GdzieTaIrlandia Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Poprzedni kwartalny rozkład praktycznie w całości się zweryfikował dlatego rzucam na kolejne 3 msc- KWIECIEN,MAJ,CZERWIEC. Oczywiście z weryfikacja. Co ucieszy i wzbogaci?- KOLO,paz kielichów,7 denarów- Jakby jakaś sytuacja się odmieniła a moja cierpliwość została nagrodzona.. Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-10 denarów,UMIARKOWANIE,4 denarów-no wydaje mi się,że tutaj chodzi o to abym w domu spoglądała na obydwie strony a nie oglądała tego co tylko ja robię.. a czuje sie znowu obciążona i zaczynam miec tego dosyć.. może po prostu zebym nie postępowała egoistycznie,ze ja robie to i tamto..jak uważacie? Na co wpływu mieć nie bede- 10 kielichów,6 denarów, 4 buław- no ewidentnie dom.. wyglada mi tu na spokoj i sielanke..tyle ze ostatnio wyleciała mi 4 buław..pomyślałam,że bedzie dobrze..no i sie zaczeły sprzeczki..niedomówienia wiec.. Co zmienić mogę?- 6 mieczy,KAPLAN,paż buław- Moge pozostawić pewne rzeczy za sobą,otworzyć sie na nowe i przede wszystkim pokierować moją córeczkę ,ją mogę zmienić aby w przyszłości miała lepiej(mały leniuszek uparty z niej) Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-GWIAZDA,Królowa Denarów,DIABEŁ- Chyba uda mi się osiągnąć wyjscie z własnych ograniczeń i leków? Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 3 denarów, 2 buław,PUSTELNIK- widać,że bede pracowała nad sobą wewnetrznie.. No i w tej 3 wydaje mi się,że jeszcze jakas trzecia osoba zostanie postawiona na drodze..ale ogólnie tu w 2 widać zarys ze decyzja bedzie musiała zostać podjeta.. w kazdym badz razie bede szukała wewnetrznego spokoju.. Rada od kart-2 mieczy, As denarów, KSIEZYC-ta..ze na pewne rzeczy nie mamy wpływu..no ale jak ugryzc dalsze te karty? Karta Ksieżyc sprawia mi wiele trudności.. ostatnio w pracy pokazała mi np zepsuty komputer.. Cytuj
iridos Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 2 mieczy, As denarów, KSIEZYC zwichrowany obraz brak racjonalnego podejścia ,brak realnego nie zamazanego patrzenia może szans nie wykorzystujesz nadarzających sie właśnie poprzez iluzoryczne nań patrzenie Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Marca 2013 Autor Napisano 22 Marca 2013 Irdios szans nie wykorzystuje przez brak wiary w siebie.. Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 22 Marca 2013 Autor Napisano 22 Marca 2013 Witam, czy ktoś może zerknąć? Cytuj
Erza Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Co ucieszy i wzbogaci? Koło, Paź kielichów, 7 denarów ---> suma Słońce/Koło/Mag poprzez działania losu możliwa jakaś poprawa w sprawach rozwoju duchowego bądź uczuć, jeszcze nie będzie pełnego zadowolenia, ale widać dobry kierunek zmian w rozwoju Twojego wnętrza, może też właśnie wzrost samooceny (Słońce - zobaczenie swojej osoby i swojego działania w innym świetle, bardziej korzystnym) Co odrzucić/Czego się wystrzegać? 10 denarów, Umiarkowanie, 4 denarów ---> suma Cesarz myślę, że wypracowałaś sobie jakieś schematy i w nich bardzo tkwisz, dają Ci one poczucie bezpieczeństwa, jakąś stabilizację, ale są już nieco stare i zatęchłe, są kart materii (10 i 4 - są to struktury twarde i niezachwiane, ale już w pewien sposób sprawdzone i przez to może niebezpieczne, bo właśnie są trwałe, dają pozorne poczucie rutyny i spokoju, ale brak im powietrza, świeżości), w sumie jest Cesarz, czyli stara zatwardziała struktura, niepodważalny pogląd, coś trzeba zmienić, by nie było ciągle letnio (Umiarkowanie) Na co wpływu mieć nie będę? 10 kielichów, 6 denarów, 4 buław ---> suma Księżyc/Pustelnik tutaj na pierwszy plan wysuwają się sprawy rodzinno-koleżeńsko-domowo-bytowe; myślę, że środowisko/otoczenie będzie próbowało Cię rozweselić, wciągnąć w zabawę/rozrywkę, będzie liczyło na Twój odzew w związku z wykazywaną przez nich inicjatywą (6 denarów jako współdziałanie); i tutaj rada od kart (Księżyc/Pustelnik), aby się nie zamykać w swoim świecie, zbytnio nie rozmyślać, a właśnie skorzystać z szans, z tego, że ktoś wyciąga do nas rękę, chce z nami spędzić czas; możliwe też, że w tym czasie da o sobie znać jakaś dalsza rodzina oznajmując swój niedaleki przyjazd Co zmienić mogę? 6 mieczy, Kapłan, Paź buław ---> suma Umiarkowanie/Kapłan no właśnie możesz odejść od starych, wytartych ścieżek (podwójny Kapłan), nadać nieco świeżości swojemu życiu (6 mieczy - odejść od starych energii, a wpuścić nowe energie i może tak jak piszesz, zacząć zachęcać córeczkę do większej aktywności, pokazywać jej inne rozwiązania) Co osiągnę, a czego się nie spodziewam? Gwiazda, Królowa Denarów, Diabeł ---> suma Kapłan myślę, że częściowo uda Ci się zapanować nad chaosem wewnętrznym, jak i zewnętrznym (ujarzmisz nieco Diabła), spojrzysz także przychylniej na siebie, widząc w sobie kobietę, która wie czego chce, która jest odpowiedzialna za siebie i za rodzinę (Królowa monet) Stan uczuć/Obraz emocjonalny 3 denarów, 2 buław, Pustelnik ---> suma Kapłanka sądzę, że będziesz pracować nad swoim wnętrzem (3 monet - budowanie solidnych podstaw, a także odbudowywanie poczucia własnej wartości), dużo rozmów z samą sobie (Pustelnik), nieco wahań, rozterek, ale też próby spojrzenia na problemy z różnych perspektyw (2 buław), rada od karty (Kapłanka) - w swoich wyborach i ocenach (2 buław) kieruj się intuicją Rada od kart 2 mieczy, As denarów, Księżyc ---> suma Pustelnik spróbuj (As) otworzyć swoje wewnętrzne oczy (2 mieczy), nie żyj iluzjami (Księżyc), słuchaj głosu serca (Pustelnik) Podsumowując, wydaje mi się, że przed Tobą ważny okres takich śmielszych prób wychodzenia z cienia, takie sprawdzanie siebie na nowych drogach, patrzenie bardziej perspektywiczne i śmielsze. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Na co wpływu mieć nie będę?10 kielichów, 6 denarów, 4 buław ---> suma Księżyc/Pustelnik tutaj na pierwszy plan wysuwają się sprawy rodzinno-koleżeńsko-domowo-bytowe; myślę, że środowisko/otoczenie będzie próbowało Cię rozweselić, wciągnąć w zabawę/rozrywkę, będzie liczyło na Twój odzew w związku z wykazywaną przez nich inicjatywą (6 denarów jako współdziałanie); i tutaj rada od kart (Księżyc/Pustelnik), aby się nie zamykać w swoim świecie, zbytnio nie rozmyślać, a właśnie skorzystać z szans, z tego, że ktoś wyciąga do nas rękę, chce z nami spędzić czas; możliwe też, że w tym czasie da o sobie znać jakaś dalsza rodzina oznajmując swój niedaleki przyjazd Jeszcze kwietnia nie ma,ale .. odpowiem na to co napisałas.. kolezanka próbuje sie przebić przez mój mur zamkniecia.. ponoc po swietach miała sie u mnie zjawić,przyjechac(mieszka o wiele dalej ode mnie). Wiec moze to ten przyjazd:) Cytuj
Erza Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Jeszcze kwietnia nie ma,ale .. odpowiem na to co napisałas.. kolezanka próbuje sie przebić przez mój mur zamkniecia.. ponoc po swietach miała sie u mnie zjawić,przyjechac(mieszka o wiele dalej ode mnie).Wiec moze to ten przyjazd:) i może warto jej pozwolić przebić się przez ten mur Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 26 Marca 2013 Autor Napisano 26 Marca 2013 Podbijam i proszę o interpretacje pomocnych osób:) Dziekuje:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Marca 2013 Maestro Napisano 27 Marca 2013 Co ucieszy i wzbogaci?- KOLO,paz kielichów,7 denarów- pozytywne niespodzianki od losu, miłe gesty, których się nie spodziewasz Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-10 denarów,UMIARKOWANIE,4 denarów-nie skupiaj się za bardzo na innych, daj sobie na luz, pomyśl o sobie Na co wpływu mieć nie bede- 10 kielichów,6 denarów, 4 buław- na spokój i sielankę w domu, to dobry czas dla Ciebie, gdy wszyscy będą Ci sprzyjali, stanie się to niejako bez udziału Twojej woli Co zmienić mogę?- 6 mieczy,KAPLAN,paż buław- swoje własne podejście do spraw dla Ciebie istotnych Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-GWIAZDA,Królowa Denarów,DIABEŁ- osiągniesz stan zadowolenia i ekscytacji życiem Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 3 denarów, 2 buław,PUSTELNIK- jesteś na etapie pracy nad sobą, czujesz się niezrozumiana przez innych, izolujesz się od nich emocjonalnie Rada od kart-2 mieczy, As denarów, KSIEZYC-zatrzymaj się,uważaj na nieporozumienia, na niejasności, zanim podejmiesz jakąkolwiek decyzję, przeanalizuj ją Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Napisano 3 Kwietnia 2013 Dobry wieczór wszystkim.. Podbijam rozkład bo na mojej osobie ma dużą sprawdzalność dlatego jest dla mnie bardzo ważny. Wiem,że ostatnio moja aktywność na forum spadła,ale to mój spadek psychiczny i taki sobie czas dlatego jeżeli ktoś wspomoże mnie swoją interpretacja i spojrzeniem na sprawy na pewno się odwdzięczę kiedy forma powróci. Dziekuje za uwagę i pozdrawiam ciepło. Cytuj
Gość gość5 Napisano 4 Kwietnia 2013 Napisano 4 Kwietnia 2013 Poprzedni kwartalny rozkład praktycznie w całości się zweryfikował dlatego rzucam na kolejne 3 msc- KWIECIEN,MAJ,CZERWIEC. Oczywiście z weryfikacja. Co ucieszy i wzbogaci?- KOLO,paz kielichów,7 denarów- zmiana, która pozytywnie na Ciebie wpłynie i spowoduje spokój Co odrzucić/Czego się wystrzegać?-10 denarów,UMIARKOWANIE,4 denarów-nie skupiać sie tylko na rzeczach materialnych, na domu, nie izolować Na co wpływu mieć nie bede- 10 kielichów,6 denarów, 4 buław- tu rodzina wyszła- krok do przodu w budowaniu pozytywnej relacji Co zmienić mogę?- 6 mieczy,KAPLAN,paż buław- możesz przeszłośc zostawic za sobą i isćnową ścieżka- Kapłan mówi, że to własciwa droga Co osiągnę a czego się nie spodziewam?-GWIAZDA,Królowa Denarów,DIABEŁ- pomimo pewnych ograniczen i twierdzenia, że "musisz" osiagniesz wzgledny stan stabilizacji- przede wszystkim duchowej Stan uczuć/Obraz emocjonalny- 3 denarów, 2 buław,PUSTELNIK- chyba bardziej zrozumiesz siebie, pogodzisz sie z własnymi uczuciami Rada od kart-2 mieczy, As denarów, KSIEZYC-zastanów sie, czy to po co siegasz jest napewno tym czego chcesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi