london63 Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 (edytowane) czy jest uczciwy? rycerz buław mag wieża on dużo mi obiecuje i niby jest uczciwy, chce dotrzymac słowa, ale gorzej bedzie z dotrzymaniem tego jak się potoczy nasza relacja 7mieczy koło 10pucharów jak narazie widać jakieś niedomówienia, ale potem jakieś zmiany i możliwe szanse na fajny związek? Pomóżcie zinterpretowac!! jak wy to widzicie? Edytowane 30 Marca 2013 przez london63 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Wątek niezgodny z regulaminem... Ponieważ 3 "punkty" nie do zweryfikowania przez Ciebie...ponad to ~ trzeci dotyczy osób trzecich... Cytuj
london63 Napisano 30 Marca 2013 Autor Napisano 30 Marca 2013 czemu nie do zweryfikowania? Co do uczciwości przecież mogą wyjść jego kłamstewka. To czy wrócą do siebie także moge zweryfikować oraz jak się potoczy, tylko z uczuciami trudniej Cytuj
SacralNirvana Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Pkt. 1. czesciowo do zweryfikowania, chociaz nie do konca. Ok... dajmy na to - uczciwosc mozna ocenic. Pkt. 2. nie do zweryfikowania - co mysli? Nie mozna tego zweryfikowac. Mozna co najwyzej probowac. Pkt. 3. na osoby trzecie. Nieetyczny. Pkt. 4. jako jedyny punkt, ktoremu nie mozna nic zarzucic. Wystarczy czytac regulamin. Cytuj
KatiJo Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 London - popraw posta wyrzucając pytania niezgodne z regulaminem. Z uczuciami możesz iść do wzajemnej pomocy, nieetyczne raczej sobie daruj. Cytuj
london63 Napisano 30 Marca 2013 Autor Napisano 30 Marca 2013 Mam nadzieje, że teraz jest w porządku Cytuj
Ewitta Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 (edytowane) rycerz buław mag wieża Wyszedł w Rycerzu buław + Mag, to mówi o osobie, która dużo obiecuje, ale zaraz o obietnicach zapomina, co potwierdza wieża. Nie jest to osoba przewrotna, bo mówiąc to co mówi wierzy we własne słowa. Ma raczej krótką pamięć. 7mieczy koło 10pucharów Myślę, że będzie między wami dużo niedomówień, twoich pretensji do niego i jakoś tak się to będzie toczyło przez najbliższy czas. Będą też miłe chwile, które będą nakłaniały cię do podtrzymywania znajomości. Ognisty temperament ma facet i flirciarz z niego. I taki raczej beztroski jest w relacjach z innymi. Edytowane 31 Marca 2013 przez Ewitta 1 Cytuj
Tegla Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 (edytowane) czy jest uczciwy? rycerz buław mag wieża Mi się wydaje że On to trochę taki: obiecanki cacanki a głupiemu radość. Troszku taki niestety pozer:( jak się potoczy nasza relacja 7mieczy koło 10pucharów Jeśli o to pytanie chodzi to moim zdaniem to taka trochę droga do budowania czegoś przez mękę. Mam wrażenie jakby w Tobie mogło siedzieć trochę jakiś złych wspomnień, jakaś zadra która może się czasem odzywać. Edytowane 31 Marca 2013 przez Tegla 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 A ja jestem ciekawa...jak założycielka wątku zweryfikuje Pana uczciwość ??? hmm ? Czy ten wątek jest...zgodny z regulaminem ? Bo mnie się wydaje że nie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 czy jest uczciwy? rycerz buław mag wieża ---> suma XX Sad, suma hB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Widac, ze zaczal koslawo, jako Rycek Bulaw i do tego Mag. Rycek Bulaw sam w sobie to egoista... ktoremu nie powinno sie ufac. Mysli ino o sobie. A Mag, wiadomo - manipulator, spryciarz. Ale tu potem jest Wieza, czyli jakby cos jednak mialo ostro sie zmienic. Moze postrzeganie jego osoby... w koncu Wieza przynosi porzucenie stereotypow myslowych. Jakby chcial dac Ci sie poznac z tej innej strony Ksiezyca, niewidzalnej do tej pory. Podsumy zachecaja tu do zaufania, ale tez wyjscia poza dotychczasowy sposob patrzenia na pana... Nie jest taki zly jak sie do tej pory malowal. Czyli jest uczciwszy niz do tej pory dal sie poznac. jak się potoczy nasza relacja 7mieczy koło 10pucharów ---> suma XV Diabel; suma HB IX Eremita Tu widac, ze po czasie niedomowien i obserwowania siebie wzajemnie dojdziecie do punktu, gdzie trzeba bedzie popchnac znajomosc na inny, wyzszy poziom. W tym momencie zaczniecie sie zastanwaiac i sa mozliwosci, zeby cos z tego bylo, ale nie przyjdzie to tak od razu. Sa ograniczenia, moze jakies leki w ktorejs ze stron (a moze obu), ktore moga powodowac, ze powstana watpliwosci... Wazne, zeby wtedy mimo wszystko pozostac wiernym sobie... nie wchodzic w cos, co nie do konca odpowiada i nie zostawiac czegos, za czym potem bedzie sie tesknilo. Takze jednoznacznie tu nie ma... czy bedziecie razem czy nie... tak moim skromnym zdaniem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi