dominikaau81 Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 witam was kochani jestem tu nowa i dopiero zaczynam tzn odswiezam swoja przygode z kartami,miałam dłuuugą przerwę proszę o niczym nie sugerowaną interpretację takich kart zadałam moim kartom pytanie dlaczego nie mam miesiączki(dodam ze jestem kobieta 31 lat do niedawna normalnie miesiaczkującą) i czy pojawi sie w końcu karty jakie mi sie ukazały to 10 pik i za nią walet trefl szukajac odpowiedzi nie natknęłam sie na nic co by mi pomogło moze WY mi pomozecie zinterpretowac? Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Hej. Wydaje mi sie ze przy takim pytaniu tych kart powinno być co najmniej 3. Bardzo chętnie Ci pomożemy (ja i koleżanki z forum), ale najpierw musisz zamieścić, swoja interpretację kart, które Ci wyszły. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi