Gość gość5 Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 1. Ja As Mieczy/ Papiez- kierujaca się zasadami i starająca tzreźwo mysleć, rozważać za i przeciw, 2. Moja dusza 7 mieczy- tu nie wiem jestem nieszczera sama wobec siebie- sama siebie probuje oszukac? 3. Co jest moim głównym pragnieniem? Mag- poznawanie/uczeniesie nowych rzeczy, 4. Co mi sprawia największy problem ? Sprawiedliwosc – hm... i tu zagwostka, bo z osądzeniem swoich uczynków nie mam problemów- ale sprawiedliwosc to tez odciecie się od tego co niepotrzebne, krok do przodu- chyba chodzi o to, że nie zawsze umiem i przeszlość zbyt długo ciągnie się za mną..... wracam do niej 5. Co mi najbardziej szkodzi? 8 buław- skoki cisnień- heheh, zbyt gwałtowne zmiany sytuacji, za dużo rzeczy na raz- wtedy ja jak te buławy..... 6. 6.Co mi daje największą radość? 10 mieczy/10denarow- gdy końxczą się sytuacje przygnębiajace i trudne, które tym samym wzbogacają moje dotychczasowe doświadczenia hm... gdy moge bezceremonialnie zmknąć pewien etap, konieczność zmian- najlepiej jak wymuszona przez los...... 7. Co mnie najbardziej smuci? Wisielec, Krol buław- zwieszenie kontaktów w fajnym człowiekiem, gdy nic się nie dzieje- jednym śłowem stagnacja 8. W jaki sposób myślę? 8 mieczy/4 kielichy- nie myslę! - kurcze- nie widze wyjscia a jak widze to takie, które nie daje satysfakcji...., jakieś ograniczenia a nie myslenie 9. W jaki sposób działam? Krolowa kielichów – emocjonalnie 10. W jaki sposób kocham? As denarów/ Pustelnik – no uzewnętrzniac swoich uczuc to ja nie bardzo potrafię – chowam w sobie.... a to nie najlepszy pomysł 11. W jaki sposób się uczę? 9 kielichów- chyba na własnych błędach, ale tez potrafię czerpac z tego co doświadczyli inni 12. W jaki sposób pracuję? Rycerz mieczy- heh mam plan który realizuje, problemy rozwiazuje a nie szukam winnych, czasami nerwy mnie biora jak tego rycka, gdy wszystko się nawarstwia 13.Jakich bodźców potrzebuję, by się rozwijać? Księzyc – spojrzec w siebie, by dowiedziec się czego chcę 14. Jaki jest mój (dotychczasowo) największy sukces? 10 kielichów- hm... rodzina? Bo z pewnościa dziecko 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) największa porażka? Król denarow – bez komentarza 16. Jaki jest mój wrodzony talent (potencjał)? Diabeł- jak się angażuję to na całego- czasami za bardzo 17. Jakie jest moje powołanie? 6 denarów – dawac dawać dawać..... lepiej mi wychodzi niż brać... 18. Jakie są moje ideały? Paź kielichów- życ i dać zyc innym, być tolerancyjnym 19. Jaki jest mój świadomy cel w życiu? 9 denarów – być niezależną 20. Jakie jest moje przeznaczenie? Rydwan- wyjazd, nowy etap w życiu, ciagłe zmiany 21. Dokąd podążam? 5 denarów -oj to nie najlepsza sciezka, chyba trzeba coś stracic by cos zyskac, jakieś zmiany się szykują Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 1 Kwietnia 2013 . Ja As Mieczy/ Papiez- masz swoją wiarę, swoje przekonania, kierujesz się logiką, masz silną osobowość, nikt nie wmówi Ci nic,czego Twoje sumienie,Twoja dusza by nie zaakceptowały 2. Moja dusza 7 mieczy- kazdą informację będziesz kilka razy analizować, zanim ją zaakceptujesz, zanim ją przyjmiesz do wiadomości,jesteś dociekliwa 3. Co jest moim głównym pragnieniem? Mag- mieć w rękach cały świat:)) Umieć tak zaczarować zycie, zeby przynosiło Ci to,czego pragniesz 4. Co mi sprawia największy problem ? Sprawiedliwosc –może masz czasem problemy z jasnym osądem sytuacji? Z ocenianiem rzeczy,takimi jakie są 5. Co mi najbardziej szkodzi? 8 buław- nadmiar emocji, nadmiar spraw do załatwienia 6. 6.Co mi daje największą radość? 10 mieczy/10denarow- odpoczynek od problemów, wysprzątany,elegancki dom, wewnętrzny spokój, taki porządek w duszy, stabilizacja finansowa 7. Co mnie najbardziej smuci? Wisielec, Krol buław- gdy ktoś, na kim Ci zalezy nagle milknie... 8. W jaki sposób myślę? 8 mieczy/4 kielichy- masz dużo obaw, jesteś za bardzo analityczna, masz obawy przed pokazaniem siebie autentycznej, z tym całym nadmiarem emocji, za bardzo się blokujesz 9. W jaki sposób działam? Krolowa kielichów – jestes pomocna i zyczliwa,wychodzi do innych z sercem na dłoni 10. W jaki sposób kocham? As denarów/ Pustelnik – jestes wartościowa, ale za bardzo chowasz emocje w sobie 11. W jaki sposób się uczę? 9 kielichów- nauka sprawia Ci radość, choć niekiedy chyba sobie odpuszczasz 12. W jaki sposób pracuję? Rycerz mieczy- masz spry potencjał in telektualny, jesteś sprytna, ale i czasem chaotyczna, albo i nerwowa, jak dana sprawa nie toczy się zgodnie z planem 13.Jakich bodźców potrzebuję, by się rozwijać? Księzyc – wycisz się, a wszystko przyjdzie samo, intuicja sama Ci to podpowie 14. Jaki jest mój (dotychczasowo) największy sukces? 10 kielichów- na pewno dużo osiągnęłaś, dziecko, jak piszesz, myślę, ze rodzina też, nawet jak nie jest to sielanka 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) największa porażka? Król denarow – mąż? 16. Jaki jest mój wrodzony talent (potencjał)? Diabeł- potrafisz się uzależniać od tego, co robisz, a może i uzależniać innych od siebie?;> 17. Jakie jest moje powołanie? 6 denarów – umiesz dużo z siebie dawać 18. Jakie są moje ideały? Paź kielichów- masz szansę je poznać, karta kojarzy mi się z twórczoscią, wrażliwością, emocjami 19. Jaki jest mój świadomy cel w życiu? 9 denarów – niezalezność, samozadowolenie, byciem kobietą zawsze dopracowaną,zadbaną i umiejąca żyć bez męzczyzny 20. Jakie jest moje przeznaczenie? Rydwan- jakiś rozruch w życiu, może i wyjazd 21. Dokąd podążam? 5 denarów -może byc tak, że coś utracisz, ale chyba tak musi być, może zaczniesz od początku? Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Kwietnia 2013 Napisano 1 Kwietnia 2013 1. Ja As Mieczy/ Papiez ---> suma VI Kochankowie; suma HB Kochankowie Intelekt ostry niczym miecz i wiedza, madrosc, zasady wg ktorych sie kierujesz. To wszystko pieknie, a jednak... powinnas to wszystko przyprawic odrobina SERCA... Pozwol mu wspoldecydowac. 2. Moja dusza 7 mieczy ---> suma VII Rydwan; sum HB VII Rydwan Rzeklabym Slonce, ze za duzo w Tobie rozmyslania, co powoduje, ze nie potrafisz sie zdecydowac na dzialanie. Wygrywaja "przeciw", gdy bierzesz "za" i "przeciw". Jestes typem intelektualistki a sa sprawy, gdzie jak sie cos wezmie na tzw. "ludzki rozsadek" to po prostu witki opadaja. Pkt. 1. radzi Tobie wiecej serca w dzialaniach. Tu masz 7 Mieczy a 7 Mieczy to lek przed podarzaniem za marzeniami. Rydwan, ktory mozna tu ladnie podciagnac radzi, abys mniej myslala, mniej rozwazala a bardziej kierowala sie swoim wnetrzem (przeciez Rydwan jako Rak jest emocjonalny, wiec nie tlum emocji ani uczuc, daj im czasem pokierowac Toba - serce wiec... ). 3. Co jest moim głównym pragnieniem? Mag ---> suma I Mag; suma I Mag No chcialabys wreszcie zaczac dzialac, ale tak, jak tego pragniesz. Realizowac w pelni swoje zamierzenie i... marzenia. Przeciez Mag ma cele, ma swoje wizje i w zasadzie nie ma nic, co mogloby go od tego powstrzymac. Taka chcialabys wlasnie byc, pozbyc tych lekow, tego wszystkiego, co Cie na razie powstrzymuje przed wykorzystaniem w pelni swojego potencjalu, ewentualnie przed podarzeniem za swoimi marzeniami. A... nie masz powodu, aby tego nie uczynic. Intelekt w Mag (ale i w Asie Mieczy), wiedza (w Papiezu), spryt (7 Mieczy wyzej) swiadcza o tym, ze w zasadzie moglabys osiagnac wszystko, co sobie zamierzysz. Ino wiecej zdecydowania. 4. Co mi sprawia największy problem ? Sprawiedliwosc ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB VIII Sprawiedliwosc Uczciwosc wobec samej siebie. Lubisz sie nieco oszukiwac. Wazne, abys spojrzala na siebie, swoje zycie z dystansem, poza emocjami. To wazne bardzo. I pamietala, ze nic nie bierze sie z powietrza. Wszystko jest wynikiem czegos. Co posiejesz to zbierzesz. Jezeli nie zrobisz nic... zbierzesz nic. 5. Co mi najbardziej szkodzi? 8 buław ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB VIII Sprawiedliwosc Kochana... 8 Bulaw wskazuje, ze duzo pomyslow w Twojej glowie a nic z tego specjalnego nie wynika. Ot... pomyslalam, nie zadzialala. Duzo krzyczy o spelnienie, zrealizowanie, ale niewiele z tego oglada swiatlo dzienne. Wazne, abys jednak sie tym zajela. Przesortowala, co z tym mozna zrobic. I pamietala... ile wysilku wlozysz w zrealizowanie swoich marzen, tyle efektow bedziesz ogladala. Nic nie zrobi sie samo. Co posiejesz to zbierzesz. 6. 6.Co mi daje największą radość? 10 mieczy/10denarow ---> suma VIII Sprawiedliwosc; suma HB XX Sad i II Kaplanka Korzystanie z (bogatych zreszta) zasobow, ktore juz posiadasz. Wiedza, intelekt, madrosc... .masz solidna baze. Problem w tym czy tez nawet nie problem, ale zadanie, ktore jest przed Toba, albys cos z tym zrobila. Zaufaj sobie, zaufaj temu, co posiadasz i kieruj sie zarowno intelektem, wiedza... jak i intuicja. 7. Co mnie najbardziej smuci? Wisielec, Krol buław ---> suma XIII Smierc; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa No sama widzisz, ze checi sa, ale co po checiach, skoro nic z nich nie wynika. Musza w Tobie zajsc powazne zmiany, wiecej odwagi, wiecej dzialania. Masz solidne szanse, aby w zyciu czerpac zadowolenie... i to pelnymi garsciami i na kazdym poziomie. 8. W jaki sposób myślę? 8 mieczy/4 kielichy ---> suma 0 Glupiec; suma HB XII Wisielec i III Cesarzowa Masz taki dosyc fatalistyczny i nieruchawy sposob myslenia. Duzo analizujesz, duzo w Tobie wiedzy, duzo informacje, ale... tam, gdzie za duzo rozwazan, tam za malo dzialania. I co z tego wynika... ano siedzenie na posladkach i nic nierobienie. Co powinnas to pozwolic sobie na wiecej otwartosci, wiecej radosc z tego, co juz posiadasz, ale i mniej, zdecydowanie mniej, analizowania. Czyli zupelny obrot, o cale 180°. Jak widac... dzieki temu mozesz czerpac ogromna rados z zycia. 9. W jaki sposób działam? Krolowa kielichów ---> suma XII Wisielec W sposob dosc utarty. Owszem, jest tu duzo intuicji, ale tez trudno Ci pozostawic pewne utarte wzorce myslowe, zachowania, czy tez czucia. Trudno Ci wyjsc poza nie. Musialabys jednak, zeby zaczelo sie wreszcie dziac w Twoim zyciu. Mniej wysokich celow, wiecej bycia tu na ziemi... wiecej czucia, mniej myslenia i marzenia... 10. W jaki sposób kocham? As denarów/ Pustelnik ---> suma XX Sad, suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Powiedzialabym, ze dosc ostroznie... ale jak juz sie otworzysz to cala soba. Nie jestes osoba, ktora ufa od razu. Z poczatku duzo rozwaszasz w sobie, czasem moze byc to wrecz przeszkoda dla Ciebie, bo za bardzo intelektualizujesz uczucia. Wiecej zaufania tu, wiecej otwartosci... Obserwowac... tak, ale i wyczuc, kiedy nadchodzi ten odpowiedni moment, aby zrzucic habit i pokazac to, co pod nim. 11. W jaki sposób się uczę? 9 kielichów ---> suma XIX Slonce; suma HB IX Eremita Cala soba. Ty jestes wiedza i intelektem. Jak uczysz sie to integrujesz to ze soba po prostu. To jest tak, jakbys nie Ty stawala sie czescia wiedza a wiedza czescia Ciebie. Ladnie... 12. W jaki sposób pracuję? Rycerz mieczy ---> suma VII Rydwan Inteligentna dziewczyna z Ciebie. Ktos, kto obserwuje Ciebie z boku moglby miec wrazenie chaosu... i czasem pewno tak bywa. Lapiesz duzo rzeczy na raz. Zazwyczaj sie udaje, czasem jednak cos tam umyka bokiem. Rada... skup sie najlepiej na jednej rzeczy na raz... skonczysz, idziesz dalej. 13.Jakich bodźców potrzebuję, by się rozwijać? Księzyc ---> suma XVIII Ksiezyc; suma HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Masz je wszystkie w sobie. Wejdz wglab siebie, poczuj siebie, to wszystko, co tak naprawde jest Ci potrzebne. Badz sobie wierna. Ale zeby byc sobie wierna, musisz najpierw rozpoznac co jest Toba, co jest Twoim wnetrzem, takze ile sie da - pracuj ze swoim wnetrzem... jak to juz odkryjesz, duzo latwiej przyjdzie Ci to "proste"... "bycie sobie wiernym". Bedzie szlo niejako z automata. 14. Jaki jest mój (dotychczasowo) największy sukces? 10 kielichów ---> suma XX Sad; suma HB X Kolo Fortuny i I Mag Osiagnelas to, co planowalas. Teraz nadszedl czas postawic sobie nowe plany, nowe cele i zaufac, ze idziesz w dobrym kierunku. Los, przeznaczenie, az wolaja, aby pozwolic im wejsc w Twoie zycie... obserwuj wiec, bo szanse pojawiaja sie raz i nie powracaja. Trzeba byc uwaznym, aby je wykorzystac, jak nalezy... aby ich nie przegapic. 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) największa porażka? Król denarow ---> suma XIX Slonce Mezczyzna? Wazne, abys mimo wszystko umiala cieszyc sie zyciem i nie bazowala na przeszlosci. Jest tu i teraz... a wczoraj zostaw za soba. To przeszlosc... To piwnica.... a Ty jestes na parterze.... nie ma sie co cofac. Usmiech na twarz, usmiech w serduchu i do przodu! 16. Jaki jest mój wrodzony talent (potencjał)? Diabeł ---> suma XV Diabel; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie Jestes kobieta, ktora potrafi cieszyc sie wszystkim, co daje materia. Nie jestes dewota, ktora gorszy sie czymkolwiek. Znasz zycie i wiesz, ze ma ono wszystkie kolory teczy... Wiesz, ze nic nie jest biale ani czarne. Wazne, abys temu wszystkiemu umiala zaufac i pozwolila sobie na rozwiniecie calego Twojego potencjalu. Jestes nie tylko matka, ale tez kobieta... mozesz czuc: sercem, cialem... mozesz kochac, byc kochana. 17. Jakie jest moje powołanie? 6 denarów ---> suma XVI Wieza; suma HB VI Kochankowie Tak, dawanie... ale jak mozesz dawac, skoro Twoje serce jeszcze ma nie do konca otwarte drzwi? Otworz je, wyjdz poza wszystkie swoje ograniczenie, to, co w myslach nie pozwala Ci sie otworzyc. Moze leki... ze cos sie powtorzy... moze myslenie, ze czemus nie podolasz. Wiecej serca kochana... Gregg Braden ladnie o tym mowi... Serce posiada wlasna inteligencje... i to tam najpierw padaja wszystkie decyzje... potem dochodzi do glosu rozum i zbednie je analizuje 18. Jakie są moje ideały? Paź kielichów ---> suma XIV Umiarkowanie Chcesz zaczac spelniac swoje marzenia, Zyc je niejako... 19. Jaki jest mój świadomy cel w życiu? 9 denarów ---> suma XIX Slonce; suma HB IX Eremita Ognalezienie w sobie wewnatrz calego arsenalu mozliwosci, ktore czynia Cie tym, kim jestes... Chcesz czerpac w pelni radosc z zycia... byc po prostu szczesliwa... czuc sie pelna, doskonala, czyli taka, jaka z natury jestes.. taka, jak jest z natury kazdy z nas, tylko o tym nie pamieta. 20. Jakie jest moje przeznaczenie? Rydwan ---> suma VII Rydwan, suma HB VII Rydwan Przede wszystkim dzialanie wreszcie. Wyjscie poza swoje leki i konkretne, zdecydowane, wycelowane w konkretnym kierunku dzialanie. 21. Dokąd podążam? 5 denarów ---> suma XV Diabel; suma HB V Papiez Rozpoznasz, ze to czego sie do tej pory trzymalas, te wszystkie podstawy w zyciu, one byly iluzja i zamiast dawac Ci stabilizacje... ograniczaly Ciebie, nie dawaly szansy na rozwoj, szczescie. Wyjdziesz poza nie i dasz sobie mozliwosc: kochania i bycia kochana, marzenia i spelniania marzen. Po prostu nauczysz sobie radzic w tych sytuacjach, ktore teraz napawaja Ciebie niepwnoscia, poniewaz daja poczucie zludnej straty, czegos, co tak naprawde nigdy nie dawalo Ci poczucia (prawdziwego) bezpieczenstwa... a wiecej, sprawialo, ze ograniczalas sie w pewnych stereotypach, sposobie myslenia, postrzegania roznych spraw. Bedziesz po prostu wolna, elastyczna... i szczesliwa. Cytuj
Gość gość5 Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 może jeszcze ktoś cos dorzuci od siebie? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 6 Kwietnia 2013 Napisano 6 Kwietnia 2013 1. Ja As Mieczy/ Papiez- Potrafisz chronić swoich racji i walczyć o rodzinę próbojąć godzin rożne przeciwności. 2. Moja dusza 7 mieczy- Spryt ,Odwaga,ale bywa również i tak,że strach paralizuje przed tych,ze ktos oszuka i nie zdążysz wczesniej się zorientować i nie umkniesz.. 3. Co jest moim głównym pragnieniem? Mag- Głownym pragnieniem to wydaje mi się skrzętnie wszystko zaplanowane,poukładane..Jakbyś chciała mieć wszystko skontrolowane,lubisz czuć sie stabilnie,mieć twardy grunt pod nogami. 4. Co mi sprawia największy problem ? Sprawiedliwosc – Tak jakbyś nie mogła/ nie potrafiła stanąć chwilę z boku,bez emocji,spojrzeć obiektywnie na dwie osoby/ 2 strony medalu. Chwilę pozostać bez oceny sytuacji. 5. Co mi najbardziej szkodzi? 8 buław- no właśnie działania pod wpływem impulsu,emocji,juz,teraz ,zaraz ,natychmiast. 6. 6.Co mi daje największą radość? 10 mieczy/10denarow- Pokonanie przeciwności losu? 7. Co mnie najbardziej smuci? Wisielec, Krol buław- 1. Albo brak reakcji Pana na jakieś sytuacje które tobą wstrząsają,albo właśnie fakt,ze nie potrafisz przystanać na chwilę,zastanowić się i podjąć decyzje i działania po zastanowieniu?>? 8. W jaki sposób myślę? 8 mieczy/4 kielichy- Wiele obaw w Tobie wewnetrznych,utkanych przez sama siebie,czasem mozesz myśleć,ze nie jestes w stanie iść dalej,unieść tego.. zastanawiasz sie nad rzeczami których jednak nie ma(4 kielichów) wazne by zdawac sprawe z tego co ma sie obok.. Mysle ze myslisz tez czesto na zapas. 9. W jaki sposób działam? Krolowa kielichów – Z sercem,emocjonalnie,czasem bywasz przylepą,ciepła kluchą. 10. W jaki sposób kocham? As denarów/ Pustelnik – Potrafisz okazać ,że kochasz face to face.. Publicznie raczej stronisz od wiekszych gestów okazywania miłości:) 11. W jaki sposób się uczę? 9 kielichów- na swoich wzlotach i upadkach. 12. W jaki sposób pracuję? Rycerz mieczy- energicznie, czasem i chaotycznie. 13.Jakich bodźców potrzebuję, by się rozwijać? Księzyc – Potrzebujesz wyjsc ze swojego cienia ukrywania własnych emocji. 14. Jaki jest mój (dotychczasowo) największy sukces? 10 kielichów- myślę,że rodzina wiele dla Ciebie znaczy. 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) największa porażka? Król denarow – Mam wrażenie jakbyś zawiodła się na mężczyznie który miał dać Ci poczucie stabilizacji,bezpieczeństwa długoterminowego..Męza? No nie wiem w kazdy badz razie tutaj w tym temacie jest poczucie smutku i rozczarowania. 16. Jaki jest mój wrodzony talent (potencjał)? Diabeł- Potrafisz wyjść na przeciw swoim ograniczeniom-jezeli tylko zbierzesz siłe i wyjdziesz im na przeciw. Warto pokonywać w sobie Diabła. 17. Jakie jest moje powołanie? 6 denarów – Dawać tyle ile sie dostanie,odwzajemniać również. Równowaga. 18. Jakie są moje ideały? Paź kielichów- Chcesz się ksztalcić i rozwijać,ale na pierwszym plabue najważniejsze są uczucia które posiadasz w sobie. 19. Jaki jest mój świadomy cel w życiu? 9 denarów – stabilizacja,dobrobyt,poczucie spełnionej. 20. Jakie jest moje przeznaczenie? Rydwan- Twoim przeznaczeniem jest dokonywanie właściwych wyborów, dążenie do obranych celów i podążanie własciwymi ścieżkami. Jakie są właściwie ścieżki? Ty decydujesz,ty wybierasz. Rydwan pędzie w dwóch odrębnych kierunkach a kobieta gimnastykuje się próbując ogarnąc obydwa kierunki jednak ciezko jej pogodzić dobro ze złem. Trzeba wybrać,nalezy wybrać. 21. Dokąd podążam? 5 denarów - do etapu w którym poczucie pustki zacznnie znikać gdy tylko podejmiesz walkę i pójdziesz droga przeznaczenia. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 1. Ja As Mieczy/ Papiez-Jesteś mądrą kobietą, kierujesz się zasadami, ważne są dla Ciebie osoby,które mają jkaiś autoryet. Może i Ty jesteś autortetem dla innych. 2. Moja dusza 7 mieczy- moze musisz cos ukrywac i nie moze poakzywac tego czego czujesz naprawde 3. Co jest moim głównym pragnieniem? Mag- dzialac, realizowac sie, tworzyc, brac udzial w nowych przedsiewzieciach 4. Co mi sprawia największy problem ? Sprawiedliwosc – moze nie umiesz byc stanowcza 5. Co mi najbardziej szkodzi? 8 buław- dzialanie na hurraa, duzo zmian, nadmiar emocji 6. 6.Co mi daje największą radość? 10 mieczy/10denarow- gdy mozesz odciac sie od niewygodnych relacji lub sytuacji 7. Co mnie najbardziej smuci? Wisielec, Krol buław- zawieszenie i brak dzialania 8. W jaki sposób myślę? 8 mieczy/4 kielichy- analitycznie, moze czasem za bardzo skupiasz sie na tym co stracilas niz na tym co zyskalas 9. W jaki sposób działam? Krolowa kielichów – pod wplywem emocji 10. W jaki sposób kocham? As denarów/ Pustelnik – nie okazujesz tego, najczesciej siedzisz i sie nie przyznajesz,czekasz az delikwent sam zalapie,ze palasz do niego uczuciem ;p 11. W jaki sposób się uczę? 9 kielichów- mysle,ze wszystko co jest zwiazane z czlowiekiem Cie nteresuje, jego zachowania. Zazwyczaj mozesz patrzec z pewnego oddalenia jakie bledy popelniaja inni i starasz wyciagac wnioski z tego 12. W jaki sposób pracuję? Rycerz mieczy- nie ograniczasz sie schematami, masz mnostwo pomyslow ktore realizujesz, z tym ze mozesz czasme miec problemy z dokonczeniem tego co zaczelas 13.Jakich bodźców potrzebuję, by się rozwijać? Księzyc – wyciszenia i spokoju, poznanaia siebie i swoich mozliwosci 14. Jaki jest mój (dotychczasowo) największy sukces? 10 kielichów- rodzina, harmonia 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) największa porażka? Król denarow – moze cos w pracy 16. Jaki jest mój wrodzony talent (potencjał)? Diabeł- potrafisz robic pieniazki, rzeczy doczesne kwitna pod Twoja opieka ;p 17. Jakie jest moje powołanie? 6 denarów – dawanie wsparcia innym, zrozumienie i dzialanie, moze zarzadzanie innymi 18. Jakie są moje ideały? Paź kielichów- milosc, uczucie, wrazliwosc, pomoc innym to wszystko co wazne dla Ciebie 19. Jaki jest mój świadomy cel w życiu? 9 denarów – uniezaleznic sie finanosow, radzic sobie doskonale samej 20. Jakie jest moje przeznaczenie? Rydwan- dazyc jak burza do wyznaczonych celow, rozwoj osobowosci i swojej wiedzy 21. Dokąd podążam? 5 denarów - w strone gdzie mozesz zaczac od poczatku,zaczniesz towrzyc cos samej, bo ewenetualne straty nie pozwola Ci siedziec z zalozonymi rekami, pokonanie trudnosci Cytuj
Gość gość5 Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 10. W jaki sposób kocham? As denarów/ Pustelnik – nie okazujesz tego, najczesciej siedzisz i sie nie przyznajesz,czekasz az delikwent sam zalapie,ze palasz do niego uczuciem ;p /QUOTE] to mnie rozwałiło ale niestety tak jest......... jak ktos mi sie podoba to po prostu jak żółwik- hyc do swojej skorupki... eh czas to zmienić Cytuj
azkan Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 8. W jaki sposób myślę? 8 mieczy/4 kielichy- nie myslę! - kurcze- nie widze wyjscia a jak widze to takie, które nie daje satysfakcji...., jakieś ograniczenia a nie myslenie To raczej wyglada na bledne kolo myslowe,ktorym sie zniechecasz Cytuj
Arshi Napisano 7 Kwietnia 2013 Napisano 7 Kwietnia 2013 1. Ja As Mieczy/ Papiez- ambitna ze swoimi zasadami stawiajace sprawe na ostrzu noza nieraz 2. Moja dusza 7 mieczy- jakby nie do konca odkryta cos ukrywajaca 3. Co jest moim głównym pragnieniem? Mag- bycie w tzw. pepku swiata i posiadaniae duzego wplywu na to co nas otacza 4. Co mi sprawia największy problem ? Sprawiedliwosc – patrzenie na rozne sytuacje bez przejwau uczuc , tylko sam obiektywizm 5. Co mi najbardziej szkodzi? 8 buław- nadmiar wydarzen moze nie nadazasz 6. 6.Co mi daje największą radość? 10 mieczy/10denarow- zmiany koniec radosci... 7. Co mnie najbardziej smuci? Wisielec, Krol buław- cisza spokoj w relacjach z jakims facetem 8. W jaki sposób myślę? 8 mieczy/4 kielichy- ciagle myslisz zapetlasz sie w swoich ograniczenaich nie ruszasz do przdou tylko rozpamietujesz 9. W jaki sposób działam? Krolowa kielichów – rozwaznie sentymentalnie czasem bardzo troskliwei 10. W jaki sposób kocham? As denarów/ Pustelnik – madrze bez wiekszego przejawu uczuc tylko rozsadek i spojrzeniw w przyszlsoc 11. W jaki sposób się uczę? 9 kielichów- czerpiac radosc z tego co sie dzieje 12. W jaki sposób pracuję? Rycerz mieczy- moze chaotycznie za duzo pomyslow za malo doprowadzonych spraw do konca 13.Jakich bodźców potrzebuję, by się rozwijać? Księzyc – potrzebujesz widziec sprawy tak jak dla ciebie wygladaja wygodniej 14. Jaki jest mój (dotychczasowo) największy sukces? 10 kielichów- hm... rodzina? Bo z pewnościa dziecko - tez tak mysle 15. Jaka jest moja (dotychczasowo) największa porażka? Król denarow – ze jestes zalezna albo utrzymywana przez faceta? 16. Jaki jest mój wrodzony talent (potencjał)? Diabeł- ze potrafisz przekonac innych do swojej koncepcji 17. Jakie jest moje powołanie? 6 denarów – wspierac innych 18. Jakie są moje ideały? Paź kielichów- takie bardzo z filmow romantycznych 19. Jaki jest mój świadomy cel w życiu? 9 denarów – a moze bycie w dostatku i szczesliwa sama ze soba? 20. Jakie jest moje przeznaczenie? Rydwan- zamiana miejsca zamieszkania? 21. Dokąd podążam? 5 denarów - zeby zaczac wszystko od nowa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi