stokrotunia Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) Hej, czy ktoś może mi pomóc?:icon_smile2: Oddałam promotorowi pracę, nad którą spędziłam kilka długich miesięcy. Postanowiłam zapytać tarota, jak tą pracę "oceni" promotor? król mieczy, 4 denarów, 8 denarów, 10 denarów Widać, że spojrzy obiektywnym, ale też trochę chłodnym okiem. Stwierdzi, że jakoś się to kupy trzyma :icon_smile2: Ale potem nie wiem: może doceni moją naprawdę ciężką pracę. Chociaż z drugiej strony nie wiem czy w tej 8 denarów nie czeka mnie jeszcze sporo pracy, którą będę musiała w to włożyć (w sensie że sporo będę musiała jeszcze poprawić). Ostatecznie raczej na plus. Weryfikacja do 3 tyg. Edytowane 21 Marca 2013 przez stokrotunia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2013 Maestro Napisano 21 Marca 2013 Spojrzy krytycznym,wnikliwym okiem, widać w 4 denarów, że ją przetrzyma, dokładnie przejrzy,nic nie umknie jego uwadze, na koniec powie, że dzieło jest skończone:) Cytuj
stokrotunia Napisano 21 Marca 2013 Autor Napisano 21 Marca 2013 To mnie Kochana pocieszyłaś z tym skończonym dziełem bo naprawdę namęczyłam się przy tym pisaniu. Z tym przetrzymaniem też obawiam się masz rację, bo to właśnie taki typ Dziękuję za pomoc Inez Cytuj
Vivere Napisano 21 Marca 2013 Napisano 21 Marca 2013 król mieczy, 4 denarów, 8 denarów, 10 denarów ja podobnie jak Inez, trzyma się kupy, jest wypracowana/dopracowana i zakończona. Cytuj
Davisa Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 król mieczy, 4 denarów, 8 denarów, 10 denarów---suma XVII Gwiazda Prmotor na pewno dokładnie sprawdzi Twoją pracę. Stwierdzi przy tym, że jest mało kreatywna, tak jakbyś bała się wyjść poza jakieś ramy. Ale dostrzeże, że dużo pracy włożyłaś i oceni jako skończoną :-) Cytuj
iridos Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 skrupulatnie dokładnie sprawdzi ale nie widać żeby miał zastrzeżenia i oddać miał do poprawki jak dla mnie bdb Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Oceni sprawiedliwie i dokładnie, uzna, że się sporo namęczyłaś przy tej pracy "nadłubałaś się" i uzna, że jest ok, jak dla mnie piątkowa praca. Z sumy Gwiazda, więc myślę, że doceni też Twoją kreatywność Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Jak tą pracę "oceni" promotor? król mieczy, 4 denarów, 8 denarów, 10 denarów ---> suma XVII Gwiazda; suma HB XXII Glupiec i IV Cesarz Ogolnie podejdzie do tego bardzo metodycznie. Widac, ze bedzie to ocenial w dwoch etapach. Najpierw przejrzy prace jako calosc, potem krok po kroku. W kazdym razie widac, ze doceni caly Twoj wklad pracy. Bedzie chcial to obejrzec i wgladnac w to na wszystkie mozliwe strony, moze to troche potrwac, ale w efekcie bedzie zadowolenie. Odwalilas, ze tak powiem, kawal dobrej roboty. Cytuj
stokrotunia Napisano 9 Maja 2013 Autor Napisano 9 Maja 2013 Chyba jednak jakieś życzeniowe karty wyciągnęłam. Okazało się niestety, że praca jest do gruntownej przeróbki, trochę za bardzo odbiegłam od tematu głównego i za bardzo skoncentrowałam się na pobocznych sprawach. Trudno, czyli znowu mnóstwo pracy przede mną. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Maja 2013 Maestro Napisano 9 Maja 2013 Chyba jednak jakieś życzeniowe karty wyciągnęłam. Okazało się niestety, że praca jest do gruntownej przeróbki, trochę za bardzo odbiegłam od tematu głównego i za bardzo skoncentrowałam się na pobocznych sprawach. Trudno, czyli znowu mnóstwo pracy przede mną. Myślę, że karty nie są życzeniowe, tylko po prostu błędnie zinterpretowane. Król mieczy - surowy promotor, 8 denarów - gruntowna przeróbka, w 10 denarów masz zadowolenie, więc po przeróbce będzie ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi