Farfalla209 Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 (edytowane) Królowa Kielichów (O) . Książę Kielichów (Rycerz Pucharów) . Żądza Będzie się działo..... dużo emocji... coś się może rodzić między nami, ze szkodą dla mojego obecnego związku (widzę tą szkodę w odwróconej królowej kielichów)? Edytowane 20 Marca 2013 przez Farfalla209 Cytuj
niiwa Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Będziesz cierpieć Luth -- odwrócona QKielichów to cierpiąca zakochana. Ty będziesz miała nadzieje na ciąg dalszy - ale to będzie tylko twoje pragnienie - TYLKO TWOJE LUTH! Cytuj
Erza Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Królowa Kielichów (O) . Książę Kielichów (Rycerz Pucharów), Żądza ---> suma Umiarkowanie/Kapłan rozczarowanie uczuciowe, płacze nocne w poduszkę i wszystko odbywające się na zasadach pana zauważ, że w podsumie masz Umiarkowanie i Kapłana, czyli spokój i równowagę w obecnej relacji, warto się zastanowić nad ewentualnymi skutkami odnawiania tej znajomości. Rycerz jest zawsze stroną aktywniejszą, niż Królowa. Cytuj
Farfalla209 Napisano 20 Marca 2013 Autor Napisano 20 Marca 2013 Bardzo ciekawe co piszecie, liczyłam na ciekawszy rozwój tej relacji, nie ukrywam... Chociaż Pana się boję i uciekałam przed zacieśnianiem kontaktu z nim, bo bardzo oszołamia mój umysł i zmysły, tak że tracę grunt pod nogami . Wydawało mi się, że to oddziaływanie jest wzajemne po jego zainteresowaniu, próbach nawiązania kontaktu i sposobie w jaki patrzył i co mówił, jak się zachowywał.. . Myślałam, że jest coś co nas chemicznie łączy, fizycznie i duchowo... Ale może faktycznie jest to tylko złudzenie i lepiej się nie wychylać.. . Dajecie do myślenia, a ja widzę, że wciąż bardzo tendencyjnie i nie obiektywnie interpretuję swoje rozkłady!! Cytuj
Erza Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Odwrócona Królowa kielichów, to iluzje w miłości, czyli być może właśnie tak jak piszesz: "patrzył, mówił, zachowywał się", a zachowywał się jak Rycerz kielichów, czyli romantycznie, słodko, uwodzicielsko, chemicznie. Odwrócona Królowa może też sugerować o przewróceniu Twojego życia uczuciowego do góry nogami poprzez odnawianie kontaktów z panem. Cytuj
Caliel Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Hmmm... zawsze tak jest z rozkladami nas dotyczacymi. Malo kto potrafi stanac obok, i obiektywnie spojrzec na swoje problemy.. Co do Twojego rozkladu: Akurat nie byłbym taki pewien czy rycerz jest mocniejszy od krolowej. rycerz dziala nie myslac, krolowa mysli, nie dzialajac, lub wprowadzajac w zycie plan bardzo stopniowo, za pomoca krola, lub rycerza. Hmmm... tutaj Twoja karta jest niezbyt korzystna, bo Krolowa Pucharow odwrocona to taka chimerycznosc, chwiejnosc emocjonalna, mimozowatość. Brakuje jej krzepy, taka ksiezniczka na ziarnku grochu. Mysle, że tutaj bardziej twoje wyobrazenia i idealizowania odgrywaja role (rycerz kielichow to czesto pogon za graalem, czyms czego nie ma lub jest tylko ideą). Wg HB sumą jest Moc/Kaplanka. Mysle ze powinnas wstrzymac swoje emocje na wodzy, oblaskawic instynkty i rzadzic nimi, nie one Toba. POtrzebujesz troche dystansu. Przypisujac Arkana Male do wielkich: Odwrocony Wisielec i Smierc. Mysle, że troche nie do konca to co widzisz, czujesz - ma realne odzwierciedlenie, postawy. Obawiam się, że predzej czy pozniej sama otrzezwiejesz i przejrzysz na oczy (Umiarkowanie) - i mam tu na mysli to, ze klapki spadna CI z oczu. Pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Krolowa Kielichow (-), Rycerz Kielichow, XI Pasja ---> suma XIV Umiarkowanie; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Tzn. tak... Krolowa Kielichow to kobieta, ktora zatraca sie w swoich uczuciach do mezczyzny i to tak bardzo, ze przyslowiowo "traci glowe", staje sie przez to irracjonalna w swoich zachowaniach, postepuje delikatnie mowiac "nielogicznie". Dalej mamy Rycerza Kielichow i Pasje. Wiec ogolnie uwodzenie sie, pan bedzie tu bardzo dziala Ci na uczucia i o Ciebie zabiegal (pomijajac juz, jak bardzo na Rycku Kielichow mozna polegac, ale dalej...), w Pasji widac ogolnie ogromna namietnosc miedzy Wami. Jednym slowem... stracisz glowe i bedzie sie dzialo. Brak logiki, brak gruntu pod nogami. Podsumy radza, aby jednak mimo wszystko dbac o rownowage we wszystkim. Nawet jak serce bedzie krzyczec i wolac, nawet jak cialo bedzie plonac z zadzy... pamietaj o rownowadze... cialo (zadze), dusza (uczucia) i umysl (rozum)! Poza tym... walcz o to, na czym Ci zalezy. Nie dawaj sie wykorzystywac i w zadnym razie nie idz na ustepstwa, jezeli poczujesz, ze bedzie wymagane z Twojej strony zrobienie czegos, czego bys nie chciala bazujac jedynie na szaleju, ktory Cie ogarnal. Sluchaj sie takze glosu swojej intuicji. Jezeli bedzie Ci cos radzic, nie lekcewaz tego. Ogolnie badz ostrozna, nie daj sie wykorzystac, dbaj, aby impulsy ciala i serca byly rownowazone odrobina rozumu. Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Mam wrażenie, że idealizujesz Pana, nie widzisz tego jego prawdziwego oblicza, chcesz go brać za osobę pozbawioną wad. I gdzieś ta Królowa tęsknym wzrokiem będzie spoglądać w kierunku Pana, zapatrzona jak w idealny obrazek, zakochana ale i w tej miłości niespełniona, z wielkimi pragnieniami bliskości, raczej niezrealizowanymi. Cytuj
Marianna35 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 o a tutaj to dopiero jest mieszanka wybuchowa, znam to z autopsji.. buzuje w Tobie przeogromnie, niekiedy masz przebłyski myslenia racjonalnego, ale za chwile znów oddajesz sie wyobrazenio, fantazjom na temat jego i was, tak cięzko sie powstrzymac, a do tego jestes zachecana przed Pana jego uwodzeniem, Rycerz pucharów to umie, zna sie w te klocki, wie jak zrobic co powiedziec kobiecie, zeby pobudzic w niej wszystkie zmysly, rycerz pucharow to takze zakrawa o małą obsesje... a teraz powiem zartem, ja w takich sytuacjach wracalam do domu, ubieralam w dres i robilam okrazenia na boisku przy szkole na moim osiedlu, to super sposób na wyzbycie sie tej nagromadzonej erotyzmem i kumulacji energii która wzbudza... Moze dojsc do romansu, a krolowa kielichów mówi tez o niespelnieniu.. Cytuj
Vivere Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Królowa Kielichów (O) . Książę Kielichów (Rycerz Pucharów) . Żądza A ja myślę, że Pan Ci się podoba i się troszkę rozmarzyłaś, puściłaś wodze fantazji. Gdyby jednak coś nastąpiło, byłoby to chwilą zapomnienia, oderwania się od codzienności. Królowa Kielichów (o) może być nieszczęśliwa lub kogoś doprowadzić do zguby. W Sile, hm...gdyby w karty poprzednie były np z żywiołu ognia, skłonna byłabym sądzić, że poddacie się wielkiej cielesnej namiętności. Po pucharach chyba jednak będzie powściąganie swoich pragnień. Z trudem, ale panowanie nad sobą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi