pawel116 Napisano 31 Marca 2013 Napisano 31 Marca 2013 Pytanie brzmiało czy znajdę pracę umysłową do połowy kwietnia. 1. To jest: 9 Buław - trudności w znalezieniu pracy, brak ofert 2. Nakłada się: Rycerz Kielichów - idealizm w sferze zawodowej 3. Świadomość: 9 Kielichów - chęć poczucia spełnienia i zadowolenia z wykonywanej pracy 4. Podświadomość: Paź Denarów - jestem na początku drogi zawodowej 5. Mija: Królowa Mieczy - niechęć, frustracja 6. Nadchodzi: 3 Kielichów - pomyślność, dobra atmosfera 7. Świadome działanie: As Buław - aktywne poszukiwania 8. Wpływ otoczenia: Kapłanka - próby wpłynięcia na mnie, ale bardziej za plecami 9. Nadzieje: 2 Buław - podpisanie umowy 10. Obawy: 8 Denarów - konieczność podjęcia pracy fizycznej 11. Wynik: Mag - osiągnięcie celu Dość wymowne karty wyszły jak dla mnie Oby tylko nie były życzeniowe :icon_smile2: Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 Czy znajdziesz pracę umysłową do połowy kwietnia (?) ~ odpowiedź brzmi nie... Będziesz poszukiwał, działał...ale efektu starań nie widać... Cytuj
iridos Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 masz dwie karty blokad 2b i 9b ale de facto ładny rozkład sadze ze nie w tym czasie o jaki pytasz ale cos drobnego powinno sie trafic moze jakies zlecenie?staz praktyki? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 2 Kwietnia 2013 1. To jest: 9 Buław - problem ze znalezieniem właściwego zajęcia 2. Nakłada się: Rycerz Kielichów - Twoje poszukiwania z głową w chmurach 3. Świadomość: 9 Kielichów -nie wyglądasz na szczególnie zmartwionego 4. Podświadomość: Paź Denarów - dopiero zaczynasz 5. Mija: Królowa Mieczy - wpływ nieprzychylnej Tobie kobiety 6. Nadchodzi: 3 Kielichów - jakas radosć,zabawa, itp. 7. Świadome działanie: As Buław - widać Twoją inicjatywę 8. Wpływ otoczenia: Kapłanka - może ktoś Ciebie wspiera po cichu? 9. Nadzieje: 2 Buław - podpisanie umowy - zgadzam się 10. Obawy: 8 Denarów - obawa, że nie otrzymasz tego, czego chcesz 11. Wynik: Mag - uważam jak Ty, że dostaniesz pracę, nie wiem, czy czas nie ulegnie przesunięciu, ale podejrzewam, że propozycja może Ciebie nie do końca satysfakcjonować (9 buław, 2 buław), ale praca będzie (8 denarów), być może zauroczysz się przy okazji (Rycerz Kielichów, 3 kielichów) Cytuj
Vivere Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Widać tu szczęsliwy zwrot akcji, coś Cie bardzo ucieszy, mozliwe, że wsparcie osób trzecich, przynajmniej obietnica. Widać również zapał do działania, efektywną komunikację, pozytywną zmianę i duża aktywność. Ostatecznie "osiedzenia na etacie" w ciągu dwóch tygodni jeszcze nie widać ale ruch w tym kierunku jest. Szkod, że zatrzymałeś się przy Magu, warto wiedzieć co on tam wyczaruje. Ale zmierzasz ku dobremu. Nasuwa się też z kart rada, nie bądź zbyt pewny siebie co by nie zgubić dobrego tropu ale bądź czujny, elastyczny i koncepcyjny. Powodzenia. Cytuj
pawel116 Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Napisano 2 Kwietnia 2013 Szkod, że zatrzymałeś się przy Magu, warto wiedzieć co on tam wyczaruje. Tzn. do Maga dociągnąłem kartę, ale zostawiłem to dla siebie. Wypadła 2 Mieczy. Cytuj
Vivere Napisano 2 Kwietnia 2013 Napisano 2 Kwietnia 2013 Tzn. do Maga dociągnąłem kartę, ale zostawiłem to dla siebie.Wypadła 2 Mieczy. W moim rozumieniu to karta rozejmu, kompromisu i podjęcia decyzji w sytuacji patowej. Na upartego można przyjąć, że możliwe jest znalezienie porozumienia z pracodawcą i podpisanie umowy. Wcześniej, w Magu, widziałabym zatem negocjacje, dbanie o swoje interesy - Ty swoje a pracodawca swoje. Trzeba dbać by nie doszło do impasu. Tu własnie ta rada, trzeba byc elastycznym nie nie trzymać się twardo swoich widzi mi się. Jeśli dopasujecie warunki z oczekiwaniami, to kto wie...moze się udać... Wszystko się może zdarzyć, ale jestem bardziej na Tak niz nie...coś się kluje, porozumienie mozliwe, szansa jest. Cytuj
pawel116 Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Napisano 12 Kwietnia 2013 Połowa kwietnia za pasem, a pracy jak na razie brak. Cytuj
iridos Napisano 13 Kwietnia 2013 Napisano 13 Kwietnia 2013 stawiaj celta co najmniej na 3 miesiace bo na 2 tyg to bezsens no tu masz blokady w tym kolejnym tez jeszcze ale wynikowo juz coraz lepiej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi