Maestro Inez2503 Napisano 24 Marca 2013 Maestro Napisano 24 Marca 2013 Dostałam kilka dni temu przesyłkę z Treningiem Autogennym wg Schultza,którą wygrałam w konkursie. Od 2 dni puszczam tę płytę przed snem, zasypiam w trakcie i co dziwne nie mam żadnych myśli,budzę się wcześnie , wyspana i w dobrym humorze:) Spytałam kart jeszcze jaki wpływ na moją psychikę będzie miał ten trening? Kaplan 8 buław Głupiec Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, wg HB Śmierć/Cesarz widać, że mnie odblokuje, wróci mi radość życia i pojawi się nowa, pozytywna energia:) Powiem szczerze, że ja czuję, że mi wraca radość życia,nawet lepiej wyglądam:) Cytuj
Kędry Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Kaplan 8 buław Głupiec Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, wg HB Śmierć/Cesarz Bardzo pozytywny wpływ będzie miała ta terapia na Ciebie - poczujesz przypływ energii, będziesz mieć świadomość, że coś co do tej pory Cię blokowało odchodzi bezpowrotnie w przeszłość. Stopniowo będziesz się czuła pewniej powróci spokój i zadowolenie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 24 Marca 2013 Kaplan 8 buław Głupiec Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, wg HB Śmierć/Cesarz Bardzo pozytywny wpływ będzie miała ta terapia na Ciebie - poczujesz przypływ energii, będziesz mieć świadomość, że coś co do tej pory Cię blokowało odchodzi bezpowrotnie w przeszłość. Stopniowo będziesz się czuła pewniej powróci spokój i zadowolenie Dziękuję Też to czuję))) Cytuj
Erza Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Kapłan 8 buław Głupiec Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, wg HB Śmierć/Cesarz trening pomoże Ci odzyskać wewnętrzną równowagę, przypomni Ci również o najważniejszych wartościach w życiu (Kapłan), na pewne sprawy spojrzysz z dystansem oraz świeżością Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Przede wszystkim uda Ci sie wyjsc poza te wszystkie blokady (zwane czasem tez zasadami, ale to blokuje, wiec sa to blokady w Twoim przypadku), ktore nagromadzily sie w Tobie w wyniku po prostu doswiadczania zycia. Tu widac bardzo ladnie, ze uda Ci sie wyjsc poza to i przejsc konkretnie do dzialania. Narodzisz sie na nowo. Ufna, radosna, otwarta na nowe, entuzjastyczna. Cytuj
Vivere Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 nie znam tych treningów.... ale wg mnie, nie będziesz taka sztywna i spięta jak Kapłan. Stan napięcia minie. Znajdziesz w sobie wiecej sił witalnych ( 8 buław). W Głupcu pełen luz. Wieża /rydwan, śmierć/cesarz - nie będziesz impulsywna, nerwowa, życie nabierze innych wartości. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 24 Marca 2013 Przede wszystkim uda Ci sie wyjsc poza te wszystkie blokady (zwane czasem tez zasadami, ale to blokuje, wiec sa to blokady w Twoim przypadku), ktore nagromadzily sie w Tobie w wyniku po prostu doswiadczania zycia. Tu widac bardzo ladnie, ze uda Ci sie wyjsc poza to i przejsc konkretnie do dzialania. Narodzisz sie na nowo. Ufna, radosna, otwarta na nowe, entuzjastyczna. I chyba z tego Kapłana wyjdę, który tak uparcie mi w kartach wychodzi:)))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 24 Marca 2013 nie znam tych treningów....ale wg mnie, nie będziesz taka sztywna i spięta jak Kapłan. Stan napięcia minie. Znajdziesz w sobie wiecej sił witalnych ( 8 buław). W Głupcu pełen luz. Wieża /rydwan, śmierć/cesarz - nie będziesz impulsywna, nerwowa, życie nabierze innych wartości. Fantastyczny trening dający wrazenie hipnozy, choć nią nie będący. Po dwóch razach jestem zadowolona,dzis puszczę trzeci raz przed snem płytę Będę na bieżąco informować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi