JagodowaTruskawka Napisano 22 Marca 2013 Napisano 22 Marca 2013 Przy tasowaniu wylatuje mi 6 pucharow, 8 mieczy odpowiedz: Królowa Kielichów,paź denarów, 4 puchary -suma głupiec Nie szukac dziury w calym i bardziej docenic to co sie ma obecnie. Nie martwic sie niepotrzebnie bo nie ma do tego podstaw. Nie gmerac tez w pamieci bo narobi to tylko problemow. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Marca 2013 Maestro Napisano 22 Marca 2013 Przy tasowaniu wylatuje mi 6 pucharow, 8 mieczy - te karty, które się zamanifestowały są wg mnie kluczem : nie wracaj do tego co było, nie powtarzaj utartych schematów zachowań odpowiedz: Królowa Kielichów,paź denarów, 4 puchary -suma głupiec słuchaj swojego serca, pamiętaj o nauce wyniesionej z życia i staraj się patrzeć optymistycznie w przyszłośc, innymi słowy : dostrzegaj pojawiające się szanse Wg mnie coś nowego się pojawi w Twoim życiu, nie wiem, czy tu o znajomość chodzi (niekoniecznie damsko-męską w tradycyjnym tego słowa znaczeniu),czy o kwestiach zawodowych mowa, ale karty mówią : nie oglądaj się za siebie;) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 14 Maja 2013 Autor Napisano 14 Maja 2013 Mysle ze moge juz zweryfikowac. Odezwal sie do mnie byly chlopak mojej kolezanki i usilnie stara sie cos wskurac, robi podchody i pisze dwuznaczne rzeczy. Ja nie mam ochoty na ta relacje , a jego to jeszcze bardziej zacheca do dzialania . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi