Skocz do zawartości

Kilka pytan

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hmm... znajomy jeden pisal cos sobie na forum i podajac oficjalnie info (o praktykach buddyjskich) wrzucil link z piosenka, ktora ja umiescilam na swoim profilu na fejsie.

Ogolnie znajomy (ok... bardzo dobry znajomy) pedant do potegi 1000-cznej.

Co bylo przyczyna tego, ze sie pomylil z wrzucaniem linka?

9 Mieczy, 10 Kielichow, Paz Bulaw ---> suma XI Pasja; suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Chyba spodobalo mu sie i tak sobie sluchal, pisal i przez pomylke nie tego linka co trzeba wkleil.

A... napisalam mu na gg, zeby sobie tego linka poprawil...

Jak zareaguje na to, ze mu napisalam o pomylce?

XIII Smierc, 10 Bulaw, XI Pasja ---> XII Wisielec; suma HB VII Rydwan

No tu nie wiem absolutnie. Chyba nic nie odpisze. Jakos w tym Wisielcu bezruch widac. Chyba, ze pokazuje, ze od razu wskoczy tam, zeby zmienic to, znaczy poprawic.

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano

Sorry... poprosze o przeniesienie do wzajemnej, bo to nie mialo tu byc. Nie wiem, czemu tu sie wkleilo. Nie do konca mozliwa weryfikacja, takze uprzejmie prosze o przeniesienie.

Napisano

Bo myśli o Tobie tak namietnie, że az spac nie może. Siedzisz głęboko w podswiadomości i działa bezwarunkowo :P

• Lubię to! 1
Napisano

a skąd pomysł ,że się pomylił...?

no a tu

XIII Smierc, 10 Bulaw, XI Pasja ---> XII Wisielec; suma HB VII Rydwan
Osiągnał to czego chciał,wzbudził zainteresowanie..
Napisano

Tja... bo tematycznie nie pasowalo. Po prostu. Temat o medytacji, praktyki buddyjskie... pisze, ze wkleja konkretna praktyke... i pod spodem zamiast niej - ten link. Stad ten pomysl. Kurka nie wiem. Jeszcze wystrzelilam jak gumka z majtek, zeby sobie linka poprawil... nozesz...

Napisano

2. pkt. zweryfikowany. Wskoczyl, linka poprawil.

Napisano

Co bylo przyczyna tego, ze sie pomylil z wrzucaniem linka?

9 Mieczy, 10 Kielichow, Paz Bulaw ---> suma XI Pasja; suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

a dziecko może ma? Może coś tam dziecię zagadało i rozproszyło skupienie?

Napisano

Nie ma dzieciecia. Singiel bezdzietny.