Skocz do zawartości

Czy powinnam coś zrobić w kierunku Pana?

Gość Nexie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nexie
Napisano (edytowane)

Braku kontaktu z Panem dalszy ciąg i zasięgnęłam rady kart czy może ja powinnam coś zrobić a nie czekać na Jego ruch...

Co powinnam zrobić by uzyskać kontakt z Panem?

2 Kielichów - Rydwan - 10 Buław = Suma Rydwan

-----------Słońce----Gwiazda---Gwiazda----------

-------------Umiarkowanie--Wisielec--------------

------------------------Cesarz-------------------

Nie wiem jak te karty zinterpretować.

Pierwsza myśl była po 2 Pucharach, że trzeba by się spotkać, ale dalsze karty... Ale ten Rydwan no jakby On musiał zadziałać i 10 Buław czyjaś ciężka praca - chyba moja nad kontaktem??

I dla pewności drugie pytanie bo te pierwsze karty mało mi mówiły:

Czy powinnam w ogóle coś robić by odzyskać kontakt z Panem?

9 Kielichów - Król Buław - 10 Kielichów = Suma Księżyc

------Sąd Ostateczny---Świat---------Wieża-----------

--------------------Słońce-----Diabeł------------------

-----------------------Umiarkowanie-------------------

Tak jakbym powinna dać na luz, odpocząć - no zająć się sobą. I to Pan powinien się odezwać pierwszy a ja nie działać. I wkońcu jakieś szczęście??

Karty czytane chronologicznie ;)

Pomóżcie Kochane bo ciężko mi idzie z interpretacją tych kart. :bukiet:

Edytowane przez Nexie
Napisano

10 Bulaw w relacjach partnerskich wskazuje na to, ze jest potencjal, energia (matko! to Bulawy, cale 10), ale wszystko zblokowane i w bezruchu. Czesto sa to sztywne zasady, ktore sami sobie narzucamy, ktore nie pozwalaja nam na ujscie tej energii, rozwoj znajomosci itd. Przelamanie tego pozwala energii przejsc w Asa Bulaw.

Poprzednie karty rowniez mowia o otwieraniu sie na siebie. 2 Kielichow otwiera sie na druga osobe i nie czeka na nic w zamian... dopiero z czasem transformuje w 3 Kielichy, czyli pelna wymiane. Rydwan to konkretne dzialania, zdecydowane, wiec... tu otwarcie sie na siebie, dzialanie na przeciw sobie i wyjscie poza dotychczasowe sztywne ramy zachowan wobec siebie. Czyli to "zrobilabym wiecej, ale jakos nie wypada" czy co w tym stylu.

Podsum HB to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. W Waszej relacji zdecydowanie przydaloby sie wiecej luzu (o! tak... w kontekscie 10 Bulaw ladnie to pasuje), cieszenia sie po prostu chwile, pozwolenia sie dziac i niespinania sie. Ewentualnie patrzec, kiedy co sie dzieje i wypatrywac momentow, ktore sprzyja zblizeniu sie wzajemnie. Wykorzystywac je. :)

PS. Z piramidek nie korzystam, wiec nie patrzylam na nia, tylko na podst. karty i podsum z nich.

Napisano

9 Kielichów - Król Buław - 10 Kielichów = Suma Księżyc

Tu tez podsum HB XIX Slonce, X Kolo i I Mag.

Czy cos robic? Nie, zdecydowanie zajac sie soba i cieszyc zyciem. Jezeli cos w jego strone to niezobowiazujaco, po prostu na luzie, przyjaznie, on sam wyczuje ten moment i to on w tym Krolu Bulaw powinien wyczuc ten odpowiedni moment (10 Kielichow), kiedy zadzialac. Podsum HB mowi o tym samym. Ty bardziej obserwuj. Tez mozesz dzialac, ale bardzo uwaznie i sprytnie, nic z wyskoku, on powinien czuc, ze to on ma kontrole nad sytuacja, jak to Bulawowy.

Gość Nexie
Napisano

Dziękuje Sacralku :_usmiech:

Powiem tak mimo, że nie mamy kontaktu ja tak delikatnie przypomniała kiedyś Panu o sobie.

Czy w najbliższym czasie jakoś zadziałam - nie wiem, czas pokaże. Napewno przemyśle dobrze jakikolwiek pomysł działania jeśli taki pojawi się w mojej głowie. A może już poprostu lepiej poczekać aż On wyczuje moment i się odezwie... :mysli:

Napisano

Generalnie karty raczej nie odpowiedzą na pytanie co powinnaś oraz czy powinnaś. To kwestia Twojej decyzji.

Położyłabym tutaj bardziej rozkład w kierunku pytań - co będzie jak się odezwę, a co, jeśli nie.

Jednak z tych kart, mimo wszystko wynika, że ruch bardziej zdecydowany jest po jego stronie.

Gość Nexie
Napisano

KatiJo pytania były w celu takiej rady od kart czy faktycznie powinnam coś zrobić.

Jeśli by wyszła odpowiedź, że z mojej strony powinno być działanie to wtedy zastanawiałabym się jakie konkretne i może kolejne pytanie byłoby bardziej sprecyzowane czyli coś w stylu "co będzie jak się odezwę" albo "co będzie jak napisze to i to"...

Ja dobrze wiem, że za mnie nie zdecydują :)

Napisano

9 Kielichów - Król Buław - 10 Kielichów = Suma XVIII Księżyc, suma HB XIX Słońce/X KF/I Mag

..............Sąd...........Świat..........Wieża....

.....................Słońce.........Diabeł....

.............................Wisielec.....

Czy ja wiem? W panu coś się wypaliło, jakbyś już go nie pociągała...

Przepraszam, ale tak widzę te karty.

Gość Nexie
Napisano
Czy ja wiem? W panu coś się wypaliło, jakbyś już go nie pociągała...

Przepraszam, ale tak widzę te karty.

Nie wydaje mi się, żeby tak było ;)

Napisano

Być może jest tak, że czeka na Twój gest... Wyczekiwanie bez końca rodzi takie właśnie emocje a raczej ich brak...

Popatrz na to:

Co powinnam zrobić by uzyskać kontakt z Panem?

2 Kielichów - Rydwan - 10 Buław = Suma Rydwan

-----------Słońce----Gwiazda---Gwiazda----------

-------------Umiarkowanie--Wisielec--------------

------------------------Cesarz-------------------

Tu ewidentnie widać, że powinnaś zbiżyć się do niego i zaryzykować, choć łatwo i lekko nie będzie. W podsumie masz Cesarza (to twardy gość).. Nie wiem, co zaszło między Wami, ale jeśli chcesz ciągu dalszego., to trzeba zbliżyć się i udźwignąć problem.

Napisano (edytowane)

jak to bywa brak reakcji doprowadza do frustracji wiec takie zawieszanie słowne z obu stron wypala ta znajomość.hmm chyba za mało w nim pokładów do zdecydowanych ruchów wiec zaryzykuj i tu weź sprawy w swoje dłonie i wykonaj pierwsza ruch bo bedziesz miala przed soba jasna sytuacje po co główkować a poza tym zastosuj się do starego powiedzenia ...kuj żelazo póki gorące... ;]

Edytowane przez CessPablos
Gość Nexie
Napisano

W sumie co racja to racja... Dzięki Pablos ;)

Wiesz... On czasami "Cesarz nieruchawy na tronie" - w sensie, że taki nie prędki do działania :)

ALE... Jak już tutaj wspomniałam zrobiłam niedawno ruch w Jego stronę i bez większych rezultatów bo jak milczał tak milczy dalej... Więc mam mieszane myśli co do kolejnego ruchu z mojej strony...

Napisano

może on taki "ślepy" facet i trzeba bardziej dosłownie i konkretnie przedstawić mu swoje myśli, albo rzeczywiście z niego wyparowało i tym brakiem odzewu chce się od siebie oddalić i żebyś mu dała spokój bo zazwyczaj tak ludzie postępują jeśli chcą kogoś zbyć - nie komunikują się zrywają kontakt bo to najłatwiejsze wyjście dla nich...

Gość Nexie
Napisano

"Ślepy" to ja bym powiedziała z jakiego powodu, ale to dłuższa historia... :)

Powiem tak przez osobę trzecią kontakt Nam się całkowicie zerwał - pewnie chciał się oddalić, ale są powody dla których nie może/nie umie tego zrobić... A jakby się na maksa oddalił to by nie reagował na moje "zaczepki"...