Skocz do zawartości

jaka "oceni" pracę?

stokrotunia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej, czy ktoś może mi pomóc?:icon_smile2:

Oddałam promotorowi pracę, nad którą spędziłam kilka długich miesięcy. Postanowiłam zapytać tarota, jak tą pracę "oceni" promotor?

król mieczy, 4 denarów, 8 denarów, 10 denarów

Widać, że spojrzy obiektywnym, ale też trochę chłodnym okiem. Stwierdzi, że jakoś się to kupy trzyma :icon_smile2: Ale potem nie wiem: może doceni moją naprawdę ciężką pracę. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy w tej 8 denarów nie czeka mnie jeszcze sporo pracy, którą będę musiała w to włożyć (w sensie że sporo będę musiała jeszcze poprawić). Ostatecznie raczej na plus.

Weryfikacja do 3 tyg.

Edytowane przez stokrotunia
  • Maestro
Napisano

Spojrzy krytycznym,wnikliwym okiem, widać w 4 denarów, że ją przetrzyma, dokładnie przejrzy,nic nie umknie jego uwadze, na koniec powie, że dzieło jest skończone:)

Napisano

To mnie Kochana pocieszyłaś z tym skończonym dziełem :hahahaha: bo naprawdę namęczyłam się przy tym pisaniu. Z tym przetrzymaniem też obawiam się masz rację, bo to właśnie taki typ :)

Dziękuję za pomoc Inez :bukiet:

Napisano

król mieczy, 4 denarów, 8 denarów, 10 denarów

ja podobnie jak Inez, trzyma się kupy, jest wypracowana/dopracowana i zakończona.

Napisano

król mieczy, 4 denarów, 8 denarów, 10 denarów---suma XVII Gwiazda

Prmotor na pewno dokładnie sprawdzi Twoją pracę. Stwierdzi przy tym, że jest mało kreatywna, tak jakbyś bała się wyjść poza jakieś ramy. Ale dostrzeże, że dużo pracy włożyłaś i oceni jako skończoną :-)

Napisano

skrupulatnie dokładnie sprawdzi ale nie widać żeby miał zastrzeżenia i oddać miał do poprawki jak dla mnie bdb

Gość Pasqualina
Napisano

Oceni sprawiedliwie i dokładnie, uzna, że się sporo namęczyłaś przy tej pracy "nadłubałaś się" i uzna, że jest ok, jak dla mnie piątkowa praca. Z sumy Gwiazda, więc myślę, że doceni też Twoją kreatywność ;)

Napisano

Jak tą pracę "oceni" promotor?

król mieczy, 4 denarów, 8 denarów, 10 denarów ---> suma XVII Gwiazda; suma HB XXII Glupiec i IV Cesarz

Ogolnie podejdzie do tego bardzo metodycznie. Widac, ze bedzie to ocenial w dwoch etapach. Najpierw przejrzy prace jako calosc, potem krok po kroku. W kazdym razie widac, ze doceni caly Twoj wklad pracy. Bedzie chcial to obejrzec i wgladnac w to na wszystkie mozliwe strony, moze to troche potrwac, ale w efekcie bedzie zadowolenie. Odwalilas, ze tak powiem, kawal dobrej roboty.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Chyba jednak jakieś życzeniowe karty wyciągnęłam. Okazało się niestety, że praca jest do gruntownej przeróbki, trochę za bardzo odbiegłam od tematu głównego i za bardzo skoncentrowałam się na pobocznych sprawach. Trudno, czyli znowu mnóstwo pracy przede mną. :_smutny:

• Maestro
Napisano
Chyba jednak jakieś życzeniowe karty wyciągnęłam. Okazało się niestety, że praca jest do gruntownej przeróbki, trochę za bardzo odbiegłam od tematu głównego i za bardzo skoncentrowałam się na pobocznych sprawach. Trudno, czyli znowu mnóstwo pracy przede mną. :_smutny:

Myślę, że karty nie są życzeniowe, tylko po prostu błędnie zinterpretowane. Król mieczy - surowy promotor, 8 denarów - gruntowna przeróbka, w 10 denarów masz zadowolenie, więc po przeróbce będzie ok.