Skocz do zawartości

jaka decyzja????

chili27

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jaka decyzje powinnam podjac odnosnie wyjazdu? (wyjechac czy nie?)

2 bulawy, 8 monet, umiarkowanie i dodane: 10mieczy, kolo fortuny, 5 pucharow

widac, ze sama nie wiem co mam zrobic, ta cala sytuacja mnie troche dobila i zaczelam sie zastanawiac czy warto wyjechac. Wydaje mi sie, za karty pokazaly, zeby lepiej nie wyjezdzac, ze to nie bedzie dobra decyzja dla mnie

co myslicie o tym???

Napisano

wg rozkladu banzhafa: to co sie wydarzy jesli wyjade: slonce, 7 kielichow, 9 bulaw

to co sie wydarzy jesli nie wyjade: 6 bulaw, rycerz pucharow, paz pucharow

kurcze, nie wiem i nic z tego nie rozumiem:( jak bym zdecydowala sie na wyjazd, to pewnie mialabym jakies wielkie nadzieje, ale na koncu 9 bulaw wiec jakas blokada, obawy.. A jak nie wyjade, to chyba nic jakos szczegolnie sie nie zmieni

Sama juz nie wiem, pomoze ktos prosze

Napisano
jesli wyjade: slonce, 7 kielichow, 9 bulaw ---> suma I Mag; suma HB VIII Sprawiedliwosc

Tutaj bym powiedziala, ze karty radza, aby sie jeszcze porzadnie nad tym zastanowic. Wziac wszystkie za i przeciw. Dzialac rozsadnie i z zastanowieniem uprzednim.

jesli nie wyjade: 6 bulaw, rycerz pucharow, paz pucharow ---> suma XI Pasja, suma HB VI Kochankowie

Tu tak jakby mialy sie przed Toba otworzyc nowe mozliwosci. Nie wiem, uczuciowo cos, jakis mezczyzna mialby sie pojawic. Ogolnie czego ma dotyczyc ten Twoj wyjazd? Sprawy zawodowe czy ogolnie masz zamiar zmienic w zyciu tapete?

Z tych kart tu druga opcja wydaje sie byc ta lepsza. Pasja i Kochankowie radza, aby wybrac te opcje. Zaangazowac sie w to, dzialac zgodnie z glosem serca.

Napisano

wyjazd nie jest zwiazany zawodowo, poprostu chcialabym w zyciu cos zmienic. Z tym wyjazdem wiaze sie wlasnie zamieszkanie z mezczyzna z ktorym teraz jestem, i wlasnie nie jestem pewna czy ta decyzja wyjdzie mi na dobre...

Napisano

No to ja to widze tak, ze jezeli wyjedziesz to na pewno bedzie to spelnienie Twoich marzen, ale zetkniesz sie tez z rzeczywistoscia. Takze zamieszkanie razem otwiera oczy na pewne sprawy. Spadniesz niajako z oblokow na ziemie (ale tak zazwyczaj bywa, ze wspolne zamieszkanie wiele weryfikuje... spotykanie sie to jedno a wspolne zycie to zawsze co innego). Takze tu i podsumy zachecaja zarowno to bardziej realnego postrzegania tematu (Sprawiedliwosc), ale i do dzialania, wiec nie odradzaja sprawy.

Ogolnie zycie da o sobie znac... Nic strasznego.

Przy drugiej opcji, wydaje mi sie, ze pan nadal bedzie nalegal, abys jednak zdecydowala sie na to. Bedzie probowal Cie jakos przekonac. 6 Bulaw to skuteczne dzialania. Tu pan w Rycku Kielichow sie pojawial, w Paziu Kielichow moze byc jakis gest z jego strony. Pasja i Kochankowie wskazuja na mowe serca i duzo mozliwosc decydowania z Twojej strony. Takze wydaje mi sie, ze tak czy siak wszystko bedzie zmierzalo do jakis wspolnych planow. Pan chyba latwo nie odpusci.

Napisano (edytowane)

jaka decyzje powinnam podjac odnosnie wyjazdu? (wyjechac czy nie?)

2 bulawy, 8 monet, Umiarkowanie---suma Wisielec, suma HB Kochankowie

...........Sąd......Koło...............Cesarz......

......Moc/Sprawiedliwość...Kapłanka.......

.............................Śmierć.....

Nie wyjeżdżaj.

i dodane: 10mieczy, kolo fortuny, 5 pucharow---suma Śmierć, suma HB Rydwan

......................Sąd.................Śmierć........Kochankowie

....................Moc/Sprawiedliwość......Słońce

..................................Moc/Sprawiedliwość

Jak dla mnie - nie powinnaś kierować się tym, co między Tobą a panem, o którym myślisz, zajdzie.

Edytowane przez Davisa
Gość Daffne
Napisano
I jak dla mnie - wątek słaby do interpretacji

co to znaczy wątek słaby?

Napisano
wg rozkladu banzhafa: to co sie wydarzy jesli wyjade: slonce, 7 kielichow, 9 bulaw

kurcze, nie wiem i nic z tego nie rozumiem:( jak bym zdecydowala sie na wyjazd, to pewnie mialabym jakies wielkie nadzieje, ale na koncu 9 bulaw wiec jakas blokada, obawy.. A jak nie wyjade, to chyba nic jakos szczegolnie sie nie zmieni

Sama juz nie wiem, pomoze ktos prosze

Lepiej wyjdziesz na tym jesli nie wyjedziesz...6 bulaw-pomyslne wiesci, rycerz kiel.-adorator, paz kiel.-mila wiadomosc w sprawach serca

Napisano (edytowane)
wg rozkladu banzhafa:

to co sie wydarzy jesli wyjade: slonce, 7 kielichow, 9 bulaw

Spełniła byś swoje marzenia, oczekiwania. Zmierzyłabyś się z wyzwaniami. Pokonała byś lęk przed nieznanym.

6 buław to bardzo pomyślna i radosna karta, przemawia za pozostaniem w miejscu. Ale 6 buław to powrót starych spraw, oferta wyjazdu, punkt zwrotny. Nie wiem, może mężczyzna, który na Ciebie czeka poweźmie jakies działania, które Cię zmobilizują do wyjazdu jednak? Nie wiem jaki jest Wasz statu związkowy, ale może Ci się oświadczy, czy jakos inaczej przekona?

Karty mówią, chciałabyś ale się boisz i pan powinien może o tym wiedzieć? Doradzają też poczekać z decyzją, niech sprawa się wyklaruje a Ty nabierzesz pewności poprzez działania Pana.

Edytowane przez Vivere
  • Maestro
Napisano

Wg mnie nie wyjedziesz, pozostaniesz na miejscu, masz szansę na spełnienie uczuciowe.

Napisano

Jak Vivere pisze... Paz Kielichow to takze oswiadczyny. Wydaje mi sie, ze pan nie odpusci. Tak czy inaczej...

Napisano

Dzieki dziewczyny! troche to sie wszystko pokrecilo z wyjazdem. Ja mam w sumie juz kupione bilety na wtorek, wszystko zalatwione, a teraz zaczelam sie zastanawiac czy rzeczywiscie to bedzie dobra decyzja, jesli z nim zamieszkam, zaloze rodzine itd..

Napisano
Dzieki dziewczyny! troche to sie wszystko pokrecilo z wyjazdem. Ja mam w sumie juz kupione bilety na wtorek, wszystko zalatwione, a teraz zaczelam sie zastanawiac czy rzeczywiscie to bedzie dobra decyzja, jesli z nim zamieszkam, zaloze rodzine itd..

Nic złego się nie wydarzy jeśli wyjedziesz. Czekają na Ciepie nowe wyzwania i tyle :D

"Nic nie napawa otuchą bardziej niż niekwestionowana zdolność człowieka do świadomych wysiłków uwznioślających jego życie" H.D Thoreau - cytat przy mojej 9 buław :)

Napisano

A... zeby jeszcze cos dodac. 9 Bulaw w sensie partnerskim u Crowleya to "wesele pomiedzy niebem a ziemia"... (masz w rozkladzie na opcje "wyjedziesz"). To takze idealne polaczenie mezczyzny z kobieta... :) Takze 9 Bulaw ma duzo szersze znaczenie niz tylko "karta sciana"... ;)

U Crowleya w talii Thotha... jest 8 skrzyzowanych bulaw (4 na 4), ktore przecina jedna pionowa bulawa laczaca Ksiezyc ze Sloncem (energie zenska - Yin z meska - Yang)... ;)

Powodzenia.

Napisano (edytowane)

SacralNirvana, sprowokowałaś mnie do przyjrzenia się mojej ulubionej 9 buław. Rzeczywiście, jest wschód Słońca a przy nim błyszczy jeszcze "rogal" Księżycowy. Czyli ta karta ma zdolności integralne energii żeńskiej (księżyc) i męskiej Słońce.

Ps.

chili27,

slonce, 7 kielichow, 9 bulaw

Dowiedziesz, ze masz odwagę realizować swoje marzenia

Edytowane przez Vivere
Dodałam PS
Napisano

Ps.

chili27,

slonce, 7 kielichow, 9 bulaw

Dowiedziesz, ze masz odwagę realizować swoje marzenia

Dodatkowo... co...

XIX Slonce, relacja tu i teraz... ;) czyli taka na biezaco, ale (jeszcze) bez rozwoju... z szansa, ale bez praktycznych dzialan.

7 Kielichow marzenia... z 7 Kielichow Gwiazda i Sprawiedliwosc a takze Rydwan... Wyjscie poza dotychczasowe granice i zrobienie czegos realnego, dzialanie, podroz.

9 Bulaw... energia zenska podarza w kierunku energii meskiej. Twoja podroz do Pana... polaczenie mezczyzny z kobieta.

Podsumy:

- I Mag - Dzialanie, realizowanie wlasnych planow.

- VIII Sprawiedliwosc - konkretne dzialania a kto wie, czy z czasem i nie slub.

--- Takie skojarzenia tylko.

Napisano
--- Takie skojarzenia tylko

Jeśli pytający opowie jakie jest tło, okoliczności, motywy pytania to łatwiej o skojarzenia, prawda SacralNirvana ?

Z drugiej strony, gdyby jednak przyjąć, że 9 buław to opóźnienie z powodów wahania, lęku- teraz! to:

tak czy siak się wg mojego rozumienia tych krat (int wyżej) to stanie wcześniej czy później.

Napisano
Jeśli pytający opowie jakie jest tło, okoliczności, motywy pytania to łatwiej o skojarzenia, prawda SacralNirvana ?

Prawda, prawda... :)

tak czy siak się wg mojego rozumienia tych krat (int wyżej) to stanie wcześniej czy później.

Mam podobne odczucie. :)