Maestro Inez2503 Napisano 23 Marca 2013 Maestro Napisano 23 Marca 2013 Zdaje mi się,że pełnia w poniedziałek,zatem czas wyjąc karty 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 5 monet potrzebuję wsparcia, może i finansowego (ha, ha kupiłam sprzęt na raty, mam więc kolejny kredyt:lol:),ponadto cieniem są braki w sferze emocji 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Pustelnik Świat As Monet 9 monet- zamykam okres samotności wewnętrznej, emocjonalnej, dostanę chyba szansę na poprawę samopoczucia 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 8 mieczy Umiarkowanie - ograniczenia i zastój w działaniach 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 6 mieczy giermek buław Wieża- kontakty netowe, które nic dobrego nie przynosiły,ponadto odchodzi moje nieciekawe samopoczucie Cytuj
Kędry Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Zdaje mi się,że pełnia w poniedziałek,zatem czas wyjąc karty 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 5 monet potrzebuję wsparcia, może i finansowego (ha, ha kupiłam sprzęt na raty, mam więc kolejny kredyt:lol:),ponadto cieniem są braki w sferze emocji 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Pustelnik Świat As Monet 9 monet- zamykam okres samotności wewnętrznej, emocjonalnej, dostanę chyba szansę na poprawę samopoczucia 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 8 mieczy Umiarkowanie - ograniczenia i zastój w działaniach 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 6 mieczy giermek buław Wieża- kontakty netowe, które nic dobrego nie przynosiły,ponadto odchodzi moje nieciekawe samopoczucie O - 5 monet - no "jesteś w potrzebie" i finansowej i emocjonalnej - ale zdajesz sobie doskonale z tego sprawę i nie obarczasz innych za taki stan rzeczy. 1 - Pustelnik Świat As Monet 9 monet- zamykasz okres wytężonych podróży w głąb siebie, analiz i wyciągania wniosków. Zaczynasz wiedzieć czego potrzebujesz od życia i świadomie otwierasz się na jego dobrodziejstwa. Masz ogromny potencjał jako KOBIETA wykorzystaj go w 100 % 2 - 8 mieczy Umiarkowanie - kończy się u Ciebie okres takiego bezwolnego egzystowania, pora zaprowadzić ład i równowagę w życiu.. 3- 6 mieczy giermek buław Wieża- zrywasz nieciekawe relacje, pozostawiasz za sobą wyczyszczony grunt pod nowe doświadczenia, czy dobre ? na pewno zupełnie inne Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Zdaje mi się,że pełnia w poniedziałek,zatem czas wyjąc karty 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 5 monet Niepewnosc. Ta karta kojarzy mi sie z tym, jak np. stoimy sobie na podlodze, na dywaniku i nagle... ktos... jednym pociagnieciem reki, wyrywa nam ten dywanik spod nog. A my musimy sie na tej podlodze odnalesc i przy okazji doznac jak najmniej szkody. Brak stabilnego gruntu pod nogami. Jednak... co wazne jest. Trzeba zauwazyc, ze wszystkie, absolutnie wszystki 5 sa powiazane z czyms, co jest wytworem naszego umyslu. Wiec 5 Monet to przywiazanie do rzeczy materialnych, ktore wg naszego postrzegania sa nam potrzebne. A jednak nie sa. Tu pomaga zarowno karta Diabla - ograniczenia, ktore sobie sami stwarzamy, jak i Papieza - porzucic stale schematy myslowe. Takze to, co sie z Toba teraz dzieje, to wlasnie odnajdywanie sie w zyciu na nowo, zaczynasz widziec, ze pewne rzeczy, ktorych sie do tej pory trzymalas, nie sa tym, czego chcesz. To powoduje u Ciebie poczucie niepewnosci. I fakt... musisz radzic sobie z tym, co jest. To nie jest czas stabilny ani dajacy Ci poczucie bezpieczenstwa. Ale minie. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - Pustelnik Świat As Monet 9 monet ---> suma XVI Wieza; suma HB IV Cesarz No wychodzisz ze swoich czterech scian. Masz za soba czas, gdy duzo duzo myslalas, dogadywalas sie sama ze soba. Teraz nadszedl czas, gdy mozesz swobodnie wyjsc do ludzi i pokazac im, co sie w Tobie takiego kryje. Czas wiec kontatkow, czas pokazywania sie z najlepszej strony. Jeszcze istnieje potrzeba zburzenia pewnych ograniczen (w Tobie)... i ogolnie potrzeba postepowac dosc metodycznie tu, zadnego chaosu, angazuj wiecej rozsadku w to wszystko, wystrzegaj sie chaosu. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 8 mieczy Umiarkowanie ---> suma 0 Glupiec; suma HB XXII Glupiec i IV Cesarz Faza, gdy zamykalas sie w sobie a takze, gdy szlas innym na ustepstwa. teraz wychodzisz do ludzi, szukasz swojego szczescia, swojego dobra i ogolnie przed Toba etap, w ktorym duzo bedzie sie dzialo, ale tez etap, z ktorego masz szanse wyniesc stabilnosc, zadowolenie i poczucie bezpieczenstwa. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 6 mieczy giermek buław Wieża ---> suma IV Cesarz; suma HB XXII Glupiec i IV Cesarz Tak, tu bardzo mozliwe, ze chodzi tu o te netowe znajomosci, takie byc moze tez flirtowanie dla poprawy humoru. Przed Toba czas, gdzie bedziesz musiala realnie ocenic swoje zycie. I jak wyzej w podsumie wychodzi, ze szykuje Ci sie cos nowego w zyciu, z poczatku wejdzie to w zycie nieco chaotycznie, z czasem bedzie miala szanse wylonic sie z tego pewna i stabilna struktura. Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 5 monet Twoim cieniem jest brak wiary w siebie, czasem torpedowaniem się negatywnym myśleniem...warto walczyć z takimi emocjami, ktore same nam szkodzą...bo co w nas to wokół nas. Też troszę wykosztować się możesz...święta idą więc może zaszalejesz z zakupami co? 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić -Pustelnik Świat As Monet 9 monet widoczna jest Twoja niezależność w sensie pobycia z samą sobą, izolacji, podczas której szukałaś siebie, rozwiązań w dążeniu do szczęścia, które widać, że już odnalazłaś...już wiesz doskonale co może dać Ci szczęście, teraz tylko odwaga potrzebna i przemyslenia kiedy będzie dogodny czas dla Ciebie by ruszyć pzred siebie śmiało. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 8 mieczy Umiarkowanie zakończył się czas rozważań, poszukiwań wewnętrznych, które były częścią Twego rozwoju, jaki musiał się odbyć...byś doszła do pewnych wniosków korzystnych dla Ciebie 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 6 mieczy giermek buław Wieża- rozmywać zaczyna się wewnętrzna Twoja skrajność..."strzelanie" gromami ...gdzieś to zanika...stajesz się...coraz bardziej wewnętrznie zrownowazona i spokojna...może dlatego, że odchodzi frustracja...która mogła wiązać sie z szukaniem tego czegoś/ kogoś co da szczęście...a nie można było na zawołanie spotkąć...osoiągnąć...niecierpliwość...znika też Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 24 Marca 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 5 monetTwoim cieniem jest brak wiary w siebie, czasem torpedowaniem się negatywnym myśleniem...warto walczyć z takimi emocjami, ktore same nam szkodzą...bo co w nas to wokół nas. Też troszę wykosztować się możesz...święta idą więc może zaszalejesz z zakupami co? Wydatki poczyniłam dzisiaj, w Świeta sa okrągłe urodziny mojej mamy i mojego smarka:))) Spłukałam się z kasy:lol: [ Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Wydatki poczyniłam dzisiaj, w Świeta sa okrągłe urodziny mojej mamy i mojego smarka:))) Spłukałam się z kasy:lol: [ a to pewnie dlatego ta 5 monet ^^ dziękuje za małą weryfikacje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 20 Kwietnia 2013 Weryfikacja Moja 0- ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 5 monet potrzebuję wsparcia, może i finansowego (ha, ha kupiłam sprzęt na raty, mam więc kolejny kredyt),ponadto cieniem są braki w sferze emocji 1- co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - pustelnik świat as monet 9 monet- zamykam okres samotności wewnętrznej, emocjonalnej, dostanę chyba szansę na poprawę samopoczucia 2- co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 8 mieczy umiarkowanie - ograniczenia i zastój w działaniach 3- co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 6 mieczy giermek buław wieża- kontakty netowe, które nic dobrego nie przynosiły,ponadto odchodzi moje nieciekawe samopoczucie Kędry o - 5 monet - no "jesteś w potrzebie" i finansowej i emocjonalnej - ale zdajesz sobie doskonale z tego sprawę i nie obarczasz innych za taki stan rzeczy. 1 - pustelnik świat as monet 9 monet- zamykasz okres wytężonych podróży w głąb siebie, analiz i wyciągania wniosków. Zaczynasz wiedzieć czego potrzebujesz od życia i świadomie otwierasz się na jego dobrodziejstwa. Masz ogromny potencjał jako kobieta wykorzystaj go w 100 % 2 - 8 mieczy umiarkowanie - kończy się u ciebie okres takiego bezwolnego egzystowania, pora zaprowadzić ład i równowagę w życiu.. 3- 6 mieczy giermek buław wieża- zrywasz nieciekawe relacje, pozostawiasz za sobą wyczyszczony grunt pod nowe doświadczenia, czy dobre ? Na pewno zupełnie inne SacralNirvana 0- ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 5 monet niepewnosc. Ta karta kojarzy mi sie z tym, jak np. Stoimy sobie na podlodze, na dywaniku i nagle... Ktos... Jednym pociagnieciem reki, wyrywa nam ten dywanik spod nog. A my musimy sie na tej podlodze odnalesc i przy okazji doznac jak najmniej szkody. Brak stabilnego gruntu pod nogami. jednak... Co wazne jest. Trzeba zauwazyc, ze wszystkie, absolutnie wszystki 5 sa powiazane z czyms, co jest wytworem naszego umyslu. Wiec 5 monet to przywiazanie do rzeczy materialnych, ktore wg naszego postrzegania sa nam potrzebne. A jednak nie sa. Tu pomaga zarowno karta diabla - ograniczenia, ktore sobie sami stwarzamy, jak i papieza - porzucic stale schematy myslowe. takze to, co sie z toba teraz dzieje, to wlasnie odnajdywanie sie w zyciu na nowo, zaczynasz widziec, ze pewne rzeczy, ktorych sie do tej pory trzymalas, nie sa tym, czego chcesz. To powoduje u ciebie poczucie niepewnosci. I fakt... Musisz radzic sobie z tym, co jest. To nie jest czas stabilny ani dajacy ci poczucie bezpieczenstwa. Ale minie. 1- co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - pustelnik świat as monet 9 monet ---> suma xvi wieza; suma hb iv cesarz no wychodzisz ze swoich czterech scian. Masz za soba czas, gdy duzo duzo myslalas, dogadywalas sie sama ze soba. Teraz nadszedl czas, gdy mozesz swobodnie wyjsc do ludzi i pokazac im, co sie w tobie takiego kryje. Czas wiec kontatkow, czas pokazywania sie z najlepszej strony. Jeszcze istnieje potrzeba zburzenia pewnych ograniczen (w tobie)... I ogolnie potrzeba postepowac dosc metodycznie tu, zadnego chaosu, angazuj wiecej rozsadku w to wszystko, wystrzegaj sie chaosu. 2- co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 8 mieczy umiarkowanie ---> suma 0 glupiec; suma hb xxii glupiec i iv cesarz faza, gdy zamykalas sie w sobie a takze, gdy szlas innym na ustepstwa. Teraz wychodzisz do ludzi, szukasz swojego szczescia, swojego dobra i ogolnie przed toba etap, w ktorym duzo bedzie sie dzialo, ale tez etap, z ktorego masz szanse wyniesc stabilnosc, zadowolenie i poczucie bezpieczenstwa. 3- co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 6 mieczy giermek buław wieża ---> suma iv cesarz; suma hb xxii glupiec i iv cesarz tak, tu bardzo mozliwe, ze chodzi tu o te netowe znajomosci, takie byc moze tez flirtowanie dla poprawy humoru. Przed toba czas, gdzie bedziesz musiala realnie ocenic swoje zycie. I jak wyzej w podsumie wychodzi, ze szykuje ci sie cos nowego w zyciu, z poczatku wejdzie to w zycie nieco chaotycznie, z czasem bedzie miala szanse wylonic sie z tego pewna i stabilna struktura. ; - tu nie mam pojęcia, ale może? Daffne 0- ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) - 5 monet twoim cieniem jest brak wiary w siebie, czasem torpedowaniem się negatywnym myśleniem...warto walczyć z takimi emocjami, ktore same nam szkodzą...bo co w nas to wokół nas. Też troszę wykosztować się możesz...święta idą więc może zaszalejesz z zakupami co? 1- co jest widoczne, co świeci, co może oślepić -pustelnik świat as monet 9 monet widoczna jest twoja niezależność w sensie pobycia z samą sobą, izolacji, podczas której szukałaś siebie, rozwiązań w dążeniu do szczęścia, które widać, że już odnalazłaś...już wiesz doskonale co może dać ci szczęście, teraz tylko odwaga potrzebna i przemyslenia kiedy będzie dogodny czas dla ciebie by ruszyć pzred siebie śmiało. 2- co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - 8 mieczy umiarkowanie zakończył się czas rozważań, poszukiwań wewnętrznych, które były częścią twego rozwoju, jaki musiał się odbyć...byś doszła do pewnych wniosków korzystnych dla ciebie 3- co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - 6 mieczy giermek buław wieża- rozmywać zaczyna się wewnętrzna twoja skrajność..."strzelanie" gromami ...gdzieś to zanika...stajesz się...coraz bardziej wewnętrznie zrownowazona i spokojna...może dlatego, że odchodzi frustracja...która mogła wiązać sie z szukaniem tego czegoś/ kogoś co da szczęście...a nie można było na zawołanie spotkąć...osoiągnąć...niecierpliwość...znika też Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 o matko Inez nie pomyliłaś się? Wszystko na czerwono? O.O dziękuje za weryfikacje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 20 Kwietnia 2013 o matko Inez nie pomyliłaś się? Wszystko na czerwono? O.Odziękuje za weryfikacje. Tak, wszystko na czerwono:) Dokładnie czytałam:) Rzeczywiście jest jak pisalaś..Ostatni okres był u mnie bardzo ważny, z jednej strony straszne rozczarowanie (chodzi o sytuację w rodzinie, nie o mnie bezpośrednio), okres wielu przemyslen i równowaga! Jestem w równowadze, zmieniłam się, przestałam reagowac emocjonalnie i ... nagle zaczęłam otrzymywać to, czego się nie spodziewałam:)))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 bo kluczem do sukcesu jest siła spokoju wnętrza i koncentracja na pragnieniu . Cieszę sie, że szamotanina odeszła, na pewno czujesz dużą ulgę :* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 20 Kwietnia 2013 bo kluczem do sukcesu jest siła spokoju wnętrza i koncentracja na pragnieniu . Cieszę sie, że szamotanina odeszła, na pewno czujesz dużą ulgę :* Nawet nie wiesz jaką)) Do tej pory bywałam zagubiona, a teraz.... szok:) No,ale co przezyłam to moje,może tak musialo być, bo się oczyściłam bardzo:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi