london63 Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) Karty na sobote: król monet, królowa monet, giermek pucharów Mile spedzony dzien, moze dostane jakas ciekawa informacje poznam/bede sie kontaktowac z jakims monetowym? Ogólnie mam takie plany na dzień, że zaraz biore sie za sprzatanie - potem bede sie robic na bóstwo, bo ide na imprezke:> weryfka jutro rano edit: a moze ten monetowy to poprostu ojciec, ktory daje mi kase tak mi sie tez skojarzylo Edytowane 23 Marca 2013 przez london63 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 król monet, królowa monet, giermek pucharów Nie wiem czy to karty były na cały dzień, w senise chronologicznie czy całościowo czy pytałas o najwazneijsze wydarzenie tego dnia. Ogólnie może być wyjście do jakiegoś pubu ze znajomymi lub jakiś niezobowiązujący flircik Cytuj
mlodzia Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Miłe spotkanie ale raczej w kameralnym, w małym gronie najbliższych. 1 Cytuj
Erza Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Król monet, Królowa monet, Giermek pucharów ---> suma Rydwan dzień spędzony według planu (Król), zakupy, sprzątanie - tak jak piszesz, a potem bardzo fajna impreza, w dobrze znanym gronie, w których czujesz się dobrze; Rydwan podpowiada, że będzie aktywnie, miło i rozrywkowo Cytuj
london63 Napisano 24 Marca 2013 Autor Napisano 24 Marca 2013 było sprzątanie, szykowanie się. Rozmawialam troszke przez telefon z kolega, ktory jest zagranica. Na impreze takze poszlam i bylo fajnie poznalam troche ludzi:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi