Farfalla209 Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Pytając co, mam na myśli jakie przyczyny wewnętrzne.. wolałabym się nie rozwodzić nad szczegółami jakie to wydarzenia, ale jeśli mnie popędzicie, ze trzeba to się mogę porozwodzić. Król Buław (O) . Wisielec XII . Umiarkowanie XIV (O) -> Kapłan V Wg mnie blokada wewnętrzna.. być może na tle seksualnym ale nie wiem, karty tego bardzo jasno nie wskazują.. Cytuj
LasMeninas Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Problemy Pana który ucieka do swojego świata bo jest totalnie niepewny siebie i zgrywa kogoś kim nie jest, brak mu totalnie równowagi Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Pytając co, mam na myśli jakie przyczyny wewnętrzne.. wolałabym się nie rozwodzić nad szczegółami jakie to wydarzenia, ale jeśli mnie popędzicie, ze trzeba to się mogę porozwodzić. Król Buław (O) . Wisielec XII . Umiarkowanie XIV (O) -> Kapłan V Wg mnie blokada wewnętrzna.. być może na tle seksualnym ale nie wiem, karty tego bardzo jasno nie wskazują.. A jak zamierzasz to zweryfikować ? Według mnie wątek łamie regulamin ~ niestety... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi