Maestro Inez2503 Napisano 29 Marca 2013 Maestro Napisano 29 Marca 2013 Ogólna atmosfera Świąt As Monet 2 kielichów Moc suma Pustelnik wg HB 11 Sprawiedliwość/Kapłanka miło,przyjaźnie, wesoło,szykują się 2 imprezy w postaci urodzin mojego dziecka i mojej mamy, zatem spotka się znaczna część rodziny,widać jednak, że zapragnę być sama w pewnej chwili, karty radżą, abym zadbała o samą siebie też Co miłego 8 buław Królowa Buław Król Mieczy As Kielichów Sąd suma Kochankowie, wg HB 11 Sprawiedliwość/Kapłanka może sporo życzęn dostanę, a moze intensywny kontakt z królem mieczy mnie czeka, w każdym razie kontakty jak widac miłe i serdeczne, bez kłótni Co niemiłego Koło 5 buław 8 kielichów suma Sprawiedliwość/Kapłanka , wg HB Kapłan zaskoczy mnie natłok emocji, chyba za wiele ich będzie, będę potrzebiowała uspokojenia i podjęcia odpowiednich decyzji Niespodzianka Giermek Kielichów 2 mieczy Sprawiedliwość suma Kapłan wg HB Śmierć/Cesarz ktoś się odezwie, może nawet cos się wyjaśni? Ponieważ karty wyżej dziwne, zapytałam Jak ta niespodzianka na mnie wpłynie? Słońce 7 mieczy As Buław 4 Buław suma Pustelnik, wg HB Pustelnik niby miło, ok,ale w tej 7 mieczy trzeba się będzie uciec do jakiegoś podstępu, kłamstwa, podsuma Pustelnik mówi chyba, abym się głęboko zastanowiła czy tego chcę... Cytuj
azkan Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Czesc Inez 7 Mieczy to nie tylko podstep,to rowniez rozmowa,w ktoej wymagana jest dyplomacja,i ten Pustelnik wlasnie to Ci przekazuje.. Badz dyplomatyczna,mozesz tez lekkim podstepem sprobowac cos od kogos wyciagnac,np.informacje,ktora stanowi sekret.. Pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 29 Marca 2013 Czesc Inez 7 Mieczy to nie tylko podstep,to rowniez rozmowa,w ktoej wymagana jest dyplomacja,i ten Pustelnik wlasnie to Ci przekazuje.. Badz dyplomatyczna,mozesz tez lekkim podstepem sprobowac cos od kogos wyciagnac,np.informacje,ktora stanowi sekret.. Pozdrawiam Dziękuję za cenną informację Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 2 Kwietnia 2013 Święta minęły mi milo,z wyjątkiem małego rodzinnego zgrzytu, o którym nie zamierzam mówić, nie tyczy się to mnie osobiście..W każdym razie jestem mimo wszystko zadowolona:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi