Skocz do zawartości

Czy dostanę ten projekt?

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy dostanę ten projekt?

10 mieczy . Kapłanka II . Cesarz IV -> Wieża XVI

Dostanę, ale ta wieża w podsumowaniu mnie niepokoi... :) Będę się męczyć z tym projektem i mieć go serdecznie dość, czy jak?

Czy uda się go szybko i sprawnie zakończyć? (a co za tym idzie czy będę mieć z niego taki zysk jak oczekuję)

9 mieczy . 6 buław (O) . 8 buław (O) -> Mag I

Oj chyba będzie ciężko, przez moje cierpiętnictwo i użalanie się nad sobą i zwykłe lenistwo. Mag w podsumie chyba mówi, żeby zebrać tyłek i działać, tworzyć, bez jakiś smutków czy żali, że a bo mi się nie chce, a bo chcę więcej wolnego czasu, a bo nie umiem.. :) Simple. Just do it.

Jak dostanę / nie dostanę to oczywiście zweryfikuję :)

I jeszcze z ciekawości:

Czy ostatecznie zgodzą się na moją wycenę ( lub mniejszą o nie więcej niż 10%) ?

Książę Kielichów (Rycerz) . Wisielec (O) . Król Buław -> Cesarz IV

Będą się wahać trochę i ociągać, ale się zgodzą :)

Nie chcę tworzyć kolejnego wątku o podobnej tematyce. Jeszcze jedno pytanie:

Czy autorski projekt nad którym obecnie pracuję przyniesie mi zyski?

Paź Buław . As Buław . 8 Pucharów (O) -> Mag I

Wygląda na to, że tak!!! :) Nie kryję radości, bo też tak czuję w kościach, że nadszedł ten czas.. :)

Edytowane przez Farfalla209
czytelnosc
Gość Daffne
Napisano

Luth jak czytasz rozkłady? Chronologicznie dają odpowiedź czy może wszystkie ?

Pytam bo w przypadku rozkładów nie do końca jasnych jest to wazna informacja i pomaga interpretującym.

Napisano

Czy dostanę ten projekt?

10 mieczy . Kapłanka II . Cesarz IV -> Wieża XVI

Dostanę, ale ta wieża w podsumowaniu mnie niepokoi... :) Będę się męczyć z tym projektem i mieć go serdecznie dość, czy jak?

Czy uda się go szybko i sprawnie zakończyć? (a co za tym idzie czy będę mieć z niego taki zysk jak oczekuję)

9 mieczy . 6 buław (O) . 8 buław (O) -> Mag I

\nie dostaniesz tego projektu....

Napisano

Ja też myślę, że nie tym razem... 10 mieczy mówi, że boisz się tego projektu albo go podświadomie odpychasz od siebie, tak naprawdę nie chcesz go realizować, nie na rękę Ci ten projekt. Decydenci tego projektu wyczuwają Twoje obawy. Lepiej nie, lepiej nie...

Gość Cohen
Napisano

dla mnie też raczej nie dostaniesz ;q

karta Nadhir jako pierwsza - chyba nie tym razem.

Jednak i tak trzymam kciuki, a nuż się mylimy C:

Napisano

Podzielam zdanie niestety z resztą. Na moje również "wyczucie" niestety nie spełnią się Twoje oczekiwania, trochę się niestety rozczarujesz, tak jakbyś dostał kuksańca od losu:(

Napisano

Jak dla mnie z powyzszych kart nie dostaniesz bo o czymś nie wiesz jakaś baba macza tu palce .... przez jej działanie albo po prostu przez element który jesy zakryty pzred Toba twoej palny legną w gruzach. Najpewniej dostanie ten projekt jakiś Pan.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Póki co nie dostałam i pewnie nie dostanę już, może i lepiej bo nie wiem czy chciałabym na niego poświęcać czas ;)