SacralNirvana Napisano 26 Marca 2013 Napisano 26 Marca 2013 Jak co miesiac i na kwiecien siegnelam po ten rozklad. Praca - Rycerz Kielichow + XI Pasja ---> suma II Kaplanka; suma HB XI Pasja i II Kaplanka No nie wiem, tu jakby tak niezobowiazujaco. Bardziej zajecie sie tym, co lubie, niekoniecznie w kontekscie jeszcze zarobkowym. Pasja mowi o hobby, Kaplanka moze sugerowac ezoteryke, wiec przykladowo Tarot. Finanse - XIII Smierc + 3 Bulaw + 8 Monet ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie No cos sie zmieni. Ciekawe. Powazne zmiany sie szykuja finansowo. Czyzby jednak cos z praca? Uczucia - I Mag + 10 Kielichow + 8 Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Tu przynajmniej zastoju nie widac, widac zadowolenie za to i radosc. Mozliwe kontakty ciekawe. Przyjemnie w kazdym razie, cieplo i nie nudno. Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie Zadowolenie, ale i koniecznosc roznych kompromisow mozliwa. Zdrowie - IV Cesarz Chyba stabilnie. Niespodzianka - XIX Slonce + 6 Mieczy + As Bulaw ---> suma IV Cesarz; suma HB VIII Sprawiedliwosc Skojarzylo mi sie z planami jakimis nieoczkiwanymi wakacyjnymi. Podsumy radza tu, aby sprawe dokladnie przemyslec i zaplanowac, strategicznie wrecz, zeby nic nie wyskoczylo naglego. Takie skojarzenie mam patrzac na te karty. Co robic - Paz Monet + Krolowa Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc Rozwijac sie nadal i pracowac nad soba. Nawet, jezeli nie jestem pewna, czy obrany kierunek jest wlasciwy. Kierowac sie intuicja. Czego nie robic - 5 Mieczy + Paz Bulaw ---> suma IX Eremita, suma HB V Papiez Nie dzialac pod wplywem negatywnych emocji, lekow, czyli nie dzialac pochopnie, bo sie cos wydaje. Lepiej siasc, zastanowic sie, przyjrzec sprawie dokladniej, moze okazac sie, ze cos wyglada zupelnie inaczej. Rada - 6 Bulaw, 9 Monet, Rycerz Monet ---> suma XX Sad; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie Dzialac przede wszystkim, zajac sie soba, rodzina, nie ustawac w dzialaniach i nie bac sie. Kierowac sie sercem. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Praca - Rycerz Kielichow + XI Pasja ---> suma II Kaplanka; suma HB XI Pasja i II Kaplanka ~ Może się pojawić jakaś nowa propozycja...a tak poza tym - tak jak napisałaś ~ na pewno chętnie będziesz zajmować się badaniem nieznanego...poszukiwaniem...filozofią...ezoteryką a może też astrologią (?)... Finanse - XIII Smierc + 3 Bulaw + 8 Monet ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie ~ myślę że w tej kwestii pozostanie tak - jak jest...tutaj bardziej zaznacza się to - że będziesz rozwijać swoje umiejętności/zdolności - generalnie można to określić tak - że nadal będziesz się rozwijać poprzez naukę - a umiejętności które nabędziesz dadzą Ci w dalszym czasie zyski ... Uczucia - I Mag + 10 Kielichow + 8 Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag ~ powiedziałabym nawet że cuuudownie - bardzo fajna relacja z czarującym Panem tylko że póki co na odległość...ale relacja na pewno posunie sie na przód... Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie ~ spokojnie - harmonijnie...jeśli były jakieś kłopoty, niewyjaśnione czy bolesne sytuacje - mają szansę zakończyć się pomyślnie...mozesz oczekiwać dobrych wiadomości, wyjaśnienia zawiłych spraw czy pertraktacji zakończonych po Twojej myśli (z tego co pamiętam były jakieś sprawy urzędowe, no i Bardzo Ważna sprawa dotycząca Córci Twojej - więc myślę że tutaj już się sprawy wyklarują - oczywiście z wynikiem dla Ciebie czy Twojej Córci pozytywnym)...ogólnie będziesz umiała pogodzić wszelkie aspekty: duchowość i materię, pracę i rozrywkę, potrzeby Dzieci i własne... Zdrowie - IV Cesarz ~ mogą wystąpić jakieś problemy neurologiczne...lub np. jakieś poparzenia czy urazy mechaniczne (bo Cesarz to zwiastun takowych) - więc uważaj Kochana... Niespodzianka - XIX Slonce + 6 Mieczy + As Bulaw ---> suma IV Cesarz; suma HB VIII Sprawiedliwosc ~ nie wiem czemu ale moja pierwsza myśl była taka że pewien Pan zrobi Ci niespodziankę i do Ciebie przyjedzie...ale może tutaj też chodzić o to że relacja pomiędzy Tobą a pewnym Panem zacznie się bardzo ładnie rozwijać co Cię zaskoczy... Co robic - Paz Monet + Krolowa Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc ~ rozwijać się poprzez naukę...rozwijać swoje zdolności...jesteś twórcza, pełna inspiracji - pozwól swej duszy po zdobyciu doświadczeń wejść w nowe wymiary czy też rejony... Czego nie robic - 5 Mieczy + Paz Bulaw ---> suma IX Eremita, suma HB V Papiez ~ nie angażuj się w jakieś niepoważne czy wątpliwe sprawy - bądź ponad to...nie anuluj zamiarów, nie zmieniaj oceny jeśli nie będziesz miała pewności że postępujesz prawidłowo - bo może się okazać że niesprawiedliwie czy niezgodnie z prawdą myślałaś czy też postąpiłaś... Rada - 6 Bulaw, 9 Monet, Rycerz Monet ---> suma XX Sad; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie ~ pozwól na rozkwit Twoich sił witalnych, duchowych, rozwój twórczej wyobraźni i intuicji...skoncentruj się na swoich celach i zaspakajaj swoje ambicje, spełniaj swoje marzenia ~ inwestuj w siebie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Marca 2013 Autor Napisano 27 Marca 2013 Dziekuje Mysti ogromnie... Z astrologia. Prowadze bloga z Kalendarzem Ksiezycowym, ale ze wzgledu na zamet ostatnio w zyciu zawiesilam jego prowadzenie... Kalendarz Ksiezycowy Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Ooo proszę )) lecę tam looknąć )) Cytuj
Kędry Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Praca - Rycerz Kielichow + XI Pasja ---> suma II Kaplanka; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Zaangażujesz się całą sobą w jakieś pasjonujące Cię przedsięwzięcie, wyeksponujesz swój świat ducha, poczujesz, że to co robisz jest tym o czym zawsze marzyłaś. Finanse - XIII Smierc + 3 Bulaw + 8 Monet ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie W finansach całkowita transformacja- wybierzesz drogę, która da Ci stabilizację materialną (ja bym tu widziała zawodowe zajęcie się ezoteryką) - nie stanie się to zaraz, ale przyszłość jest obiecująca w tej materii. Uczucia - I Mag + 10 Kielichow + 8 Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Prawdziwe urozmaicenie tu widać - uczucia, czarowanie, działanie. Wymiana energii w każdym razie , chwilami może być bardzo gorąco. No i niespodzianki losowe się tu szykują. Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie Bardzo harmonijne stosunki panują - widać taką zdrową atmosferę, bez napięć i niesnasek. Odnalezienie takiego złotego środka, który spaja relacje. Zdrowie - IV Cesarz Bez niespodzianek tutaj powinno być- żadnych przypadłości tu nie widać. Niespodzianka - XIX Slonce + 6 Mieczy + As Bulaw ---> suma IV Cesarz; suma HB VIII Sprawiedliwosc Jakieś nowe perspektywy odsłonią się przed Tobą, będziesz nimi wręcz zafascynowana - ale podsumy zachęcają do takiego wylania sobie kubła zimnej wody na głowę. Chłodnym okiem spojrzeć na nowe szanse, przekalkulować wszystko za i przeciw. Co robic - Paz Monet + Krolowa Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc Twórczo zapisywać nowe karty swojego życia, czasami zaryzykować, wychylić się, przestać się bać. Czego nie robic - 5 Mieczy + Paz Bulaw ---> suma IX Eremita, suma HB V Papiez Przestać wracać do przykrych wydarzeń, bo wtedy cierpimy głównie my, osłabiamy się energetycznie, wskazana taka mała psychoanaliza. Rada - 6 Bulaw, 9 Monet, Rycerz Monet ---> suma XX Sad; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie Aby poczuć się prawdziwą cząstką Wszechświata potrzeba gruntownego odrodzenia swojego życia, a tym samym pozbycia się ograniczeń - należy nauczyć się patrzeć sercem i kierować jego impulsami. Cytuj
Iwka78 Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Praca - Rycerz Kielichow + XI Pasja ---> suma II Kaplanka; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Praca z intuicją, w dodatku kapłanka moim zdaniem to wzmacnia. Kochasz to robić, stąd też i pasja się pojawia:-) traktujesz to jako pracę, tylko nie widzę denarów tutaj... Finanse - XIII Smierc + 3 Bulaw + 8 Monet ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie Dobre karty... chyba będziesz musiała przewartościować swoje punkciki dotyczące sposobu zarabiania. Będziesz główkować i mędrkować nad tym. Nie wiem, czy tutaj nie staniesz przed jakimś wyborem: lewo czy prawo... ale za pewne pokierujesz się sercem... Uczucia - I Mag + 10 Kielichow + 8 Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag no! na reszcie fajne karty:-))) no będzie się dziać:-) dużo fajnego zakręcenia, pozytywnego:-) może jakieś zauroczenie?:-) Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie Nuda... ciągle to samo:-))) Zdrowie - IV Cesarz Chyba stabilnie. Niespodzianka - XIX Slonce + 6 Mieczy + As Bulaw ---> suma IV Cesarz; suma HB VIII Sprawiedliwosc a mnie się skojarzyło z pracą nie wiem czemu... ale może też być faktycznie okazja do wyjazdu... Co robic - Paz Monet + Krolowa Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc królowa buław to ktoś kto jest pewny siebie i wie dokąd zmierza, więc nie dawaj się zwodzić iluzjom.... idź realnie po ziemi, a nie po niebie... Czego nie robic - 5 Mieczy + Paz Bulaw ---> suma IX Eremita, suma HB V Papiez Odrzucić jakieś takie niezadowolenie, czy poczucie krzywdy... opanować swoją wojowniczość... (no takie mam skojarzenia...) Rada - 6 Bulaw, 9 Monet, Rycerz Monet ---> suma XX Sad; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie cieszyć się swoimi zwycięstwami, korzystać ze swoich pasji umiejętnie tzn. mam na myśli wykorzystywać swoją wiedzę duchową w codziennym życiu myślę, że to będzie czas głębszych przemyśleń na temat rodziny i sposobu zarobkowania.... tak ogólnie... Cytuj
Arshi Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Praca - Rycerz Kielichow + XI Pasja ---> suma II Kaplanka; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Finanse - XIII Smierc + 3 Bulaw + 8 Monet ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie Praca i finanse czy tu czasem nie wychodza zobowiazana jakies alimenty Uczucia - I Mag + 10 Kielichow + 8 Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Radosc mlynaca z rodziny Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie szczesliwa rodzinka Zdrowie - IV Cesarz zdrowie nawet ok moze facet jakis denerwowac Niespodzianka - XIX Slonce + 6 Mieczy + As Bulaw ---> suma IV Cesarz; suma HB VIII Sprawiedliwosc spotkanie z przyjaciolka dawno nie wdziania Co robic - Paz Monet + Krolowa Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc spotykac sie ze znajomymi na kawy itp. Czego nie robic - 5 Mieczy + Paz Bulaw ---> suma IX Eremita, suma HB V Papiez nie chuac na zimne co ma byc i tak sie zdarzy wiec nie trac optymizmu Rada - 6 Bulaw, 9 Monet, Rycerz Monet ---> suma XX Sad; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie stawiaj siebie ponad wszystko...bo liczy sie to zeby na koniec dnia szczescliwym byc ;D 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Marca 2013 Maestro Napisano 30 Marca 2013 Praca - Rycerz Kielichow + XI Pasja ---> suma II Kaplanka; suma HB XI Pasja i II Kaplanka Bardzo możliwe, że karty pokazały Twoją pracę z intuicją, z jej rozwojem,czyli wszelkie zajęcia ezoteryczne, jest to dziedzina, którą lubisz,która Ciebie pasjonuje i przynosi zadowolenie:) Finanse - XIII Smierc + 3 Bulaw + 8 Monet ---> suma XII Wisielec; suma HB VI Kochankowie zmiana,widać, że na horyzoncie pojawi się propozycja stałego dochodu, ale będziesz musiała się nad tym zastanowić i podejrzewam, że w kwietniu jeszcze nie podejmiesz ostatecznej decyzji,co wiecej mam wrażenie, że takowe perspektywy pojawia się później niz w kwietniu. Moje doświadczenia z rozkładem miesięcznym pokazują mi niejednokrotnie, że dana sytuacja nie sprawdza się w tym KONKRETNYM miesiącu,ale np. w następnym, tu masz Wisielca, który opóźnia..Wg mnie karty sygnalizują Ci, że coś już WISI w powietrzu Uczucia - I Mag + 10 Kielichow + 8 Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Bardzo ładne karty, powinnaś czuć się szczęśliwa i radosna, bo i w rodzinie spokój i sielanka i w relacjach z innymi również przyjaźnie i ciepło:) Dom/Rodzina - XIV Umiarkowanie Pełna harmonia Zdrowie - IV Cesarz Coś Ci może kazać siedzieć w domu, tak ja te karty widzę Niespodzianka - XIX Slonce + 6 Mieczy + As Bulaw ---> suma IV Cesarz; suma HB VIII Sprawiedliwosc mam wrażenie, że dotyczyć to będzie przyjazdu/wyjazdu jakiegoś Co robic - Paz Monet + Krolowa Bulaw ---> suma XVIII Ksiezyc powiem tak:nadal być sobą po prostu, jeśli czujesz, że powinnaś postępować tak, a nie inaczej, to rób to, słuchaj swojego wewnętrznego głosu:) Czego nie robic - 5 Mieczy + Paz Bulaw ---> suma IX Eremita, suma HB V Papiez nie próbować na siłę stawiać na swoim, nie obrażać się, nie wykonywać zbędnych ruchów Rada - 6 Bulaw, 9 Monet, Rycerz Monet ---> suma XX Sad; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie bądź wierna sobie, bądź pewna siebie, zajmuj się sobą, bądź troche taką egoistką 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Kwietnia 2013 Autor Napisano 23 Kwietnia 2013 WERYFIKUJE Praca - Rycerz Kielichow + XI Pasja ---> suma II Kaplanka; suma HB XI Pasja i II KaplankaNo nie wiem, tu jakby tak niezobowiazujaco. Bardziej zajecie sie tym, co lubie, niekoniecznie w kontekscie jeszcze zarobkowym. Pasja mowi o hobby, Kaplanka moze sugerowac ezoteryke, wiec przykladowo Tarot. Tu pojawilo sie cos, co z realizacja musi jeszcze poczekac. Ale jak najbardziej zwiazane z tym, co lubie robic. Finanse - XIII Smierc + 3 Bulaw + 8 Monet ---> suma XII Wisielec; suma HB VI KochankowieNo cos sie zmieni. Ciekawe. Powazne zmiany sie szykuja finansowo. Czyzby jednak cos z praca? Jak wyzej. Na teraz zmian nie bylo, plany w tej kwestii bardziej przyszlosciowe. Uczucia - I Mag + 10 Kielichow + 8 Bulaw ---> suma VII Rydwan, suma HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I MagTu przynajmniej zastoju nie widac, widac zadowolenie za to i radosc. Mozliwe kontakty ciekawe. Przyjemnie w kazdym razie, cieplo i nie nudno. Tu byl jakis taki dziwny zryw ale utknelo wszystko w 10 Kielichach. Jeszcze kwiecien nie skonczyl sie, wiec jestem ciekawa, jak objawi sie energia 8 Bulaw. Dopisze jezeli cos w tej kwestii jeszcze sie objawi. Dom/Rodzina - XIV UmiarkowanieZadowolenie, ale i koniecznosc roznych kompromisow mozliwa. No, zadowolenie. Wiecej czasu spedzonego w domu, z rodzina. Ok... Zdrowie - IV CesarzChyba stabilnie. Zdrowie dopisywalo. Niespodzianka - XIX Slonce + 6 Mieczy + As Bulaw ---> suma IV Cesarz; suma HB VIII SprawiedliwoscSkojarzylo mi sie z planami jakimis nieoczkiwanymi wakacyjnymi. Podsumy radza tu, aby sprawe dokladnie przemyslec i zaplanowac, strategicznie wrecz, zeby nic nie wyskoczylo naglego. Takie skojarzenie mam patrzac na te karty. Nie wiem, co za niespodzanka. Na razie jeszcze nic nie ma. Jednak kwiecien jeszcze w trakcie. Jw. w uczuciach, tak i tu zweryfikuje dodatkowo, jezeli cos sie pokaze. Co robic - Paz Monet + Krolowa Bulaw ---> suma XVIII KsiezycRozwijac sie nadal i pracowac nad soba. Nawet, jezeli nie jestem pewna, czy obrany kierunek jest wlasciwy. Kierowac sie intuicja. No dzialac, przede wszystkim. Nie bac sie dzialania. I tak wlasnie robilam. Czego nie robic - 5 Mieczy + Paz Bulaw ---> suma IX Eremita, suma HB V PapiezNie dzialac pod wplywem negatywnych emocji, lekow, czyli nie dzialac pochopnie, bo sie cos wydaje. Lepiej siasc, zastanowic sie, przyjrzec sprawie dokladniej, moze okazac sie, ze cos wyglada zupelnie inaczej. Nie poddawac sie. Roznie bylo, duzo czasu spedzilam na przemysleniach i doszlam do wniosku, ze nie ma co dac sie negatywnym myslom i emocjom. Rada - 6 Bulaw, 9 Monet, Rycerz Monet ---> suma XX Sad; suma HB XV Diabel i VI KochankowieDzialac przede wszystkim, zajac sie soba, rodzina, nie ustawac w dzialaniach i nie bac sie. Kierowac sie sercem. Poswiecic czas sobie. I tak tez zrobilam. Olalam na ten czas wszystko, co niepotrzebne, co nie bylo konieczne i zajelam sie soba, soba i jeszcze raz soba. Dobrze mi to zrobilo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi