Gość Mana Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 W internecie znalazłam ogłoszenie o konkursie związanym z utworami poetyckimi.. i zastanawiam się czy wziąć udział :? co przemawia za wzięciem udziału w konkursie? królowa wody (pucharów) + 3 powietrza (mieczy) + 2 powietrza (mieczy) -> s.Gwiazda/Sprawiedliwość hmm... nie wiem... może to być dla mnie swego rodzaju sprawdzenie ? jaki będzie wynik mojego udziału (jeśli wezmę w nim udział)? 9 wody (pucharów) + gwiazda + 8 ognia (buław) -> s. Głupiec hmm... poczuję po prostu, że dobrze zrobiłam bez względu czy coś wygram czy nie?? Jak myślicie?? P.S. ach... właściwie powinnam wstawić w pomocy... bo nie wiem czy będę mogła zweryfikować... zależy... Cytuj
Kędry Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Jak wyślesz - to zawsze Ci jakaś odpowiedź przyjdzie -tak mi się wydaje Weź udział - królowa Kielichów dobrze tu wróży. W poezji patrzy się wnętrzem, dzięki temu ożyjesz, odblokujesz się, popatrzysz bardziej optymistycznie na życie, a sprawiedliwość kto wie - może zbierzesz plon. Bardzo zaangażujesz się w swoją twórczość, włożysz wiele serca i energii w swoje dzieło- będziesz miała spore nadzieje na docenienie. Czy wygrasz - może nie w sensie dosłownym, ale da Ci to inne spełnienie - bardziej duchowe, emocjonalne Cytuj
Farfalla209 Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) co przemawia za wzięciem udziału w konkursie? królowa wody (pucharów) + 3 powietrza (mieczy) + 2 powietrza (mieczy) -> s.Gwiazda/Sprawiedliwość Co przemawia? Wg mnie Twój talent!!! Masz duszę poetki i co ważne solidne podstawy by się tym zajmować. Dobrze operujesz słowem i jesteś oczytana i inteligentna. Masz do tego smykałkę. W 2 mieczy widzę też szanse dla Ciebie na zaistnienie . jaki będzie wynik mojego udziału (jeśli wezmę w nim udział)? 9 wody (pucharów) + gwiazda + 8 ognia (buław) -> s. Głupiec Zdecydowanie będziesz zadowolona z tego, że wzięłaś w nim udział i być może z wyniku też, ale wynik nie jest tutaj tak istotny, jak samo przełamanie się i ujawnienie się ze swoją twórczością w tym konkursie . Edytowane 26 Marca 2013 przez Farfalla209 Cytuj
KatiJo Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Airi - to teraz nie masz wyjścia, musisz tak zrobić, żeby dało się zweryfikować Myślę, że warto:) Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Dziękuję Vanalika, dziękuję KatiJo :przytul: Airi - to teraz nie masz wyjścia, musisz tak zrobić, żeby dało się zweryfikować no tak, haha xD teraz nie mam wyjścia Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 co przemawia za wzięciem udziału w konkursie?królowa wody (pucharów) + 3 powietrza (mieczy) + 2 powietrza (mieczy) -> s.Gwiazda/Sprawiedliwość Nie wiem, jak to tam z tym Twoim tworzeniem jest, ale tu jakbys miala sie pokazac szerszej publicznosci, wiec dala sie poznac szerszemu gronu ludzi ze swoim talentem, wyszla do nich. Takze to tu jest wazne. Przestan wiec duzo na ten temat myslec, tu trzeba dzialac. Moim zdaniem wszystko przemawia za wzieciem udzialu w tym konkursie. jaki będzie wynik mojego udziału (jeśli wezmę w nim udział)?9 wody (pucharów) + gwiazda + 8 ognia (buław) -> s. Głupiec Przede wszystkim odwazysz sie i wyjdziesz ze swoja tworczoscia do ludzi, co jest bardzo wazne. Czy teraz tworzysz bardziej dla siebie? Tu widac otwarcie sie na swiat zewnetrzny, wyjscie poza dotychczasowe horyzonty i dzialanie przede wszystkim, duzo dzialania. Mozliwe, ze tez sie jeszcze bardziej rozkrecisz. Powodzenia... Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Dziękuję Sacral Czy teraz tworzysz bardziej dla siebie? w sumie raczej tak, jak czuję żeby coś napisać... powywnętrzniać się na kartkę to to robię. Raczej za dużo osób tego nie widzi, czasem w domu coś przeczytam by powiedzieli co myślą, albo na forum coś wstawię... ale w większości są to takie utworki do kajecika nie wiem czy mam ku temu talent i czy do czegoś one się nadają... no cóż kwestia gustu też wchodzi w rachubę więc nie wszystkim muszą się one podobać. Pozdrawiam <coś 'rozgadałam' się ;P> Cytuj
Vivere Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 W internecie znalazłam ogłoszenie o konkursie związanym z utworami poetyckimi.. i zastanawiam się czy wziąć udział :? co przemawia za wzięciem udziału w konkursie? królowa wody (pucharów) + 3 powietrza (mieczy) + 2 powietrza (mieczy) -> s.Gwiazda/Sprawiedliwość Z kart Dworskich, to właśnie Królowa Pucharów (emocje) najbardziej czuje poezję. A jeśli jest podparta mieczami(powietrzem) to jest zdolna do kreowania, pisania, recytowania. Pierwsza trója jest dynamiczna, znaczy, że masz polot, że masz dużo do zaoferowania. Ale, jesteś troszkę zblokowana, 3 miecze i 2 miecze- tak jakbyś tworzyła do szuflady, recytowała do lusterka, wyrażała siebie dla samej siebie. Gwiazda/Sprawiedliwość - wejdź na scenę, pokaż się publicznie, poddaj się ocenie. jaki będzie wynik mojego udziału (jeśli wezmę w nim udział)? 9 wody (pucharów) + gwiazda + 8 ognia (buław) -> s. Głupiec To może być bardzo ważny krok, ważna decyzja, która jakby miała Ci otworzyć nowa ścieżkę ku nowym doświadczeniom. Wypadniesz bardzo dobrze i nabierzesz apetytu na ciąg dalszy.... karty Ci sprzyjają. Cytuj
Vivere Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Dziękuję Sacral w sumie raczej tak, jak czuję żeby coś napisać... powywnętrzniać się na kartkę to to robię. Raczej za dużo osób tego nie widzi, czasem w domu coś przeczytam by powiedzieli co myślą, albo na forum coś wstawię... ale w większości są to takie utworki do kajecika nie wiem czy mam ku temu talent i czy do czegoś one się nadają... no cóż kwestia gustu też wchodzi w rachubę więc nie wszystkim muszą się one podobać. Pozdrawiam <coś 'rozgadałam' się ;P> No nie widziałam, bo swoje 3 gr pisałam. masz talent, karty to potwierdzają. Królowa Kiel i miecze Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Dziękuję Sacral w sumie raczej tak, jak czuję żeby coś napisać... powywnętrzniać się na kartkę to to robię. Raczej za dużo osób tego nie widzi, czasem w domu coś przeczytam by powiedzieli co myślą, albo na forum coś wstawię... ale w większości są to takie utworki do kajecika nie wiem czy mam ku temu talent i czy do czegoś one się nadają... no cóż kwestia gustu też wchodzi w rachubę więc nie wszystkim muszą się one podobać. Pozdrawiam <coś 'rozgadałam' się ;P> Mam podobnie. Tez pisze raczej dla siebie (prowadze bloga... )... takze stad ta mysl. Tak czy inaczej... powinnas sprobowac. Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Dziękuję bardzo Vivere Tak czy inaczej... powinnas sprobowac. chyba spróbuję... nic za bardzo nie ryzykuję, stracę najwyżej tyle co na tusz, kartki i przesyłkę ;P Cytuj
Gość Mana Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Wiersze wybrane, koperta zaklejona... jutro bądź pojutrze zostanie wysłana na konkurs. Koło 15 czerwca powinno być coś wiadomo co i jak Cytuj
Gość Mana Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 Jak na razie cieszę się, że się zdecydowałam... tak czy inaczej chociaż ktoś poczyta moje 'wypociny' ;P nic nie ryzykuje... a tak wysyłając na konkurs swoje wytwory chociaż nie muszę się zastanawiać czy brać udział czy nie... czy warto czy nie.. ^^ ogólnie problem z głowy a reszta nie zależy już ode mnie :> Pozdrawiam Cytuj
Gość Mana Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 Wygrać nic nie wygrałam.... ale i tak dobrze mi, że zdecydowałam się wysłać wiersze na ten konkurs Przynajmniej ktoś je poczytał i się odważyłam wysłać... a to wszystko już duży plus. Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz :* Cytuj
iridos Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 a pochwalisz sie tu nimi?czy nie masz ochoty? Cytuj
Gość Mana Napisano 14 Czerwca 2013 Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) hmmm... Może trochę później ;P ale jeśli to jedynie tutaj w wątku wstawię... najwyżej Wam się nie spodobają Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Mana Cytuj
Gość Mana Napisano 17 Czerwca 2013 Napisano 17 Czerwca 2013 *Opatrzność* O Opatrzności co szykujesz dla nas? O Opatrzności czy będziesz nam sprzyjać? Idąc przez życie nie wiesz co Cię spotka co Opatrzność dla Ciebie przygotowała *** Ty jesteś wszędzie... Podniosę kamień a Ty też tam będziesz gdy smutno nam gdy wesoło nam Ty jesteś wszędzie czy to znaczy, że jesteś też w NAS? *Dzisiaj* Dzisiaj tak, dzisiaj uśmiechnij się do życia nie ważne jest już jak bolało jak ciężko było i źle uśmiechnij się dzisiaj i idź przed siebie z nową siłą i determinacją a może tym razem będzie lepiej dzisiaj tak, dzisiaj uśmiechnij się życia ... Cytuj
iridos Napisano 18 Czerwca 2013 Napisano 18 Czerwca 2013 twarda babeczka jestes mimo ze dusza romantyzmem przesycona dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi