Skocz do zawartości

Weryfka "na gorąco"

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Karty na sobote:

król monet, królowa monet, giermek pucharów

Mile spedzony dzien, moze dostane jakas ciekawa informacje ;) poznam/bede sie kontaktowac z jakims monetowym?

Ogólnie mam takie plany na dzień, że zaraz biore sie za sprzatanie - potem bede sie robic na bóstwo, bo ide na imprezke:>

weryfka jutro rano :)

edit: a moze ten monetowy to poprostu ojciec, ktory daje mi kase ;) tak mi sie tez skojarzylo

Edytowane przez london63
Gość Pasqualina
Napisano

król monet, królowa monet, giermek pucharów

Nie wiem czy to karty były na cały dzień, w senise chronologicznie czy całościowo czy pytałas o najwazneijsze wydarzenie tego dnia.

Ogólnie może być wyjście do jakiegoś pubu ze znajomymi lub jakiś niezobowiązujący flircik :P

Napisano

Miłe spotkanie ale raczej w kameralnym, w małym gronie najbliższych.

• Lubię to! 1
Napisano

Król monet, Królowa monet, Giermek pucharów ---> suma Rydwan

dzień spędzony według planu (Król), zakupy, sprzątanie - tak jak piszesz, a potem bardzo fajna impreza, w dobrze znanym gronie, w których czujesz się dobrze; Rydwan podpowiada, że będzie aktywnie, miło i rozrywkowo

Napisano

było sprzątanie, szykowanie się. Rozmawialam troszke przez telefon z kolega, ktory jest zagranica. Na impreze takze poszlam i bylo fajnie poznalam troche ludzi:)