Jasminex Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Witam Zrobiłam rozkład z 3 kart na dalsze losy znajomości z pewnym Panem. Pytanie: "Jak potoczy się ta znajomość". Znajomość z Panem niedawno się zaczęła. Bardzo będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. 1. Wieża 2. 6 Monet 3. 9 Kilichów--------------dociągnięte: 9 buław, Rydwan 1. Wieża Jakiś rozpad, wielka zmiana 2. 6 Monet Równorzędne partnerstwo, wzajemne wsparcie 3. 9 kielichów W moim tarocie Mitycznym 9 monet symbolizuje dojrzałą miłość, ale po pewnych przejściach. Z dociągnięcia: 9 Buław- Czas wycofania się, pewnych przemyśleń, czas spokoju i pewnej izolacji, jakieś obawy i lęki Rydwan- Być może związek będzie się za szybko rozwijał? Dodam, że bardzo często, gdy wróżę na znajomość z Panem powtarzają mi się karty: Wieża, 9 kielichów i Rydwan Pozdrawiam Jasmina Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 XVI Wieza, 6 Monet, 9 Kielichow + 9 Bulaw, VII Rydwan ---> suma I Mag; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Na pewno Wieza burzy pewne stale, lecz na pewno ciasne, struktury. Co przychodzi po tym? Mamy tu 6 Monet, 9 Kielichow i dobrane 9 Bulaw z Rydwanem. Wiec z tych tu kart mozna wnioskowac, ze obecna znajomosc nagle przejdzie na inny poziom, popatrzycie na siebie innymi oczyma. Widac tu takie przygladanie sie sobie wzajemne, juz w kontekscie kobieta-mezczyzna, przygladanie sie, obserwowanie sie nawzajem, powolne otwieranie sie takze na siebie i takze wspieranie w razie potrzeby. Rydwan dodatkowo niesie do Waszej relacji swiezy impuls, czegos nowego, do tej pory nieznaniego. Takze znajomosc na innym szczeblu niz do tej pory. W podsumie Mag a takze Pasja z Kaplanka. Takze ogolnie dzialac zgodnie ze soba, nie unikac dzialania, wykazac sie zaangazowaniem w tej znajomosc, dac znac, jezeli zalezy Ci na niej, nie grac roli, nie zakladac masek, nie udawac nie wiadomo czego. Byc soba i tyle. Cytuj
niiwa Napisano 20 Marca 2013 Napisano 20 Marca 2013 Wieża na początku relacji jest PORUSZENIEM/WYWRÓCENIEM tego, co było dotychczas - zapowiada się więc PRZEWRÓT w tej relacji - teraz pytanie dlaczego?? Wieża burzy dotychczasowy "spokój", "porządek" - wywraca życie do góry nogami - Nie zapowiada się więc łatwo, będą trudności ---- potem docierania, -ja to, a ty tamto, wzajemne ugody i ustępstwa. Nie widać tu na razie związku, jest twoje zadowolenie - ale jako singielka, dalej z kart widzę nadal szukanie wspólnej DROGI. Cytuj
Jasminex Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 Bardzo dziekuje za pomoc:) na razie Pan "ucichl" Cytuj
iridos Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 niewiele sie tu rozwinie jeśli cokolwiek ot...po kościach się wszystko rozejdzie ale tu zdecydowanie lepszy byłby partnerski Cytuj
Marianna35 Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 a ja niestety musze powiedzieć, że nie widze w kartach aby ta znajomość miała rozwijać sie w najblizszym czasie, nadejdzie coś co spowoduje zupełnie inne spojrzenie na znajomość, coś co ją przeorganizuje. W moim odczuciu nie jest to znajomośc perspektywistyczna niestey o mocnych fundamentach, ale to tylko moje odczucia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2013 Maestro Napisano 21 Marca 2013 XVI Wieza, 6 Monet, 9 Kielichow + 9 Bulaw, VII Rydwan ---> suma I Mag; suma HB XI Pasja i II Kaplanka wg mnie to się posypie, z tego powodu, że któreś z Was uzna, że daje z siebie więcej, dla drugiej strony to może być tylko zabawa, w pewnym momencie relacja ulegnie zatrzymaniu, ktoś będzie chciał być sam..musisz rozważyć, czy chcesz tego, tej znajomości, czy jednak nie oczekujesz za wiele? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Według mnie...ta znajomośc będzie się rozwijać, aczkolwiek powoli - ostrożnie...zaraz dopiszę więcej... Cytuj
Jasminex Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 Bardzo dziekuje za wszystkie wskazowki:) Masz jakis pomysl Mysterious Woman? Cytuj
Erza Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 XVI Wieża, 6 Monet, 9 Kielichów + 9 Buław, VII Rydwan ---> suma I Mag; suma HB XI Pasja i II Kapłanka co do Wieży może kilka razy faktycznie pokazała mi gruntowne zmiany w relacji, wejście na wyższy poziom, przełamanie lodów/barier, ale w tym wypadku skłaniałabym się bardziej ku jakimś rozejściu się, o czym dalej mówią dołożone karty 9 buław (dystans) i Rydwan (poszukiwanie swojej drogi), singlostwo jeszcze bardziej potwierdzają 9 (zarówno buław - każde w swoim świecie, jak i kielichów - zadowolenie ze stanu faktycznego) Cytuj
Vivere Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 Na początku Wieżą - rozpad, na końcu Rydwan - odejscie a miedzy czasie 9 -tki. Trudno będzie stworzyć stałą relację. Coś stoi na przeszkodzie. Myślę, że zupełnie różne oczekiwania.( Wieża i 6 denarów) - zaburzona równowaga, może powodować samotność emocjonalną - 9 kielichów. 9 buław opóźnia ruch, rozwój tej relacji (Rydwan). Ciężko się będzie toczyć o ile w ogóle coś ruszy. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Chcialabym sie mylic, ale moje pierwsze odczucie co do kart: 1. Wieża 2. 6 Monet 3. 9 Kilichów--------------dociągnięte: 9 buław, Rydwan Cos sie miedzy wami popsuje, albo zainteresowanie ktores ze stron zgasnie i druga strona zacznie 'żebrac' o uczucia. Ktos bedzie mial drugiej strony dosc, bedzie jakis przesyt, moze wlasnie chodzic o to zabieganie zbytne. Czyjes uczucia zostana zranione cco spowoduje izolacje i odejdzie w swoja strone. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Bardzo dziekuje za wszystkie wskazowki:) Masz jakis pomysl Mysterious Woman? Nie napisałam wczoraj bo po prostu już mnie nie było, siła wyższa )) Pytanie brzmi : Jak potoczy się ta znajomość ? Moja Droga - Wieża na początku (kiedyś też tak miałam...)...ona burzy dotychczasowe ramy znajomości, zmieni się to nagle...i ja tutaj widzę że będzie fajny okres pomiędzy Wami - okres radosny...jednak nie oczekuj po tej znajomości związku stałego...bo to się w pewnym momencie rozjedzie... Pozdrawiam... P.S. Rozjedzie się albo i nie...wszystko będzie zależało od Was - od tego jak pokierujecie tym Rydwanem...powodzenia.)) Edytowane 22 Marca 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN a dodałam p.s. :))) Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 "Jak potoczy się ta znajomość" 1. Wieża 2. 6 Monet 3. 9 Kilichów--------------dociągnięte: 9 buław, Rydwan jak dla mnie nestety guzik z pętelką Znajomość dobrze się nie rozpocznie, a już się rozejdzie... Może będziecie ze sobą pisać/rozmawiać w jakiś sposób się kontaktować, ale każde w swoim świecie zostanie, bo 9 Kielichów, jest faktycznie pomyślną kartą, ale nie dla związków, mówi o singlostwie... W dodatku dociągnięte 9 Buław mówi o niepewności i nieufności, która będzie skutkowała rozjechaniem się relacji...(Rydwan) P.S z jednej sumy jest Rydwan a z drugiej Wieża... ten Pan raczej nie jest dla Ciebie, ktoś inny się trafi Cytuj
Jasminex Napisano 25 Marca 2013 Autor Napisano 25 Marca 2013 Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi. 100% racji w tym co piszecie:) Cytuj
Jasminex Napisano 22 Kwietnia 2013 Autor Napisano 22 Kwietnia 2013 Nie toczy sie:) zakonczylo sie zanim sie zaczelo Cytuj
iridos Napisano 23 Kwietnia 2013 Napisano 23 Kwietnia 2013 wieża..na dzień dobry a jednak...dzięki za weryfikacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi