Skocz do zawartości

Aplikacja

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wysłałem aplikację do Sądu Rejonowego z myślą, że może mają jakieś wolne stanowisko (np. Protokolant). Jaki będzie tego skutek?

8 kielichów + Król denarów + Król buław/Wieża

8 kielichów na początku marnie wróży, do tego Wieża w podsumie... Myślę, że pomimo dobrego wrażenia nie otrzymam odpowiedzi.

Zweryfikuję za jakiś czas.

Napisano

etatu nie widac wiad moze byc i pewnie jeszcze bedziesz tam kiedys aplikowal chyba ze juz to robiłes w przeszłosci

Napisano
etatu nie widac wiad moze byc i pewnie jeszcze bedziesz tam kiedys aplikowal chyba ze juz to robiłes w przeszłosci

Rozumiem, ale brałem pod uwagę również umowę zlecenie.

Napisano

8 kielichów + Król denarów + Król buław ---> suma Wieża/Rydwan

a Ty już jakiś czas bezskutecznie szukasz stałej pracy? 8 kielichów przy Królu monet może mówić o stałym utartym sposobie szukania, coś chyba trzeba zmienić w cv, chociażby czcionkę (odświeżyć energię, bo tu jest ciągle ta sama droga i ciągle ten sam skutek); co do ewentualnego odzewu z ich strony, to może on nastąpić w momencie, kiedy Ty już będziesz ukierunkowany na coś nowego

Napisano
a Ty już jakiś czas bezskutecznie szukasz stałej pracy? 8 kielichów przy Królu monet może mówić o stałym utartym sposobie szukania, coś chyba trzeba zmienić w cv, chociażby czcionkę (odświeżyć energię, bo tu jest ciągle ta sama droga i ciągle ten sam skutek); co do ewentualnego odzewu z ich strony, to może on nastąpić w momencie, kiedy Ty już będziesz ukierunkowany na coś nowego

Prawda, ale niekoniecznie stałej... Jakoś nie jestem zbyt zaradny w tej kwestii ;)

Do sądu aplikuję po raz pierwszy.

Napisano
Prawda, ale niekoniecznie stałej... Jakoś nie jestem zbyt zaradny w tej kwestii ;)

Do sądu aplikuję po raz pierwszy.

Może trzeba skorzystać z nowych metod, albo z pomocy kogoś bardziej doświadczonego. Król monet może wskazywać na instytucję, np. urząd pracy lub agencje pracy tymczasowej, jeśli szukasz czegoś dorywczo.