Skocz do zawartości

Zaginoony przedmiot z weryfikacja

misiek12345

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zagubilam aparat na zeby gorny i donly. Przeszukalam wszytsko i nic...

Polozylam karty pyt gdzie jest zagubiony przedmiot

6monet,5bulaw,3pucharow

Mysle ze jest w zatloczonym miejscu? Moze szafa polozone pod czyms? Przykryte dlatego niewidoczne?

Jak myslicie? Podam weryfikacje jak znajde. Dziekuje z gory za pomoc

Napisano

W podsumach masz dodatkowo Wisielca i HB Umiarkowanie i Papieza. Wiec bardzo mozliwe, ze jakies miejsc dosc zatloczone (5 Bulaw)... gdzie wisza rozne rzeczy. Trzeba popatrzyc nieco glebiej, bo moze byc czyms przykryte, lezec pod czyms.

• Maestro
Napisano

W kuchni wg mnie, blisko szafki ze szklankami.

Napisano

Ok ide szukac w kuchni-o tym nie pomyslalam ...

• Maestro
Napisano
Nie ma w kuchni....

6 monet skojarzyła mi się z talerzami,3 kielichów ze szklankami...A w pokoju w barku np? Ta 5 buław sugeruje miejsce, gdzie jest duzo ludzi...

Napisano

6 monet to coś na wysokościach, szafka, półka, która wisi nad czymś, dalej 5 buław, czyli w jakimś bałaganie :zeby:, przykryte; 3 pucharów w pobliżu wody; szukałabym w łazience, gdzieś w pobliżu lustra lub w pokoju gdzie stoją tzw. kryształy (jeśli masz coś takiego w domu).

Napisano

szukaj w lozku w poscieli, moze sie zaplatala w poszewki i jest schowana do wersalki , tam gdzie chowasz posciel do spania - Mnie sie tak kojarzy

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

A nie byłaś ostatnio na jakimś spotkaniu rodzinnym czy towarzyskim (takim na którym "musiałaś" się znaleźć bo tak wypada) ? Albo w miejscu wymuszonego odpoczynku - nie wiem szpital czy coś w ten deseń ? A może na wycieczce byłaś ? i tam zostawiłaś...hmmm...

No chyba ze może byłaś u kosmetyczki ?...wtedy przy niektórych zabiegach wszelkie metalowe "części" trzeba wyciągać...

Napisano

Nie, nie mialam tego ze soba na bank. W poscieli tez nie ma...smutna

Napisano

to moze przez przypadek zgarniete do smietnika z jakas rzecza, chusteczki do nosa czy jakies gazetki reklamy, jak smieci nie wyniesione przetrzep smietnik

Napisano

Torebka, torba na książki,jakaś kieszonka.Gdzieś gdzie nosisz drobiazgi, dużo różnych rzeczy.

Napisano

Tez pomyslalam o torebce lub innym podobnym przedmiocie, gdzie sa tez osobiste rzeczy, ktory mozna sobie powiesic.

Napisano

a może w kieszeni w rzeczy, którą odłożyłaś do prania?

Napisano

Ok dziekuje przeszujkam jak wroce do domu. Male mieszkanie a taki zamet heh

Napisano

Nie ma dalej....ale znalazlam kabelek ktory mi wczesniej zaginal:)

Napisano (edytowane)

Wg mnie jest w pomieszczeniu, które nie należy do Ciebie (tak rozumiem te 6 denarów i 3 kielichów - karty kojarzą mi się z innymi osobami, towarzystwem) - zostawiłaś może w pokoju współlokatorki / rodzeństwa (o ile nie mieszkasz sama) i zostało przykryte czymś i zginęło w bałaganie (5 buław)?

Dokładnie kojarzy mi się z zabałaganianą szafką nocną, obok szklanki z wodą np, ale to taki mój obraz w głowie, pewnie niepowiązany z niczym.

Edytowane przez Farfalla209
Napisano

Masz może jakiś pojemnik, słoik do którego wrzucasz drobne albo pudełko z drobiazgami?

Napisano

Nie.. Robie kompletne porzadki, wszedzie mam nadzieje ze sie znajdzie... Dam znac jak co c

• Maestro
Napisano

To wg mnie odnajdzie się w Święta,przypadkowo jak będzie dużo gości..To taka luźna myśl, po kolejnym spojrzeniu na karty..

• 2 miesiące temu...
Napisano

Werifikacja- wyprowadzilam sie z mieszkania, wszystko sprzatniete a przedmiotu ani sladu..... Myzle ze przez pomylke byl wyrzucony w smieciach....