec światełko tlące sie w mroku...to bardzo ważna cecha. Masz intuicję i ona podopowiada gdzie/ komu swą energię poświęcać.

odpada czekanie, poczucie żalu, rozczarowania, ale też żegnanie przeszłości by można bylo skupić się na tym co teraz. Cierpliwość może zostać nagrodzona :)

nadchodzisz Ty, zmysłowa, zaradna i troskliwa, potrafiąca dać życiowe wsparcie na codzień jeśli zajdzie taka potrzeba ;)

jeszcze troszkę "w okopach", każde na swej pozycji...cierpliwie serduszko czeka by otworzyć się we właściwym momencie

dużo myślenia, więc czasem i możliwa bezsenność, ale poza tym to w porządku się zdrowie wydaje :)

praca aktualna będzie, zaangażowanie i bycie tam gdzie jesteś. Jakiejś ciężkiej atmosfery tam nie masz czasem? dominujący szef/ kierownik?

spotkanie, popłyną słowa miłe...a może i pewne postępowe plany na przyszłość albo wejście w związek? :)

wystrzegać się bycia królem buław...nie być w gorącej wodzie kąpaną...kiedy będzie wymagała tego sytuacja wstrzymać dzialania dla ogólnego dobra, przeczekać...dawać czas komuś jesli tego potrzebuje...i wyczuwać takie momenty, kiedy trzeba się zahamować intuicyjnie bo Kapłanka pięknie potrafi wyczuwać sytuacje i czytac między wierszami :))

Napisano

Daffne,

czujesz pewien rodzaj zastoju w dążeniach, planach jakie pragniesz zrealizować...wyżej widać jak na dłoni jakie to cele. Widzisz przed sobą mozliwości, rozglądasz się, szukasz. Nie chcesz bowiem zmarnować okazji na realizacje siebie i bardzo dobrze. Zastój więc nie wynika z Twego lenistwa czy nieumiejętności podejmowania decyzji...lecz z z innych czynników zewnętrznych, na ktore nie zawsze ma się wpływ bo nie wszystko od nas zależne. Czasem coś się przeciąga w czasie skłaniając nas do przemyśleń nad sobą...i myślę, że jeszcze po prostu nie Twój czas...coś jeszcze jest w Tobie do przepracowania, doświaczenia lub zrozumienia, dlatego też...realizacja celu opóźnia się do czasu, aż do czego brakuje zostanie wypełnione

tutaj bardzo trafnie

praca aktualna będzie, zaangażowanie i bycie tam gdzie jesteś. Jakiejś ciężkiej atmosfery tam nie masz czasem? dominujący szef/ kierownik?

a niestety mam :/ i tam każdy dzień przynosi nerwy i zgrzytanie zębami, ale jakoś to znoszę, wiadomo w każdej pracy jest raz tak raz siak, u mnie akurat zawsze siak ;P są tam dwa osobniki, które ciągle się czepiają, jakby miały to wpisane w obowiązki, a nie mają, jedynie czepialski i wredny charakter