Skocz do zawartości

Jak potoczy się ta znajomość?

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zrobiłam rozkład z 3 kart na dalsze losy znajomości z pewnym Panem. Pytanie: "Jak potoczy się ta znajomość". Znajomość z Panem niedawno się zaczęła. Bardzo będę wdzięczna za pomoc w interpretacji.

1. Wieża 2. 6 Monet 3. 9 Kilichów--------------dociągnięte: 9 buław, Rydwan

1. Wieża

Jakiś rozpad, wielka zmiana

2. 6 Monet

Równorzędne partnerstwo, wzajemne wsparcie

3. 9 kielichów

W moim tarocie Mitycznym 9 monet symbolizuje dojrzałą miłość, ale po pewnych przejściach.

Z dociągnięcia:

9 Buław- Czas wycofania się, pewnych przemyśleń, czas spokoju i pewnej izolacji, jakieś obawy i lęki

Rydwan- Być może związek będzie się za szybko rozwijał?

Dodam, że bardzo często, gdy wróżę na znajomość z Panem powtarzają mi się karty: Wieża, 9 kielichów i Rydwan

Pozdrawiam

Jasmina

Napisano

XVI Wieza, 6 Monet, 9 Kielichow + 9 Bulaw, VII Rydwan ---> suma I Mag; suma HB XI Pasja i II Kaplanka

Na pewno Wieza burzy pewne stale, lecz na pewno ciasne, struktury. Co przychodzi po tym? Mamy tu 6 Monet, 9 Kielichow i dobrane 9 Bulaw z Rydwanem. Wiec z tych tu kart mozna wnioskowac, ze obecna znajomosc nagle przejdzie na inny poziom, popatrzycie na siebie innymi oczyma. Widac tu takie przygladanie sie sobie wzajemne, juz w kontekscie kobieta-mezczyzna, przygladanie sie, obserwowanie sie nawzajem, powolne otwieranie sie takze na siebie i takze wspieranie w razie potrzeby. Rydwan dodatkowo niesie do Waszej relacji swiezy impuls, czegos nowego, do tej pory nieznaniego. Takze znajomosc na innym szczeblu niz do tej pory.

W podsumie Mag a takze Pasja z Kaplanka. Takze ogolnie dzialac zgodnie ze soba, nie unikac dzialania, wykazac sie zaangazowaniem w tej znajomosc, dac znac, jezeli zalezy Ci na niej, nie grac roli, nie zakladac masek, nie udawac nie wiadomo czego. Byc soba i tyle.

Napisano

Wieża na początku relacji jest PORUSZENIEM/WYWRÓCENIEM tego, co było dotychczas - zapowiada się więc PRZEWRÓT w tej relacji - teraz pytanie dlaczego??

Wieża burzy dotychczasowy "spokój", "porządek" - wywraca życie do góry nogami -

Nie zapowiada się więc łatwo, będą trudności ---- potem docierania, -ja to, a ty tamto, wzajemne ugody i ustępstwa.

Nie widać tu na razie związku, jest twoje zadowolenie - ale jako singielka, dalej z kart widzę nadal szukanie wspólnej DROGI.

Napisano

niewiele sie tu rozwinie jeśli cokolwiek ot...po kościach się wszystko rozejdzie ale tu zdecydowanie lepszy byłby partnerski

Napisano

a ja niestety musze powiedzieć, że nie widze w kartach aby ta znajomość miała rozwijać sie w najblizszym czasie, nadejdzie coś co spowoduje zupełnie inne spojrzenie na znajomość, coś co ją przeorganizuje. W moim odczuciu nie jest to znajomośc perspektywistyczna niestey o mocnych fundamentach, ale to tylko moje odczucia

• Maestro
Napisano

XVI Wieza, 6 Monet, 9 Kielichow + 9 Bulaw, VII Rydwan ---> suma I Mag; suma HB XI Pasja i II Kaplanka

wg mnie to się posypie, z tego powodu, że któreś z Was uzna, że daje z siebie więcej, dla drugiej strony to może być tylko zabawa, w pewnym momencie relacja ulegnie zatrzymaniu, ktoś będzie chciał być sam..musisz rozważyć, czy chcesz tego, tej znajomości, czy jednak nie oczekujesz za wiele?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Według mnie...ta znajomośc będzie się rozwijać, aczkolwiek powoli - ostrożnie...zaraz dopiszę więcej...

Napisano

Bardzo dziekuje za wszystkie wskazowki:) Masz jakis pomysl Mysterious Woman?

Napisano

XVI Wieża, 6 Monet, 9 Kielichów + 9 Buław, VII Rydwan ---> suma I Mag; suma HB XI Pasja i II Kapłanka

co do Wieży może kilka razy faktycznie pokazała mi gruntowne zmiany w relacji, wejście na wyższy poziom, przełamanie lodów/barier, ale w tym wypadku skłaniałabym się bardziej ku jakimś rozejściu się, o czym dalej mówią dołożone karty 9 buław (dystans) i Rydwan (poszukiwanie swojej drogi), singlostwo jeszcze bardziej potwierdzają 9 (zarówno buław - każde w swoim świecie, jak i kielichów - zadowolenie ze stanu faktycznego)

Napisano

Na początku Wieżą - rozpad, na końcu Rydwan - odejscie a miedzy czasie 9 -tki.

Trudno będzie stworzyć stałą relację. Coś stoi na przeszkodzie. Myślę, że zupełnie różne oczekiwania.( Wieża i 6 denarów) - zaburzona równowaga, może powodować samotność emocjonalną - 9 kielichów. 9 buław opóźnia ruch, rozwój tej relacji (Rydwan). Ciężko się będzie toczyć o ile w ogóle coś ruszy.

Napisano

Chcialabym sie mylic, ale moje pierwsze odczucie co do kart:

Cos sie miedzy wami popsuje, albo zainteresowanie ktores ze stron zgasnie i druga strona zacznie 'żebrac' o uczucia. Ktos bedzie mial drugiej strony dosc, bedzie jakis przesyt, moze wlasnie chodzic o to zabieganie zbytne. Czyjes uczucia zostana zranione cco spowoduje izolacje i odejdzie w swoja strone.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)
Bardzo dziekuje za wszystkie wskazowki:) Masz jakis pomysl Mysterious Woman?

Nie napisałam wczoraj bo po prostu już mnie nie było, siła wyższa :)))

Pytanie brzmi : Jak potoczy się ta znajomość ?

Moja Droga - Wieża na początku (kiedyś też tak miałam...)...ona burzy dotychczasowe ramy znajomości, zmieni się to nagle...i ja tutaj widzę że będzie fajny okres pomiędzy Wami - okres radosny...jednak nie oczekuj po tej znajomości związku stałego...bo to się w pewnym momencie rozjedzie...

Pozdrawiam...

P.S.

Rozjedzie się albo i nie...wszystko będzie zależało od Was - od tego jak pokierujecie tym Rydwanem...powodzenia.:)))

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
a dodałam p.s. :)))
Gość Pasqualina
Napisano

"Jak potoczy się ta znajomość"

jak dla mnie nestety guzik z pętelką :( Znajomość dobrze się nie rozpocznie, a już się rozejdzie... Może będziecie ze sobą pisać/rozmawiać w jakiś sposób się kontaktować, ale każde w swoim świecie zostanie, bo 9 Kielichów, jest faktycznie pomyślną kartą, ale nie dla związków, mówi o singlostwie...

W dodatku dociągnięte 9 Buław mówi o niepewności i nieufności, która będzie skutkowała rozjechaniem się relacji...(Rydwan)

P.S z jednej sumy jest Rydwan a z drugiej Wieża... ten Pan raczej nie jest dla Ciebie, ktoś inny się trafi :serduszka:

Napisano

Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi. 100% racji w tym co piszecie:)

• 4 tygodnie później...