Farfalla209 Napisano 25 Marca 2013 Napisano 25 Marca 2013 (edytowane) Kwiecień 2013 Praca: 7 buław Pracowicie, dużo wysiłku, chęć pokazania swojej wartości i umiejętności, z pozytywnym efektem... Finanse: Sprawiedliwość VIII (O) W mojej talii Crowleya ta karta nazywa się "Waga", brak równowagi między wydatkami, a przychodami, jeszcze lekkie obciążenie finansowe w tym miesiącu Uczucia: 6 buław Ta karta wskazuje na namiętność i harmonię gdy pytanie jest o uczucia, ale ja myślę, że w moim wypadku jej przesłanie nie jest uczuciowe. Że w kwietniu po prostu nie będę się skupiać na uczuciach (stąd buławy a nie kielichy np), że "pokonam" i "zwyciężę" tą słabość, zmęczenie całą tą sytuacją i nakieruję swoją uwagę na pozytywne rzeczy. Dom / Rodzina: Królowa Dysków (Denarów) (O) Zaniedbam trochę rodzinę przez zmęczenie i sfrustrowanie nimi.. nie będę mieć ochoty na kontakty i odwiedziny Zdrowie: Wszechświat XXI (O) Myślę, że będę potrzebować więcej ruchu.. będę się czuć uwięziona w swoim skostniałym zasiedziałym ciele (chociaż to dziwne, bo planowałam właśnie od kwietnia zacząć chodzić na różne zajęcia sportowe, może właśnie ten brak równowagi w finansach nie pozwoli na to w kwietniu jeszcze ) Niespodzianka: 7 denarów (O) . 5 mieczy (O) -> Głupiec Moja niespodzianka będzie smutna, a mianowicie taka, że kasa bardzo szybko mi stopnieje, mimo, że oczekiwałam, że w kwietniu już się skończą problemy . Cenna wskazówka, warto się w takim razie rozejrzeć za dodatkowym źródłem kaski na kwiecień (myślałam, że to nie będzie konieczne). Co robić? 7 mieczy (O) . Królowa Mieczy (O) . Wieża XVI -> Wisielec Nie tracić czasu, działać konkretnie i wytrwale, skupiać się na pozytywach, nie dać się czarnowidztwu i poczuciu rozsypki i beznadziei.. Czego nie robić? Słońce XIX . Głupiec 0 . 3 mieczy -> Głupiec Hmm.. coś czuję, że muszę się trzymać ziemi i nie patrzeć na wszystko przez różowe słoneczne okluary, że "jakoś to będzie" tylko naprawdę wziąć się w garść bo inaczej czeka mnie rozczarowanie.. Rada: Król Mieczy Kierować się rozsądkiem, twardo stąpać po ziemi, myśleć racjonalnie i działać.. Coś dużo 7demek i Głupców wyszło na kwiecień.. Edytowane 25 Marca 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Farfalla209 Napisano 26 Kwietnia 2013 Autor Napisano 26 Kwietnia 2013 Weryfikacja dla porządku i samej siebie, mam nadzieję, że to nie jest niezgodne z regulaminem: W pracy było bardzo pracowicie, ale też dużo zmagań, potrzeba udowodnienia swojej wartości i prucia naprzód mimo średnich chęci. W finansach było spoko, bez rewelacji, ale w końcu powoli zaczęłam wychodzić na prostą, nie było tak jak sądziłam. W uczuciach była harmonia, której w ogóle się nie spodziewałam i na którą się nie zapowiadało. Nie miałam za bardzo czasu na rodzinę ani ochoty, brakowało mi chęci. Zdrowie - zaatakowały mnie pryszcze i czuję, że bardzo potrzebuję detoksu, a poza tym to nic + mocne zakwasy bywały, w zasadzie obydwie rzeczy zgadzają się z poczuciem uwięzienia w ciele które mi naszło na myśl w związku z tą kartą. Niespodzianka myślę, że była taka, że okazało się, że powoli wyrabiam sobie opinię osoby niekompetentnej w pracy i trzeba było podjąć jak najszybciej kroki by temu zaradzić i odwrócić ten proces. Co robić, czego nie robić i rada - to była słuszna rada i chyba jako jedyna dobrze zinterpretowana przeze mnie. Kiepsko mi poszła ta interpretacja, ale trudno być obiektywnym wobec swoich kart Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi