Skocz do zawartości

Spotkanie z przyjaciółka

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Prawdopodobnie w Wielka Sobotę spotkam się z dawno niewidzianą przyjaciółką,która mieszka za granicą, gdzie robi karierę.Przylatuje dosłownie na 4 dni, ale chce choć na moment zobaczyć się ze mną. Byłyśmy kiedys dla siebie najwazniejsze i w głebi serca wiem, że nadal tak jest mimo przeciwności losu. Sam fakt, że relacja się kilkakrotnie urywała i najpierw ja szukałam z nią kontaktu, a potem ona szukała jakiegokolwiek sladu o mnie w internecie. Od stycznia, od moich imienin mamy ponowny kontakt. Znalazłam taki rozkład, na pewno dam weryfikację w czasie Świąt, albo tuż po nich.

1 Czy do spotkania dojdzie? 4 monet - ta karta sugeruje mi, że chyba tak, bo to tez taki lęk przed utratą, pilnowanie terminu itp.

2 Jakie będą moje emocje przed ? 7 mieczy - czyżbym miała coś kombinować, albo najzwyczajniej w świecie nie będzie mi się chciało ruszyć?

3 Jakie będą jej emocje przed? Diabeł - czyżby się na mnie wkurzyła? Albo będzie cały czas o mnie myślec, choc sądzę, ze może mieć problem, bo rodzice nie bedą chcieli jej wypuścić z domu

4 Jakie będą moje odczucia w trakcie ? 5 buław - b.dużo emocji

5 Jakie będą jej odczucia w trakcie? 8 monet - spokój,luz

6 Jak przebiegnie spotkanie ? Rycerz Mieczy - szybko i chaotycznie

7 Jakie będą moje emocje po ? As Monet 3 buław- wyciszę się i ujrzę perspektywy na dalszy rozwój

8 Jakie będą jej emocje po? 3 kielichów 2 kielichów - będzie szczęśliwa

9 Jakie wrażenie ona zrobi na mnie ? Kapłan - spokojna, zrównoważona,mądra

10 Jakie wrażenie ja zrobię na niej? 8 buław - jak to ja, szybka, gadatliwa, rozemocjonowana (zawsze tak było:lol:)

11 Podsumowanie Królowa Monet Głupiec - spotkanie radosne, wesołe:)

12. Czy dojdzie do kolejnego spotkania? Rycerz Buław - na pewno się na nie umówimy:)

Napisano

bardzo ciekawy rozkład :)

1 Czy do spotkania dojdzie? 4 monet

tutaj powiedziałabym, że tak, o ile wcześniej ustalicie termin i nic nie stanie Wam na przeszkodzie, żeby się zobaczyć; tutaj wiele zależy od konkretnego umówienia się

2 Jakie będą moje emocje przed ? 7 mieczy

jakieś zamieszanie widać, być może będziesz musiała pośpieszyć się, aby zdążyć na spotkanie z przyjaciółką lub coś w drodze na spotkanie stanie Ci na przeszkodzie, żeby zdążyć; może też być tak, że do ostatniej chwili nie będziesz wiedziała, czy faktycznie dojdzie do tego spotkania; także jakieś nerwy wziązane z odzewem z jej strony, czy już jest czy przyleciała, czy szykować się na spotkanie czy nie

3 Jakie będą jej emocje przed? Diabeł

ona bardzo zdenerwowana, no właśnie mogą być jakieś opóźnienia, Diabeł to ograniczenia, które sami sobie spuszczamy na głowę, np. zbyt późno wychodzimy zd domu, a potem biegiem prujemy na autobus

4 Jakie będą moje odczucia w trakcie ? 5 buław

dużo emocji, kocioł wewnętrzny, jedna będzie mówić przez drugą ;)

5 Jakie będą jej odczucia w trakcie? 8 monet

sądzę, że będzie raczej spokojna, będzie Ci się przypatrywać, myśleć ile to czasu się znacie

6 Jak przebiegnie spotkanie ? Rycerz Mieczy

dużo rozmów, mówienie przez siebie, dużo emocji, natłok myśli, słów, ale też dość krótkie w stosunku do tego, co chciałybyście sobie powiedzieć

7 Jakie będą moje emocje po ? As Monet 3 buław

będzisz bardzo zadowolona ze spotkania, być może z jej strony padnie propozycja zaproszenia Ciebie do jej miejsca zamieszkania; widać perspektywę, w której będziecie mieć częstszy kontakt

8 Jakie będą jej emocje po? 3 kielichów 2 kielichów

super :) będzie bardzo szczęśliwa ze spotkania, na długo pozostanie jej to w pamięci

9 Jakie wrażenie ona zrobi na mnie ? Kapłan

myślę, że odnajdziesz w niej dawną przyjaciółkę, stwierdzisz, że nic się nie zmieniło; Kapłan to człowiek, który się nie zmienia mimo upływu czasu, ma tą samą fryzurę, tak samo się uśmiecha, ma ten sam pogląd na świat

10 Jakie wrażenie ja zrobię na niej? 8 buław

u Ciebie zauważy zmiany, odbierze Cię jako bardzo żywiołową, wesołą, spontaniczną, to chyba Ty będziesz mówić więcej, pytać :)

11 Podsumowanie Królowa Monet Głupiec

super spotkanie, wielka radość z powodu spędzenia czasu dwóch kobiet - jednej tutejszej (Królowa) i tej ze świata/podróżniczki (Głupiec)

12. Czy dojdzie do kolejnego spotkania? Rycerz Buław

tak, i może dosyć szybko to nastąpi, myślę też, że nadal będziecie się komunikować via Net, ale te kontakty będą częstsze niż przedtem

Gość Pasqualina
Napisano

Powinno to być bardzo udane spotkanie, dojdzie na pewno jeśli jest umówione, aczkolwiek moższ nie mieć chęci ze wzgledu na przygotowania, które Ci dadzą w kość.

Może ten Diabeł i 7 Mieczy mówi o tym, że nie będzie to zbyt długie spotkanie lub ktoś się na nie spóźni? Ogólnie tak jak mówisz, będziesz odebrana jako żywiołowa i wygadana ;D Będziecie planować kolejne spotkania :)

Napisano

Ja jestem niepewna tego spotkania. 4 denarów - ktos może miec ważniejsze sprawy zwłaszcza, że Wasze emocje są takie mało fajne 7 mieczy i Diabeł. Twoje odczucia w trakcie 5 buław - niepewność, nie wiem czy to własnie Tobie nie stanie coś na przeszkodzie?.W Podsumowaniu jest Królowa Monet i Głupiec. Jedna z Was może byc gotowa na spotkanie a druga sie z tego zobowiązania uwolni.

No nie wiem...

• Maestro
Napisano

Teraz myslę,że ona przylatuje samolotem z Luxemburga w piątek,zważywszy na warunki pogodowe licho wie, czy opóźnienia nie będzie. Z tego co się orientuję połączenie chyba nie jest bezpośrednie. Zobaczymy...

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Do spotkania nie doszło,gdyż jej samolot utknął w Monachium i śniadanie wielkanocne zmuszona była zjeść w hotelu koło lotniska;) Stąd pewnie ta 4 monet jako karta główna:)

• Maestro
Napisano
czyli czwórka monet jednak na nie

dzięki za weryfikację

Jak tę kartę wyciagnełam, to moje pierwsze odczucie było na nie, ale za chwilę do akcji włączył się rozum i zinterpetowałam trochę inaczej niż czułam:)) Po odnowieniu znajomości zrobiłam ot tak dla siebie celta i pamietam w wyniku 8 buław i 3 mieczy - czyli mimo kontaktów jednak rozczarowanie:)

Napisano
Jak tę kartę wyciagnełam, to moje pierwsze odczucie było na nie, ale za chwilę do akcji włączył się rozum i zinterpetowałam trochę inaczej niż czułam:)) Po odnowieniu znajomości zrobiłam ot tak dla siebie celta i pamietam w wyniku 8 buław i 3 mieczy - czyli mimo kontaktów jednak rozczarowanie:)

a ja też właśnie zawsze odczytuję 4 monet jako nie, jako zachowanie status quo, ale spojrzałam na kolejne karty i pooooszło :zeby:

mamy nauczkę ;)

• Maestro
Napisano
a ja też właśnie zawsze odczytuję 4 monet jako nie, jako zachowanie status quo, ale spojrzałam na kolejne karty i pooooszło :zeby:

mamy nauczkę ;)

Mamy:lol:

Chociaz kiedyś na spotkanie z inną kolezanką miałam 4 mieczy i pisali mi, że spotkania nie bedzie. W tamtym przypadku karta powiedziała, że po spotkaniu pojechałam do siostry,gdzie był mój mąż z synem i zrobiła się taka impreza, żę zostaliśmy do rana:)

Napisano
Mamy:lol:

Chociaz kiedyś na spotkanie z inną kolezanką miałam 4 mieczy i pisali mi, że spotkania nie bedzie. W tamtym przypadku karta powiedziała, że po spotkaniu pojechałam do siostry,gdzie był mój mąż z synem i zrobiła się taka impreza, żę zostaliśmy do rana:)

w Cosmic Tarot (nie mogę namierzyć karty w necie) jest właśnie w ten sposób przedstawiona 4 mieczy, 4 mężczyzn siedzi na pustyni, piją, jedzą, rozmawiają) :)

Napisano

No 4 monet nie sprzyja dzieleniem się czymkolwiek, nawet własnym czasem, sobą. To jest powstrzymanie przez czynniki zewnętrzne, zamknięcie się przed czymś, kimś . Ona (4monet) zwykle mi mówi:"dbam o samą siebie i swoje dobro". Na pytania o "wychodne", mimo planów zwykle mi odpowiada -będziesz siedzieć w swoich pieleszach :) No chyba, że spotkanie ma odbyć się w moim domu.... a i tak jestem towarzysko wtedy skąpa :) Ta karta płata mi często psikusy.. jak mi się pojawia myślę, nie licz "na za dużo" :)

Tutaj i reszta kart nie sprzyjała spotkaniu.