Skocz do zawartości

Sny o ukochanej

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jestem tu nowy więc chciałbym wszytskich bardzo serdecznie przywitać.

Zacznę od tego że bardzo podoba mi się pwena dziewczyna. Kiedyś próbowaliśy być ze sobą jednak coś nie wyszło i cały czas mi jej brakuje. To bardzo trudna sytuacja.

Miewam różne sny jednak tylko te z jej udziałem są tak realistyczne i tak dobrze je zapmaiętuje. Mam nadzieję że pomożecie mi je zinterpretować.

Sen 1.

Śniło mi się, że dostałem od niej SMSa. Nie mogłem rozczytac treści, jednak po "przeczytaniu" byłem BARDZO zadowolony. Nie odpisałem jej bo już sie obudziłem. Koniec.

Sen 2.

Jechałem z nią samochodem. Skręcam do garażu (u mnie w domu), a tu przed wjazdem stoi pełno ludzi. (osoby z jej rodziny, mojej i wspólni zanjomi). Nie wiedziałem o co chodzi i wyszedłem sie zapytać. A oni mówią mi że przecież przyjechali i szykują sie na NASZE wesele. Oboje bardzo się z tego ucieszyliśmy. Koniec.

Sen 3.

Ten sen ma dla mnie szczególne znaczenie, bowiem był tak prawdziwy że po przebudzeniu byłem przekonany że już wszytsko między nami OK.

Siedzieliśmy sami w jakims pokoju. To był najprawdopodobniej jej dom. Nagle zaczęliśmy rozmawiać o uczuciach. (w "normalnym" świecie ona zawsze unika tego tematu.) Usiadłem na parapecie i powiedziałem jej jak bardzo ją Kocham. Wydaje mi sie że ona tez tak powiedziała bo zaczęliśmy sie przytulać, usiadła mi na kolanach. Oboje płakaliśy ze szczęścia. Zapytałem się jej czy już bedziemy razem. Powiedziała że da mi odpowiedź później. Cały czas było pięnie. Po jakimś czasie musiałem wyjść z jej domu. Chwile po tym dostałem od niej SMSa. Nie zdążyłem go przeczytac bo sie obudziłem.

Prosze interpretację snów. Może z tych snów da rade wyciągnąć jakieś wskazówki jak zdobyc jej serce.

Pozdrawiam.

Napisano

Myślisz o niej dużo, dlatego masz takie sny. One są odbiciem Twoich pragnień.

Znaczące są jednak smsy, których nie możesz przeczytać - mogą wskazywać na nieumiejętność porozumienia pomiędzy Wami.

Jednocześnie są też zachęceniem do kontaktu, do szczerej rozmowy.

Próbuj, jeśli Ci zależy.

Nie ma sytuacji bez wyjścia.