h20kas Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 Mój chłopak stara się o pracę. Zapytałam Czy podejmie prace w tej firmie, w której już pracował? As mieczy mi wypadł...dalej 10 pucharów --> Mag --> 5 mieczy ---> dociągnęłam Kapłana No i tak As mieczy mi nie pokazuje odcięcia ale nie wiem sama, co, ale pozytywnie go czytam zawsze... i ta 10 pucharów i mag to niezbyt jak dla mnie karty ... Mag z 5 mieczy mi pokazuje, że podejmie pracę, ale jeszcze w to nie wierzy... jak myslicie? Zapytałam jeszcze o inna firmę i to samo pytanie Głupiec --> Rycerz buław ---> Gwiazda ---> Kapłan tu to raczej nic nie będzie... bo ten glupiec i rycerz bulaw to dla mnie nie są katy mówiące na tak. karty czytam całościowo 1 Cytuj
melyss Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 wiesz wg mnie to as pokazuje możliwość wyjaśnienia i przeanalizowania tego co było w tamtej pracy, mag to potwierdza , to on sam będzie próbował to wyjaśniać, niestety 5 mieczy oznacza, że nie uda się osiągnąć stanu powrotu, to klęska i te przemyślenia, wyjaśnienia nic nie dadzą. Ale mimo tego, że pracy nie odzyska to choć sytuacja się wyjaśni. I oczyści atmosferę. co do drugiej opcji - to wydaje mi się, że ta druga praca to on sam nie bardzo poważnie do tej pracy podejdzie niby tak, fajna propozycja ale nie . w obu drogach wyszedł Kapłan czyli to druga jego doświadczeń, nauki , da mu to nowy obraz sytuacji, nauczy go czegoś, 1 Cytuj
pawel116 Napisano 27 Marca 2013 Napisano 27 Marca 2013 W pierwszym przypadku wypadła 10 pucharów, a więc mają już komplet pracowników, a 5 mieczy to konieczność pogodzenia się z tym faktem. Odnośnie drugiego pytania myślę, że podejmie pracę w tej firmie - może będą chcieli go przeszkolić bo najwyraźniej brakuje mu doświadczenia (Głupiec). 1 Cytuj
azkan Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Mój chłopak stara się o pracę. Zapytałam Czy podejmie prace w tej firmie, w której już pracował? As mieczy mi wypadł...dalej 10 pucharów --> Mag --> 5 mieczy ---> dociągnęłam Kapłana Widze ze ostro sie musi postarac o posade a wszczegolnosci blysnac inteligencja,i w prace serce wkladac,konkurencja jest i to nawet nie do konca uczciwa...Na poczatku bedzie problem(AS MIECZY)..Powodzenia Cytuj
pawel116 Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 konkurencja jest i to nawet nie do konca uczciwa.. Nepotyzm Cytuj
h20kas Napisano 31 Marca 2013 Autor Napisano 31 Marca 2013 Weryfikacja: Podjął prace w innej firmie... Zobaczymy moze kiedys wroci do ktorej z tych wyżej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi