SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) Hmm... znajomy jeden pisal cos sobie na forum i podajac oficjalnie info (o praktykach buddyjskich) wrzucil link z piosenka, ktora ja umiescilam na swoim profilu na fejsie. Ogolnie znajomy (ok... bardzo dobry znajomy) pedant do potegi 1000-cznej. Co bylo przyczyna tego, ze sie pomylil z wrzucaniem linka? 9 Mieczy, 10 Kielichow, Paz Bulaw ---> suma XI Pasja; suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Chyba spodobalo mu sie i tak sobie sluchal, pisal i przez pomylke nie tego linka co trzeba wkleil. A... napisalam mu na gg, zeby sobie tego linka poprawil... Jak zareaguje na to, ze mu napisalam o pomylce? XIII Smierc, 10 Bulaw, XI Pasja ---> XII Wisielec; suma HB VII Rydwan No tu nie wiem absolutnie. Chyba nic nie odpisze. Jakos w tym Wisielcu bezruch widac. Chyba, ze pokazuje, ze od razu wskoczy tam, zeby zmienic to, znaczy poprawic. Edytowane 23 Marca 2013 przez SacralNirvana Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Sorry... poprosze o przeniesienie do wzajemnej, bo to nie mialo tu byc. Nie wiem, czemu tu sie wkleilo. Nie do konca mozliwa weryfikacja, takze uprzejmie prosze o przeniesienie. Cytuj
Selenit666 Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Bo myśli o Tobie tak namietnie, że az spac nie może. Siedzisz głęboko w podswiadomości i działa bezwarunkowo 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 a skąd pomysł ,że się pomylił...? no a tu XIII Smierc, 10 Bulaw, XI Pasja ---> XII Wisielec; suma HB VII Rydwan Osiągnał to czego chciał,wzbudził zainteresowanie.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Tja... bo tematycznie nie pasowalo. Po prostu. Temat o medytacji, praktyki buddyjskie... pisze, ze wkleja konkretna praktyke... i pod spodem zamiast niej - ten link. Stad ten pomysl. Kurka nie wiem. Jeszcze wystrzelilam jak gumka z majtek, zeby sobie linka poprawil... nozesz... Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 2. pkt. zweryfikowany. Wskoczyl, linka poprawil. Cytuj
Vivere Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Co bylo przyczyna tego, ze sie pomylil z wrzucaniem linka? 9 Mieczy, 10 Kielichow, Paz Bulaw ---> suma XI Pasja; suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag a dziecko może ma? Może coś tam dziecię zagadało i rozproszyło skupienie? Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Nie ma dzieciecia. Singiel bezdzietny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi