Skocz do zawartości

Kwiecień'2013

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Praca 10 buław - duża odpowiedzialność, będę miała dużo do roboty,mogę czuć się nawet przemęcozna

Finanse 8 kielichów 6 monet suma Wisielec/Cesarzowa - będę rozglądała się za możliwością dodatkowego zarobku

Uczucia Rycerz Buław As Kielichów Sprawiedliwość - suma Cesarzowa możliwe, że ktoś wyjdzie z inicjatywą wyjaśnienia mi czegoś

Dom/Rodzina As Mieczy Gwiazda suma Księżyc/Pustelnik - analizowanie czy dać sobie szansę, dużo rozmyślań

Zdrowie -3 buław 3 kielichów suma Wieża - widać, że odblokują się moje emocje i będę radosna

Niespodzianka 2 mieczy 9 monet Moc suma Rydwan - jakas rozmowa mnie czeka, moze w necie, może jakiś upominek,sama nie wiem

Co robić As Buław Giermek Buław suma Kapłan - nie bać się przejmować inicjatywy

Czego nie robić Kapłanka Rycerz Kielichów suma Diabeł -nie ulegać mężczyźnie

Rada Pustelnik Królowa Monet suma Kapłan - mam pokazać klasę i mądrość kobiecą, pamiętać o zasadach,które mam

Napisano

Praca 10 buław ---> HB X Kolo Fortuny i I Mag

Tak, duzo pracy, duzo obowiazkow. Moze byc, ze czasem bedzie tego Tobie za duzo. Moze byc nawet tym przemeczona.

Ogolnie wazne jest, zebys przyjrzala sie temu wszystkiemu i nie brala na siebie wszystkiego jak leci. Mozliwe, ze beda rzeczy, ktore z powodzeniem bedziesz mogla przekazac komus innemu na jego barki. Bierz na siebie tylko to, co rzeczywiscie wymaga Twojej uwagi, reki i zaangazowania. Wszystko inne Ci nie ucieknie. Nie zajac. Ewentualnie porzuc myslenie, ze jestes niezastapiona. To lechcze ego, ale jednoczesnie sprawia, ze za wiele na siebie bierzemy.

Finanse 8 kielichów 6 monet suma Wisielec/Cesarzowa, suma HB XIV Umiarkowanie

Tu jakies wydatki moga byc i potrzeba czyjegos wsparcia. Oba podsumy wskazuja na to, ze trzeba bedzie uwazac z wydatkami. Moze byc cos ekstra, albo po prostu najdzie Cie zbytnia rozrzutnosc... wiec uwazac na to. Ostroznie powiedzialabym z finansami w tym m-cu.

Uczucia Rycerz Buław As Kielichów Sprawiedliwość - suma Cesarzowa; suma HB VII Rydwan

Tu moze pojawic sie jakis impuls, ktory da Ci poczucie zadowolenia, ale Sprawiedliwosc w uczuciach to jak chlodnica. Takze jezeli cos sie pojawi, Ty spojrzysz na to z boku, sceptycznie i mozliwe, ze niekoniecznie skorzystasz z okazji. Podsumy mowia o mozliwosciach, ktore stoja przed Toba otworem, ale takze o potrzebie konkretnego stwierdzenia, czy chce w to wchodzic czy nie? W kazdym razie moze byc dosc cieplo... jakas pokusa, ale mozliwe, ze sie do tego zdystansujesz.

Dom/Rodzina As Mieczy Gwiazda suma Księżyc/Pustelnik, suma HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita

Tu moga pojawic sie rozmowy. Pewne sprawy beda wymagaly wyjasnienia. Przed Toba czas niepewnosci pod tym wzgledem, ale i uzdrawiania pewnych rzeczy. Duzo czasu poswiecisz na przemyslenia, dociekania, jak dobrze bedzie z Twojej perspektywy, jak to moze wygladac. Ogolnie beda tu tez starania, aby w pewnych sprawach wyjsc poza dotychczasowe ich postrzeganie, mozliwe tez, ze rozmowy jakies majace na celu wyczucie tego, co chce druga strona. No czas mozliwe, ze nawet takiego naprawiania czegos, wyjasniania, powiedzialabym.

Zdrowie -3 buław 3 kielichów suma Wieża; suma HB VI Kochankowie

Na serce uwazaj. Tak mi sie skojarzylo. Tu duzo takich kart jest zwiazanych z sercem, uczuciami. A rozne stresy, emocje, wiadomo nie wplywaja na serducho najlepiej.

Niespodzianka 2 mieczy 9 monet Moc suma Rydwan; suma HB XXII Glupiec i IV Cesarz

No tu skojarzylo mi sie, jakbys sie w pewnej sprawie ostro miala postawic, zawalczyc o swoje, moze wywalczyc jakies nowe perspektywy dla siebie, moze cos sprecyzowac bardziej, co do tej pory jest totalnie w chaosie i niesprecyzowane. W kazdym razie tu widac Twoje aktywne dzialania, pokazanie, co w Tobie tkwi dobrego i wykazanie sie tym, zareklamowanie, ze tak powiem.

Co robić As Buław Giermek Buław suma Kapłan, suma HB I Mag

Przestac sie tak sztywno kontrolowac. Jezeli czujesz, ze jest moment do dzialania, rob to. Nie zastanawiaj sie tyle, odrzuc swoje jakies sztywne zasady, pozwol poniesc sie impulsom.

Czego nie robić Kapłanka Rycerz Kielichów suma Diabeł, suma HB II Kaplanka

Nie czekac na cos, co nie ma szansy byc. Kaplanka jest cierpliwa a Rycek Kielichow upierdliwy i egoistyczny. Kaplanka moze sobie czekac, az on sie zdefiniuje, a on wiadomo, zrobi, jak mu dobrze. Podsumy swiadcza, abys pozbywala sie ze swojego zycia wszelkiej zakaly, ktora Ci to zycie na tyle "ubarwia", ze nie mozesz sie nim w pelni ciszyc (Diable daje Kochankow)... i ogolnie kieruj sie intuicja. Jezeli czujesz wewnetrznie, ze Twoj glos Cie przed czym przykladowo ostrzega, ufaj mu.

Rada Pustelnik Królowa Monet suma Kapłan, suma HB IX Eremita+

Przede wszystkim zajmij sie na 100% soba. Zadbaja o siebie (co robisz zapewne caly czas, ale tu chodzi wrecz o takie rozpieszczenie siebie), zajmij sie domem, rodzina... :) Zyj bardziej wg siebie. Olej innych.

• Lubię to! 1
Napisano

Praca 10 buław

dużo zadań, obowiązków, natłok spraw, być może też spiętrzą się jakieś zaległości lub ktoś nagle zachoruje i trzeba będzie przejąć po nim sprawy; może być przemęczenie/przeciążenie

Finanse 8 kielichów 6 monet suma Wisielec/Cesarzowa

szału nie ma, jest stały dochód (6 monet), ale będziesz się rozglądała za czymś (8 kieli + Wisielec), co pozwoliłoby Ci na większą niezależność finansową (Cesarzowa)

Uczucia Rycerz Buław As Kielichów Sprawiedliwość - suma Cesarzowa

w uczuciach ruchliwie i pozytywnie, widać Twoje zadowolenie z tego, co będzie się działo w kwietniu, są spotkania, spacery i wiosna w sercu

Dom/Rodzina As Mieczy Gwiazda suma Księżyc/Pustelnik

tutaj trzeba będzie podjąć pewne decyzje, które staną na ostrzu noża, jest szansa na poprawę relacji (Gwiazda), oboje chcecie, ale póki co nie ma wspólnych argumentów, jest cel, ale nie ma przełożenia słów na czyny (As mieczy - gadanie), za to pewne niejasności (Księżyc), które będą wymagać rzetelnej analizy, rozliczenia się z tym, co się tak naprawdę czuje, a czego sobie nie okazujecie albo już nie potraficie sobie okazać (Księżyc+Pustelnik)

Zdrowie 3 buław 3 kielichów suma Wieża

jest równowaga, ale też sugestia i większym spędzaniu czasu na świeżym powietrzu

Niespodzianka 2 mieczy 9 monet Moc suma Rydwan

ktoś faktycznie niespodziewanie może o sobie przypomnieć, stawiałabym na kobietę, z którą utrzymujesz kontakty przez neta, może wyjść z propozycją spotkania w realu, bo np. akurat będzie w Twoich okolicach

Co robić As Buław Giermek Buław suma Kapłan

działać aktywnie, kontaktować się, nawiązywać nowe znajomości

Czego nie robić Kapłanka Rycerz Kielichów suma Diabeł

nie ulegać zbytniemu roztkliwieniu, nagłym porywom serca, nie działać czysto intuicyjnie

Rada Pustelnik Królowa Monet suma Kapłan

pewne sprawy przemyśleć, nawet po milion razy, zanim podejdziesz do działań, zajrzeć w głąb siebie, zdać się na doświadczenie i przewidywać skutki swoich działa i decyzji (Kapłan)

• Lubię to! 1
Napisano

Praca 10 buław - czujesz się obarczona nadmiarem obowiązków, zmęczenie daje niekiedy dobrze w kość, uważaj, żeby długoterminowo nie obciążać organizmu, bo może się zbuntować.

Finanse 8 kielichów 6 monet suma Wisielec/Cesarzowa - powoli będą odchodzić w zapomnienie Twoje kłopoty finansowe, za jakiś czas może się pojawić nowe źródło dochodu, z którego będziesz zadowolona

Uczucia Rycerz Buław As Kielichów Sprawiedliwość - suma Cesarzowa

W uczuciach postępuj rozważnie i działaj powoli, bądź wierna sobie, uczciwa wobec siebie i innych, a nowe uczucie przyniesie Ci spełnienie.

Dom/Rodzina As Mieczy Gwiazda suma Księżyc/Pustelnik -

Dużo myślisz o rodzinie, domu,o tym o tym co zgrzyta, masz nadzieję na wyjaśnienie niejasności, które się pojawiły, próbujesz do nich dotrzeć, przeanalizować, zastanowić się nad tym wszystkim

Zdrowie -3 buław 3 kielichów suma Wieża -

puszczą hamulce, wiele energii zostanie uwolnione, poczujesz taka wewnętrzną lekkość.

Niespodzianka 2 mieczy 9 monet Moc suma Rydwan - dostaniesz powera do działania, poczujesz, że Twoje marzenia zaczynają się spełniać przy pomocy różnych sytuacji i osób

Co robić As Buław Giermek Buław suma Kapłan -postawić na kreatywność, działać, ale nie za wszelką cenę i nie wszystkimi sposobami - zasady obowiązują zawsze i wszędzie.

Czego nie robić Kapłanka Rycerz Kielichów suma Diabeł - nie tkwić na pozycji kapłanki, wyjść ze swojego wnętrza, porzucić to co krępuje

Rada Pustelnik Królowa Monet suma Kapłan -

postępować zawsze rozważnie, być stabilną, ułożoną kobieta - królową, która zna swoją wartość, ale zna również swoje miejsce w społeczeństwie -

Gość Pasqualina
Napisano

Praca 10 buław - sporo pracy przed Tobą, wręcz zostaniesz zarzucona obowiązkami, ale dasz radę :)

Finanse 8 kielichów 6 monet suma Wisielec/Cesarzowa - hmm tu mi się wydaje, że jakieś wydatki mogą Cię czekać i będzie Ci potrzebne czyjeś wsparcie. Jakieś pieniążki może się opóźnią

Uczucia Rycerz Buław As Kielichów Sprawiedliwość - suma Cesarzowa - być może przystopujesz jakiegoś mężczyznę w jego nierozważnych działaniach

Dom/Rodzina As Mieczy Gwiazda suma Księżyc/Pustelnik - będziesz snuła dużo planów, marzeń

Zdrowie -3 buław 3 kielichów suma Wieża- wyluzujesz się, staniesz się bardziej radosna otwarta i wesoła

Niespodzianka 2 mieczy 9 monet Moc suma Rydwan - zostaniesz obdarzona jakimis milymi komplementami

Co robić As Buław Giermek Buław suma Kapłan -działać i stymulować innych do działania ;D

Czego nie robić Kapłanka Rycerz Kielichów suma Diabeł - nie kierować się wyłącznie emocjami, być bardziej zdecydowaną

Rada Pustelnik Królowa Monet suma Kapłan - skup się na pracy i obowiązkach domowych...

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

Praca 10 buław - duża odpowiedzialność, będę miała dużo do roboty,mogę czuć się nawet przemęczona

praca mnie przeciążyła, miałam w pewnej chwili dość, bo szef próbował mi dorzucić nowe obowiązki, ponadto nagle jedna osoba złożyła wypowiedzenie, co oznacza problemy z tworzeniem grafiku przeze mnie...;(

Finanse 8 kielichów 6 monet suma Wisielec/Cesarzowa - będę rozglądała się za możliwością dodatkowego zarobku

trochę dużo wydałam, na szczęście mam oszczędności

Uczucia Rycerz Buław As Kielichów Sprawiedliwość - suma Cesarzowa możliwe, że ktoś wyjdzie z inicjatywą wyjaśnienia mi czegoś

jeden pan zabiegał o kontakt, mówił mi duzo miłych rzeczy, w międzyczasie wrócił w moje zycie ktoś, od kogo już się odcinałam, nagle i nieoczekiwanie dał znak zycia, pohamowałam go trochę w zapędach i pewne rzeczy sobie wyjasniliśmy;)

Dom/Rodzina As Mieczy Gwiazda suma Księżyc/Pustelnik - analizowanie czy dać sobie szansę, dużo rozmyślań

w moim domu ok,ale z ojcem mam na pieńku (stąd Księżyc chyba...) i raczej nie widze szans na poprawę sytuacji

Zdrowie -3 buław 3 kielichów suma Wieża - widać, że odblokują się moje emocje i będę radosna

byłam chora, dopadł mnie silny wirus, ale faktycznie odblokowałam emocje i chyba energię, przez problem rodzinny wypłakałam się za wszystkie czasy i nagle poczułam w sobie ogromną siłę:)

Niespodzianka 2 mieczy 9 monet Moc suma Rydwan - jakas rozmowa mnie czeka, moze w necie, może jakiś upominek,sama nie wiem

to chyba ten kontakt z panem, który udawał, że mnie nie dostrzega i nagle okazało się, że nadal istnieję w jego świadomości...

Co robić As Buław Giermek Buław suma Kapłan - nie bać się przejmować inicjatywy

chyba tak, jak pisałam, pewnie to dotyczy rozmowy z szefem, podczas której odważyłam się powiedzieć mu o moich planach

Czego nie robić Kapłanka Rycerz Kielichów suma Diabeł -nie ulegać mężczyźnie

dokładnie, nie ulegać:) i nie pokazywąć, ze mi zalezy:)

Rada Pustelnik Królowa Monet suma Kapłan - mam pokazać klasę i mądrość kobiecą, pamiętać o zasadach,które mam