Skocz do zawartości

Praca

h20kas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój chłopak stara się o pracę.

Zapytałam Czy podejmie prace w tej firmie, w której już pracował?

As mieczy mi wypadł...dalej 10 pucharów --> Mag --> 5 mieczy ---> dociągnęłam Kapłana

No i tak As mieczy mi nie pokazuje odcięcia ale nie wiem sama, co, ale pozytywnie go czytam zawsze... i ta 10 pucharów i mag to niezbyt jak dla mnie karty ... Mag z 5 mieczy mi pokazuje, że podejmie pracę, ale jeszcze w to nie wierzy... ;) jak myslicie?

Zapytałam jeszcze o inna firmę i to samo pytanie

Głupiec --> Rycerz buław ---> Gwiazda ---> Kapłan

tu to raczej nic nie będzie... bo ten glupiec i rycerz bulaw to dla mnie nie są katy mówiące na tak.

karty czytam całościowo

• Lubię to! 1
Napisano

wiesz wg mnie to as pokazuje możliwość wyjaśnienia i przeanalizowania tego co było w tamtej pracy, mag to potwierdza , to on sam będzie próbował to wyjaśniać, niestety 5 mieczy oznacza, że nie uda się osiągnąć stanu powrotu, to klęska i te przemyślenia, wyjaśnienia nic nie dadzą. Ale mimo tego, że pracy nie odzyska to choć sytuacja się wyjaśni. I oczyści atmosferę.

co do drugiej opcji - to wydaje mi się, że ta druga praca to on sam nie bardzo poważnie do tej pracy podejdzie niby tak, fajna propozycja ale nie .

w obu drogach wyszedł Kapłan czyli to druga jego doświadczeń, nauki , da mu to nowy obraz sytuacji, nauczy go czegoś,

• Lubię to! 1
Napisano

W pierwszym przypadku wypadła 10 pucharów, a więc mają już komplet pracowników, a 5 mieczy to konieczność pogodzenia się z tym faktem.

Odnośnie drugiego pytania myślę, że podejmie pracę w tej firmie - może będą chcieli go przeszkolić bo najwyraźniej brakuje mu doświadczenia (Głupiec).

• Lubię to! 1
Napisano

Mój chłopak stara się o pracę.

Zapytałam Czy podejmie prace w tej firmie, w której już pracował?

As mieczy mi wypadł...dalej 10 pucharów --> Mag --> 5 mieczy ---> dociągnęłam Kapłana

Widze ze ostro sie musi postarac o posade a wszczegolnosci blysnac inteligencja,i w prace serce

wkladac,konkurencja jest i to nawet nie do konca uczciwa...Na poczatku bedzie problem(AS MIECZY)..Powodzenia

Napisano
konkurencja jest i to nawet nie do konca uczciwa..

Nepotyzm ;)

Napisano

Weryfikacja: Podjął prace w innej firmie... Zobaczymy moze kiedys wroci do ktorej z tych wyżej