NATANAEL Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 Prośba o interpretację snu: Śniło mi się, że moja rodzona siostra zaginęła, po prostu wszelki ślad po niej zaginął, jakby nagle rozpłynęła się we mgle. Z czasem okazywało się , że to być może zaplanowana ucieczka, bo znalazłam przy brzegu jeziora wszystkie istotne dokumenty (dowód, paszport, karty płatnicze, zdjęcia). We śnie była również nasza Mama, która bardzo to wszystko przeżywała, i część snu działa się w naszym starym mieszkaniu, gdzie razem z Mamą i siostrą przed laty mieszkałyśmy. W tym śnie nawet odwiedziłam Irlandię, w której siostra mieszka obecnie i pracuje. Chciałam , się upewnić, czy nic się Jej nie stało i czy nie wpadła w jakieś nałogi albo nie załamała się. W rzeczywistości ma trudną sytuację materialną - urodziła niedawno dziecko w wieku 41 lat (pierwsze i jedyne), jest na urlopie macierzyńskim i tak naprawdę jest bardzo przybita codziennością i brakiem pieniędzy. We śnie wszystko działo się głównie w nocy, większość na dworze, czasem był to wieczór ale ogólnie spokój przebijał i smutek. Bardzo się martwiłam, że siostra chce sobie coś zrobić, czułam, że Ona nie chce już kontaktu z nami. W ogóle sen był bardzo mroczny i tajemniczy. Dodam, ze mam 40 lat, siostra rok więcej. Jesteśmy ze sob zżyte mimo dzielącej nas odległości, niedługo mam być chrzestną jej córeczki, ale wiem od innych osób, że nie jest jej łatwo i nie wie jak poradzić sobie w trudnych sytuacjach życiowych. Mieszka jak już wspomniałam w Irlandii z córeczką i partnerem, który nie jest rozwiedziony (od lat nie żyje już z żoną) i ma w Polsce dorosłe dzieci.Jednak zarówno jego dzieci jak i rodzice akceptują moją siostrę i odwiedzają ich.We śnie pamiętam panikę, która mnie ogarniała z niemocy i troski o życie i losy siostry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi