pawel116 Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Wysłałem aplikację do Sądu Rejonowego z myślą, że może mają jakieś wolne stanowisko (np. Protokolant). Jaki będzie tego skutek? 8 kielichów + Król denarów + Król buław/Wieża 8 kielichów na początku marnie wróży, do tego Wieża w podsumie... Myślę, że pomimo dobrego wrażenia nie otrzymam odpowiedzi. Zweryfikuję za jakiś czas. Cytuj
iridos Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 etatu nie widac wiad moze byc i pewnie jeszcze bedziesz tam kiedys aplikowal chyba ze juz to robiłes w przeszłosci Cytuj
pawel116 Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 etatu nie widac wiad moze byc i pewnie jeszcze bedziesz tam kiedys aplikowal chyba ze juz to robiłes w przeszłosci Rozumiem, ale brałem pod uwagę również umowę zlecenie. Cytuj
Erza Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 8 kielichów + Król denarów + Król buław ---> suma Wieża/Rydwan a Ty już jakiś czas bezskutecznie szukasz stałej pracy? 8 kielichów przy Królu monet może mówić o stałym utartym sposobie szukania, coś chyba trzeba zmienić w cv, chociażby czcionkę (odświeżyć energię, bo tu jest ciągle ta sama droga i ciągle ten sam skutek); co do ewentualnego odzewu z ich strony, to może on nastąpić w momencie, kiedy Ty już będziesz ukierunkowany na coś nowego Cytuj
pawel116 Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 a Ty już jakiś czas bezskutecznie szukasz stałej pracy? 8 kielichów przy Królu monet może mówić o stałym utartym sposobie szukania, coś chyba trzeba zmienić w cv, chociażby czcionkę (odświeżyć energię, bo tu jest ciągle ta sama droga i ciągle ten sam skutek); co do ewentualnego odzewu z ich strony, to może on nastąpić w momencie, kiedy Ty już będziesz ukierunkowany na coś nowego Prawda, ale niekoniecznie stałej... Jakoś nie jestem zbyt zaradny w tej kwestii Do sądu aplikuję po raz pierwszy. Cytuj
Erza Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Prawda, ale niekoniecznie stałej... Jakoś nie jestem zbyt zaradny w tej kwestii Do sądu aplikuję po raz pierwszy. Może trzeba skorzystać z nowych metod, albo z pomocy kogoś bardziej doświadczonego. Król monet może wskazywać na instytucję, np. urząd pracy lub agencje pracy tymczasowej, jeśli szukasz czegoś dorywczo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi