Skocz do zawartości

Jak mi miną Świeta?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Ogólna atmosfera Świąt

As Monet 2 kielichów Moc suma Pustelnik wg HB 11 Sprawiedliwość/Kapłanka

miło,przyjaźnie, wesoło,szykują się 2 imprezy w postaci urodzin mojego dziecka i mojej mamy, zatem spotka się znaczna część rodziny,widać jednak, że zapragnę być sama w pewnej chwili, karty radżą, abym zadbała o samą siebie też

Co miłego

8 buław Królowa Buław Król Mieczy As Kielichów Sąd suma Kochankowie, wg HB 11 Sprawiedliwość/Kapłanka

może sporo życzęn dostanę, a moze intensywny kontakt z królem mieczy mnie czeka, w każdym razie kontakty jak widac miłe i serdeczne, bez kłótni

Co niemiłego

Koło 5 buław 8 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka , wg HB Kapłan

zaskoczy mnie natłok emocji, chyba za wiele ich będzie, będę potrzebiowała uspokojenia i podjęcia odpowiednich decyzji

Niespodzianka

Giermek Kielichów 2 mieczy Sprawiedliwość suma Kapłan wg HB Śmierć/Cesarz

ktoś się odezwie, może nawet cos się wyjaśni?

Ponieważ karty wyżej dziwne, zapytałam Jak ta niespodzianka na mnie wpłynie?

Słońce 7 mieczy As Buław 4 Buław suma Pustelnik, wg HB Pustelnik

niby miło, ok,ale w tej 7 mieczy trzeba się będzie uciec do jakiegoś podstępu, kłamstwa, podsuma Pustelnik mówi chyba, abym się głęboko zastanowiła czy tego chcę...

Napisano

Czesc Inez

7 Mieczy to nie tylko podstep,to rowniez rozmowa,w ktoej wymagana jest dyplomacja,i ten Pustelnik wlasnie to Ci przekazuje..

Badz dyplomatyczna,mozesz tez lekkim podstepem sprobowac cos od kogos wyciagnac,np.informacje,ktora stanowi sekret..

Pozdrawiam

• Maestro
Napisano
Czesc Inez

7 Mieczy to nie tylko podstep,to rowniez rozmowa,w ktoej wymagana jest dyplomacja,i ten Pustelnik wlasnie to Ci przekazuje..

Badz dyplomatyczna,mozesz tez lekkim podstepem sprobowac cos od kogos wyciagnac,np.informacje,ktora stanowi sekret..

Pozdrawiam

Dziękuję za cenną informację:)

• Maestro
Napisano

Święta minęły mi milo,z wyjątkiem małego rodzinnego zgrzytu, o którym nie zamierzam mówić, nie tyczy się to mnie osobiście..W każdym razie jestem mimo wszystko zadowolona:)