Erza Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) pytanie brzmiało: Jak jutro spędzę dzień? Król monet, Rycek monet, Kochankowie ---> suma Sąd/Kapłanka od razu mówię, że do pracy w niedzielę nie chodzę :jęzor:, trochę mnie zdziwiły te karty, bo takie typowo tygodniowe wyszły, a nie niedzielne; Król monet to dzień wg planu, jedyne co mam na jutro zaplanowane, to spotkanie z dawno niewidzianą koleżanką; w Rycerzu monet niekiedy pojawia się w moich rozkładach pewien pan, ale bardzo wątpię, żeby akurat jutro doszło do spotkania między nami; może ogólnie spędzę dzień w jakiś praktyczny sposób, niekoniecznie wylegując się do południa w łóżku, a robiąc coś konstruktywnego Edytowane 23 Marca 2013 przez Erza Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Witaj, w Rycerzu monet,może pojawić się pan,który został zdradzony,jest tzw.rogaczem. Cytuj
Erza Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Agnieszko, to by się właśnie zgadzało do tego mojego monetowego znajomego, on był w takiej sytuacji, gdzie był zdradzany. Wow! Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Wiesz,może wydać Ci się to głupie co napiszę,ale dostałam informację od kart,ze został zdradzony nocą w parku lub w lesie.!? Cytuj
Erza Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Wiesz,może wydać Ci się to głupie co napiszę,ale dostałam informację od kart,ze został zdradzony nocą w parku lub w lesie.!? tego akurat nie wiem, w jakich okolicznościach to było, ale wiem, że zdarzało się dość często i raz nawet ją przyłapał Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Marca 2013 Napisano 23 Marca 2013 Rycerz Monet to tez nowe soki w stare korzenie, takze odgrzanie jakiejs znajomosci. Takze moglo tu sie pokazac to, ze spotkasz sie z dawno niewidziana kolezanka, odgrzanie tej znajomosci. Niekoniecznie to musi byc mezczyzna. Kochankowie, owszem, moga wskazywac na porywy serca, ale tez na towarzystow, w ktorym dobrze sie czujesz. Takze moze tu wskazywac tez, ze wg planu, pojdzie tak i tak, spotkasz sie z dawno niewidziana kolezanka, bedzie bardzo fajnie. Ale mozliwe tez, ze ten pan sie pojawi. Cytuj
Erza Napisano 23 Marca 2013 Autor Napisano 23 Marca 2013 Dziękuję Sacral być może właśnie to spotkanie z koleżanką zdominuje cały mój dzień - pożyjemy zobaczymy, co do pana, to on częściej kontaktuje się ze mną poprzez smsy, choć widzimy się często, bo jemu łatwiej przychodzi kontakt niebezpośredni Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Marca 2013 Maestro Napisano 24 Marca 2013 pytanie brzmiało: Jak jutro spędzę dzień? Król monet, Rycek monet, Kochankowie ---> suma Sąd/Kapłanka dla mnie spotkasz 2 mężczyzn, mi karty dworskie mówią wprost o osobach..Albo padnie propozycja spotkania z mężczyzną, a Ty powiesz,że musisz to przemyśleć... Cytuj
Vivere Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Kombinuję i nie wiem Dworaków w odpowiedzi nie lubię! Król Denarów i Rycerz Denarów, to taki spokojny dzień wg planu. Kochankowie - spotkanie z bliską Ci osobą o cechach Rycerza Denarów. Ten Sąd/Kapłanka, mnie zastanawia hm..może wydarzyć się coś, o czym teraz jeszcze nie wiesz a co spowoduje, ze swoje plany będziesz musiała zmodyfikować- będziesz musiała ale nie jakoś tak nerwowo, dasz radę pogodzic wszystko. Kochankowie, to czasami dwie drogi. Albo po prostu, odnowienie kontaktu z dawno nie widzianą koleżanką - jak napisałaś. Nie wiele wniosłam. Tak czy siak poukładasz się zaś z gustem i ze smakiem. Miłego dnia. Cytuj
Erza Napisano 24 Marca 2013 Autor Napisano 24 Marca 2013 pytanie brzmiało: Jak jutro spędzę dzień?Król monet, Rycek monet, Kochankowie ---> suma Sąd/Kapłanka dla mnie spotkasz 2 mężczyzn, mi karty dworskie mówią wprost o osobach..Albo padnie propozycja spotkania z mężczyzną, a Ty powiesz,że musisz to przemyśleć... póki co jeszcze żadna nie padła, ale tuż po pierwszej w nocy dostałam smsa od przyjaciela, więc może to to Cytuj
Erza Napisano 24 Marca 2013 Autor Napisano 24 Marca 2013 Dziękuję Dziewczyny, pewnie będę na ezo siedzieć, to napiszę co i jak się dzieję. Cytuj
Erza Napisano 24 Marca 2013 Autor Napisano 24 Marca 2013 zapowiadasz relację na żywo? no chyba tak będzie póki co mam do ogarnięcia parę spraw na kompie, więc przy okazji ezo będzie włączone swoją drogą monety pasowałyby do pracy komputerze Cytuj
Vivere Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 pasują, nawet myślałam dalej, czy np jakiegos PIT'a nie rozliczysz lub coś z "finansami poukładasz" Cytuj
Erza Napisano 24 Marca 2013 Autor Napisano 24 Marca 2013 pasują,nawet myślałam dalej, czy np jakiegos PIT'a nie rozliczysz lub coś z "finansami poukładasz" to już mam za sobą i zwrot tez już dawno dostałam Cytuj
Erza Napisano 24 Marca 2013 Autor Napisano 24 Marca 2013 Tak sobie myślę, że w zasadzie mogę już zweryfikować dzisiejszy dzień, choć jeszcze spać nie idę i coś tam się może jeszcze wydarzy. Otóż dokończyłam pewne sprawy (o czym mógł mówić Rycek monet, jako kontynuacja czegoś, co już się zaczęło). Dwa: monety u mnie w talii są w kolorze zielonym, ten kolor praktycznie dominował u mnie cały dzień: pomalowałam paznokcie na zielono, medytowałam z kolorem zielonym, ubrana byłam w kolory w odcieniach zieleni. Ponadto medytowałam z jantrami (kształt koła ----> moneta). Inez, historia miała ciąg dalszy. Otóż było mniej więcej tak jak napisałaś: dla mnie spotkasz 2 mężczyzn, mi karty dworskie mówią wprost o osobach..Albo padnie propozycja spotkania z mężczyzną, a Ty powiesz,że musisz to przemyśleć... zadzwonił przyjaciel, ten od smsa, jakoś nie chciało mi z nim rozmawiać, ale umówiliśmy się, że spotkamy się w święta (propozycja wyszła z jego strony) ogólnie zakładałam, że odezwie się inny pan, a odezwał się jeszcze inny poza tym jak się właśnie dziś dowiedziałam doświadczając tego :jęzor: monety to praca nad sobą, czyli właśnie medytacja, czytanie, głupotka w postaci malowania paznokci, ale jednak jakaś praca a Kochankowie to chyba właśnie myślenie o tym drugim panu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi