Skocz do zawartości

Kwiecień - zgapione od Inez ;)

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Praca

Gwiazda

może szansa na uspokojenie atmosfery w pracy, może bardziej spokojny okres się szykuje, a może gdzieś na horyzoncie pojawi się możliwość zmiany

Finanse

8 mieczy, As buław, Król monet ---> Kochankowie

ooo, chyba szef wywiąże się z obietnicy podwyżki, ale będą rozmowy w tym temacie

Uczucia

4 buław, Koło, 3 buław ---> Gwiazda/Sprawka

na skutek wydarzeń losowych coś powinno mnie bardzo ucieszyć, może wreszcie pan raczy podjąć jakieś decyzje

Dom/Rodzina

9 buław

bez zmian, ale też dystans wobec bliskich, pewnie więcej czasu będę spędzać poza do domem albo nie u siebie :P

Zdrowie

6 mieczy

chyba wiosenne przesilenie da o sobie znać i znowu zapalenie zatok

Niespodzianka

4 monet, 8 kieli, Paź kieli ---> Kapłanka

kurczę, chyba się nakręciłam :zeby: jakieś nieśmiałe ruchy w sprawach uczuciowych

Co robić?

Rycek buław, Diabeł, Sąd ---> Wieża/Rydwan

działać, przeć do przodu, wykazywać inicjatywę, być aktywną, wyrywać się z łańcuchów i struktur, które mnie ograniczają

Czego nie robić?

Kochanki, 3 kieli, Słońce ---> Wieża/Rydwan

nie ujawniać się uczuciowo, na wyznania jeszcze przyjdzie czas, nie mieszać osób trzecich (3 kieli) w swoje sprawy uczuciowe - chyba właśnie wmieszałam, bo czytacie :lol:

Rada Cesarz

co by się nie działo, zachować stoicki spokój

Edytowane przez Erza
literowka
  • Maestro
Napisano

Praca

Gwiazda

będziesz raczej marzyć niż się na niej skupiać, a może pan w pracy bardziej Cię zaabsorbuje?;)

Finanse

wygląda na to, ze szef sypnie kasą

Uczucia

powinno być milo, w tym kole mogą pojawiać się nieprzewidziane wydarzenia, nie zawsze miłe, ale spowodowane przez los

Dom/Rodzina

9 buław

spokojnie, ale z dystansem

Zdrowie

6 mieczy

trudno mi rzec, ale faktycznie może byc katar i zatoki, toz to karta wodna jakby nie było;)

Niespodzianka

ktoś, kogo dobrze znasz może wyjśc z propozycją, która wywoła w Tobie szereg emocji

Co robić?

nie bac się działania, być energiczną, żwawą, odważną

Czego nie robić?

nie wyznawać uczuć

Rada Cesarz

twardo obstawać przy swoim

Napisano

Praca

Gwiazda

- oddajesz się marzeniom - jakieś nadzieje wypełniają teraz Twoją głowę, może już oczami wyobraźni widzisz się w innej pracy lub w lepszych warunkach pracy, w której teraz jesteś.

Finanse

Po takim zamrożeniu wynagrodzenia coś wreszcie drgnie w tej materii, monetowy może okazać swą szczodrość, ale do końca nie będzie wiadomo co, jak i ile.

Uczucia

W uczuciach ładnie - chociaż los może Cię zaskoczyć różnymi i również mniej miłymi niespodziankami - ale zawsze ta nadzieja szepcze, że wszystko będzie dobrze. Zawsze stawiaj na uczciwość.

Dom/Rodzina

9 buław

Taka zdystansowana z Ciebie osoba - przysłowiowa Zosia Samosia.

Zdrowie

6 mieczy

mogą być i zatoki, ale również zapalenie pęcherza - taka przeziębieniowa przypadłość.

Niespodzianka

Zapragniesz żyć po swojemu - inaczej - na razie to jeszcze kiełkuje w twoim wnętrzu, ale wkrótce może się to zmaterializować.

Co robić?

zamknąć całkowicie za sobą przeszłość - pozbyć się definitywnie ograniczeń, odrodzić się wewnętrznie, przejrzeć na oczy, rozeznać tak jak jest naprawdę i wtedy zacząć dynamicznie działać.

Czego nie robić?

nie działać zbyt spontanicznie - czasem lepiej się chwilę zawahać i dopiero gdy jest się pewnym odsłonić swoje oblicze. Jest też zachęta do działania, ale po uprzednim gruntownym posprzątaniu własnego podwórka.

Rada Cesarz

Nakreślić stabilne struktury swojego dalszego życia. Odzyskać pewność siebie, stanowczość - nie dać sobie nadmuchać w kaszę.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)
Praca

Gwiazda

będziesz raczej marzyć niż się na niej skupiać, a może pan w pracy bardziej Cię zaabsorbuje?;)

hahaha :lol: to mi dopiero szef da jak będę chodzić rozkojarzona :zeby: dzięki :)

Edytowane przez Erza
Napisano

Kędry

może już oczami wyobraźni widzisz się w innej pracy lub w lepszych warunkach pracy, w której teraz jesteś.

coś w tym jest, pracowałam kiedyś w innym miejscu, gdzie było mniej nerwów, ludzie byli serdeczni i mili, chciałabym tam wrócić, ale też są myśli o tym, że w obecnej pracy mogłabym robić coś innego

Taka zdystansowana z Ciebie osoba - przysłowiowa Zosia Samosia.

zgadza się ;)

bardzo dziękuję :bukiet:

Napisano

Praca

Gwiazda ---> HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

No... Gwiazda to tez nowe projekty, nowe pomysly w pracy. Wazne, zebys umiala na nie spojrzec obiektywnie i tak zaangazowac sie w nie, aby pamietac, ze tyle zysku co Twojego wysilku. Takze, jezeli uznasz, ze to cos fajnego, badz pilna i pracowita.

Finanse

8 mieczy, As buław, Król monet ---> Kochankowie, HB IX Eremita

Tu bedzie radzenie sobie. Finansow mniej niz potrzeb. Mozliwe, ze dodatkowo jakies zajecia, zeby te finanse polepszyc. Tu moze miec cos wspolnego z tym u gory, cos moze dac Ci dodatkowo szanse zarobku, dzieki czemu latwiej Ci bedzie z finansami. Jednak ogolnie z finansami powinnas byc ostrozna, jak to sie mowi dwa razy grosz w reku obrocic, bo mozesz potem miec problem... jak zaszarzujesz.

Uczucia

4 buław, Koło, 3 buław ---> Gwiazda/Sprawka; suma HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc

Hmm... tu wydarzy sie cos, co pozwoli Ci miec nadzieje na lepsza przyszlosc w tej kwestii. Jednak na ten czas tu bedzie to raczej czekanie na to, co z tego wyniknie. Ogolnie wazne, zebys mimo wszystko umiala na to spojrzec z dystansem. Takze byla cierpliwa, ale i uczciwa, rowniez wobec samej siebie.

Dom/Rodzina

9 buław ---> HB IX Eremita

Tu chyba bardziej skupienie sie na sobie, nie za czynny udzial w zyciu rodzinnym. Raczej bedziesz gosciem w swoim domu. Inne sprawy beda Cie zajmowaly.

Zdrowie

6 mieczy ---> HB VI Kochankowie

Uwazaj na stres, zmeczenie i serducho. Emocje itd. moga je wyniszczac.

Niespodzianka

4 monet, 8 kieli, Paź kieli ---> Kapłanka; HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Jakies zaproszenie od kogos, moze jakas podroz. W kazdym razie na pewno jakis mily gest ze strony kogos, z kim znajomosc do tej pory tkwila w tzw. martwym punkcie. Bardzo sie z tego ucieszysz. Wazne, abys w tym wszystkim korzystala tu ze swojej intuicji.

Co robić?

Rycek buław, Diabeł, Sąd ---> Wieża/Rydwan; HB VIII Sprawiedliwosc

Ogolnie pozwolic sie dziac. Nie bac sie, ze cos sie nie uda. Ufac, ze los i opatrznosc nad Toba czuwaja. Realnie ocenic sytuacje i nie dac sie nikomu ani niczemu w jakikolwiek sposob Cie ograniczac. Walcz o swoje.

Czego nie robić?

Kochanki, 3 kieli, Słońce ---> Wieża/Rydwan; HB X Kolo Fortuny i I Mag

No nie wiem, moze nie kierowac sie nadmiernie emocjami, swoimi odczuciami. Tu wszystko takie emocjonalne, uczuciowe "moje, co ja czuje, co mnie boli, ja chcialabym, aby mnie kochano i abym ja kochala"... Tu to moze Cie dosc mocno ograniczac.

Ogolnie powinnas wiecej luzu wykazac, pozwoli sie pewnym sprawom dziac, na nic sie nie nastawiac, obserwowac ino i ewentualnie odpowiednio do sytuacji dzialac.

Rada Cesarz

No przede wszystkim staraj sie na wszystko patrzec realnie, poza emocjami. Szczegolnie, jezeli sama widzisz, ze emocje Cie w jakis sposob ograniczaja (co widac wyzej tez), ogolnie tez oceniac swoje szanse, czy co tam sie dziej, realnie, oceniac, planowac dzialania i byc konsekwentna. Cesarz to pragmatyk, on sie nie rozczula. Patrzy co w zyciu jest do zrobienia i to robi. :)

Napisano

Bardzo dziękuję Sacral :_kwiatek:

Finansow mniej niz potrzeb.

haha no wiadomo :zeby:

Niespodzianka

4 monet, 8 kieli, Paź kieli ---> Kapłanka; HB XII Wisielec i III Cesarzowa

Jakies zaproszenie od kogos, moze jakas podroz. W kazdym razie na pewno jakis mily gest ze strony kogos, z kim znajomosc do tej pory tkwila w tzw. martwym punkcie. Bardzo sie z tego ucieszysz. Wazne, abys w tym wszystkim korzystala tu ze swojej intuicji.

tu przyszło mi na myśl, że mój kolega może mnie zaprosić do siebie, miałam jechać w lutym, ale nie wypaliło, może właśnie w kwietniu się uda :)

Rada Cesarz

No przede wszystkim staraj sie na wszystko patrzec realnie, poza emocjami. Szczegolnie, jezeli sama widzisz, ze emocje Cie w jakis sposob ograniczaja (co widac wyzej tez), ogolnie tez oceniac swoje szanse, czy co tam sie dziej, realnie, oceniac, planowac dzialania i byc konsekwentna. Cesarz to pragmatyk, on sie nie rozczula. Patrzy co w zyciu jest do zrobienia i to robi. :)

a ja lubię się rozczulać, mało Cesarza we mnie :oczko:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

weryfikacja

Praca

Gwiazda

w pracy zostały wprowadzone pewne zmiany, poprzez które wiele zleceń jest szybciej realizowanych

Finanse

tu bez rewelacji, były pewne nieprzewidziane wydatki i przez to mój plan zakupu sobie pewnej rzeczy został niejako zamrożony (8 mieczy)

Uczucia

było różnie... niestety Koło pokazało pewne zachowania i pewne informacje, ktore do mnie doszły, ale jeszcze jestem na etapie ich sprawdzania, czy to aby nie tylko plotki dotyczącego jego powrotu do eks; na dzień dzisiejszy znowu się do siebie nie odzywamy

Dom/Rodzina

9 buław

czułam się w domu nieco jak pustelnik, dużo czasu przebywałam sama ze sobą, choć w domu zawsze ktoś był, poza tym parę dni zwolnienia też się tu zaznaczyło

Zdrowie

6 mieczy

zapalenia zatok nie było, ale za to inne dolegliwości się odezwało, poza tym złapałam na parę dni dołek i nie było miło

Niespodzianka

odezwał się mężczyzna, którego poznałam na imprezie sylwestrowej; tutaj uznanie dla Sacral, bo to dostrzegła :)

Co robić?

a tu Kędry miała rację, podjęłam pewną decyzję, która pomoże mi pewne rzeczy zmienić

Czego nie robić?

i tu niestety się nie udało; emocje wzięły górę w wielu kwestiach...

Rada Cesarz

próbowałam :P