Skocz do zawartości

Mój rozkład poznawczy

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Do końca 2013 r. - pod koniec roku usiądę i zweryfikuję co się da:))

To jest mój głos wewnętrzny głos: Giermek Mieczy

pragnę rozmów, wyjaśnień, szczerości

To jest mój nieświadomy krzyk: Król Monet

potrzeba silnego męzczyzny

To jest mój podświadomy strach: Koło Fortuny

że los za bardzo zacznie ingerować w moje zycie, że nic dobrego mi się nie przydarzy, boje się chyba zdarzeń losowych

To jest mój ukryty lęk: 8 monet

że utknę w jakimś marazmie, że na wszystko co dobre, sama będę musiała zapracować

Tak wygląda moje życie:As Monet Rycerz Mieczy 3 mieczy suma Świat/Cesarzowa, wg HB Cesarz

niby mam wartości w nim, ale jest i chaos i rozczarowanie, w tej chwili czuję ból serca spowodowany niestabilnym męzczyzną

W tych słowach/sytuacjach chcę słyszeć swojego serca bicie: 4 buław as buław wieża suma Świat/Cesarzowa

pragnę szczęścia,pragne tez wyzbyć się bólu, żeby w tej wieży się oczyścić i stać się dla samej siebie pełnowartościowa

To co się wypala/odchodzi z mojego życia: 3 kielichów

zazdrość, trójkąty, a może i pewne znajomości

To co nachodzi: 6 kielichów 2 mieczy suma Księżyc/Pustelnik wg HB Siła

zablokuję się na wspomnienia,zajmę swoim wnętrzem

Uczucia: Giermek Monet Sąd 2 kielichów suma Cesarz wg HB Głupiec/Cesarz

powinien być powrót relacji i może jakies spotkania,generalnie otwarcie się na siebie

zdrowie: 10 monet

chyba ok?

praca: Królowa Buław

wezmę sprawy w swoje ręce (już biorę:))

to co zadowoli a się nie spodziewam:Ksiezyc Rydwan 7 monet suma Sąd/Kapłanka,wg HB Kapłan

chyba wyrwę się z obszaru złudzeń, pozbędę się ich

czego należy się wystrzegać: 6 buław 4 kielichów giermek buław suma Mag, wg HB Koło

mam nie ulegac podrywaczom, to nie jest sposób na przełamania rutyny:)

Napisano

Twoim wewnętrznym głosem jest intuicja, jesteś ciekawa świata, lubisz rozmowy, burze mózgów, pociągają Cię rozmowy z osobami, które mają odmienne zdanie/poglądy, chcesz ciągle poznawać, badać, doświadczać, jesteś głodna wiedzy zarówno tej książkowej, jak i życiowej; chyba masz też cięty język ;P

potrzebujesz stabilizacji życiowej, silnego mężczyzny u boku, przy którym mogłabyś się rozwijać i czuć bezpiecznie i tu chyba przede wszystkim brakuje Ci właśnie poczucia bezpieczeństwa, pewności o trwałości i ciągłości jakichś rzeczy/spraw

boisz się tego, czego nie da się przewidzieć do końca, nagłych zwrotów akcji, boisz się również zaplątania w pewne sytuacje/relacje, które właściwie do niczego nie prowadzą, a także tego, że na pewne rzeczy po prostu nie masz wpływu, są poza Twoją kontrolą i nie możesz ich zmienić, inaczej ukierunkować, bo po prostu się dzieją

boisz się, że jakiekolwiek Twoje działania, pojęcia inicjatywy, ale także czekanie, wykazywanie się cierpliwością wobec spraw/osób/relacji do niczego nie doprowadzą

Tak wygląda moje życie:As Monet, Rycerz Mieczy, 3 mieczy ---> suma Świat/Cesarzowa, wg HB Cesarz

jest rozczarowanie postawą mężczyzny, który zranił Twoje uczucia, ale jest też okazja na odbudowanie swojego wnętrza na pewniejszym i bardziej stabilnym gruncie (As); z czasem zaczniesz się otwierać na Świat

W tych słowach/sytuacjach chcę słyszeć swojego serca bicie: 4 buław, As buław, Wieża ---> suma Świat/Cesarzowa

potrzebujesz odbudować swój świat, przede wszystkim ten wewnętrzny, chcesz stabilizacji uczuć i realizacji ich na normalnym gruncie, a nie na polu minowym jak to było dotychczas; Twoje serce zacznie bić, kiedy stare sprawy zostaną uprzątnięte i zrobi się miejsce dla nowych

nadużycia uczuciowe wobec Twojej osoby, obiecywanie gruszek na wierzbie przez mężczyzn, którzy nie byli fair wobec Ciebie zarówno jako obiekty uczuć, ale także jako ludzie; być może trafiałaś na marne typy, którzy nie mieli nic szczególnego do zaoferowania, nie byli otwarci na uczucie, ale sami żerowali na Twoim

bolesne, ale potrzebne rozliczenie się z przeszłością

porozumienie z mężem, szukanie nowych dróg i rozwiązań w małżeństwie, próby powrotu do czasu, kiedy było dobrze

stabilne; w negatywnym aspekcie zwrócenie uwagi na choroby dziedziczne

dużo obowiązków, ale to Twój żywioł :)

to co zadowoli a się nie spodziewam: Księżyc, Rydwan, 7 monet suma ---> Sąd/Kapłanka,wg HB Kapłan

dokładnie, wyzbycie się złudzeń, zobaczenie spraw takimi jakimi są

czego należy się wystrzegać: 6 buław, 4 kielichów, giermek buław suma ---> Mag, wg HB Koło

zbytniego spoczywania na laurach, niedostrzegania szans danych przez życie i zbytniej nerwowości

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Twoim wewnętrznym głosem jest intuicja, jesteś ciekawa świata, lubisz rozmowy, burze mózgów, pociągają Cię rozmowy z osobami, które mają odmienne zdanie/poglądy, chcesz ciągle poznawać, badać, doświadczać, jesteś głodna wiedzy zarówno tej książkowej, jak i życiowej; chyba masz też cięty język ;P

potrzebujesz stabilizacji życiowej, silnego mężczyzny u boku, przy którym mogłabyś się rozwijać i czuć bezpiecznie i tu chyba przede wszystkim brakuje Ci właśnie poczucia bezpieczeństwa, pewności o trwałości i ciągłości jakichś rzeczy/spraw

boisz się tego, czego nie da się przewidzieć do końca, nagłych zwrotów akcji, boisz się również zaplątania w pewne sytuacje/relacje, które właściwie do niczego nie prowadzą, a także tego, że na pewne rzeczy po prostu nie masz wpływu, są poza Twoją kontrolą i nie możesz ich zmienić, inaczej ukierunkować, bo po prostu się dzieją

boisz się, że jakiekolwiek Twoje działania, pojęcia inicjatywy, ale także czekanie, wykazywanie się cierpliwością wobec spraw/osób/relacji do niczego nie doprowadzą

Tak wygląda moje życie:As Monet, Rycerz Mieczy, 3 mieczy ---> suma Świat/Cesarzowa, wg HB Cesarz

jest rozczarowanie postawą mężczyzny, który zranił Twoje uczucia, ale jest też okazja na odbudowanie swojego wnętrza na pewniejszym i bardziej stabilnym gruncie (As); z czasem zaczniesz się otwierać na Świat

W tych słowach/sytuacjach chcę słyszeć swojego serca bicie: 4 buław, As buław, Wieża ---> suma Świat/Cesarzowa

potrzebujesz odbudować swój świat, przede wszystkim ten wewnętrzny, chcesz stabilizacji uczuć i realizacji ich na normalnym gruncie, a nie na polu minowym jak to było dotychczas; Twoje serce zacznie bić, kiedy stare sprawy zostaną uprzątnięte i zrobi się miejsce dla nowych

nadużycia uczuciowe wobec Twojej osoby, obiecywanie gruszek na wierzbie przez mężczyzn, którzy nie byli fair wobec Ciebie zarówno jako obiekty uczuć, ale także jako ludzie; być może trafiałaś na marne typy, którzy nie mieli nic szczególnego do zaoferowania, nie byli otwarci na uczucie, ale sami żerowali na Twoim

bolesne, ale potrzebne rozliczenie się z przeszłością

porozumienie z mężem, szukanie nowych dróg i rozwiązań w małżeństwie, próby powrotu do czasu, kiedy było dobrze

stabilne; w negatywnym aspekcie zwrócenie uwagi na choroby dziedziczne

dużo obowiązków, ale to Twój żywioł :)

to co zadowoli a się nie spodziewam: Księżyc, Rydwan, 7 monet suma ---> Sąd/Kapłanka,wg HB Kapłan

dokładnie, wyzbycie się złudzeń, zobaczenie spraw takimi jakimi są

czego należy się wystrzegać: 6 buław, 4 kielichów, giermek buław suma ---> Mag, wg HB Koło

zbytniego spoczywania na laurach, niedostrzegania szans danych przez życie i zbytniej nerwowości

Zgadzam się ze wszystkim:) Co do języka, to istotnie miewam cięty;), aczkolwiek uważam, żeby nie ranić czyichś uczuć;)

Napisano

o jest mój głos wewnętrzny głos: Giermek Mieczy

lubisz rozmawiac i poznawac nowosci

potrzbujesz stabilnego faceta

boisz sie ze na cos nie bedziesz miala wplywu

ukryty lek to to ze w pracy choc bedziesz dawala wszystko z siebie to i tak nie bedzie awansu

Tak wygląda moje życie:As Monet Rycerz Mieczy 3 mieczy suma Świat/Cesarzowa, wg HB Cesarz

Twoje zycie otwiera wile nowych mozliwosc lecz to sa trudne sytuacje wymagajace dzialan bez skrupulow

W tych słowach/sytuacjach chcę słyszeć swojego serca bicie: 4 buław as buław wieża suma Świat/Cesarzowa

Chesz miec spokojny dom zdala od roznych problemow

Takie lawirowanie i zabawy w ciagla singielke

wspomnienia i stare sytuacje zmusza ciebie do podjecia decyzji

Nie wiem ktos dobrzez znany i dorabijacy sie zagosci w towim zyciu

Moze problemy z kamieniami nerkowymi ;p

mozliwy awans

to co zadowoli a się nie spodziewam:Ksiezyc Rydwan 7 monet suma Sąd/Kapłanka,wg HB Kapłan

wyjazd na wakacje ;D

czego należy się wystrzegać: 6 buław 4 kielichów giermek buław suma Mag, wg HB Koło

Stawiania ponad wszystko swojego ego, i fochania sie na ludzi choc beda chcieli jakos rozruszac ciebie to i tak czasem mozesz sie donsac na nich ;p

• Lubię to! 1
Gość gość5
Napisano

Inez zapisuję siena później - teraz troche na miotle polatam

Napisano (edytowane)

pragnę rozmów, wyjaśnień, szczerości

chciałąbyś oczyszczającej rozmowy ,oczyścić wiele rzeczy w okół siebie ze złej negatywnej energi ktora zabiera Ci ta niewyjasniona sytuacja

jakbyś straciła swój stabilny grunt pod nogami.. w srodku krzyczysz..

że los za bardzo zacznie ingerować w moje zycie, że nic dobrego mi się nie przydarzy, boje się chyba zdarzeń losowych

Że będzie jak jest i nic juz się na ten czas nie odmieni

T

o jest mój ukryty lęk: 8 monet

że utknę w jakimś marazmie, że na wszystko co dobre, sama będę musiała zapracować

Ukryty lęk gnębi Cie mówiąć,że nic tylko praca na razie Ci pozostała.. albo,ze dusisz emocje swoja praca..czasem jeszcze zabijasz to samotnymi godzinami spedzonymi przed monitorem ..

niby mam wartości w nim, ale jest i chaos i rozczarowanie, w tej chwili czuję ból serca spowodowany niestabilnym męzczyzną

Relacja która wydawała Ci się potencjałem na coś wiecej-zraniła Cie. Świat sugeruje,ze jest ona zakończona..a Cesarzowa,ze plonów jej na razie brak..

pragnę szczęścia,pragne tez wyzbyć się bólu, żeby w tej wieży się oczyścić i stać się dla samej siebie pełnowartościowa

no chciałabyś żeby było dobrze..zeby ten stan który teraz trwa uległ zmianie ..

zazdrość, trójkąty, a może i pewne znajomości

tutaj sie zgadzam

zablokuję się na wspomnienia,zajmę swoim wnętrzem

no tutaj zdasz sobie sprawę z tego,ze nie masz wpływu na to co już się wydarzyło. Będą rozmowy z samą sobą,z własnymi lękami oraz oceną sytuacji..Da Ci się ujarzmić wewnetrznego lwa.

powinien być powrót relacji i może jakies spotkania,generalnie otwarcie się na siebie

Może jakies spotkanie z przyjaciółką sie szykuje:)

Zdrowie

wsio gra:)

wezmę sprawy w swoje ręce (już biorę:))

zawalczysz o swoje sprawy i zdanie:)

chyba wyrwę się z obszaru złudzeń, pozbędę się ich

no cierpliwości powinno stać się za dość:). No i skupisz sie na sobie:) obierzesz inny kierunek bo stary zawiódł

mam nie ulegac podrywaczom, to nie jest sposób na przełamania rutyny:)

nie dawać satysfakcji innym,nie rozmyślać nad tym czego nie masz tylko docenić to co masz w zasięgu ręki, nie działać pochopnie i pod wpływem impulsu..

w podsumowaniu-sa działania,nie kręc kołem sama ,nie próbuj zmieniać losu,niech samo nada rytm naszemu życiu,nie na wszystko mamy wpływ,niech kręci się swoim czasem.

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
  • Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Inez zapisuję siena później - teraz troche na miotle polatam

Uważaj na mrozy, załóż czapkę,podczas latania można sobie odmrozić uszy;)

Gość gość5
Napisano

chcesz jasnych i klarownych sytuacji, wyjasnionych

potrzeba meżczyzny, który zadba o Ciebie i Twoje potrzeby

boisz sie tego co los przyniesie- boisz się, że nie bedziesz miec wpływu na pewne sytuacje/decyzje

że nic sie nie zmieni- bedzie wciaz tak samo- w sensie- poznasz kogos -najpierw milo potem znów wszystko w gruzach.........

widzialas szanse na zbudowanie czegos trwałego- niestety zachowanie pana sprawiło,ze wiesz iz nic z tego- bynajmniej z tym osobnikiem wiązac dalszych nadzieji nie powinnaś

chcesz szczęścia i radości- w pewnym sensie takiej beztroski ( mam na mysli nowego powiewu miłości, jakiegos uczucia- tak by sie w tym zatopic i nie martwić, nie musiec wciąż walczyc o swoje) zburzyc stare ramy i stworzyc nowy świat ....

flirty, zabawa, hm.... układy wszelkiego typu, gdzie oprócz dwojki jest jeszcze cien

mam wrazenie, że przestaniesz utrzymywac kontakt z ludźmi, którzy do tej pory byli w Twoim życiu, porzucisz niewygodne kontakty, które oprócz zawodu nic nie wnoszą w Twoje życie

nowa odsłona starej relacji ........ jakoś tak mi po głowie chodzi

powinno byc dobrze

napewno nie bedziesz szara myszką.... tylko osobą, której inni słuchają

na jakiejś płaszczyźnie osiągniesz stabilizację ( tak z praca mi sie skojarzyło)

nie zdawacs sie tylko na to co przyniesie los, nie gadac tylko działać

Napisano

Duzo chaosu, duzo niejasnosci jest w Twoim zyciu. Pragniesz, aby pewne sprawy sie wyjasnily. Byc moze wlasnie na drodze rozmow.

Potrzeba Tobie mezczyzny, ktory da Ci poczucie, ze jestes dla niego najwazniejsza, ktory bedzie przy Tobie nie dlatego, ze musi a dlatego, ze kocha i chetnie da Ci swoje ramie, na ktorym bedziesz mogla sie wesprzec.

Ze nie bedziesz miala wplywu na to, co bedzie sie dzialo, ze wszystko jakby dla Ciebie a poza Toba. Jakby ktos pisal scenariusz dla Twojego zycia a Ty jak wynajmowany aktor musiala w nim te role odgrywac, nie mogac nawet choc troche zaingerowac w przebieg tego procesu. A jednak tak nie jest. Nawet, jezeli cos dzieje sie tak, ze czujesz, ze poza Toba, ze nie masz wplywu, zawsze przychodzi co jakis czas szansa, moment, ktory mozna i trzeba odpowiednio wykorzystac. Wazne, aby go zauwazyc.

Boisz sie, ze przed Toba duzo, duzo pracy, duzo codziennosci a gdzie w tym wszystkim Ty, Twoje emocjonalne potrzeby? Boisz sie, ze zycie zadusi w Tobie Twoje najskrytsze pragnienia, ze nigdy nie znajda one swojego spelnienia.

Masz moment czyszczenia swojej przestrzeni zyciowej. Duzo na pewno rozmow jest, duzo rzeczy teraz nabiera klarownosci, duzo sie dzieje. Dzieki temu masz szanse z czasem osiagnac zadowolenie. Jednak ten czas wymaga systematycznego podejscia do tego, co sie dzieje. I co wazne. Teraz nie czas szukac szczescia daleko. Poniewaz czas jest porzadkowania, musisz skupic sie na sobie i najblizszym otoczeniu czyli tu, gdzie jestes. Odnajdz swoje szczescie tutaj, to ono odnajdzie Cie gdzie indziej.

Chcesz poczuc, ze to, co do tej pory robisz, jak dzialasz, to, jakie decyzje podjelas... ze to wszystko mialo jakis cel i chcesz takze poczuc, ze to nie koniec, ze przyjdzie cos jeszcze, ze nie umarlas, ze zyjesz, ze wiosna ogarnia nie tylko drzewa i zycie na ziemi, ale i Ciebie. Chcesz wyjsc ze swoich ram, scian... i zyc cala soba. Jw. rada. Szukaj szczescia w sobie... reszta przyjdzie sama, bez wiekszego szukania.

Szukanie ucieczki od problemow w przyjemnosciach cielesnych. Upatrywanie wyjscia z sytuacji w romansach, flirtach.

Duza role odegra Twoja przeszlosc. Tu tak, jakbys zaczala rozmyslac nad tym, co bylo, co jest, jaka byla tego przyczyna. Co dalej, czego chcesz, czego pragniesz. Wazne, abys bardzo dobrze wczula sie w swoje potrzeby i nie wahala sie o nie zawalczyc. Badz sobie wierna, ufaj swojemu glosowi wewnetrznemu i intuicji.

Tak, jakas relacja z przeszlosci, ktora bedzie wymagala oczyszczenia, poprzez rozmowe, prace nad nia. Wazne tu, aby dac sobie czas. Ta relacja bedzie miala solidne szanse, jednak poczatki beda dosc chaotyczne. Warto jednak podejsc tu solidnie, szczerze.

Dobrze. :)

Rozwoj, zadowolenie. Mozliwe, ze jakies dzialania aktywnie sterowane przez Ciebie. Samodzielnosc w duzej mierze.

No tu widac, ze to, co do tej pory powoduje u Ciebie niepewnosc, poczucie, ze nie wiesz na czym stoisz, zmieni sie na tyle, ze ruszy ostro do przodu. Jednak mimo wszystko bedzie potrzeba tu wytrwalosci i zaufania, ze bedzie dobrze.

Zeby z nudow nie wdawac sie w zadne romansidla, ktore moga byc wprawdzie jak lyzka miody, ale z czasem moze okazac sie, ze wcale to takie slodkie nie jest. Takze uwazac i pamietac, czego tak naprawde sie chce.

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Jesteś ciekawa wielu spraw, chcesz wyjaśnień, rozmów, nawet konfliktu, jeśli trzeba.

Chcesz stabilizacji, bezpieczeństwa, zadowolenia.

Niespodziewane wydarzenia, nieoczekiwany obrót akcji, wydarzenia, na które nie masz wpływu. To też czas złej passy, który uparcie nie chce się zmienić na lepszy.

Boisz się, że chyba Twoja praca, wysiłki pójdą na marne albo, że tak jak piszesz - na wszystko będziesz musiała zapracować sama.

Wiesz, że jest potencjał na to, by było dobrze, ale niestały mężczyzna, o którym napisałaś, zranił Cię. I jest ten ból. Oprócz tego jest stałość (Cesarz), brak większych zmian. Czujesz się trochę wyalienowana w swoich potrzebach.

Chcesz radości, zabawy, flirtu, uniesień, zadowolenia, chcesz na nowo przeżywać miłość i motylki i inne takie związane z gorącym uczuciem, zadowoleniem, jakie daje kobiecie adoracja mężczyzny.

Układy, w których jest ktoś trzeci, jakieś inne osoby. Szukanie rozrywki.

zablokuję się na wspomnienia,zajmę swoim wnętrzem --> tak.

powinien być powrót relacji i może jakies spotkania,generalnie otwarcie się na siebie --> tak

Zdrowie: 10 monet

Nie znam znaczenia kart od strony zdrowotnej...

Praca: Królowa Buław

Generalnie będziesz w ogniu wydarzeń, dużo zajęć, będziesz się dobrze w tym czuła.

Tu tak jak piszesz albo pozbędzisz się złudzeń i zdasz się na to, co ma się stać, przestaniesz czekać. Albo coś, co było niejasne, ukryte, ruszy do przodu i da nadzieję na coś.

Wchodzenia w relacje, flirty z nudy.