Vivere Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 zdiagnozowałam sobie PMS - o losie, jak mi ostatnio bywa żle... Zatem, włączyłam sobie niepokalanka mnisiego do "diety" z nadzieją, że przyniesie mi ulgę. Pytanie do kart; Jaki będzie rezultat przyjmowania owego leku? Sprawiedliwość Paź Mieczy 8 Denarów W Sprawiedliwości oczekuję powrotu do równowagi, 8 denarów - kojarzy mi się z "wysprzątaniem starej szafy" czy widzicie w tych kartach ulgę? ps Trzeba mi to jeść ok 90 dni więc weryfikacja za 3 miesiące. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Marca 2013 Maestro Napisano 23 Marca 2013 Sprawiedliwość Paź Mieczy 8 Denarów jesli będziesz brała regularnie, to doczekasz się efektów, o czym informuje pierwsza karta, ponadto widąc jednak długą drogę do celu i Twoją pracę nad sobą, dasz radę, bo wg kart jesteś wytrwała:) Cytuj
Vivere Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 bo wg kart jesteś wytrwała:) póki co, jestem nieznośna Cytuj
Kędry Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 W sprawiedliwości - co zasiejesz to taki plon zbierzesz, więc jeśli wdrożysz leczenie to z pewnością nie natychmiast, ale po pewnym pełnym zaangażowania w terapię czasie - doczekasz się pożądanych efektów. Życzę skutecznej terapii Cytuj
maddie88 Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Sprawiedliwość Paź Mieczy 8 Denarów => Śmierć Masz teraz cięty język? Może to ten pazik pokazał? Hm, mnie się wydaje, że lek pomoże, objawy w tej Śmierci ustąpią... Ja bym powiedziała, że spełni swoje zadanie w tej Sprawiedliwości. Myślę tak jeszcze nad tą 8 Denarów...może apetyt będziesz miała też ciut mniejszy... Cytuj
Vivere Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Sprawiedliwość Paź Mieczy 8 Denarów => Śmierć Masz teraz cięty język? Może to ten pazik pokazał? Hm, mnie się wydaje, że lek pomoże, objawy w tej Śmierci ustąpią... Ja bym powiedziała, że spełni swoje zadanie w tej Sprawiedliwości. Myślę tak jeszcze nad tą 8 Denarów...może apetyt będziesz miała też ciut mniejszy... No strasznie drażliwa jestem. Pofukałabym najchętniej. Przeszkadzam nawet sama sobie. O ten apetyt też mi chodzi, konia z kopytami zjeść to i tak mało. Jedyne, co mi się podoba to rozmiar biustu ale marna z tego pociecha bo boli Cytuj
Vivere Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 W sprawiedliwości - co zasiejesz to taki plon zbierzesz, więc jeśli wdrożysz leczenie to z pewnością nie natychmiast, ale po pewnym pełnym zaangażowania w terapię czasie - doczekasz się pożądanych efektów. Życzę skutecznej terapii No na to liczę, ale mam skłonności do zapominania, bywam niekonsekwentna w leczeniach. Jak mi się nieco "polepsza" samopoczucie, odstępuję. Cytuj
Erza Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Jaki będzie rezultat przyjmowania owego leku? Sprawiedliwość Paź Mieczy 8 Denarów ---> suma Koło/Mag widać problem kręcący się już jakiś czas przy Tobie (Koło) - związany z cyklem miesięcznym; karty super, jeśli będziesz wytrwała i skrupulatna w braniu leków, to widać równowagę i uzdrowienie; 8 może mówić zarówno o długim okresie przyjmowania leku (90 dni), jak i powolnym, ale w rezultacie stałym powrocie do równowagi Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Sprawiedliwość Paź Mieczy 8 Denarów ---> suma Koło Jeśli będziesz konsekwentna to się uda, ale faktycznie baaarddzooo malutkimi kroczkami będziesz do tego dochodzić, ale wiesz tak myślę czy to czasem nie zadziała jak efekt jojo, czyli jak odstawisz ten lek czy nie będzie nawrotu tego co było... Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Sprawiedliwość Paź Mieczy 8 Denarów ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Nieznosnosc widac w Paziu Mieczy. Kuracja Niepokalankiem z moich obserwacji (sama nie bralam, ale kobiety w moim otoczeniu tak) wymaga czasu, aby byly efekty. Takze moze byc moment, ze pomyslisz, ze nie ma zadnych efektow i mozesz sie troche zezloscic. Ogolnie jak dziewczyny juz wyzej pisaly. Konieczna jest wytrwalosc i regularnosc w braniu. Nie, ze raz wezmiesz a 3 razy nie. Kuracja, jak sama piszesz, trwa 3 m-ce i moze potrwac, zanim odczujesz jej efekty. Ogolnie nie spinaj sie mimo wszystko, moze podejdz do tego bardziej na luzie. W podsumie masz kolo, takze mozliwe, ze przed Toba taki wlasnie status quo - biore i czekam na efekty. Po Wiezy widac, ze lek bedzie musial pokonac jakas bariere, zeby zaczac w sposob widoczny dzialac. Takze chwile na to zapewne potrzeba. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Marca 2013 Maestro Napisano 23 Marca 2013 póki co, jestem nieznośna To domena prawdziwych kobiet;) Cytuj
Vivere Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Sprawiedliwość Paź Mieczy 8 Denarów ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB XVI Wieza i VII Rydwan Nieznosnosc widac w Paziu Mieczy. Kuracja Niepokalankiem z moich obserwacji (sama nie bralam, ale kobiety w moim otoczeniu tak) wymaga czasu, aby byly efekty. Takze moze byc moment, ze pomyslisz, ze nie ma zadnych efektow i mozesz sie troche zezloscic. Ogolnie jak dziewczyny juz wyzej pisaly. Konieczna jest wytrwalosc i regularnosc w braniu. Nie, ze raz wezmiesz a 3 razy nie. Kuracja, jak sama piszesz, trwa 3 m-ce i moze potrwac, zanim odczujesz jej efekty. Ogolnie nie spinaj sie mimo wszystko, moze podejdz do tego bardziej na luzie. W podsumie masz kolo, takze mozliwe, ze przed Toba taki wlasnie status quo - biore i czekam na efekty. Po Wiezy widac, ze lek bedzie musial pokonac jakas bariere, zeby zaczac w sposob widoczny dzialac. Takze chwile na to zapewne potrzeba. Do tej pory ratowałam się Melisą i Liściem Brzozy. Efekty zaskakująco pozytywne. Przynosiło mi dużą ulgę, polecam. Ale to efekt doraźny był, problem z każdym miesiącem wracał. Chciałaby coś skutecznego i trwałego bez wspomagania hormonalnego. Biorę niepokalanka krótko ale jest mi o dziwo już dużo fajniej niż w pop cyklu. A jeśli nie to, to co? Dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi