Skocz do zawartości

Czy wrócimy so siebie? Pomoc w interpretacji

Jasminex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zrobiłam rozkłąd parterski "Czy wrócimy do siebie". Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.

1. Obecna Sytuacja- Rycerz Mieczy- konflikt, kłótnie

2. Jaką ja mam postawę- Król Kielichów- kocham go???? hmmm

3. Co mam zrobić, aby się pojednać- Królowa Monet- realizować się, skupić się na własnym rozwoju, pomyśleć o sobie

4. Co on myśli- Moc- walczy z uczuciem, skrywa je

5. Co On zamierza- Król Buław- jest dumny i raczej nic nie zamierza ?

6. Źródło problemu- 2 buław- wahania, rozdarcie wewnętrzne, lęk

7. Czy powrót ma sens- As Buław- może być dobrze

8. Czy wrócimy do siebie- Król Monet- jest szansa na partnerstwo

Bardzo będę wdzięczna za interpretację. Chyba nie umiem obiektywnie na to spojrzeć.

Pozdrawiam

Jasmina

Napisano

1. Obecna Sytuacja- Rycerz Mieczy

Miotanie sie. Mozliwe, ze i sa rozmowy miedzy Wami, ale sa one chaotyczne, mozliwe tez, ze czesto koncza sie klutnia, nie wnosza wiec wiele klarownosci do Waszej sytuacji.

2. Jaką ja mam postawę- Król Kielichów

Chcialabys, aby Ciebie rozumial, aby wyszedl Ci na przeciw. Szukasz u niego wsparcia i zrozumienia Ciebie i Twoich uczuc, potrzeb.

3. Co mam zrobić, aby się pojednać- Królowa Monet

Przede wszystkim musisz najpierw sama stwierdzic, czego chcesz. Poza tym Monetowa jest konkretna. Nie traci slow na niewiadomo co, nie szlocha, dba o siebie, zajmuje sie soba i jest adorowana przez partnera. Rowniez co... jest godna zaufania.

Takze jezeli tu czekasz na jego powrot... to raczej skupiasz sie na sobie, dbasz o siebie... i sprawiasz, ze on chce Ciebie, teskni za Toba, bo jak tu takiej kobiecie przepuscic.

4. Co on myśli- Moc-

Mysli o Tobie. Ciagnie go bardzo do Ciebie. Na pewno nie jestes mu obojetna.

5. Co On zamierza- Król Buław

Ma swoje plany, ale nie zamierza sie nagiac do Twoich. Cokolwiek robi, jest uwarunkowane jego oczekiwaniami i darzeniami. Takze bedzie postepowal wg siebie.

6. Źródło problemu- 2 buław

Tak, brak zdecydowania.

7. Czy powrót ma sens- As Buław

Mogloby sie udac. Szansa jest, ale jak to z szansami bywa... niewykorzystana padnie.

8. Czy wrócimy do siebie- Król Monet

Dla mnie powrot to bardziej Rycek Monet. Krol Monet wskazuje, ze tu slowo decydujace bedzie mial pan. Takze tak naprawde od niego zalezy, jak to bedzie. Mozliwosci sa w Asie Bulaw wyzej, ale sama ta karta jeszcze nic nie mowi.

Podsum calego rozkladu to XIV Umiarkowanie i V Papiez.

Ogolnie wskazuje to na to, ze powinniscie tu oboje wyjsc sobie na przeciw, mozliwe tez, ze zweryfikowac wzajemnie Wasze oczekiwania... porzucic obecny tok myslowy... wtedy mogloby sie udac. :)

• Maestro
Napisano

1. Obecna Sytuacja- Rycerz Mieczy-za duzy chaos, jakas porywczość, nie zastanawianie się nad słowami, brak refleksji, jeśli on tu wyszedł, to musi byc chyba bardzo nerwowy, może ma jakies problemy?

2. Jaką ja mam postawę- Król Kielichów- on jest dla Ciebie ważnym męzczyzną

3. Co mam zrobić, aby się pojednać- Królowa Monet- pokazać, że masz klasę, tzn. nie wdawać się w nic nie znaczące kłótnie i zaczepki, ważyć każde słowo, zanim je wypowiesz, skupić

4. Co on myśli- Moc- on hamuje emocje i uczucia, choć bardzo się w nim gotuje

5. Co On zamierza- Król Buław- w tej karcie są działania ze strony męzczyzny, wiec ja bym nie powiedziała, że nic nie zamierza, ale te działania mogą być mocno egoistyczne

6. Źródło problemu- 2 buław- stanęliście na rozdrożu i nie wiecie co dalej

7. Czy powrót ma sens- As Buław- po tym asie trudno stwierdzić, to karta energii, namiętności, szkoda, że nie dociagnęłaś

8. Czy wrócimy do siebie- Król Monet- wszystko w jego rękach, to on podejmie ostateczną decyzję