Skocz do zawartości

Wpływ treningu

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Dostałam kilka dni temu przesyłkę z Treningiem Autogennym wg Schultza,którą wygrałam w konkursie. Od 2 dni puszczam tę płytę przed snem, zasypiam w trakcie i co dziwne nie mam żadnych myśli,budzę się wcześnie , wyspana i w dobrym humorze:)

Spytałam kart jeszcze jaki wpływ na moją psychikę będzie miał ten trening?

Kaplan 8 buław Głupiec Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, wg HB Śmierć/Cesarz

widać, że mnie odblokuje, wróci mi radość życia i pojawi się nowa, pozytywna energia:) Powiem szczerze, że ja czuję, że mi wraca radość życia,nawet lepiej wyglądam:)

Napisano

Bardzo pozytywny wpływ będzie miała ta terapia na Ciebie - poczujesz przypływ energii, będziesz mieć świadomość, że coś co do tej pory Cię blokowało odchodzi bezpowrotnie w przeszłość. Stopniowo będziesz się czuła pewniej powróci spokój i zadowolenie

• Maestro
Napisano

Bardzo pozytywny wpływ będzie miała ta terapia na Ciebie - poczujesz przypływ energii, będziesz mieć świadomość, że coś co do tej pory Cię blokowało odchodzi bezpowrotnie w przeszłość. Stopniowo będziesz się czuła pewniej powróci spokój i zadowolenie

Dziękuję:) Też to czuję:))))

Napisano

Kapłan 8 buław Głupiec Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, wg HB Śmierć/Cesarz

trening pomoże Ci odzyskać wewnętrzną równowagę, przypomni Ci również o najważniejszych wartościach w życiu (Kapłan), na pewne sprawy spojrzysz z dystansem oraz świeżością

Napisano

Przede wszystkim uda Ci sie wyjsc poza te wszystkie blokady (zwane czasem tez zasadami, ale to blokuje, wiec sa to blokady w Twoim przypadku), ktore nagromadzily sie w Tobie w wyniku po prostu doswiadczania zycia. Tu widac bardzo ladnie, ze uda Ci sie wyjsc poza to i przejsc konkretnie do dzialania. Narodzisz sie na nowo. Ufna, radosna, otwarta na nowe, entuzjastyczna.

Napisano

nie znam tych treningów....

ale wg mnie, nie będziesz taka sztywna i spięta jak Kapłan. Stan napięcia minie. Znajdziesz w sobie wiecej sił witalnych ( 8 buław). W Głupcu pełen luz. Wieża /rydwan, śmierć/cesarz - nie będziesz impulsywna, nerwowa, życie nabierze innych wartości.

• Maestro
Napisano
Przede wszystkim uda Ci sie wyjsc poza te wszystkie blokady (zwane czasem tez zasadami, ale to blokuje, wiec sa to blokady w Twoim przypadku), ktore nagromadzily sie w Tobie w wyniku po prostu doswiadczania zycia. Tu widac bardzo ladnie, ze uda Ci sie wyjsc poza to i przejsc konkretnie do dzialania. Narodzisz sie na nowo. Ufna, radosna, otwarta na nowe, entuzjastyczna.

I chyba z tego Kapłana wyjdę, który tak uparcie mi w kartach wychodzi:))))

• Maestro
Napisano
nie znam tych treningów....

ale wg mnie, nie będziesz taka sztywna i spięta jak Kapłan. Stan napięcia minie. Znajdziesz w sobie wiecej sił witalnych ( 8 buław). W Głupcu pełen luz. Wieża /rydwan, śmierć/cesarz - nie będziesz impulsywna, nerwowa, życie nabierze innych wartości.

Fantastyczny trening dający wrazenie hipnozy, choć nią nie będący. Po dwóch razach jestem zadowolona,dzis puszczę trzeci raz przed snem płytę:) Będę na bieżąco informować:)