Gość Nexie Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) Braku kontaktu z Panem dalszy ciąg i zasięgnęłam rady kart czy może ja powinnam coś zrobić a nie czekać na Jego ruch... Co powinnam zrobić by uzyskać kontakt z Panem? 2 Kielichów - Rydwan - 10 Buław = Suma Rydwan -----------Słońce----Gwiazda---Gwiazda---------- -------------Umiarkowanie--Wisielec-------------- ------------------------Cesarz------------------- Nie wiem jak te karty zinterpretować. Pierwsza myśl była po 2 Pucharach, że trzeba by się spotkać, ale dalsze karty... Ale ten Rydwan no jakby On musiał zadziałać i 10 Buław czyjaś ciężka praca - chyba moja nad kontaktem?? I dla pewności drugie pytanie bo te pierwsze karty mało mi mówiły: Czy powinnam w ogóle coś robić by odzyskać kontakt z Panem? 9 Kielichów - Król Buław - 10 Kielichów = Suma Księżyc ------Sąd Ostateczny---Świat---------Wieża----------- --------------------Słońce-----Diabeł------------------ -----------------------Umiarkowanie------------------- Tak jakbym powinna dać na luz, odpocząć - no zająć się sobą. I to Pan powinien się odezwać pierwszy a ja nie działać. I wkońcu jakieś szczęście?? Karty czytane chronologicznie Pomóżcie Kochane bo ciężko mi idzie z interpretacją tych kart. Edytowane 24 Marca 2013 przez Nexie Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 10 Bulaw w relacjach partnerskich wskazuje na to, ze jest potencjal, energia (matko! to Bulawy, cale 10), ale wszystko zblokowane i w bezruchu. Czesto sa to sztywne zasady, ktore sami sobie narzucamy, ktore nie pozwalaja nam na ujscie tej energii, rozwoj znajomosci itd. Przelamanie tego pozwala energii przejsc w Asa Bulaw. Poprzednie karty rowniez mowia o otwieraniu sie na siebie. 2 Kielichow otwiera sie na druga osobe i nie czeka na nic w zamian... dopiero z czasem transformuje w 3 Kielichy, czyli pelna wymiane. Rydwan to konkretne dzialania, zdecydowane, wiec... tu otwarcie sie na siebie, dzialanie na przeciw sobie i wyjscie poza dotychczasowe sztywne ramy zachowan wobec siebie. Czyli to "zrobilabym wiecej, ale jakos nie wypada" czy co w tym stylu. Podsum HB to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. W Waszej relacji zdecydowanie przydaloby sie wiecej luzu (o! tak... w kontekscie 10 Bulaw ladnie to pasuje), cieszenia sie po prostu chwile, pozwolenia sie dziac i niespinania sie. Ewentualnie patrzec, kiedy co sie dzieje i wypatrywac momentow, ktore sprzyja zblizeniu sie wzajemnie. Wykorzystywac je. PS. Z piramidek nie korzystam, wiec nie patrzylam na nia, tylko na podst. karty i podsum z nich. Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Marca 2013 Napisano 24 Marca 2013 Czy powinnam w ogóle coś robić by odzyskać kontakt z Panem? 9 Kielichów - Król Buław - 10 Kielichów = Suma Księżyc Tu tez podsum HB XIX Slonce, X Kolo i I Mag. Czy cos robic? Nie, zdecydowanie zajac sie soba i cieszyc zyciem. Jezeli cos w jego strone to niezobowiazujaco, po prostu na luzie, przyjaznie, on sam wyczuje ten moment i to on w tym Krolu Bulaw powinien wyczuc ten odpowiedni moment (10 Kielichow), kiedy zadzialac. Podsum HB mowi o tym samym. Ty bardziej obserwuj. Tez mozesz dzialac, ale bardzo uwaznie i sprytnie, nic z wyskoku, on powinien czuc, ze to on ma kontrole nad sytuacja, jak to Bulawowy. Cytuj
Gość Nexie Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Dziękuje Sacralku Powiem tak mimo, że nie mamy kontaktu ja tak delikatnie przypomniała kiedyś Panu o sobie. Czy w najbliższym czasie jakoś zadziałam - nie wiem, czas pokaże. Napewno przemyśle dobrze jakikolwiek pomysł działania jeśli taki pojawi się w mojej głowie. A może już poprostu lepiej poczekać aż On wyczuje moment i się odezwie... Cytuj
KatiJo Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Generalnie karty raczej nie odpowiedzą na pytanie co powinnaś oraz czy powinnaś. To kwestia Twojej decyzji. Położyłabym tutaj bardziej rozkład w kierunku pytań - co będzie jak się odezwę, a co, jeśli nie. Jednak z tych kart, mimo wszystko wynika, że ruch bardziej zdecydowany jest po jego stronie. Cytuj
Gość Nexie Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 KatiJo pytania były w celu takiej rady od kart czy faktycznie powinnam coś zrobić. Jeśli by wyszła odpowiedź, że z mojej strony powinno być działanie to wtedy zastanawiałabym się jakie konkretne i może kolejne pytanie byłoby bardziej sprecyzowane czyli coś w stylu "co będzie jak się odezwę" albo "co będzie jak napisze to i to"... Ja dobrze wiem, że za mnie nie zdecydują Cytuj
Davisa Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Czy powinnam w ogóle coś robić by odzyskać kontakt z Panem? 9 Kielichów - Król Buław - 10 Kielichów = Suma XVIII Księżyc, suma HB XIX Słońce/X KF/I Mag ..............Sąd...........Świat..........Wieża.... .....................Słońce.........Diabeł.... .............................Wisielec..... Czy ja wiem? W panu coś się wypaliło, jakbyś już go nie pociągała... Przepraszam, ale tak widzę te karty. Cytuj
Gość Nexie Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Czy ja wiem? W panu coś się wypaliło, jakbyś już go nie pociągała...Przepraszam, ale tak widzę te karty. Nie wydaje mi się, żeby tak było Cytuj
Davisa Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Być może jest tak, że czeka na Twój gest... Wyczekiwanie bez końca rodzi takie właśnie emocje a raczej ich brak... Popatrz na to: Co powinnam zrobić by uzyskać kontakt z Panem? 2 Kielichów - Rydwan - 10 Buław = Suma Rydwan -----------Słońce----Gwiazda---Gwiazda---------- -------------Umiarkowanie--Wisielec-------------- ------------------------Cesarz------------------- Tu ewidentnie widać, że powinnaś zbiżyć się do niego i zaryzykować, choć łatwo i lekko nie będzie. W podsumie masz Cesarza (to twardy gość).. Nie wiem, co zaszło między Wami, ale jeśli chcesz ciągu dalszego., to trzeba zbliżyć się i udźwignąć problem. Cytuj
CessPablos Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 (edytowane) jak to bywa brak reakcji doprowadza do frustracji wiec takie zawieszanie słowne z obu stron wypala ta znajomość.hmm chyba za mało w nim pokładów do zdecydowanych ruchów wiec zaryzykuj i tu weź sprawy w swoje dłonie i wykonaj pierwsza ruch bo bedziesz miala przed soba jasna sytuacje po co główkować a poza tym zastosuj się do starego powiedzenia ...kuj żelazo póki gorące... ;] Edytowane 27 Marca 2013 przez CessPablos Cytuj
Gość Nexie Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 W sumie co racja to racja... Dzięki Pablos Wiesz... On czasami "Cesarz nieruchawy na tronie" - w sensie, że taki nie prędki do działania ALE... Jak już tutaj wspomniałam zrobiłam niedawno ruch w Jego stronę i bez większych rezultatów bo jak milczał tak milczy dalej... Więc mam mieszane myśli co do kolejnego ruchu z mojej strony... Cytuj
CessPablos Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 może on taki "ślepy" facet i trzeba bardziej dosłownie i konkretnie przedstawić mu swoje myśli, albo rzeczywiście z niego wyparowało i tym brakiem odzewu chce się od siebie oddalić i żebyś mu dała spokój bo zazwyczaj tak ludzie postępują jeśli chcą kogoś zbyć - nie komunikują się zrywają kontakt bo to najłatwiejsze wyjście dla nich... Cytuj
Gość Nexie Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 "Ślepy" to ja bym powiedziała z jakiego powodu, ale to dłuższa historia... Powiem tak przez osobę trzecią kontakt Nam się całkowicie zerwał - pewnie chciał się oddalić, ale są powody dla których nie może/nie umie tego zrobić... A jakby się na maksa oddalił to by nie reagował na moje "zaczepki"... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi